Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ


ΟΥΡΑΝΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΥΠΟ ΤΟΥ  ΚΥΡΙΟΥ ΡΗΘΕΝ



ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
              
 Γράψε παιδί Μου και μην ανησυχείς, Τριάς Αγία δίδω την γραφή και έχει σφραγίδα θεϊκή. Γράψε παιδί Μου το τι θα γενεί, από τώρα και στο εξής. Τεκμήριον αληθείας της Αγίας Απολυτρωτικής Σχολής, πως το Πνεύμα το Άγιον είναι ο καθοδηγητής αυτής.

Το νερό έχει παιδί Μου στο αυλάκι μπει, το κουβάρι των εξελίξεων έως την άκρη θα ξετυλιχθεί και το κάθε πρόβλημα την λύση του θα βρει. 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ο συνδετικός ιστός, που θα ενώσει τον Ελληνικόν λαό, όπου γης κι αν βρίσκεται αυτός. 


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχει από Εμέ ευλογία, από την πολύ παλιά του Αλεξάνδρου την εποχή, να ενώσει τους ανθρώπους ειρηνικά όλης της γης. 

Έτσι και τώρα το ίδιο θα γενεί, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα ενώσει την Ελληνική Φυλή, που είχε πολλά κομμάτια γενεί, αφού πρώτα την ξυπνήσει από τον λήθαργο τον βαθύ, που την είχαν ρίξει οι εχθροί οι βρωμεροί.

Επέτρεψα να φθάσετε στον πάτο, ν’ αδειάσει εντελώς των περισσοτέρων το πιάτο. Επέτρεψα να αποκαθηλωθεί ο μαμωνάς, που είναι το ΧΡΗΜΑ που εσύ ΕΛΛΗΝΑ θεοποίησες και προσκυνάς. 

Ήθελα να δεις πως το ΧΡΗΜΑ δεν μπορεί να σου δώσει ευτυχία και χαρά, που η ψυχή σου ζητά. Σε άφησα να το στερηθείς, γιατί ήθελα προς Εμέ τον Πατέρα Θεό να στραφείς. 

Σήκω παιδί Μου από τον καναπέ σου, άφησε στην άκρη τον φραπέ σου. Σήκωσε ψηλά το ανάστημά σου, αγωνίσου για τα όσια και ιερά σου. Μην παραδίνεσαι αμαχητί, αυτό ήθελαν, γι’ αυτό σε νάρκωσαν οι εχθροί. 

Ύψωσε τα λάβαρά σου, δεν το βλέπεις; Μπροστά πηγαίνει η Παναγιά σου. Είναι η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, Αυτή καθοδηγεί τον Ελληνικό Στρατό, όταν ο αγώνας είναι ιερός. 

Όταν αγωνίζεσαι για τα όσια και ιερά σου, τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμά σου, για τα άγια χώματά σου, για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ την δικιά σου, τότε ΝΑΙ, είναι ΑΡΧΗΓΟΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ σου η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ. 

Τι έχεις να φοβηθείς, εάν κάτω από την θεία Σκέπη Της μπείς; Ποιος σε σένα θα αντισταθεί; Ποιος θα τα βάλει με την ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟ και ΑΓΝΗ, την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ; Πότε παιδί Μου θα αντιληφθείς, πως μόνον ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΘΕΟ μπορείς να εμπιστευθείς; 

Δεν βλέπεις πως όλοι θέλουν να σε εξαφανίσουν, τον δικό σου πνευματικό και υλικό πλούτο να αποκτήσουν; Δεν βλέπεις πως βαδίζουν βάσει σχεδίου σατανικού, προς εξαφάνιση του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

Βγάλε τα μαύρα γυαλιά, που σου φόρεσε ο βρωμερός σατανάς και δες την ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΑΡΑ. Βγες από την νάρκη, πέταξε το χουζούρι στην άκρη. Πάρε στα χέρια τα λάβαρα τα ιερά και αγωνίσου για τα όσιά σου και ιερά. 

Εγώ σε θέλω να είσαι αγωνιστής και τότε στο πλάϊ σου θα Είμαι ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΤΗΣ. Μην περιμένεις την τύχη σου μοιρολατρικά, μην λες «σφάξε με, ν’ αγιάσω πασά» .

Πρέπει ν’ αντισταθείς, την ΓΗ ΣΟΥ και την ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ και τότε την βοήθειά Μου οφθαλμοφανώς θα δεις και θα Με δοξολογείς.

Στους προδότες θα αποστρέψω το πρόσωπό Μου και θα τους παραδώσω στον εχθρό Μου. Το αίμα τους ο ίδιος θα χύσει, επάνω τους όλη την κακία του θα δείξει. Θα δείτε τέρατα και σημεία, θα καθαρίσω πια αυτήν την κοινωνία, θα ξεχωρίσω τα κατσίκια από τα αρνία. Η Βουλή θα ισοπεδωθεί, έτσι κι αλλιώς επρόδωσε την υψηλή της αποστολή.

Συνέχισε παιδί Μου την γραφή, χωρίς ανησυχία στην ψυχή, Πνεύμα Άγιον λαλεί, για να γράψει η χείρα σου η αμαρτωλή. Σε συγκλονίζουν παιδί Μου όλα αυτά, αλλά πρέπει να γίνουν γνωστά. Θέλω όλοι να πληροφορηθούνε, όσα μέλλουν να γενούνε, γιατί μόνον Εγώ ο Θεός τους λέω την ΑΛΗΘΕΙΑ, ενώ όλοι διαρκώς τους λένε ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, κανείς αντίδικος δεν θα μείνει, ο καθείς για τις πράξεις του έχει την ευθύνη. 

Είναι χειμώνας, αλλά άρχισε ο θερισμός, θα μείνει μόνον ο σίτος ο καθαρός, μιλώ ο ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ. Έρχεται ο Αρμαγεδών, ο έχων νουν νοείτω τι λαλώ ο Θεός. Λίθος επί λίθου δεν θα μείνει εις τον κόσμον αυτόν τον άπιστον, τον αμαρτωλόν. Ουέ και τρις αλοίμονο, σε όποιον βρεθεί αντιμέτωπος με Με τον Θεό, θα απωλεστεί κακείν -κακώς. 

Αλώβητα όμως θα μείνουν τα δικά Μου παιδιά, αυτά που είναι εις Εμέ πιστά, σας το βεβαιώνω για άλλη μια φορά. Σαν κόρη οφθαλμού θα διαφυλαχθούνε, αφού κάτω από την Σκέπη Μου ζούνε.

Αποκάλυψις είναι Ουρανία, αυτά τα λόγια Μου τα θεία, που σφραγίζω η Τριάς η Αγία, με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό, για να ενημερώσω τον Ορθόδοξό Μου λαό. 

Αμήν και δόξα εις τον Πατέρα, εις τον Υιόν και εις το Πνεύμα το Πανάγιο και Αγαθό. 



2 σχόλια:

  1. Ποιού ποιάς είναι αυτή η ποιητική πρόρηση? Γιατί της γνωστής γερόντισσας της Αττικής δεν είναι. Διασταυρωμένο.
    Μήπως κάποιος-κάποιοι θέλουν να παραπλανήσουν τους πιστούς, η να αλλοιώσουν τις πραγμστικές προρήσεις τις γερόντισσας?
    Εξηγηθείτε παρακαλώ εσείς που κάνατε αυτή την ανάρτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας φαίνεται παραπλανητικό;Είναι ανώνυμος γέροντας που το χέρι του χρησιμοποιεί ο Θεός για να στείλει τα μηνύματά Του. Δεν είναι μόνο η γερόντισσα που γράφει.

      Διαγραφή