Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΣΤΟΝ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ



ΚΑΜΜΕΝΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΟ G3 ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ!
 
  



Τη δική του απάντηση (σημ. Οίμου- Αθήνας: οργισμένη αλλά και "πληρωμένη") στον Πάνο Καμμένο έδωσε ο ένας εκ των τριών νεαρών που ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα.

Μάλιστα ο νεαρός Χαράλαμπος Τσαγαλάς επιτίθεται στον υπουργό Άμυνας για τα όσα είπε στη Βουλή και του απαντάει ακόμα πως διασφαλίζει ότι θα υπερασπιστεί με το αίμα του τη σημαία. 

Αποκάλυψε ότι ο ίδιος και άλλοι 15 νέοι έχουν δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες «για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή».

Συγκεκριμένα ο νεαρός έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΚΟΥ: ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΣ! 

Θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν, τι όπλο θα πρέπει να πάρω στα χέρια μου λόγω της ειδικότητας μου και όχι G3 που ούτε πόσα κιλά ζυγίζει αυτό το όπλο δεν γνωρίζεις, όπως ισχυρίζεσαι... 

Θα έπρεπε επίσης να γνωρίζεις ότι εγώ και άλλοι τουλάχιστον 15 νέοι έχουμε δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες για να είμαστε επίσημα στην Εθνοφυλακή αλλά αποτέλεσμα κανένα διότι ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ!
 Και θυμήσου τι έλεγες όταν ήρθες στο νησί μας 11 Δεκεμβρίου (γιατί εγώ θυμάμαι πάρα πολύ καλά) και δεν θες να πεις!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου