Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ   «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ...



Μπορεί να φαίνεται εκπρόθρσμο αλλά δεν είναι. Πρέπει πάντα να φωτίζουμε τις αιτίες που οδηγούν σε απώλειες!
Είχαμε υποσχεθεί ότι θα το ψάξουμε, και από μέρες υπάρχει η ανάρτηση αλλά η προδοτική καταιγίδα την πήγε πίσω.
Αναρωτηθήκαμε τότε ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΧΗΜΙΚΗ» ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;  

Σήμερα φωτίζουμε τις αιτίες από μαρτυρίες που μας έστειλαν αναγνώστες μας, 
μαρτυρίες που αναρτήθηκαν κυρίως στο facebook αλλά και αλλού.

Ακούστε τον Χρήστο Μωϋσιάδη

Οι κομμουνιστοφασίστες που δεν θέλουν την Μακεδονία ελληνική λίγο πριν το συλλαλητήριο! Σε απόλυτη συνεννόηση εντός και εκτός Βουλής. (Καλά τα είπες Ερμιόνη Κατσίφα, αλλά πρόσεξε το ποιοί σε πλησιάζουν). 

Ο Τσίπρας της Γιάννας (αυτής με το πούρο) που τον πήγε στον Μπίλυ μαζί με τον Ζαββό (κουμπάρο του Σόρρος και αδερφός του συμβούλου του Κούλη) με τον Κρίς Σπύρου της Χίλαρι (κολλητή του Σόρος), τον Φράγκου με τους Ροταριανούς και πάει λέγοντας... 

Ααα!!! και η Μπιτάκου, συνδιοργανώτρια του πρώτου συλλαλητηρίου, στην "περιφρούρηση" (στα μετόπισθεν) των χημικών για να διαλυθούν ή ακόμη και ποδοπατηθούν οι Έλληνες. Όπως έλεγαν κάποτε στην Μάνη: τα τάλιρα του Φέντερ κάμνουν δουλειά!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κοντινό πλάνο

Η φωτό από βίντεο (δεν είναι μοντάζ) λίγες ημέρες πριν το συλλαλητήριο μαζί με τον "αφρικανό βορειοηπειρώτη". Τυχαία;

Επίσης ακούστε τον  Ιωάννη Κουντούρη


Ασκήθηκαν διώξεις λένε, και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα, εναντίον πολιτών για τα έκτροπα στο Μέγα Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας. 

Όμως δεν μας λένε ΠΟΙΟΣ ώθησε τους πολίτες στο να γίνουν τα επεισόδια και γιατί…;;; Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε το πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι που σας παραθέτουμε ΕΔΩ…!!!

 Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι αυτή που προτρέπει τον κόσμο να καταλάβει το Κοινοβούλιο και έτσι να δημιουργηθούν επεισόδια και χάος ηταν η κα Γεωργία η… Μπιτάκου…!!! 

Δείτε και ακούστε προσεκτικά το βιντεάκι και θα καταλάβετε πολλά…!!! Άρα η Γεωργία Μπιτάκου ήταν που προέτρεψε τον κόσμο σε κατάληψη του Κοινοβουλίου.

και την διαφωτιστικότατη ανάρτηση του Σίμου Σταυρακίδη

Από το παρακάτω βίντεο αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι υπήρξε σχέδιο για εισβολή ακροδεξιών διαδηλωτών στη Βουλή, και όχι μέλη άλλων πολιτικών-ιδεολογικών χώρων όπως είδαμε σε διάφορα δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. 

Το σήμα έδωσε η γνωστή εθνικίστρια Γεωργία Μπιτάκου, εκ των βασικών ομιλητών της συγκέντρωσης, η οποία προειδοποίησε ότι τη μέρα της ψήφισης της Συμφωνία «το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα είναι δικό μας». 

Στη συνέχεια πήγε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και κάλεσε τους διαδηλωτές να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο. Ακολούθησαν τα γνωστά επεισόδια.
Και το κερασάκι της τούρτας στο τέλος.

Ο "αφρικανός" Δημήτρης Ανθρακέας μαζί με την Γεωργία Μπιτάκου, λίγες μέρες πρίν.


(Το βίντεο περιέχει πλάνα από το υλικό του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Ιωσήφ Παπαδόπουλου)







1 σχόλιο:

  1. https://nikosxeiladakis.gr/%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1-%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%88%CF%8D%CF%87/

    ΑπάντησηΔιαγραφή