Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

EXOYN ΛΥΣΣΑΞEI OI ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ME THN ΠΛΑΣΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ !
ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!
ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ.

 
 
Η χθεσινή “αποκάλυψη” της έκθεσης Σόμπλε που “αποδείκνυε” ότι ο Χριστόφιας είχε συμφωνήσει με το κούρεμα στην Κύπρο, εκτός από την υποστήριξη της προπαγάνδας των κεδροσκόπων που υπηρετεί ο Σόιμπλε, είχε και άλλον, άμεσο στόχο:
 
Την αθώωση Στουρνάρα για την άθλια θέση που κράτησε στο Eurogroup με το "ναι στο κούρεμα"!
“Ε, αφού είχε συμφωνήσει ο Χριστόφιας, εγώ θα έλεγα όχι;;”

 
Μιλάμε για τον απόλυτο γκαιμπελισμό, που εκτός από την εξυπηρέτηση του Στουρνάρα, υπηρετεί και όλους αυτούς που ενορχήστρωσαν το σενάριο του κουρέματος για να αποκομίσουν δισεκατομύρια εντός λίγων ημερών, όπερ και εγένετο.
Υπάρχει όμως και μία άλλη διάσταση του θέματος.
Πριν από λίγη ώρα, ο Μανουέλ Μπαρόζο δήλωσε ότι:
 
Αντιλαμβάνομαι ότι η Ρωσία δεν ήταν ενήμερη για αυτή την απόφαση του Eurogroup. ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ! Πρέπει να το ομολογήσω…
Μα εχθές μάθαμε ότι ο κύριος Σόιμπλε “γνώριζε” για το κούρεμα! Για την ακρίβεια το ομολόγησε ο ίδιος, προσπαθώντας να καρφώσει τον Χριστόφια!
Προσθέστε τώρα τις υπόλοιπες ψευδείς δηλώσεις του τα τελευταία 24ωρα και θα επιβεβαιώσετε αυτό που υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή: Ο Σόιμπλε λειτούργησε ως βαποράκι των οικονομικών συμφερόντων που κερδοσκόπισαν επάνω στις τελευταίες εξελίξεις.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου