Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΕΑΤΟ "ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"; ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ  ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ   ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
 
 ΒΙΝΤΕΟ  
 


Έχουν φτιάξει (χωρίς να το προβάλουν καθόλου στην Ελλάδα) ένα πανεπιστήμιο που ονομάζεται «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας» ("International Hellenic University", IHU). Η πανεπιστημιούπολη έχει χτιστεί ήδη και βρίσκεται στο 14ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.

Το πανεπιστήμιο, με τον τρόπο που σχεδιάστηκε, είναι κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, όπως τις οραματίζονται οι παγκοσμιοποιητές.
 


Στην ιστοσελίδα του λέει ανοιχτά ότι οι κλάδοι σπουδών είναι συνδεδεμένοι με τις προοπτικές στην Ν.Α. Ευρώπη.
 

Έχει πολύ λίγες σχολές μέχρι στιγμής, που έχουν να κάνουν με οικονομικές σπουδές, νομικές σπουδές, κοινωνιολογία, εθνολογία και πολιτισμό, επιστημονική έρευνα και τεχνολογία, και μια σχολή με το ενδιαφέρον όνομα «Τμήμα Πολιτιστικών Σπουδών των χωρών της Μαύρης Θάλασσας» (;!).Το γεγονός ότι δεν το προβάλλουν καθόλου στα ελληνικά ΜΜΕ ενώ είναι υπερσύγχρονο, κινεί τις υποψίες ότι πρόκειται για ένα αποικιακού τύπου νεοεποχήτικο παρασκευαστήριο στελεχών της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας !ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΜΑΘΕΙΑΣ
ΤΕΤΟΙΟ "ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ;


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου