Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΣΚΗΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

 ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΤΣΕΧΙΑΣ, ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ. Η ΕΕ ΜΠΗΚΕ ΣΕ  ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!



Ο Μπάιντεν στις Βρυξέλλες για Σύνοδο ΝΑΤΟ-ΕΕ. Oι Βρυξέλλες νέο Βερολίνο; Θα κηρύξουν τον πόλεμο κατά Ρωσίας;

Οι πρωθυπουργοί της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Σλοβενίας είναι στο Κίεβο. Πέρασαν τα Πολωνο-Ουκρανικά σύνορα με τρένο. Πριν από λίγο φωτογραφήθηκαν σε σύσκεψη στο…με ανοιχτούς χάρτες. 

Η ΕΕ μπήκε σε πόλεμο κατά Ρωσίας!! Μια εικόνα που θυμίζει Β Παγκόσμιο Πόλεμο.. Σκηνή που προοιωνίζει Παγκόσμιο Πόλεμο.



Η ΕΕ όλο και πιο πολύ μέρος του προβλήματος και βαθαίνει η εμπλοκή της!



Πήγαν ως εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για συνάντηση με τον Zelensky.

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Mateusz Morawiecki: “Αυτός ο πόλεμος είναι το αποτέλεσμα ενός σκληρού τυράννου που επιτίθεται σε ανυπεράσπιστους πολίτες, βομβαρδίζει πόλεις και νοσοκομεία στην Ουκρανία! 

Πρέπει να σταματήσουμε την τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Ανατολή το συντομότερο δυνατό. Γι’ αυτό, μαζί με τον (Πολωνό) Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Jaroslaw Kaczynski και τους πρωθυπουργούς Petr Fiala και Janez Jansa, βρισκόμαστε στο Κίεβο»..”έγραψε ο Mateusz Morawiecki στο Facebook.

Tην ίδια ώρα σειρήνες ηχούν στο Κίεβο…



O Τζο Μπάιντεν θα συμμετάσχει «κατά πάσα πιθανότητα» στη σύνοδο κορυφής των 27 ηγετών των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο συζήτησης τον πόλεμο στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ένας αξιωματούχος της ΕΕ στο Reuters. 

Πηγές που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων είχαν σημειώσει, μία ημέρα πριν, ότι ο Μπάιντεν αναμένεται να συμμετάσχει και στη σύνοδο των ηγετών των χωρών του ΝΑΤΟ, επίσης στις Βρυξέλλες, στις 23 Μαρτίου.

Oι Βρυξέλλες νέο Βερολίνο; Θα κηρύξουν τον πόλεμο κατά Ρωσίας; Ή μαζεύονται για να κλάψουν τον..μακαρίτη κι αυτό το ονομάζουν συσπείρωση. Μια συσπείρωση ανασφαλών μελών προς ανύψωση του καταρρακωμένου ηθικού και κύρους τους;

Άλλωστε ο Πολωνός έφθασε στο Κίεβο ασθμαίνοντας αφού η Ρωσία βομβάρδισε το διαμετακομιστικό κέντρο ξένων μισθοφόρων στο Λβίβ στα πολωνικά σύνορα σκοτώνοντας 200 και τραυματίζοντας εκατοντάδες..

Στο μεταξύ πληθαίνουν οι φωνές στη Ρωσία να ανοιχθεί και δυτικό μέτωπο και συγκεκριμένα στο Λβιβ καθώς είναι η φωλιά ολόκληρης της ιδεολογίας του Μπαντέρα που πλουτίζει από διακίνηση οπλισμού και οικονομικές δωρεές.

Δεν είναι καιρός να ανοίξουμε ένα δεύτερο μέτωπο;, αναρωτιούνται. Δεν είναι καιρός οι συμμαχικές δυνάμεις να προχωρήσουν προς το Lvov από το Λευκορωσικό Pinsk και να μπλοκάρουν αυτή τη γιάφκα των Γαλικανών του Bandera από όλες τις πλευρές;

Οι ίδιοι επιμένουν ότι πρέπει να σφραγιστούν τα σύνορα να μην μπαίνουν όπλα και τζιχαντιστές ΝΑΤΟ-ικοί για να μην επαναληφθεί το σενάριο του Ιντλίμπ που από Τουρκία γινόταν όλη η διακίνηση oπλισμού και ενίσχυση τρομοκρατών..

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ συζήτησε τις συνεχιζόμενες συνομιλίες με την Ουκρανία για μια συμφωνία που θα λαμβάνει υπόψη τις προηγούμενες απαιτήσεις της Ρωσίας. Ο Πούτιν τόνισε ότι το Κίεβο δεν δείχνει σοβαρή δέσμευση για συναινετικές λύσεις. Ο Πούτιν διαμήνυσε στις Βρυξέλλες ότι παραμένει αμετακίνητος ανυποχώρητος στις θέσεις του...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου