Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ο ΔΕΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ ΤΩΝ WIKILEAKS ΕΚ ΦΥΛΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ 11ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!»

ΒΙΝΤΕΟ


Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη 

Έκκληση στον κόσμο του Τζούλιαν Ασάνζ των Wikileaks εκ φυλακής: Δεν είναι η Ρωσία που απειλεί τον κόσμο, αλλά το ΙΣΡΑΗΛ! ΑΥΤΟΙ έκαναν τις Επιθέσεις της 11ης Σεπτ.!
Wikileaks για Ισραήλ: Η «Γη της Επαγγελίας» του…οργανωμένου εγκλήματος το Ισραήλ – Πώς συνδέεται με την…ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ο κ Τζούλιαν Ασάνζ των Wikileaks προειδοποιεί τον κόσμο εδώ και χρόνια για το εγκληματικό και αιμοβόρο κράτος του Ισραήλ και ότι είναι ΑΥΤΟ που αποτελεί μεγάλη κίνδυνο για όλη την ανθρωπότητα και…ΟΧΙ Η ΡΩΣΙΑ!

Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτής του WikiLeaks, είπε στον γερμανικό Τύπο πριν από 7 χρόνια ότι η πραγματική απειλή της Αμερικής είναι από το Ισραήλ και όχι από τη Ρωσία. Έδωσε μερικά παραδείγματα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δώσει περισσότερες αποκαλύψεις για το θέμα αλλά, δυστυχώς, δεν πρόλαβε!

Έδειξε επίσης ο Ασάνζ μεγάλη απογοήτευση για το νέο νομοσχέδιο για τον αντισημιτισμό H.R. 6421 που ψήφισε τότε ομόφωνα η Γερουσία των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο…


Επίσης, ήταν πάλι ο επικεφαλής των Wikileaks που το 2011 και μετά, άρχισε να μας αποκαλύπτει φοβερά πράγματα για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ήταν το ΙΣΡΑΗΛ που έκανε το χτύπημα την…11 Σεπτεμβρίου του 2001 στη Νέα Υόρκη και ότι οι Εβραίοι, γενικά, τρέχουν ένα μεγάλο ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!
Εξ ου η μεγάλη…ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΖ!!!

WikiLeaks: Το Ισραήλ: Η «Γη της Επαγγελίας» του…οργανωμένου εγκλήματος – Πώς συνδέεται με την…ΕΛΛΑΔΑ!!!


Wikileaks: Τις επιθέσεις της 11ης/9ου τις έκανε το ΙΣΡΑΗΛ. – FBI: ο Νετανιάχου συνδέεται με ΠΑΡΑΝΟΜΟ κύκλωμα διακίνησης πυρηνικών τεχνολογιών εντός των ΗΠΑ

Σαν σήμερα: Οι Επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 22 Χρόνια Μετά – Όλη η Αλήθεια – Μια Δουλειά εκ των ΕΣΩ από τον Μπούς και το…ΙΣΡΑΗΛ!!!

Η γραμμή που συνδέει την ΕΥΠ με τον Ισραηλινό Tal Dilian του Predator – Ο ρόλος των Wikileaks στην αποκάλυψη


Σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ – Επιβεβαιώνει το Wikileaks: Το Ισραήλ έκανε το 9-11 – ΑΥΤΟΙ είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ τρομοκράτες! – Εξ ου και η δίωξη του Τζούλιαν Ασάνζ!


Το έγγραφο του WikiLeaks αναφέρει λεπτομερώς την ενορχήστρωση της Μοσάντ της 11ης Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένης μιας πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Ισραήλ στις 11 Σεπτεμβρίου, αφού όλες οι πτήσεις είχαν ακυρωθεί. Το Ισραήλ είναι ο εχθρός των ΗΠΑ. Κάθε πολιτικός που μιλάει για τη Σαουδική Αραβία και την 11η Σεπτεμβρίου προωθεί ένα περιορισμένο στέκι με σκοπό να αποσπάσει την προσοχή από το Ισραήλ. Απαγορεύοντας την κριτική στο Ισραήλ, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι επίσημα συνένοχος στη δολοφονία περισσότερων από 3000 Αμερικανών στις 9-11.

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες ανέφεραν τον Φεβρουάριο του 2002 ότι η ισραηλινή Μοσάντ διαχειριζόταν τους πυρήνες αραβικών αεροπειρατών που αργότερα κατηγορήθηκαν από την Επιτροπή της 11ης Σεπτεμβρίου της αμερικανικής κυβέρνησης για την πραγματοποίηση των αεροπορικών επιθέσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και στο Πεντάγωνο.

Το WMR έλαβε λεπτομέρειες για την έκθεση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών η οποία αποσιωπήθηκε από την κυβέρνηση του τότε πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ. Μια μονάδα της Μοσάντ αποτελούμενη από έξι Εβραίους γεννημένους στην Αίγυπτο και την Υεμένη διείσδυσε σε κελιά της «Αλ Κάιντα» στο Αμβούργο (το κελί Atta-Mamoun Darkanzali), τη νότια Φλόριντα και τη Σάρτζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τους μήνες πριν από την 11η Σεπτεμβρίου.

Η Μοσάντ όχι μόνο διείσδυσε σε κελιά, αλλά άρχισε να τα τρέχει και να τους δίνει συγκεκριμένες εντολές που τελικά θα κατέληγαν με την επιβίβασή τους σε τέσσερις τακτικά προγραμματισμένες πτήσεις από τη Βοστώνη, την Ουάσιγκτον Ντάλες και το Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ στις 9/11.

Η ομάδα διείσδυσης της Μοσάντ αποτελούνταν από έξι Ισραηλινούς, αποτελούμενους από δύο πυρήνες τριών πρακτόρων, οι οποίοι έλαβαν ειδική εκπαίδευση σε μια βάση της Μοσάντ στην έρημο Νεγκέβ για τον μελλοντικό έλεγχο και το χειρισμό των πυρήνων της «Αλ Κάιντα».



Ένας πυρήνας της Μοσάντ ταξίδεψε στο Άμστερνταμ όπου υποβλήθηκε στον επιχειρησιακό έλεγχο του σταθμού Ευρώπης της Μοσάντ, ο οποίος λειτουργεί από το συγκρότημα El Al στο διεθνές αεροδρόμιο Schiphol. Η τριμελής μονάδα της Μοσάντ στη συνέχεια ταξίδεψε στο Αμβούργο όπου ήρθε σε επαφή με τον Μοχάμεντ Άτα, ο οποίος πίστευε ότι είχαν σταλεί από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Μάλιστα, τους έστειλε ο Εφραίμ Χάλεβι, ο αρχηγός της Μοσάντ.

Η δεύτερη ομάδα τριών ατόμων της Μοσάντ πέταξε στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στη νότια Φλόριντα όπου άρχισαν να κατευθύνουν τους πυρήνες της «Αλ Κάιντα» που λειτουργούσαν από το Χόλιγουντ, το Μαϊάμι, το Vero Beach, το Delray Beach και το West Palm Beach.

Ισραηλινοί «σπουδαστές τέχνης», ήδη υπό έρευνα από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για εγκλωβισμό στα γραφεία και τα σπίτια ομοσπονδιακών αξιωματικών επιβολής του νόμου, ζούσαν και παρακολουθούσαν τις δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης σε σχολή πτήσης, των μελλοντικών αραβικών κυττάρων «πειρατή» , ιδιαίτερα στο Χόλιγουντ και την παραλία Vero.

Τον Αύγουστο του 2001, η πρώτη ομάδα της Μοσάντ πέταξε μαζί με τον Άτα και άλλα μέλη της «Αλ Κάιντα» του Αμβούργου στη Βοστώνη. Η ασφάλεια του Διεθνούς Αεροδρομίου Logan ανατέθηκε με τη Huntleigh USA, μια εταιρεία που ανήκει σε μια ισραηλινή εταιρεία ασφάλειας αεροδρομίου που συνδέεται στενά με τη Mossad «Διεθνείς Σύμβουλοι για τη Στοχευμένη Ασφάλεια» ICTS. Οι ιδιοκτήτες του ICTS ήταν πολιτικά συνδεδεμένοι με το Κόμμα Λικούντ, ιδιαίτερα με τη φατρία Νετανιάχου και τον τότε δήμαρχο της Ιερουσαλήμ και μελλοντικό πρωθυπουργό Εχούντ Όλμερτ.

Ήταν ο Όλμερτ που μεσολάβησε προσωπικά στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι για να απελευθερώσει από τη φυλακή πέντε υπαλλήλους της Urban Moving Systems, που προσδιορίστηκαν από τους πράκτορες της CIA και του FBI ως πράκτορες της Μοσάντ. Οι Ισραηλινοί ήταν οι μόνοι ύποπτοι που συνελήφθησαν οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες την 11η Σεπτεμβρίου και θεωρήθηκε ότι είχαν εμπλακεί στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Οι δύο ομάδες της Μοσάντ έστελναν τακτικές κωδικοποιημένες αναφορές για την πρόοδο της επιχείρησης της 11ης Σεπτεμβρίου στο Τελ Αβίβ μέσω της ισραηλινής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, DC. Το WMR έμαθε από μια πηγή του Πενταγώνου ότι κορυφαίοι Αμερικανοί συνδεδεμένοι με την προσπάθεια των μέσων ενημέρωσης για την καταδίωξη της 11ης Σεπτεμβρίου στους Άραβες αεροπειρατές, τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και τους Ταλιμπάν ήταν παρόντες στην ισραηλινή πρεσβεία στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, για να συντονίσουν το blitz των μέσων ενημέρωσης για την επόμενες ημέρες και εβδομάδες μετά τις επιθέσεις.

Είναι περισσότερο από πιθανό ότι οι πράκτορες αντικατασκοπείας του FBI που παρακολουθούν την ισραηλινή πρεσβεία έχουν αποδείξεις για την παρουσία των Αμερικανών που ήταν παρόντες στην πρεσβεία στις 10 Σεπτεμβρίου. Μερικοί από τους Αμερικανούς είναι γνωστοί στο κοινό της καλωδιακής τηλεόρασης των ΗΠΑ.

Στα μέσα Αυγούστου, η ομάδα της Μοσάντ που διευθύνει τον πυρήνα του Αμβούργου στη Βοστώνη ανέφερε στο Τελ Αβίβ ότι είχαν τεθεί τα τελικά σχέδια για την 11η Σεπτεμβρίου. Ο πυρήνας της Μοσάντ που εδρεύει στη Φλόριντα ανέφερε ότι η τεκμηριωμένη «παρουσία» των αραβικών μελών του πυρήνα στις σχολές πτήσης της Φλόριντα είχε διαπιστωθεί.

Οι δύο ομάδες διείσδυσης και ελέγχου της Μοσάντ «Αλ Κάιντα» είχαν επίσης βοηθήσει στη δημιουργία ασφαλών σπιτιών για τη γρήγορη εκδίωξη των πρακτόρων της Μοσάντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον περασμένο Μάρτιο, το WMR ανέφερε: «Το WMR έμαθε από δύο πηγές του El Al που εργάζονταν για την ισραηλινή αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης ότι στις 9/11, ώρες αφότου η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) καθήλωσε όλους τους πολίτες εσωτερικού και εξωτερικού. εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα πλήρες El Al Boeing 747 απογειώθηκε από το JFK με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ. Οι δύο πηγές εργαζομένων του El Al δεν είναι ισραηλινοί υπήκοοι αλλά νόμιμοι μετανάστες από τον Ισημερινό που εργάζονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αεροπορική εταιρεία.

Η πτήση αναχώρησε από το JFK στις 4:11 μ.μ. και η αναχώρησή της, σύμφωνα με πηγές της El Al, εγκρίθηκε με την άμεση επέμβαση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ βρίσκονταν στη σκηνή στο JFK και συμμετείχαν προσωπικά με τις αρχές του αεροδρομίου και του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας για να καθαρίσουν την πτήση για απογείωση. Σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής της 11ης Σεπτεμβρίου,

Ο υπουργός Μεταφορών Νόρμαν Μινέτα διέταξε να σταματήσουν όλες οι μη στρατιωτικές πτήσεις στις 9:45 π.μ. της 11ης Σεπτεμβρίου». Το WMR έμαθε από πηγές βρετανικών μυστικών υπηρεσιών ότι η εξαμελής ομάδα της Μοσάντ ήταν καταχωρισμένη στο μανιφέστο πτήσης του El Al ως υπάλληλοι της El Al.

Για τη Μοσάντ, η επιτυχημένη τρομοκρατική επιχείρηση «ψευδής σημαίας» της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν μια επιτυχία πέρα ​​από τις προσδοκίες. 

Η κυβέρνηση Μπους, με την υποστήριξη της κυβέρνησης Μπλερ, επιτέθηκε και κατέλαβε το Ιράκ, καθαιρώντας τον Σαντάμ Χουσεΐν και άσκησε πίεση στους άλλους αντιπάλους του Ισραήλ, όπως το Ιράν, η Συρία, το Πακιστάν, η Χαμάς και η λιβανική Χεζμπολάχ.


Οι Ισραηλινοί είδαν επίσης τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τον ΟΗΕ να αρχίζουν να καταπολεμούν τη λιβανέζικη σιιτική επιχείρηση διαμαντιών στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και τη Δυτική Αφρική, και μαζί της, την υποστήριξη υλικοτεχνικής υποστήριξης που παρείχαν οι αεροπορικές εταιρείες του Bout, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ελεύθερο χέρι για το Τελ Αβίβ για να προχωρήσει σε λιβανέζικες συμφωνίες διαμαντιών στην κεντρική και δυτική Αφρική.

Ο τότε υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σχολίασε τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στην αμερικανική τηλεόραση λίγο μετά την έκθεσή τους. Ο Νετανιάχου είπε: «Είναι πολύ καλό!» Φαίνεται τώρα ότι ο Νετανιάχου, με τον ζήλο του, έσκασε το εξώφυλλο της Μοσάντ ως εγκέφαλοι της 11ης Σεπτεμβρίου.




————


Τζούλιαν Ασάνζ, ΗΒ, Αυστραλία, Ισραήλ, Εβραίοι, Σιωνιστές, Εβραίοι έκαναν την 11η Σεπτεμβρίου, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, σύγκρουση αντιπροσώπων Ιράν-Ισραήλ, Ιράν, Ιρανοί, Ισραήλ Πόλεμος Ιράν, Τεχεράνη, Τελ Αβίβ, σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου