Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!
ΟΙ ΗΠΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΙΟΥΣ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ! 

3 BINTEO 


 ΕΓΓΡΑΦΟ όπου η Ουκρανία ζήτησε από Τουρκία τα Bayraktars για επίθεση με χημικά και βιολογικά όπλα!!!! 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε την αλληλογραφία του Χάντερ Μπάιντεν γιου του προέδρου ΗΠΑ με υπαλλήλους του Γραφείου Μείωσης Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και εργολάβων του Πενταγώνου στην Ουκρανία.

Υποδηλώνουν ότι ο γιος του Προέδρου Μπάιντεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη χρηματοδότηση για ανάπτυξη παθογόνων οργανισμών στην Ουκρανία, συγκεντρώνοντας κεφάλαια για τους Black and Veach και Metabiota, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο.

Από την αλληλογραφία προκύπτει επίσης ότι οι στόχοι του Πενταγώνου στην Ουκρανία δεν είναι καθόλου επιστημονικοί – σε μια από τις επιστολές, ο Αντιπρόεδρος της Metabiota σημειώνει ότι το έργο της εταιρείας θα έχει ως στόχο τη διασφάλιση «πολιτιστικής και οικονομικής ανεξαρτησίας της Ουκρανίας από τη Ρωσία. », αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών δημοσίευσε μηνύματα του Hunter Biden με το προσωπικό του γραφείου μείωσης των αμυντικών απειλών των ΗΠΑ και τους επιχειρηματίες του Πενταγώνου στην Ουκρανία.


1 : Τα μηνύματα που κυκλοφόρησαν δείχνουν ότι οι πραγματικοί στόχοι του Πενταγώνου στην Ουκρανία απέχουν πολύ από την επιστήμη
Τα ονόματα κύρια ονόματα αυτών που συμμετέχουν στην κατασκευή βιολογικών όπλων στα εδάφη της Ουκρανίας είναι ο Robert Bob, από το 2017-2020 DTRA emp. και διευθυντής του Συνεργατικού Προγράμματος Μείωσης Απειλών και συγγραφέας του βιβλίου σχετικά με την ιδέα της δημιουργίας ενός κεντρικού αποθετηρίου
επικίνδυνων μικροοργανισμών ειδικά στο Κίεβο.

Η Joanna Wintrol, η οποία επιβλέπει τον συντονισμό των στρατιωτικών βιολογικών έργων του Πενταγώνου σε αυτή τη χώρα και την επιλογή του προσωπικού για αυτά.

Ο Lance Lippincott, διευθυντής του ουκρανικού υποκαταστήματος της Black and Veach, ήταν ο κύριος υπάλληλος επικοινωνίας με τα ουκρανικά υπουργεία Άμυνας και Υγείας. Η εταιρεία εργάζεται για το Πεντάγωνο από το 2008 ως μέρος έργων για τη μελέτη δυνητικά επικίνδυνων παθογόνων,

η Mary Gutierre, η οποία ήταν εκπρόσωπος της Metabiota στην Ουκρανία και έμπιστη του Hunter Biden, και ο Scott Thornton, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την επίβλεψη του εκσυγχρονισμού βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία, καθώς και για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

2. Το Υπουργείο Άμυνας κατονόμασε τα ονόματα των επιμελητών του αμερικανικού προγράμματος ανάπτυξης βιολογικών όπλων στην Ουκρανία.
Με βάση τα έγγραφα και τα στοιχεία που ελήφθησαν, θα πρέπει να οργανωθεί μια διεθνής διαδικασία για τον καθορισμό των πραγματικών στόχων των βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.


Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας δημοσιεύει γράφημα που δείχνει τους δεσμούς μεταξύ του Χάντερ Μπάιντεν και των εργολάβων του Πενταγώνου, υποστηρίζοντας ότι ο γιος του Μπάιντεν εμπλέκεται στο χημικό πρόγραμμα της Ουκρανίας.

Σημαντικό αποτέλεσμα της ειδικής επιχείρησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας ήταν η παύση των δραστηριοτήτων 5 βιολογικών εργαστηρίων του Κιέβου, όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες με παθογόνους παράγοντες, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το τμήμα πιστεύει ότι το καθεστώς του Κιέβου ανέπτυξε τεχνικά μέσα για την ανάπτυξη και τη χρήση βιολογικών όπλων και οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν τις αναπτυσσόμενες χώρες ως πεδίο δοκιμών για τη δοκιμή στοιχείων βιολογικών όπλων.

Επιστολή του Διευθυντή του Συνεργατικού Προγράμματος Μείωσης Απειλών (CTRP) Robert Pope προς την Υπουργό Υγείας της Ουκρανίας Uliana Suprun.

Το έγγραφο που παρουσιάζεται μαρτυρεί την ενεργή βοήθεια της Υπουργού Υγείας της Ουκρανίας Αμερικανοεβραίας Uliana Suprun στη δημιουργία του Κεντρικού Αποθετηρίου ιδιαίτερα Επικίνδυνων Μικροοργανισμών (OOM) και την αμφιλεγόμενη απόφασή της να τοποθετήσει ένα μηχανισμό αυξημένου κινδύνου στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας – Κίεβο .

Επιπλέον, σε αυτή την επιστολή, ο Robert Pope, Διευθυντής του Συνεργατικού Προγράμματος Μείωσης Απειλών (CTRP) της DTRA, εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή του για την εισαγωγή Αμερικανών ειδικών σε ουκρανικές βιολογικές εγκαταστάσεις.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σε στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες, τις οποίες η Ρωσία κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ασκούν στο έδαφος της Ουκρανίας.

“Η Μόσχα έχει δημοσιεύσει προηγουμένως έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του επενδυτικού ταμείου Rosemont Seneca του Hunter Biden στη χρηματοδότηση των αναφερόμενων στρατιωτικών βιολογικών δραστηριοτήτων στην Ουκρανία”, δήλωσε σε Τύπο ο Igor Kirillov, διοικητής των δυνάμεων ραδιολογικής, χημικής και βιολογικής άμυνας του ρωσικού στρατού. δήλωση που δόθηκε σήμερα Πέμπτη.

Ο Κιρίλοφ ανακοίνωσε ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε μια νέα δέσμη εγγράφων σχετικά με αυτό, εξηγώντας: «Έχετε ενώπιον σας αλληλογραφία μεταξύ του γιου του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, της Υπηρεσίας Μείωσης Αμυντικών Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και εταιρειών που έχουν συμβληθεί με το Πεντάγωνο στην Ουκρανία».

Ο Ρώσος στρατιωτικός αξιωματούχος ανέφερε ότι «τα δυτικά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητα αυτών των πληροφοριών», αποκαλύπτοντας ότι «το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων δείχνει ότι ο Χάντερ Μπάιντεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών για τη συμμετοχή σε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν παθογόνους οργανισμούς στην επικράτεια Ουκρανίας, προσελκύοντας χρηματοδότηση για την εταιρείες Black and Veach και Metabiota».

«Σήμερα, μπορούμε να αποκαλύψουμε τα ονόματα των αξιωματούχων που συμμετείχαν στην ανάπτυξη στοιχείων για βιολογικά όπλα στην Ουκρανία», είπε.

Μια ρωσική κοινοβουλευτική επιτροπή έρευνας από την Κρατική Δούμα μελετά το ενδεχόμενο να προσκαλέσει την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ και τον Χάντερ Μπάιντεν να καταθέσουν για βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία.

Μεταξύ των κορυφαίων προτεραιοτήτων της επιτροπής είναι η δυνατότητα πρόσκλησης αξιωματούχων των ΗΠΑ να διευκρινίσουν ποιοι, σύμφωνα με δημόσιες πληροφορίες που αναφέρουν ξένες και ρωσικές πηγές, έχουν τη γνώση και σχέση με αυτό το θέμα.

Στις 7 Μαρτίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποκάλυψε τον σχηματισμό ενός δικτύου περίπου 30 βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία, με εντολή του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (Πεντάγωνο), και ότι η Ουάσιγκτον «ξόδεψε περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια για το έργο των βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία.”
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσιεύει έγγραφα που κατηγορούν το Πεντάγωνο για στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία και ο διοικητής των δυνάμεων ραδιολογικής, χημικής και βιολογικής άμυνας του ρωσικού στρατού κατηγορεί τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι χρηματοδότησε τις βιολογικές δραστηριότητες του Πενταγώνου



Ο Igor Kirillov, επικεφαλής των Ρωσικών Πυρηνικών, Βιολογικών και Χημικών Δυνάμεων (NBC), ήδη είχε κατηγορήσειτο επενδυτικό ταμείο που ανήκει στον γιο του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, ότι συμμετείχε στη χρηματοδότηση του βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία, στα οποία συμμετέχει το Πεντάγωνο μέσω της υπηρεσίας μείωσης των απειλών άμυνας (DTRA).
«Τα έγγραφα που λαμβάνουμε μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε το μοτίβο της αλληλεπίδρασης των κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ με τις βιολογικές υποδομές της Ουκρανίας. Σημειώνουμε επίσης τη συμμετοχή στη χρηματοδότηση αυτών των δραστηριοτήτων δομών κοντά στις σημερινές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδίως του επενδυτικού ταμείου Rosemont Seneca, με επικεφαλής τον Χάντερ Μπάιντεν», δήλωσε ο Ρώσος στρατιωτικός αξιωματούχος.

«Υπάρχει στενή σύνδεση του ιδρύματος με τους κύριους εργολάβους του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας Metabiota, η οποία, με τους Black and Veach, είναι ο κύριος προμηθευτής εξοπλισμού για τα βιολογικά εργαστήρια του Πενταγώνου στον κόσμο ολόκληρο», επιβεβαίωσε επίσης ο I. Kirillov. 

Προς υποστήριξη αυτού του τελευταίου σημείου, ο ρωσικός στρατός προσκόμισε κατά τη διάρκεια εκείνης της ενημέρωσης ένα έγγραφο που αναφέρει μια συμφωνία μεταξύ της αμερικανικής κυβέρνησης και της Ουκρανίας με ημερομηνία 2015. 

Σύμφωνα με το έγγραφο, ένα πρόγραμμα σχεδόν 32 εκατομμυρίων δολαρίων είχε στόχο να «οργανώσει το έργο των εργαστηρίων, που κατασκευάστηκαν και εκσυγχρονίστηκε με τη βοήθεια του δωρητή [της κυβέρνησης των ΗΠΑ]», καθώς και για την «παρακολούθηση μολυσματικών ασθενειών» και για την εκτέλεση εργασιών για την «ταχεία ανταπόκριση» στις επιδημίες. 

Το πρόγραμμα περιέλαβε επίσης μεταξύ των στόχων του «τη συλλογή, επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση και ασφαλή μεταφορά κλινικών δειγμάτων».

Το ουκρανικό δίκτυο βιολογικών εργαστηρίων έχει επίσης χρηματοδοτηθεί από άλλες υπηρεσίες των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον I. Kirillov, ο οποίος περιέγραψε την κλίμακα του προγράμματος ως «εντυπωσιακή». «Εκτός από τον στρατό, η Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID), το Ίδρυμα Τζορτζ Σόρος και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συμμετέχουν άμεσα στην εφαρμογή του. 

Η επιστημονική εποπτεία παρέχεται από κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Εργαστηρίου του Λος Άλαμος, το οποίο αναπτύσσει πυρηνικά όπλα», σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο.


Η υπόθεση επιβεβαιώθηκε κάπως απροσδόκητα από το διάσημο φορητό υπολογιστή που έχασε ο Χ. Μπάιντεν, στην αυθεντικότητα του οποίου κατέληξαν οι New York Times.

Η Daily Mail αναφέρει έτσι, με τα δικαιολογητικά έγγραφα, ανταλλαγές email που περιέχονται στον υπολογιστή που δείχνουν ότι ο H. Μπάιντεν λέγεται ότι συμμετείχε στη δημιουργία άμεσης χρηματοδότησης 500.000 δολαρίων καθώς και στη συγκέντρωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για τη Metabiota, αυτόν τον υπεργολάβο του Πενταγώνου που ειδικεύεται στην έρευνα παθογόνων μικροοργανισμών και στους κινδύνους πανδημίας. 

Ο Metabiota εργάστηκε στην Ουκρανία για την Black & Veatch, μια αμερικανική αμυντική εταιρεία με στενούς δεσμούς με στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών, που έχτισαν ασφαλή εργαστήρια στη χώρα για την ανάλυση θανατηφόρων ασθενειών και βιολογικών όπλων, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Μια ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρατίθεται από την Daily Mail με ημερομηνία Απριλίου 2014 μεταξύ του H. Biden και της Mary Guttieri, ενός στελέχους της Metabiota, προκαλεί αίσθηση. 

Σε αυτή, ο κ. Γκουτιέρι γράφει: «Μπορούμε ενδεχομένως να αξιοποιήσουμε την ομάδα μας, τα δίκτυά μας και τις ιδέες μας για να διεκδικήσουμε την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία και η ενσωμάτωσή της συνεχίζεται στη δυτική κοινωνία». 

Ένας στόχος μακριά από απλούς επιστημονικούς στόχους και που ως εκ τούτου εγείρει ερωτήματα, όπως υπογραμμίζεται στις στήλες της Daily Mail από τον Sam Faddis, πρώην ανώτερου στελέχους της CIA, για τον οποίο αυτή η δήλωση ενός στελέχους μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας είναι «περίεργη. 

Μπορεί κανείς να αναρωτηθεί ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός αυτής της επιχείρησης. Είναι πολύ περίεργο». Η Ρωσία κατηγόρησε τον Χάντερ Μπάιντεν, τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ότι χρηματοδοτεί εργαστήρια βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, ανέφερε η Telegraph.

Ο Τραμπ ζητά την αλήθεια αναφορικά με χρηματοδότηση βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία από το γιο του Μπάιντεν! Καλεί τον Πούτιν να δώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες.Και σήμερα φαίνεται πως άρχισε το μαρτύριο της κινέζικης σταγόνας για Μπάιντεν CIA και υιό..

Aπό χθες το Κογκρέσο διαθέτει το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή του γιου του Joe Biden. Θ΄ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου…


Τουρκία-Bayraktars και χημικά…στην Ουκρανία.. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Σε έγγραφο της 15.12. 2021, υποβλήθηκε απάντηση σε αίτημα της ουκρανικής εταιρείας Motor Sich προς τον τουρκικό κατασκευαστή drone Baykar Makina.
Η τουρκική εταιρεία κατασκευής drone απαντά σε μια σειρά από ερωτήσεις από την ουκρανική πλευρά σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της. 

Οι περισσότερες ερωτήσεις είναι τυπικές: από το πεδίο εφαρμογής του UAV και τον έλεγχο πέρα ​​από την «άμεση φυσική όραση του χειριστή» έως τη μέγιστη διάρκεια και εμβέλεια της πτήσης. 

Αξιοσημείωτες είναι οι ερωτήσεις 9 και 10. Ζητούνται δεδομένα για το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο και το σύστημα/μηχανισμό ψεκασμού αεροζόλ, χωρητικότητας άνω των 20 λίτρων.




Λαμβάνοντας υπόψη τα ήδη γνωστά στο Υπουργείο Άμυνας δεδομένα της υλοποίησης
στο έδαφος της Ουκρανίας των αμερικανικών στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων υπό την ηγεσία του DTRA, μπορεί να υποτεθεί ότι τα Bayraktars σχεδιάζονταν να προσαρμοστούν για ψεκασμό χημικών παραγόντων πολέμου πάνω από το εχθρικό έδαφος, πιο συγκεκριμένα στο βαθύ πίσω μέρος του, επειδή Εύρος πτήσης UAV (Bayraktar Akinci) – σχεδόν 300 χλμ.

Οι ΗΠΑ πειραματίστηκαν με ιούς σε Ουκρανούς κι ανέπτυξαν drones για μια επίθεση με βιολογικά όπλα αναφέρει το Υπ. Άμυνας Ρωσίας.



 

3 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι ότι η ρωσία εντός ολίγου θα τρέχει προς τα πίσω, εύχομαι οι δυτικοί να μην της πάρουν και εδάφη ή τις πλουτοπαραγωγικές πηγές ως αποζημίωση. Φυσικά μεγάλο το θέμα των ψευδοπροφητείων και είστε όλοι υπεύθηνοι και προ των ευθηνών σας για την ζημια που προκαλείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις τελειώσουν οι "αψιμαχίες"και μπορέσουν να πάρουν τα λουλούδια οι Ρώσοι μετά ετοιμαστείτε να κλωτσάτε τα δολάρια στον δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή