Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ BIS: «ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ   ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ CBDC (ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ)»

 BINTEO


 ΓΡΑΦΕΙ Η  RHODA WILSON

Μετάφραση: Απολλόδωρος 



Η "πανδημία" του Covid ήταν, και είναι, ένα τεράστιο θεατρικό οικοδόμημα που αποσκοπεί στην απόσπαση της προσοχής του λαού από το γεγονός ότι οι εγκληματίες τραπεζίτες που διοικούν το νομισματικό σύστημα κάνουν μια συντονισμένη ώθηση προς τον πλήρη ολοκληρωτισμό μέσω του νομισματικού και χρηματοπιστωτικού ελέγχου.

Σε μια Σύνοδο Κορυφής του ΔΝΤ το 2020 ο Agustin Carstens εξήγησε ότι για τη γενική χρήση των ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας ("CBDCs")

"τείνουμε να καθιερώσουμε την ισοδυναμία με τα μετρητά και υπάρχει μια τεράστια διαφορά ... στα μετρητά δεν ξέρουμε, για παράδειγμα, ποιος χρησιμοποιεί ένα χαρτονόμισμα του δολαρίου σήμερα ... μια βασική διαφορά με τα CBDCs είναι ότι η κεντρική τράπεζα θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των κανόνων και των κανονισμών που θα καθορίζουν τη χρήση ... και επίσης, θα έχουμε την τεχνολογία για να τα επιβάλουμε".




Σύνοδος Κορυφής του ΔΝΤ- Διασυνοριακές πληρωμές-Όραμα για το μέλλον, 19 Οκτωβρίου 2020 (22:52 λεπτά)




Ο Agustin Carstens είναι γενικός διευθυντής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών ("BIS"). Με έδρα την Ελβετία, η BIS είναι η Κεντρική Τράπεζα των Κεντρικών Τραπεζών. Ο Carstens είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ("FSB") και της Ομάδας των Τριάντα ("G30").

Όπως ανέφερε η Telegraph το 2009, "η δημιουργία ενός Συμβουλίου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μοιάζει με το πρώτο βήμα προς μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή", ή, με άλλα λόγια, μια Παγκόσμια Κεντρική Τράπεζα. Και, με απλά λόγια, έγραψε ο Andrew Marshall, η G30 μπορεί να θεωρηθεί πάνω απ' όλα ως μια αποκλειστική λέσχη των βασιλιάδων της χρηματοπιστωτικής κρίσης.

Αργότερα, στην ίδια Σύνοδο Κορυφής του ΔΝΤ, ο Carstens εξήγησε με ενθουσιασμό ότι οι Κεντρικές Τράπεζες θα έχουν πλήρη έλεγχο των λιανικών συναλλαγών CBDC, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να μπλοκάρουν μεμονωμένες συναλλαγές.

"Εάν μια προηγμένη οικονομία εκδώσει ένα CBDC και κάποιος σε μια τρίτη χώρα θέλει να το χρησιμοποιήσει, θα απαιτείται η συγκατάθεση της κεντρικής τράπεζας της κατοικίας του εν λόγω προσώπου. Επομένως, ο βαθμός ελέγχου θα είναι πολύ μεγαλύτερος", δήλωσε ο Carsten.

Σύνοδος Κορυφής του ΔΝΤ= Διασυνοριακές πληρωμές-Όραμα για το μέλλον, 19 Οκτωβρίου 2020 (25:37 λεπτά)

"Πριν από πέντε χρόνια, εξήγησα ότι υπήρξε ένα πραξικόπημα από εγκληματίες τραπεζίτες που δεν ερευνούνταν καθόλου από το υπουργείο Δικαιοσύνης στις ΗΠΑ μετά την οικονομική κρίση", δήλωσε ο John Titus σε ένα βίντεο του Αυγούστου 2021," και τα δύο βίντεο που πραγματικά μεταφέρουν το μήνυμα εκεί ήταν- The Veneer of Justice in a Kingdom of Crime- και, All the Plenary's Men.

Στο παρακάτω βίντεο ο John Titus εξηγεί πώς οι τραπεζίτες άρχισαν να εφαρμόζουν ολοκληρωτικό έλεγχο σε όλο τον κόσμο υπό την κάλυψη μιας "πανδημίας". Όχι της "πανδημίας του Covid", αλλά της πραγματικής πανδημίας - της πανδημίας του κορεσμού 24/7: της ειδησεογραφικής κάλυψης- της ιστορίας τρόμου- της πορνογραφίας του φόβου και ούτω καθεξής.

"Οι τραπεζίτες δεν ενδιαφέρονται για κανενός είδους επιστημονικό γεγονός. Δεν τους ενδιαφέρει η υγεία σας. Ενδιαφέρονται, ωστόσο, για την 24/7 πορνογραφία φόβου και την ειδησεογραφική κάλυψη, επειδή μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές και αυτό ακριβώς επιδιώκουν.

"Οι άνθρωποι που διοικούν το νομισματικό μας σύστημα τώρα είναι στην πραγματικότητα αρκετά ανοιχτοί και θρασύτατοι σχετικά με την επιθυμία τους για ολοκληρωτισμό και για πλήρη οικονομικό έλεγχο της ζωής του καθενός ... και σε αυτό το πνεύμα θέλω να σας δείξω δύο παραδείγματα πολύ υψηλόβαθμων τραπεζιτών που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην οικοδόμηση του νομισματικού γκουλάγκ που ομολογουμένως ονειρεύονται, αναλογίζονται οράματα ολοκληρωτισμού για εσάς και εμένα ...

Ο Larry Fink, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Blackrock ... [και] ο Agustin Carstens, είναι ο επικεφαλής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών. "

Best Evidence: Larry & Carstens' Excellent Pandemic, 14 Αυγούστου 2021 (54 λεπτά)


Πηγές που σχετίζονται με, τον οικοδεσπότη του βίντεο Best Evidence, John Titus:


Larry & Carstens’ Excellent Pandemic by John Titus
Gold Standard Covid Science in Practice: An Interdisciplinary Symposium, Doctors for Covid Ethics
Sovereign Money (2017), by Joseph Huber
“Can banks individually create money out of nothing?” by Prof. Richard Werner
“Mommy, Where Does Money Come From?”
Steven Van Metre, “Fed’s Latest Scam to Force More U.S. Debt on Depositors”
“Wherefore Art Thou, Reserves?”
“Quantitative Easing Is the Biggest Sham Ever”
------------------


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ




3 σχόλια:

  1. Αν μπορούσαν να μας αφανίσουν με ένα μικρόβιο να είστε σίγουροι ότι θα το έκαναν. Αλλά δεν τους αφήνει. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μας φοβίσουν με "μαγειρεμένα" νούμερα, όπως έκαναν με αυτά της ΕΛΣΤΑΤ που έφεραν τα μνημόνια. Ε, τώρα μας έφεραν υγειονομικό μνημόνιο… Έπεται το επισιτιστικό και το πολεμικό μνημόνιο!!!

    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΟΥΝ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ;

    Γιατί η ἀπελπισία φονεύει τὴν ἐνέργεια ποὺ χρειάζεται γιὰ νὰ λάβουμε στὴν καρδιά μας τὸ Ἅγιο Πνεῦμα. Ὁ ἀπελπισμένος χάνει τὴν προσευχὴ καὶ νεκρώνεται γιὰ τὸν πνευματικὸ ἀγῶνα. Νὰ ξέρετε ὅτι τὴ στιγμὴ τῆς ἀποθαρρύνσεως καὶ τῆς ἀπελπισίας δὲ σᾶς ἀφήνει ὁ Κύριος, ἀλλὰ ἐσεῖς ἀφήνετε τὸν Κύριο.

    Στάρετς Σάββας ο Παρηγορητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια, αυτό που λέει ο Στάρετς Σάββας αφορά όσους έχουν μια σχέση με την Ορθοδοξία. Των υπόλοιπων την τύχη δε θέλω καν να την σκέπτομαι, αλλά θέλω δε θέλω τη βλέπω στους δρόμους με τον κοσμάκη να συνεχίζει να ντύνεται καφετιέρα ακόμα και μετά το άκυρο που έριξαν οι προδότες.

      Η μόνη μου ελπίδα είναι ο Θεός. Κάνω τον εξής παρηγορητικό λογισμό: Αφού ο Θεός θα αναστήσει όλους τους απ' αιώνος νεκρούς, μπορεί να αναστήσει και το (όχι μόνο κοιμισμένο, αλλά) νεκρό πλέον γένος μας.

      Διαγραφή
    2. Τα αποκρυφιστικά μηνύματα του φίμωτρου:

      Μην αναπνέεις
      Μην τρως
      Μην πίνεις
      Μην αντιμιλάς
      Βγάλε το σκασμό
      ΨΟΦΑ

      Διαγραφή