Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ


Αρθρο Του δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Υποχρεωτικός εμβολιασμός υποχρεωτική μάσκα υποχρεωτικός εγκλεισμός υποχρεωτικό κλείσιμο επιχειρήσεων, υποχρεωτικό ΚΡΑΧ σε κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό ,Υποχρεωτική ανεργία, Υποχρεωτική ΠΕΙΝΑ…

Το παραμύθι της Πανδημίας αρχίζει να γίνεται κατανοητό…Όλη η ιστορία για Παγκόσμια Δικτατορία και παγκόσμια επιβολή υπακοής και υποταγής…Όσο πιο γρήγορα αυτό γίνει αντιληπτό τόσο πιο γρήγορα έρχεται η απελευθέρωση..


Ο κόσμος άρχισε να δυσανασχετεί..τα νεύρα των ανθρώπων τεντώθηκαν..Μια αφορμή περιμένουν για να ορμήξουν στο πολιτικό σύστημα που ακολουθεί το δολοφονικό σχέδιο των Νεοταξιτων με όπλο τον Κορωνοιό.

Απέναντι σε όλους αυτούς που μας τρομοκράτησαν που διέσπειραν το φόβο από τα στρατευμένα Μέσα Εξαπάτησης και απέναντι σε αυτούς που μας άφησαν χωρίς εργασία δήθεν για να σώσουν τη ζωή μας…

Για αυτή τη ζωή που μας ετοιμάζουν το εμβόλιο που θα πεθαίνεις στα 50 και θα κάνεις μόνο ένα παιδί..Όλοι αυτοί οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού που εφαρμόζουν αυτό που ζούμε όλοι σε αυτό το πλανήτη και όλα τα υπαλληλάκια τους στο πολιτικό σύστημα της Χώρας που δέχθηκε να σκλαβωθούμε..

Απέναντι σε όλο αυτό το οργανωμένο σχέδιο πρέπει να αντισταθούμε.Δυστυχώς υπάρχει πολύ κόσμος που δεν έχει ξυπνήσει και ότι πίσω από το σχέδιο Κορωνοιός κρύβονται πολλά δεινά.

Άρχισαν να μιλάνε για το εμβόλιο που θα το έχουν έτοιμο μέχρι το τέλος του χρόνου και μαζί και τι τσιπ ολικού ελέγχου. Ένα εμβόλιο όταν ο ιός μεταλλάσσεται δεν μπορεί να υπάρχει και ούτε είχαμε ποτέ. Άντε βρες σε ποιο από τα τρισεκατομμύρια κύτταρα έχει εισχωρήσει για να τον ανιχνεύσεις και να τον εγκλωβίσεις.

Πως μιλάνε για φάρμακα τη στιγμή που τα φάρμακα ποτέ δεν έπιασαν τους ιούς επειδή οι ιοί είναι πάντα προστατευμένοι μέσα σ ένα κύτταρο στο ανθρώπινο σώμα και τα φάρμακα θα πρέπει πρώτα να σκοτώσουν τα κύτταρα μας για να σκοτώσουν τον ιό. . 

Αυτά δεν γίνονται και παίζουν με την άγνοια του πληθυσμού..Το εμβόλιο όποιος το δεχθεί αποδέχεται τον σταδιακό του θάνατο και όλα αυτά που σχεδίασαν για να σκλαβοποιήσουν τους λαούς τα διέρευσαν από τις συναντήσεις της ΕΛΙΤ..

Οι πολίτες άρχισαν να δυσανασχετούν παρακολουθώντας καθημερινά την πλύση εγκεφάλου που τους γίνεται με βομβαρδισμό ότι διατρέχουν κίνδυνο..

Βλέπουν ότι η Οικονομία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και οσμίζονται τι έχει γίνει ..Κάποιοι βολεύτηκαν με ένα μικρο επίδομα και οι περισσότεροι στη Χώρα ούτε καν το είδαν..

Μια σπίθα να πέσει δεν θ αργήσει να πάρει φωτιά η Χώρα…Όσο η πείνα απλώνεται και όσο διαπιστώνουν οι επιχειρήσεις ότι δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα ακόμη και αν ανοίξουν τόσο η ΟΡΓΗ θα μεγαλώνει .

Όσο κάποιοι το ερευνούν μαθαίνουν ότι όλα είναι ΣΤΗΜΕΝΑ για τον πλήρη ελεγχο του άνθρωπο και για την στέρηση των ελευθεριών του. 

Mην νομιμοποιούμε μια απλή γρίπη ως Πανδημία..Μην αφήνουμε αυτό το ανέντιμο πολιτικό σύστημα που ξεπούλησε την Εθνική μας κυριαρχία ..να μας καταστρέφει οικονομικά και να μας εξαθλιώνει .Είναι κομματικές και εγκληματικές ληστοσυμμορίες 

.Είναι ξεκάθαρα μεγαλοαπατεώνες. Είναι η Χούντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων..και είναι στο χέρι μας να τους τελειώσουμε πριν το κάνουν αυτοί..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου