Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ



TΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ 

ΒΙΝΤΕΟ



Η Ηyundai έχει παρουσιάσει μια αρκετά πρωτότυπη εφαρμογή στην περυσινή έκθεση CES του Λας Βέγκας, με την οποία το αυτοκίνητο μας έρχεται να γίνει αναπόσπαστο τμήμα του σπιτιού μας.

Οι άνθρωποι της Hyundai παρουσίασαν το project «smart house concept» στην έκθεση ηλεκτρονικών & τεχνολογίας, που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας. Πρακτικά αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε στο μέλλον, το αυτοκίνητο με το σπίτι μας.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε και από την εικόνα, η καμπίνα του μελλοντικού αυτόνομου ηλεκτρικού μοντέλου, έρχεται να συνδεθεί με το σαλόνι του σπιτιού μας, μοιάζοντας με αποβάθρα.

 Στην περίπτωση που χρειαστεί να φύγεις, απλά μπαίνεις μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου, κλείνει η πόρτα και κατόπιν αυτό «αποσυνδέεται» από την πλατφόρμα του σπιτιού. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόνομο αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν γεννήτρια του σπιτιού αν υπάρχει ανάγκη.



Τέλος, η Hyundai παρουσίασε, στο πλαίσιο της έκθεση CES, ακόμη μια καινοτομία. Πρόκειται για το ηλεκτρικό Ioniq Scooter, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί στην πόρτα του ηλεκτρικού Ιoniq. 





Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ενδείκνυται για αποστάσεις μήκους ενός χιλιομέτρου, όσο δηλαδή μπορεί να διανύσει κάποιος που χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου