Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΒΕΙ ΣΤΑ 2 Τ΄ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΣΕ 2 ΘΥΛΑΚΕΣ.

Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ!
ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

6 BINTEO


Αιχμάλωτος Διοικητής του Αζόφ, υποδιοικητής του 503ου Τάγματος πεζοναυτών Ουκρανικού στρατού

Ένα ακόμη τμήμα της Μαριούπολης απελευθερώθηκε. Ο ρώσικος στρατός κόβει στα 2 τ΄απομεινάρια του Αζόφ στην πόλη και θα τους περικυκλώσει σε 2 θύλακες. Άνοιξαν αστυνομικά τμήματα της Λαϊκής Δημοκρατίας στη Μαριούπολη.

Αιχμάλωτος Διοικητής του Αζόφ!!



Ο διοικητής του Αζόφ στη Μαριούπολη και η συνοδεία του αιχμαλωτίστηκαν

Ο εχθρός είτε παραδίδεται είτε τρέπεται σε φυγή κάτω από την επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων. Ένα άλλο τμήμα της Μαριούπολης ανακοινώθηκε πως απελευθερώθηκε χθες.

Ο Ρώσικος και ο στρατός του DPR ολοκληρώνουν μια επιχείρηση για να κόψουν στα δυο το Τάγμα Αζόφ στη Μαριούπολη.

Σήμερα ή αύριο θα σχηματιστούν δύο θύλακες στην πόλη, μετά οι Ουκρανοί εθνικιστές θα οδηγηθούν στο εργοστάσιο και δεν θα υπάρχουν επιλογές παράδοσης.1000 μέτρα και η Μαριούπολη κόβεται στη μέση – και η ΒΔ γέφυρα (μόνο πέρασμα προς το κέντρο της Αζοφικής Χάλυβας από αυτήν την κατεύθυνση) θα παρθεί.Τουλάχιστον πριν από 2,5 ώρες, Τσετσενικές μονάδες Oμοσπονδίας Ρωσίας είχαν μετακινηθεί βορειότερα προς το Gusi Prodzhekt. Επίκειται πλέον η διάσπαση της πόλης σε δύο μέρη και η αντίστοιχη περικύκλωση Αζοφιστών.



Bασικά η Μαριούπολη έχει ήδη πέσει – το μόνο που βλέπουμε τώρα είναι
επιχειρήσεις εκφοβισμού- κυρίως κυνήγι της νύχτας. Έτσι οι αμυνόμενοι….. έχουν χάσει τον ύπνο τους..

Ο υποδιοικητής του 503ου Τάγματος πεζοναυτών Ουκρανικού στρατού αιχμαλωτίστηκε καθώς επιχείρησε ν΄αποδράσει από τη Μαριούπολη.
Ανέφερε ότι τα κατάλοιπα του τάγματος του ανά ομάδες αποπειράθηκαν να διαφύγουν από τον κλοιό.


Οι νεοναζί κρατούν ακόμη μερικά παρακείμενα πολυώροφα κτίρια, αλλά γενικά, η περίμετρος του εργοστασίου έχει ήδη τεθεί υπό τον έλεγχο της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της ΛΔΔ και των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι ειδικές δυνάμεις δεν έχουν παρά να καθαρίσουν εκείνα τα κτίρια που οι Ναζί έχουν κάνει φυλάκιό τους.

Οι δυνάμεις της ΛΔΔ απέκλεισαν τους Ουκρανούς εθνικιστές στη βιομηχανική ζώνη της Μαριούπολης, ορισμένοι από τους μαχητές πέταξαν τα όπλα τους και, έχοντας αλλάξει ρούχα, κρύβονται σε κτίρια κατοικιών υπό το πρόσχημα των κατοίκων της περιοχής.
26/03/2022


Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Στρατού της DNR Eduard Basurin.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας συγκέντρωσαν τις πιο δυναμικές και μάχιμες μονάδες τους στη Μαριούπολη.

Στην πόλη της Μαριούπολης, μια ομάδα Ουκρανών Ναζί εκδιώχθηκε από κατοικημένες περιοχές και αποκλείστηκε στο έδαφος του εργοστασίου Azovstal. Μερικοί από τους Ουκρανούς μαχητές έχουν ρίξει τα όπλα τους και, μεταμφιεσμένοι, κρύβονται σε κτίρια κατοικιών υπό το πρόσχημα των πολιτών της περιοχής, συνειδητοποιώντας το αναπόφευκτο της τιμωρίας για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά του άμαχου πληθυσμού της Μαριούπολης. Μερικοί από τους Ναζί προσπαθούν να εγκαταλείψουν την πόλη μέσω ανθρωπιστικών διαδρόμων, αλλά άγρυπνοι στρατιώτες και υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου εντοπίζουν τους μαχητές.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του DPR ανέφερε ότι άνοιξαν αστυνομικά τμήματα της Λαϊκής Δημοκρατίας στη Μαριούπολη.

Στη Μαριούπολη, ο αρχηγός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Ντένις Πουσίλιν υπέγραψε διάταγμα “Σχετικά με την προσωρινή διαδικασία χρήσης μετρητών ουκρανικού εθνικού νομίσματος στο έδαφος της ΛΔΔ”, το οποίο θα ισχύει από τις 26 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου.


Τα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα της Μαριούπολης άρχισαν να εργάζονται στο απελευθερωμένο τμήμα της πόλης, καθώς και σε προσωρινές διευθύνσεις στα προάστια της. Αυτό ανέφερε σήμερα η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών της DPR.

«Η επιχείρηση για την απελευθέρωση της Μαριούπολης πλησιάζει συστηματικά στη λογική της κατάληξη. Για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την καταπολέμηση του εγκλήματος στα προηγούμενα κατεχόμενα εδάφη, οι υπάλληλοι του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Δημοκρατίας οργάνωσαν τη λειτουργία των περιφερειακών αστυνομικών τμημάτων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πώς το Azov άλλαξε την τακτική του στις αστικές μάχες στη Μαριούπολη.

Οι μαχητές του ναζιστικού τάγματος «Azov» άλλαξαν την τακτική του πολέμου. Έχοντας φορέσει πολιτικά ρούχα, διεισδύουν ανά δύο, ένας ελεύθερος σκοπευτής και ένας πολυβολητής, στην αστική περιοχή που απελευθερώθηκε από τις δυνάμεις της Ρωσίας και της ΛΔΔ.Ουκρανικές σημαίες εξακολουθούν να στέκονται πάνω από μεμονωμένα διοικητικά κτίρια στη Μαριούπολη.. σε λίγο θα.. φτερουγίσουν κι από εδώ.Οι ειδικές δυνάμεις του NM DPR στριμώχνουν τους νεοναζί στις εναπομείνουσες αστικές συνοικίες της Μαριούπολης που ελέγχουν.



«Πρώην υπάλληλοι της κύριας διεύθυνσης της Μαριούπολης του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας στην περιοχή του Ντόνετσκ, τόσο πιστοποιημένοι όσο και πολίτες, πρέπει να εμφανιστούν στα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα για εγγραφή, ανεξάρτητα από τις προθέσεις τους να υπηρετήσουν περαιτέρω στους φορείς εσωτερικών υποθέσεων του DPR», ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών του DPR.

Εξουθενωμένοι μετά από αρκετές εβδομάδες ζωής σε υπόγεια, οι κάτοικοι της Μαριούπολης βγαίνουν στις απελευθερωμένες περιοχές με απελπισμένα μάτια γεμάτα δάκρυα. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν καμία σχέση – δεν ξέρουν ποιος χάνει και ποιος κερδίζει και ποια είναι η τρέχουσα πολιτική κατάσταση στον κόσμο.

 Βγαίνουν στο φως, γύρω από τα ερείπια και οι οβίδες εξακολουθούν να εκρήγνυνται. Όταν αυτοί οι άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι είμαστε από τη Ρωσία, στα μάτια τους -όχι, δεν αναβοσβήνει- η ελπίδα αρχίζει να λάμπει με μια μικρή σπίθα. 

Ελπίζω ότι η κόλαση έχει τελειώσει τώρα. Και δεν μπορεί να υπάρχει τίποτα πιο τρομερό για εμάς από το να μην δικαιώσουμε αυτές τις ελπίδες δηλώνουν Ρώσοι μαχητές.



Τρομοκράτες που προσπαθούσαν να κρυφτούν από τις απελευθερωμένες περιοχές της Μαριούπολης στη βιομηχανική ζώνη του Azovstal καταστράφηκαν. 

Σε κατοικημένες περιοχές δεν μπορούν πλέον να απωθήσουν τους Ρώσους στρατιωτικούς, οπότε εγκαταλείπουν βιαστικά τις θέσεις τους και κατευθύνονται προς το έδαφος του μεταλλουργικού εργοστασίου με παρακάμψεις.

 Εδώ τους περιμένουν οι Τσετσένοι μαχητές και τους εξουδετερώνουν.
Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν μια αποθήκη με όπλα στην περιοχή Zhytomyr με πυραύλους Kalibr:


Το Σάββατο, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από εκτοξεύσεις πυραύλων κρουζ με βάση τη θάλασσα Kalibr από ένα μικρό πυραυλικό πλοίο σε εγκαταστάσεις στρατιωτικής υποδομής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Zhytomyr.

Eκκλήσεις στο Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας να μην αφήσει τους Τούρκους να σώσουν κανέναν στη Μαριούπολη ή κάπου αλλού. Οι Τούρκοι θα έρθουν να σώσουν τους μαχητές του Αζόφ και να καθαρίσουν-εξαφανίσουν τα στοιχεία. Τα σωσμένα νεοναζί του Αζόφ θα πολεμήσουν ξανά σε άλλες πόλεις….

Στη Volnovakha σοροί Ουκρανών στρατιωτών…


Ο επικεφαλής του Τάγματος Καντίροφ υψώνει τη σημαία στο Διοικητήριο της Μαριούπολης σύμφωνα με ανάρτησή του..Ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος ριπές από αυτόματα στον αέρα….




ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΟΔΗΣΣΟΣ!



 

1 σχόλιο: