Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ!!!

 Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ   ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΦΟΔΡΕΣ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ. 

 BINTEO


Μαριούπολη ο ρώσικος στρατός εντός της πόλης

Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να εμβαθύνει στο κέντρο της Μαριούπολης. Διείσδυσε από το βόρειο μέρος της πόλης. Σφοδρές οδομαχίες. 

Ο στρατός της Ουκρανίας αρχίζει να παραδέχεται την ήττα του στη Μαριούπολη ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τα ανατολικά προάστια της πόλης..Ρώσικα τεθωρακισμένα στις κεντρικές λεωφόρους της πόλεις βάλουν κατά θέσεων των Αζοφιστών. 

Χτυπήματα κατά των υψηλότερων ορόφων των κατοικιών όπου εδρεύουν οι τρομοκράτες. Κρατούν ομήρους τον πληθυσμό που τον έχουν στοιβάσει στα υπόγεια χωρίς νερό ηλεκτρικό και δεν τους αφήνουν να φύγουν...


Οι δυνάμεις τoυ DPR έχουν απελευθερώσει αρκετούς οικισμούς και βρίσκονται ήδη στα περίχωρα του Σεβεροντόνετσκ.

«Η ομάδα των στρατευμάτων του LPR πήρε τον έλεγχο των οικισμών Molodezhnoye, Vozgorye και κατέλαβε το νότιο και κεντρικό τμήμα του οικισμού Popasnaya. 

Προοδευτικά αποσπάσματα της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ έφτασαν στα περίχωρα της πόλης Σεβεροντόνετσκ», δήλωσε ο υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στην απογευματινή έκθεση.


Με τη σειρά τους, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συνεχίζοντας την επίθεση σε ευρύ μέτωπο, έθεσαν τον έλεγχο στους οικισμούς Novoandreevka, Kirilovka και έφτασαν στη γραμμή Novomayorskoye – Pavlovka – Nikolskoye – Vladimirovka – Blagodatnoye. Η προέλαση για την ημέρα ήταν 12 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζουμε ότι από το πρωί της 12ης Μαρτίου, καταλήφθηκαν 5 οικισμοί, ενώ οι Ουκρανοί εθνικιστές αποκλείστηκαν επίσης.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου