Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ;


Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤHΘΕΙ!!!
ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Νέες εικόνες ντροπής φέρνουν οι Τούρκοι στην δημοσιότητα, από την μεταγωγή των Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης, μετά την απόφαση του Τούρκου δικαστή για απόρριψη του τρίτου τους αιτήματος αποφυλάκισης.

Οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη ζήτησαν την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε όπως αναμενόταν, από την "ανεξάρτητη" τουρκική δικαιοσύνη.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου 2018, στις Καστανιές Έβρου. Όπως έχουμε γράψει από την αρχή  πρόκειται περί απαγωγής!

Κι όμως χάρη στην νωθρή έως ανύπαρκτη αντίδραση της Ελληνικής ψευτοκυβέρνησης, οι στρατιωτικοί μας Μητρετώδης και Κούκλατζης κατηγορούνται για «εισβολή σε τουρκικό έδαφος»!!!όπως  αναφέρει η «Milliyet».

Το οπτικό υλικό που διοχετεύτηκε μέσα από την εφημερίδα Milliyet, δείχνει τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, δεμένους με χειροπέδες και χωρίς κουκούλες, κατά τη μεταγωγή τους από τις φυλακές της Αδριανούπολης, στο δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε όπως προαναφέραμε, την παράταση της κράτησής τους.

Το αίτημα αποφυλάκισης, είχαν καταθέσει οι δικηγόροι τους, Selin Özel και Hakan Yalçıntuğ. Οι τούρκοι τους περιέφεραν λοιπόν δεμένους σαν κακούργους, διαρρέοντας τις φωτογραφίες, όπου δεν είναι καλυμμένα βέβαια τα πρόσωπά τους αφού  δύο μήνες μετά,    δεν φαίνονται τα χτυπήματα από την απαγωγή τους... 


Το τραγικότερο όλων είναι ότι η ελληνική πλευρά απεδέχθη πλήρως τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί "εισόδου σε τουρκικό έδαφος". Έτσι ο Άγγελος Μητρετώδης προφανώς με την καθοδήγηση της ελληνικής πλευράς, κατέθεσε στο τουρκικό δικαστήριο ότι "βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος από λάθος και λόγω των κάκιστων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή". 

Είπε χαρακτηριστικά: 

«Βρεθήκαμε κατά λάθος στην τουρκική πλευρά, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα, ήταν πολύ άσχημες. Ακολουθούσαμε κάτι ίχνη στα σύνορα και όταν αντικρίσαμε τους Τούρκους στρατιώτες, κατεβάσαμε τα όπλα μας για να μην συμβεί κάτι κακό.

Μετά πήρα τηλέφωνο και είπα στον διοικητή μου ως δείγμα καλής πρόθεση θα παραδοθώ στους Τούρκους στρατιώτες.

Εάν είχα κακή πρόθεση θα καλούσα μέσω του τηλεφώνου τους στρατιώτες που είναι υπό τις διαταγές μου. Θα γινόταν μεγαλύτερο επεισόδιο αλλά εγώ αυτό δεν το έκανα.

Εξηγήσαμε στους Τούρκους στρατιώτες ότι ήρθαμε κατά λάθος, και οι Τούρκοι στρατιώτες κάλεσαν τους ανωτέρους τους.
Αν θέλαμε μπορούσαμε να εμποδίσουμε και τους Τούρκους στρατιώτες.

Δεν είχαμε πάνω μας καμιά στολή για να κρυφτούμε. Εμείς απλώς ακολουθούσαμε τα ίχνη στο χιόνι. Σκεφτήκαμε ότι τα ίχνη προέρχονταν από πρόσφυγες ή παράνομους μετανάστες».


Δηλαδή βάλανε τα παλληκάρια που έδωσαν μάχη για να μην συλληφθούν με αποτέλεσμα να χτυπηθούν (γι αυτό μέχρι τώρα τα μετέφεραν με κουκούλες) να πουν ότι "όταν βλέπουν Τούρκους στρατιώτες κατεβάζουν τα όπλα για να μην συμβεί κάτι κακό"!

Ο ίδιος ο ταξίαρχος της δύναμης των δύο συλληφθέντων Ελλήνων στρατιωτικών, ο οποίος πέρασε στην Τουρκία για να δει την κατάσταση των ανδρών είπε ότι και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους!!! 

 Είναι ο ίδιος που όπως λένε τώρα, τον πήραν τηλέφωνο και τον ρώτησαν αν πρέπει να παραδοθούν στους Τούρκους στρατιώτες". ως δείγμα καλής πρόθεσης  Και αυτός του είπε "Ναι"!

Δηλαδή αμαυρώνεται και ο διοικητής της μονάδας της ελληνοτουρκικής μεθορίου, ο οποίος φέρεται να στέλνει  ως δείγμα καλής πρόθεσης τους δύο στρατιωτικούς σε ομηρία(!!!) χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί, αν έχουν εισέλθει σε τουρκικό έδαφος ή αν (όπως συνέβη) οι Τούρκοι έχουν μπει μέσα στο ελληνικό έδαφος!

Ο Δημήτρης Κούκλατζης κατέθεσε τα εξής:

«Υπήρχαν παρόμοια συμβάντα με Τούρκους στρατιώτες. Όμως εμείς χωρίς να καταγράψουμε και χωρίς να ενημερώσουμε τους ανώτερους μας είχαμε επιτρέψει να περάσουν στην Τουρκία. Αυτό συμβαίνει συχνά στις δυο πλευρές. Μέχρι σήμερα δεν είχε προκύψει πρόβλημα. Γι´αυτό και απορώ με όσα συμβαίνουν».

Μέχρι τώρα όμως οι τούρκοι δεν ζητούσαν τους "οκτώ" και επομένως δεν υπήρχε θέμα. Τώρα απήγαγαν τους δύο για να τους ανταλλάξουν με τους οκτώ. Αλλά το πρόβλημα περιπλέκεται καθώς η ελληνική πλευρά αποδέχθηκε πλήρως τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί "εισόδου σε τουρκικό έδαφος" για να έχει φαινομενικά μηδενική ευθύνη με αποτέλεσμα τα παλληκάρια μας βρίσκονται σε πολύ δεινή θέση...

Το δικαστήριο εκτίμησε ότι υπάρχει ισχυρή υποψία ότι οι δύο   Έλληνες στρατιωτικοί έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα (χωρίς ωστόσο να το κατονομάζει, τόσο "αμερόληπτο") και επικαλούμενο και πάλι τον παραλογισμό ότι «δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία», και ότι η δικαιοσύνη ακόμη εξετάζει τα «ψηφιακά στοιχεία» που κατασχέθηκαν από αυτούς, αποφάσισε την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής τους. 


Βέβαια δεν έγινε καν μνεία του γεγονότος που δημοσιεύσαμε προχθές, ότι τα κινητά τηλέφωνα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που εξετάστηκαν στην Άγκυρα, βγήκαν «καθαρά», ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο!

 Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιριμ, μιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα, τα δύο από τα τρία κινητά που είχαν στην κατοχή τους οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι «καθαρά» και δεν εντοπίστηκε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο «κατασκοπευτικού χαρακτήρα».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο της αισχύνης για την ψευτοκυβέρνηση, όπου ακόμη και ακόμη και οι τούρκοι δεσμοφύλακες έχουν ύφος ντροπής προς τα δύο παλληκάρια τα οποία αν και είναι εξαντλημένα, τους διέταξαν να τα κρατούν ασφυκτικά στενά και δεμένα με χειροπέδες! 











Η ευθύνη γι αυτήν την ντροπή είναι όλη της Ελληνικής κυβέρνησης, που αντέδρασε νωθρά και σχεδόν ως ανύπαρκτη διαχειρίζεται την πρωτοφανή σε καιρό ειρήνης αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας! 


ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ:

TΣIΠΡΠAΡAITHΣOY!  



1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ "ΣΑΡΩΝΟΥΝ"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...!!!
    - Παρατηρει κανεις τελευταια σε περιφερειακους δρομους και λεωφορους
    των πολεων της Μακεδονιας και της Θρακης οτι κατακλυζονται απο ομαδες τουρκων μοτοσυκλετιστων γυρω στις 15 μηχανες η καθε τουρκικη ομαδα με την εξης ιδιαιτεροτητα : τα κρανη που φορουν εχουν την τελευταια αιχμη της τεχνολογιας οσον αφορα την ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ-ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ και ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΩΝ με ενσωματωμενες καμερες υψηλης τεχνολογιας που τραβουν βιντεο 360 μοιρων....!!!!
    χωρις να βγαζουν τα κρανη ακομα και οταν ξεκουραζονται(συνηθως κοντα σε υποδομες)Γεφυρες,εγκαταστασεις,δικτυα, ΕΓΝΑΝΤΙΑ ΟΔΟ, κλπ, κλπ....!!!!
    **ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ *ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ* ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ
    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.. ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ
    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΤΡΟΠΟ.**

    ΑπάντησηΔιαγραφή