Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Η 103η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...103 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΘΕΝΟΣ...

 
 «Τώρα με τα πόδια, μετά με τα τρακτέρ, αν δε δικαιωθούμε θα γίνει Κιλελέρ».
Περίπου 1000 αγρότες ήρθαν από την Κρήτη και σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων τους, ο αγώνας θα συνεχιστεί προκειμένου να δοθεί λύση και προοπτική στα αιτήματά τους.

Η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων, κάλεσε όλους τους αγρότες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, καθώς επίσης και τους εργαζόμενους της πρωτεύουσας «να συμπαραταχθούν με την αγροτιά στη μάχη που δίνει για την επιβίωσή της».Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ζητούμενο είναι μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη με γνώμονα «την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών».

«Οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα των πόλεων συνειδητοποιούν ότι ο αγώνας μας να κρατήσουμε τα χωράφια μας, να μπορούμε να τα καλλιεργούμε και να παράγουμε, να ζούμε από τη δουλειά μας, δεν αφορά μόνο εμάς τους αγρότες. Αφορά όλο το φτωχό λαό μας. Γιατί εμείς είμαστε που μπορούμε - αν μας αφήσουν - να παράγουμε φτηνά, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα για τη διατροφή και την ένδυση του λαού μας» λέει η ανακοίνωση.
 
 ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου