Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ 




 Γράφει ο Greg Reese 

  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ 101

Ο Έλεγχος του νου με βάση το τραύμα, επιτυγχάνεται καθώς το τραύμα χρησιμοποιείται για να χακάρει τα αμυντικά συστήματα του νου και του σώματος, προκειμένου να εκπαιδεύσει τη συμπεριφορά ενός ατόμου. Αυτό επιτυγχάνεται σε τρία βήματα:

Στο πρώτο βήμα, η ταυτότητα του θύματος καταστρέφεται. Αυτό επιτυγχάνεται στερώντας από το θύμα τις βασικές του ανάγκες και προκαλώντας του πόνο μέχρι να εξαντληθεί, να μπερδευτεί και να αποπροσανατολιστεί. Σε αυτή την κατάσταση, δεν εμπιστεύονται πλέον τον εαυτό τους και γίνονται δεκτικοί στην καθοδήγηση από μια εξωτερική «αρχή».

Βήμα δεύτερο, μέσα από ένα αυστηρό σύστημα ανταμοιβών και τιμωριών το θύμα αποτυπώνεται με μια νέα ταυτότητα. Η νέα ταυτότητα εκπαιδεύεται να αυτοαπομονώνεται βάζοντάς την να αποκηρύξει οτιδήποτε σχετίζεται με την προηγούμενη ταυτότητα.

Και τέλος, με το τρίτο βήμα, μέσω της συνεχούς χρήσης του τραύματος, η ανοικοδόμηση του νέου εαυτού του θύματος δημιουργείται και διατηρείται όπως επιλέγει ο ελεγκτής του νου.

Για να λειτουργήσει αυτό, το υποκείμενο πρέπει να αγνοεί το γεγονός ότι «εκπαιδεύεται». Αυτό επιτυγχάνεται κρατώντας τους σε μια αβοήθητη κατάσταση του νου του θύματος με τη χρήση του τραύματος.

Η όλη μέθοδος απαιτεί τακτική τελετουργική κακοποίηση για να κρατήσει τον στόχο στην κατάσταση του θύματος. Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα δείχνουν πώς τα ναρκωτικά και η αισθητηριακή υπερφόρτωση χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν τραύμα στο κοινό, αλλά οι υψηλού επιπέδου σκλάβοι συχνά προμηθεύονται από οικογένειες με αποδεδειγμένο ιστορικό παιδικής κακοποίησης.

Η κακοποίηση μεταξύ γενεών ή πολλαπλών γενεών είναι όταν ένα άτομο κακοποιεί το παιδί του και αυτό το παιδί μεγαλώνει για να κακοποιήσει το παιδί του και αυτό το άτομο μεγαλώνει για να κακοποιήσει το παιδί του και ούτω καθεξής. Αυτό αυξάνει την ευαισθησία ενός ατόμου στον έλεγχο του νου που βασίζεται στο τραύμα.

Πειράματα με ποντίκια έχουν δείξει ότι οι απόγονοι μιας τραυματισμένης εγκύου μητέρας γεννιούνται καταθλιπτικοί και παρουσιάζουν προβλήματα κοινωνικοποίησης με άλλους. 

Μια ανατροφή από μια υγιή παρένθετη μητέρα δεν αντέστρεψε τις μη φυσιολογικές συμπεριφορές, υποδεικνύοντας μια εσωτερική μεταμόρφωση του εγκεφάλου. 

Και οι βιοπληροφορικές αναλύσεις αποκάλυψαν μακροχρόνιες αλλοιώσεις στο DNA. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η CIA είναι γνωστή για τη στόχευση παιδιών από οικογένειες κακοποίησης παιδιών πολλών γενεών. 

Είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν από το μυαλό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παγκόσμιοι ηγέτες προέρχονται όλοι από τις ίδιες γραμμές αίματος.

Αυτή η βάναυση τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί και κατανοηθεί εδώ και αιώνες. Και αν μια ομάδα ανθρώπων που ανταγωνίζονται για την εξουσία ήθελαν έναν πιστό στρατό στρατιωτών, ο ευκολότερος τρόπος θα ήταν να τους αναπαράγουν. Και τα στοιχεία δείχνουν ότι έτσι δημιουργήθηκε η κοινωνία μας.

Από τα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα και στον επόμενο, εκατοντάδες χιλιάδες ορφανά διανεμήθηκαν και πωλήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και εκατομμύρια παγκοσμίως. Διαφημίζονταν, παραδίδονταν με τρένο και πωλούνταν σε εκθέσεις.

 Στην Αμερική, αυτά τα ορφανά τα διαχειριζόταν και τα διένειμε ένας ιδιωτικός οργανισμός από τη Βρετανία γνωστός ως Oddfellows. Πολλοί από τους οποίους ήταν ορφανοί οι ίδιοι.

Το Αρχαίο Τάγμα των Oddfellows είναι μια διεθνής αδελφότητα της οποίας τα μέλη, όπως ο Albert Pike και αρκετοί πρόεδροι των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των ετών του Orphan Train, ήταν συχνά μέλη και των Ελευθεροτεκτονικών στοών. 

Με την πρώτη επίσημη στοά τους στις Ηνωμένες Πολιτείες που ιδρύθηκε το 1819, οι Oddfellows είναι επίσημα αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση ορφανών, αλλά φαίνεται ότι τα προμηθεύονται και τα εκτρέφουν επίσης.

Το πρώτο γυναικείο κεφάλαιο του Oddfellow, The Daughters of Rebekah, ιδρύθηκε ακριβώς πριν ξεκινήσουν τα ορφανά τρένα και μια απεικόνιση της δουλειάς τους δείχνει υπαινιγμούς μαζικής αναπαραγωγής και παρένθετης μητρότητας. Συνεργάστηκαν στενά με τους Oddfellows σε μεγάλα ιδρύματα γνωστά ως Orphan Asylums και Foundling Asylums, όπου γεννήθηκαν πολλά μέλη τους.

Η τραπεζική δυναστεία των Rothschild παρείχε χρηματοδότηση για αρκετά από αυτά τα ορφανά άσυλα. Σύμφωνα με τον Phillip Eugene de Rothschild, η οικογένεια έχει αναθρέψει ιδιωτικά πάνω από εκατό χιλιάδες απογόνους, συμπεριλαμβανομένου του Αδόλφου Χίτλερ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παιδεραστία είναι τόσο διαδεδομένη μεταξύ των οικογενειών των παγκόσμιων ηγετών. Ενώ χρησιμοποιείται για εκβιασμό, η κύρια λειτουργία του είναι για τον έλεγχο του νου με βάση το τραύμα. 

Επειδή για τον ελεγκτή του νου, το τραύμα ισούται με μεταμόρφωση. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο τραυματικό για ένα άτομο από την παιδεραστία.

Αν είχατε ένα εκατομμύριο σκλάβους ελέγχου του νου τοποθετημένους σε θέσεις εξουσίας, τότε θα μπορούσατε να ελέγξετε ολόκληρα έθνη. Αλλά μόνο αν οι μάζες κρατούνταν επίσης σε μια σχετική κατάσταση τραύματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου