Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΠΙΛ

10 BINTEO



Έξι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από βάση του Ιράν


Έξι βαλλιστικοί πύραυλοι πιθανότατα Fatih 110 κτύπησαν πριν λίγη ώρα στόχους στην πόλη Αρμπίλ του ιρακινού Κουρδιστάν. Οι πύραυλοι σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις εκτοξεύθηκαν από το Ιράν.

Οι στόχοι τους ήταν το αμερικανικό προξενείο στην Αρμπίλ όπως και αεροδρόμιο που χρησιμοποιεί η αμερικανική Αεροπορία. Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι ότι οι πύραυλοι φέρεται να εκτοξεύθηκαν από την ιρανική στρατιωτική βάση Khasabad στην Tabriz.

Εάν το παραπάνω ισχύει είναι η πρώτη φορά το πρόσφατο διάστημα που ιρανικοί πύραυλοι κτυπούν αμερικανικούς στόχους. Πρόσφατο γιατί είχαν προηγηθεί τον Οκτώβριο του 2020 οι επιθέσεις του Ιράν κατά αμερικανικών βάσεων στο Ιράκ ως αντίποινα για την δολοφονία του αρχηγού των “Φρουρών της Επανάστασης” Κασέμ Σολεϊμανί.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος δεν ήταν οι ΗΠΑ αλλά το Ισραήλ το οποίο διατηρεί κλιμάκιο της Μοσάντ στην περιοχή.


Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.


.




2 σχόλια:

  1. Ρωμενέ σήμερα δέν βλέπω ποίημα. Ίσως να μήν μπορεί να στείλει ο γέροντας μέσω του προσώπου πού ασθένησε.
    Τουλάχιστον βάλε κάποια ποιήματα της Γερόντισσας της Αττικής, επίκαιρα όσο ποτέ όσο τους τωρινούς καιρούς!
    Καί να παρακαλέσουμε νά μάς δώσει κι αυτή κάτι, ένα μικρό κείμενο γι αυτά πού τρέχουν τώρα κι εκείνα πού έρχονται. Αυτή κι άν έχει προφητικό χάρισμα! Ίσως η μεγαλύτερη γυναίκα προφήτιδα πού γνωρίσαμε ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΕΞΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΙΝΕ ΡΩMΑΝΕ ΨΕYΤΗ MΕ ΤΑ ΨΕYΤΟΠΟΙΗMΑΤΑ ΣΟY.ΑΧΡΗΣΤΕ,ΑΝΑΞΙΕ,ΣΚΟYΠΙΔΙ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΟY ΟΡΟYΣ.ΓΛYΦΤΗ ΤΩΝ ΟYΚΡΑΝΟΝΑZΙ ,ΟYΣΤ ΒΡΩMΟΣΚYΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή