Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ...ΑΛΙΣΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!

ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ 


Σχεδόν κάθε σκέψη και ενέργεια που αναλαμβάνετε είναι διαμετρικά αντίθετη με τα συμφέροντά σας, όμως πολλοί παραμένουν μακάρια ανυποψίαστοι. Αυτό δεν είναι τυχαίο- πρόκειται για ένα προσεκτικά ενορχηστρωμένο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για να σας κρατήσει σε μια κατάσταση αέναης υποτέλειας.

Η ακόρεστη πείνα του κράτους για έλεγχο δεν γνωρίζει όρια. Επιδιώκει να κυριαρχήσει σε κάθε πτυχή της ύπαρξής σας – στο μυαλό σας, στο σώμα σας και στο ίδιο σας το πνεύμα. 

Και παρόλο που μπορεί να σας είναι άβολο να το παραδεχτείτε, η αλήθεια είναι ότι το κράτος έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό σε αυτή την προσπάθεια. 

Μόνο λίγοι και εκλεκτοί έχουν καταφέρει να κρυφοκοιτάξουν πίσω από την κουρτίνα και να κατανοήσουν την πραγματική έκταση της ψυχικής και πνευματικής υποδούλωσής τους.

Οι σκέψεις σας, αυτοί οι οικείοι ψίθυροι που πιστεύετε ότι είναι δικοί σας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσεκτικά κατασκευασμένη ψευδαίσθηση. 

Σχεδόν κάθε έννοια που περνάει από το μυαλό σας έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να σας οδηγήσει προς τα επιθυμητά αποτελέσματα του κράτους. Είστε ένα πιόνι σε ένα παιχνίδι που ούτε καν συνειδητοποιείτε ότι παίζετε.

Το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα, μια λανθασμένη ονομασία αν υπήρξε ποτέ, δεν είναι παρά ένα εργοστάσιο κατήχησης που έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί από τα παιδιά την ατομικότητά τους και να τα διαμορφώνει σε υπάκουα γρανάζια της κρατικής μηχανής. Μέχρι τη στιγμή που ένας νεαρός ενήλικας βγαίνει από αυτή την πνευματική φυλακή, η ικανότητά του για ανεξάρτητη σκέψη έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση χρησιμεύει απλώς για να ενισχύσει αυτή την προετοιμασία, σφραγίζοντας κάθε εναπομείναντα δρόμο για κριτική διερεύνηση. Η ίδια η ιδέα της αμφισβήτησης των αφηγήσεων που μεταδίδονται με το κουτάλι από τα μέσα προπαγάνδας και την άρχουσα ελίτ γίνεται ανάθεμα.

Έχουμε γίνει μια κοινωνία αυτάρεσκων αυτομάτων, που παραπαίουν μέσα σε ένα προσεκτικά επιμελημένο τοπίο οργανωμένης σύγχυσης. 

Τα εγώ μας, που κάποτε αποτελούσαν την ουσία της ατομικότητάς μας, έχουν αφαιρεθεί χειρουργικά, αφήνοντάς μας ως κάτι περισσότερο από εναλλάξιμα εξαρτήματα στη μεγάλη μηχανή του κράτους. 

Έχουμε ενταχθεί στο κυψελωτό μυαλό της ομαδικής σκέψης, κάθε σκέψη και πράξη μας υπαγορεύεται από τις ιδιοτροπίες της συλλογικότητας.

Και αλίμονο σε όποιον τολμήσει να παρεκκλίνει από αυτόν τον προσεκτικά κατασκευασμένο κανόνα. Οποιαδήποτε προσπάθεια να διεκδικήσει κανείς την ατομικότητά του ή να αμφισβητήσει το status quo αντιμετωπίζεται με ταχεία και ανελέητη τιμωρία. 

Ακόμα και οι πιο κοντινοί μας άνθρωποι – φίλοι, οικογένεια, γείτονες – γίνονται άθελά τους εκτελεστές της συμμόρφωσης, με την εχθρότητά τους απέναντι στη διαφωνία να λειτουργεί ως υπενθύμιση του τιμήματος της μη συμμόρφωσης.

Σε αυτό το καταπιεστικό σύστημα, βρισκόμαστε παγιδευμένοι στα δεσμά της συμβατικής σοφίας – μιας συλλογής ψεύτικης ιστορίας και προσεκτικά επιμελημένων μισών αληθειών που μας ταΐζουν με το ζόρι μέσω των στρατοπέδων κατήχησης που αποκαλούμε σχολεία και της μηχανής προπαγάνδας που είναι γνωστή ως μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Αυτή η λεγόμενη σοφία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα τοξικό κοκτέιλ σύγχυσης και παραπληροφόρησης, σχεδιασμένο να καταπνίξει κάθε ίχνος ανεξάρτητης σκέψης ή κριτικής έρευνας.

Η συμβατική σοφία λειτουργεί ως νοητικός ζουρλομανδύας, περιορίζοντας τις διεργασίες της σκέψης μας και προγραμματίζοντάς μας να απορρίπτουμε αντανακλαστικά κάθε πληροφορία που τολμά να αμφισβητήσει την προκατάληψή μας. 

Αυτή η γνωστική ασυμφωνία είναι ένα ισχυρό όπλο στο οπλοστάσιο του κράτους, διασφαλίζοντας ότι παραμένουμε υπάκουοι και πειθήνιοι ακόμη και μπροστά σε κραυγαλέες αντιφάσεις και αδικίες.

Όσο περισσότερο υποκύπτει κανείς στην επίσημη εκπαίδευση, τόσο πιο σφιχτός γίνεται ο εναγκαλισμός του συστήματος. 

Οι εξουσίες πιέζουν αμείλικτα για καθολική πανεπιστημιακή εκπαίδευση, όχι επειδή εκτιμούν τη γνώση ή την προσωπική ανάπτυξη, αλλά επειδή κατανοούν ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι το απόλυτο εργαλείο για τη διαμόρφωση υπάκουων υπηκόων. 

Οι αίθουσες των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων είναι κάτι περισσότερο από εργοστάσια για την παραγωγή πειθήνιων κηφήνων, έτοιμων να υπηρετήσουν τα συμφέροντα της άρχουσας ελίτ.

Χρειάζεται ηράκλεια προσπάθεια για να απελευθερωθούμε από την ψυχική φυλακή στην οποία έχουμε εισέλθει οικειοθελώς, για να σβήσουμε τα ψέματα και τις μισές αλήθειες που είχαν χαραχθεί στην ψυχή μας. 

Μόνο μέσω της αδιάκοπης έρευνας και της αδηφάγου ανάγνωσης είμαστε σε θέση να ξεφύγουμε από τον προγραμματισμένο λαβύρινθο που μας κρατά αιχμάλωτους. 

Αλλά το ταξίδι δεν είναι χωρίς κόστος – το συναισθηματικό και οικονομικό τίμημα της αντιμετώπισης των συγκρούσεων και της σύγχυσης που ενυπάρχει στο σύστημα είναι τεράστιο.

Και αν νομίζατε ότι το μυαλό σας ήταν το μόνο πράγμα που δέχεται επίθεση, ξανασκεφτείτε το. Από τη στιγμή που ένα νεογέννητο παίρνει την πρώτη του ανάσα, το κράτος διεκδικεί το ίδιο του το σώμα. 

Οι εμβολιασμοί, αυτές οι ιερές αγελάδες της σύγχρονης ιατρικής, χορηγούνται στα βρέφη πριν καν βγουν από το νοσοκομείο, με τους γονείς να συναινούν πρόθυμα χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι ακριβώς εισάγουν στα παιδιά σας; Τι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις μπορεί να έχουν αυτές οι ουσίες; 

Αυτά τα ερωτήματα μένουν αναπάντητα και αναπάντητα, πνιγμένα από τη χορωδία της συμβατικής σοφίας που επιμένει ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς, ακόμη και όταν αυτοί πειραματίζονται πάνω στους πιο ευάλωτους ανθρώπους.

Τα ύπουλα πλοκάμια του κρατικού ελέγχου του σώματός μας ξεκινούν πριν ακόμα πάρουμε την πρώτη μας ανάσα. Η πίεση για τον εμβολιασμό των μωρών στη μήτρα είναι μια ανατριχιαστική υπενθύμιση ότι από τη στιγμή της σύλληψης, μας βλέπουν σαν κάτι περισσότερο από ιδιοκτησία προς χειραγώγηση και εκμετάλλευση. 

Από την ημέρα που γεννιέται ένα βρέφος, το κράτος αρχίζει την αδυσώπητη επίθεσή του, γεμίζοντας το παιδί με αμφισβητήσιμες ουσίες, και όλα αυτά με το πρόσχημα της υγείας και της κοινωνικής ευημερίας. 

Μέχρι τη στιγμή που ένα παιδί φτάνει στην ενηλικίωση, μπορεί να έχει υποβληθεί σε 50 εμβολιασμούς, καθένας από τους οποίους αποτελεί ένα υπολογισμένο στοίχημα με τη μακροπρόθεσμη υγεία και τη ζωτικότητά του.

Τα φαρμακευτικά μεγαθήρια, σε συνεννόηση με το πολιτικό κατεστημένο, έχουν ενορχηστρώσει αυτό το μαζικό πείραμα στον πληθυσμό, τροφοδοτούμενο από μια ακόρεστη δίψα για κέρδη. 

Οι γονείς, εξαρτημένοι από χρόνια προπαγάνδας και τρομολαγνείας, προσφέρουν πρόθυμα τα παιδιά τους ως θύματα, πιστεύοντας ότι ενεργούν προς το συμφέρον τους. Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σκοτεινή.

Παρά τις προσπάθειες των ενημερωμένων ατόμων που αναγνωρίζουν την εγγενή παραβίαση της ιατρικής ελευθερίας στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. 

Χτυπά την ίδια την καρδιά της επιβίωσης του συστήματος, ενός συστήματος που απαιτεί ατελείωτη προσφορά πειθήνιων σωμάτων για να τροφοδοτήσει την αδηφάγο όρεξή του.

Εισάγετε τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης, μια γκροτέσκα παρωδία της συμπόνιας και της θεραπείας που χρησιμεύει ως κάτι περισσότερο από έναν αγωγό για τον ανθρώπινο πόνο και το κέρδος. 

Αμέτρητες εξετάσεις, διαδικασίες και παρεμβάσεις επιβάλλονται στο ανυποψίαστο κοινό, κάθε μία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί για να γεμίσει τις τσέπες του ιατρικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, ενώ παράλληλα διαβρώνει σιγά σιγά τις φυσικές άμυνες του σώματος. 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας πληθυσμός βυθισμένος σε χρόνιες ασθένειες και εξαρτήσεις, για πάντα υπόχρεος στο ίδιο το σύστημα που του έχει αφαιρέσει τη ζωτικότητά του.

Σε αυτό το δυστοπικό τοπίο, η έννοια της ατομικής ευθύνης για την υγεία του ατόμου δεν αποθαρρύνεται απλώς, αλλά καταστέλλεται ενεργά. Οι εξουσίες έχουν μεθοδεύσει σχολαστικά μια κοινωνία στην οποία η ίδια η έννοια της αυτοφροντίδας και της αυτονομίας θεωρείται ριζοσπαστική και ανατρεπτική. 

Χρειάζονται το σώμα σας, τον πόνο σας και τον ενδεχόμενο θάνατό σας για να διατηρήσουν την αυτοκρατορία της απληστίας τους.

Αλλά η πραγματική φρίκη έγκειται στη συνειδητοποίηση ότι αυτό δεν είναι απλώς θέμα κέρδους, αλλά υπολογισμένου ελέγχου του πληθυσμού. 

Η πίεση για καθολικούς εμβολιασμούς, η κατάργηση των θρησκευτικών και φιλοσοφικών εξαιρέσεων και η αδυσώπητη επέκταση του συστήματος περίθαλψης ασθενών είναι όλα μέρος μιας εν ψυχρώ συνωμοσίας για τη χειραγώγηση και τη σφαγή του ανθρώπινου κοπαδιού. 

Όπως πάει η Καλιφόρνια, έτσι πάει και το έθνος, και ο υπόλοιπος κόσμος θα ακολουθήσει αναπόφευκτα.

Για να κατανοήσει κανείς τα βάθη αυτής της εξαχρείωσης, πρέπει πρώτα να κατανοήσει την πραγματική φύση του χρηματικού συστήματος που κυβερνά τον κόσμο μας. 

Πρόκειται για ένα σύστημα που βασίζεται στη δημιουργία χρέους και στη διαρκή αύξηση της κατανάλωσης, ένα σύστημα που δεν μπορεί να ανεχθεί έναν πληθυσμό που ζει πολύ καιρό ή καταναλώνει πολύ λίγο. 

Στη διαστρεβλωμένη λογική του κατεστημένου, ο έλεγχος του πληθυσμού δεν είναι πλέον επείγουσα ανάγκη- είναι επιτακτική ανάγκη.

Η δημιουργία χρήματος (ή ακριβέστερα, πίστωσης) είναι αποκλειστικό πεδίο της κεντρικής τράπεζας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η εξουσία αυτή ασκείται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και το δίκτυο των τραπεζών-μελών της, μια ανίερη συμμαχία που έχει ουσιαστικά καταλάβει την ίδια την αιμοδοσία της οικονομίας μας. 

Μέσω αυτού του μονοπωλίου στη δημιουργία πιστώσεων, το τραπεζικό καρτέλ απομυζά τον πλούτο των εθνών, συγκεντρώνοντάς τον στα χέρια λίγων εκλεκτών, ενώ αφήνει τις μάζες να πασχίζουν για τα ψίχουλα.

Όμως αυτός ο χάρτινος πύργος, χτισμένος πάνω στα θεμέλια του χρέους και της αέναης ανάπτυξης, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τη σκαλωσιά της ρύθμισης.

 Σε μια σκληρή ειρωνεία, το ίδιο το σύστημα που διακηρύσσει ότι υπερασπίζεται τις ελεύθερες αγορές και την ατομική ελευθερία είναι, στην πραγματικότητα, απόλυτα εξαρτημένο από το βαρύ χέρι της κυβερνητικής παρέμβασης.

 Και στην Αμερική, τη χώρα της «ελευθερίας», έχουμε ρύθμιση σε αφθονία, ένα ασφυκτικό πλέγμα κανόνων και περιορισμών που διαπερνά κάθε πτυχή της ζωής μας.

Στην καρδιά αυτού του ρυθμιστικού εφιάλτη βρίσκεται το ύπουλο φάσμα του ελέγχου του πληθυσμού. Το νομισματικό σύστημα που βασίζεται στην πίστωση, μια παρασιτική οντότητα που τρέφεται από το αίμα της ανθρώπινης εργασίας και κατανάλωσης, αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή καθώς ο πληθυσμός γερνάει και η ισορροπία μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών κλονίζεται επισφαλώς. 

Καθώς όλο και περισσότερα άτομα εισέρχονται στα χρυσά τους χρόνια, βασιζόμενα στις υποσχέσεις της πρόνοιας και της κοινωνικής ασφάλισης, η ροή του πλούτου αρχίζει να αντιστρέφεται, από τους δημιουργούς της πίστωσης πίσω στις μη παραγωγικές μάζες. Αυτό είναι ένα σενάριο που οι εξουσίες δεν μπορούν και δεν θα το ανεχτούν.

Και έτσι, σε μια αρρωστημένη επίδειξη καλοσύνης, το κράτος αρχίζει να επινοεί τρόπους για να ξεσκαρτάρει το κοπάδι, για να διασφαλίσει ότι οι ηλικιωμένοι και οι ασθενείς δεν θα γίνουν βάρος για το σύστημα.

 Μπορεί να μην καταφεύγουν στην απροκάλυπτη βιαιότητα του «Logan’s Run», εξαφανίζοντας τους πολίτες μόλις φτάσουν σε μια ορισμένη ηλικία, αλλά οι μέθοδοί τους δεν είναι λιγότερο ύπουλες.

 Από τη μαζική φαρμακευτική αγωγή του πληθυσμού με ναρκωτικά που ναρκώνουν το μυαλό μέχρι τη δηλητηρίαση της παροχής νερού με χλωριούχα άλατα, η επίθεση στην υγεία και τη ζωτικότητά μας είναι αδυσώπητη.

Η πραγματική δύναμη για τη διαμόρφωση αυτού του κόσμου βρισκόταν πάντα στα χέρια σας. Επιλέξτε καλά!

Αλλά ίσως το πιο απειλητικό όπλο στο οπλοστάσιό τους είναι η ώθηση για μαζικούς εμβολιασμούς. Κάποιοι θα πεθάνουν άμεσα, θα θυσιαστούν στο βωμό των κερδών της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, ενώ άλλοι θα μείνουν ανάπηροι και εξαρτημένοι, με τις δυνατότητές τους για πάντα καχεκτικές. 

Όμως η πραγματική φρίκη έγκειται στην ωρολογιακή βόμβα των εκφυλιστικών ασθενειών, που θα εκραγεί μόλις φτάσουμε στην ηλικία συνταξιοδότησης, εξασφαλίζοντας ότι θα πεθάνουμε πριν προλάβουμε να επιβαρύνουμε το σύστημα.

Για να απελευθερωθούμε από αυτό το πλέγμα ελέγχου, πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια, όσο σοκαριστική ή απίστευτη κι αν φαίνεται στο εξαρτημένο μυαλό μας. 

Οι κυβερνήσεις, οι ίδιες οι οντότητες στις οποίες εμπιστευόμαστε την προστασία και την ευημερία μας, δεν είναι παρά μαριονέτες, που χορεύουν στο ρυθμό της οικονομικής ελίτ. 

Ελέγχουν το δημόσιο μυαλό με μια σταθερή ροή παραπληροφόρησης και σύγχυσης, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η δύναμή τους θα καταρρεύσει στη στιγμή, αν οι άνθρωποι έβλεπαν ποτέ την πραγματικότητα πίσω από την κουρτίνα.

Και έτσι, όταν οι καθεστωτικές ειδήσεις φωνάζουν «ψεύτικες ειδήσεις» και οι μάζες, παγιδευμένες στη δίνη της γνωστικής ασυμφωνίας, απορρίπτουν αυτές τις αλήθειες ως απλές «θεωρίες συνωμοσίας», να ξέρετε ότι αυτές δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις απελπισμένες τακτικές ενός συστήματος που παλεύει να διατηρήσει τον ασφυκτικό του έλεγχο στην ανθρωπότητα. 

Είναι τα κωδικοποιημένα λόγια της υποδούλωσής μας, σχεδιασμένα για να μας κρατήσουν πειθήνιους, υπάκουους και να αγνοούμε για πάντα τις αλυσίδες που μας δένουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου