Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ...

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΥΨΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ! Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ! 
2 BINTEO 

To Τάγμα “Somalia” του ήρωα Γκίβι της ρωσόφωνης πολιτοφυλακής του Ντόνετσκ ύψωσε τη σημαία στο διοικητήριο Kalmiussky της Μαριούπολης. Ο Καντίροφ πήγε στη Μαριούπολη και διαμηνύει : η πλήρης απελευθέρωση της Μαριούπολης δεν θ’ αργήσει.



Η περιοχή Kalmiussky είναι η μεγαλύτερη διοικητική μονάδα της πόλης από άποψη εδάφους.

Ιστορικά πλάνα – στρατιώτες του τάγματος «Σομαλία» υψώνουν σημαία πάνω από τη διοίκηση του δημοτικού διαμερίσματος Kalmiussky της Μαριούπολης.
Η περιοχή Kalmiusskiy είναι μια σχηματισμένη διοικητική μονάδα στα νοτιοανατολικά της περιοχής Donetsk της Ουκρανίας.

Μια βάση του Αζόφ στη Μαριούπολη καταστράφηκε και οι εναπομείνασες δυνάμεις του Αζόφ έχουν ουσιαστικά κόπηκαν στα δυο. Σύμφωνα με αναφορές στο έδαφος, αφήνουν πίσω τους ολόκληρες συνοικίες για να αποσυρθούν στο εργοστάσιο Azovstal.







Η λαϊκή πολιτοφυλακή της ΛΔΚ πήρε τον έλεγχο του αεροδρομίου της Μαριούπολης. Εκεί βρήκαν μια μυστική φυλακή – μια «βιβλιοθήκη». 

Ένας πρώην αξιωματικός της SBU είπε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας του Κιέβου προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους σκάβοντας τους χώρους ταφής των κρατουμένων που πέθαναν εκεί


Στη Μαριούπολη, τα πτώματα των θυμάτων των Ουκρανών Ναζί βρίσκονται με σημάδια βασανιστηρίων και κακοποίησης, δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αμυντικού Ελέγχου, στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ.

«Στα υπόγεια των κτιρίων της πόλης της Μαριούπολης, που απελευθερώθηκαν από τους εθνικιστές, βρέθηκαν πτώματα αμάχων με ίχνη άγριων βασανιστηρίων και χαραγμένα σύμβολα νεοναζί και μια σβάστικα. 

Επιπλέον, πολίτες που διασώθηκαν από την πόλη επιβεβαιώνουν τα εξωφρενικά γεγονότα για το πώς οι νεοναζί, γνωρίζοντας ότι τα γυναικόπαιδα ήταν εκεί πέταξαν σκόπιμα χειροβομβίδες εναντίον τους», είπε.

Η Ερευνητική Επιτροπή διερευνά την άγρια ​​δολοφονία τη κοπέλας της Μαριούπολης από μαχητές του Αζόφ..

O Καντίροφ με τον επικεφαλή της Λαικής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ τον Pushlin στη Μαριούπολη!!



Εντοπίστηκε καταφύγιο με 400 κατοίκους από τις ρώσικες δυνάμεις μεταξύ τους παιδιά.




 

1 σχόλιο:

  1. Να παρατηρήσετε το σήμα που σχηματίζει με το χέρι του, ο στρατιωτικός που ύψωσε την σημαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή