Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!



Γράφει η Αnna Art

Στην Σουηδία κλείσανε τα σύνορα για τους λάθρο! Στην Ιταλία κλείνουν για τους λάθρο! Οι Γερμανοί το ίδιο, το ίδιο και οι Γάλλοι!
Και φυσικά επειδή αρχίζουν και κλείνουν τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τους στέλνουν όλους Ελλάδα! Ένα μεγάλο χότ σπότ πλέον κατάντησε η Ελλάδα και εμείς ακόμη στην νιρβάνα μας! 

Έχουν υπογράψει για να έρθουν 3,5 δίς Αφροασιάτες στην Ευρώπη! Τώρα σκεφτείτε τι αναλογεί στην κάθε χώρα και τι θα έρθει σε εμάς! Τι μπορούμε να κάνουμε;


1ον) Οι νησιώτες να εμποδίζουν τους λιμενικούς να γίνονται διασώστες των λάθρο!

 Να μπουν μπροστά να εμποδίσουν τους λιμενικούς να πηγαίνουν να μαζεύουν τους υποτιθέμενους πνιγμένους , και λέω υποτιθέμενους διότι σκοπίμως βουλιάζουν τις βάρκες για να τρέξουν να τους κουβαλήσουν στην χώρα μας!

Επίσης να παίρνουν όλοι οι πολίτες τα λιμεναρχεία τηλέφωνα να τους επιρρίπτουν ευθύνες για την μεταφορά των λαθροεποίκων στα νησιά και μετά στην ενδοχώρα, όπως και να τους ζητάνε τον λόγο που εκτελούν αυτές τις παράνομες εντολές που οδηγούν στην καταστροφή της Ελλάδας!

 Και βεβαίως Να τους υπενθυμίζουν ότι πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό και αυτόν και μόνο αυτόν είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν! 

Να τους θέσουν ενώπιον τους ότι αυτοί πρέπει να δουλεύουν 40 χρόνια για να συνταξιοδοτηθούν ενώ με τις καινούργιες νομοθεσίες οι λαθροέποικοι με 3 χρόνια εργασίας θα μπορούν να συνταξιοδοτούνται!

2ον) Να πάιρνουν τηλέφωνα στα αστυνομικά τμήματα και στους εισαγγελείς και να διαμαρτύρονται επίσης για τους παράνομους νόμους που εκτελούν είς βάρος του Ελληνικού λαού ενώ πληρώνονται από αυτόν, και είναι ελαστικοί λόγω των παράνομων νόμων με τους λαθροέποικους!

3ον) Να παίρνουν τηλέφωνα, η και να οριστούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής και να τους υπενθυμίσουμε ότι αυτοί πρέπει να εκτελούν εντολές μόνο του Ελληνικού λαού διότι ο Ελληνικός λαός τους όρισε αντιπροσώπους τους με την ψήφο του!

 Εκτός αν θέλουν να υπηρετούν την εταιρεία από την οποία είναι διορισμένοι και λειτουργούν μόνο για τα συμφέροντα της Εταιρείας τους! 

Όμως στην προκειμένη θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσουν στον Ελληνικό λαό και να μην ζητούν την ψήφο του!

4ον) Να αποκλείσουν τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που έχουν συνάψει συμφωνίες για να μεταφέρουν λαθροέποικους! 
Π.χ. Ζορπίδης και οποιοδήποτε άλλο πρακτορείο τους μεταφέρει!

5ον) Να αποκλείσουν ξενοδοχεία στρατόπεδα νοσοκομεία και οποιοδήποτε άδειο κτίριο προορίζεται για την εγκατάσταση τους!

6ον) Να είναι πάντα Προετοιμασμένοι όταν ξεκινάνε διαμαρτυρίες για αντεπιθέσεις αστυνομικών αλληλέγγυων αναρχικών και ΜΚΟ που θα δέχονται, οπότε να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για σωματική και ψυχική προστασία!

7ον) Να αποκλείσουν εισόδους και εξόδους πόλεων και χωριών για να μην μπορούν να γίνονται μεταφορές, όπως και παράδρομων!

8ον) Να γίνονται περιπολίες εκ περιτροπής για να μην κουράζονται αυτοί που περιπολούν !

9ον) Πρέπει όλοι να ενημερώνουν όλους για να συμμετέχουν οι πάντες, για να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας από την αντικατάσταση πληθυσμού από τον λαθροεποικισμό από την ισλαμοποίηση και από την επιβολή του Κορανίου και της σαρίας!

10ον) Να υπενθυμίζουμε καθημερινά σε όλες τις εξουσίες του συστήματος, όπως προανέφερα, λιμενικούς, αστυνομικούς, υπουργούς, εκκλησιαστικούς, δικαστικούς, δημοτικούς υπαλλήλους, νομαρχιακούς, εφοριακούς κλπ κλπ ότι είναι υποχρεωμένοι να υπακούν μόνο τον λαό και κανένα που νομοθετεί ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας, όπως και να στηλιτεύουμε όλους τους προδότες ξενοδόχους δημοσιογράφους κλπ!

Αυτά πρέπει να πράξουμε όλοι μας εάν θέλουμε να σωθεί η χώρα μας, και επειδή δεν μου αρέσει να προτείνω εάν δεν πράξω πρώτα η ίδια, σας ενημερώνω ότι ήδη ξεκίνησα μόνη μου αυτές τις διαδικασίες που προτείνω!

 Αnna Art




1 σχόλιο:

  1. Καλά είναι τα παραπάνω, σε σύγκριση με την πλήρη αδράνεια. Αλλά ας μην πλανιόμαστε, μία είναι η οριστική και αμετάκλητη λύση:να βρούμε τρόπο να γκρεμίσουμε συνολικά το προδοτικό, (σε βαθμό να μας εμπαίζει με άπειρα ψέματα για το ποια είναι πραγματικά τα κίνητρα του!)πολιτικό σύστημα και να φέρουμε στην εξουσία πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή