Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!!

 
«Ἔκτρωσις μετὰ τὴν γέννηση» ἤ «Βρεφοκτονία», ἡ νέα μόδα ποὺ θέλει νὰ ἐπιβάλῃ ἡ Νέα Τάξις!
 
 
 
 
 

Αυτά που διαβάζω καθημερινά,αν μου τα έλεγε κάποιος πριν 20 χρόνια ότι θα τα ζήσω και θα τα δω να συμβαίνουν στην εποχή μας,θα τον έλεγα σίγουρα τρελλό!
Η κατάλυση κάθε είδους ηθικής.
Ταινία επιστημονικής φαντασίας σε συνδιασμό με θρίλερ!

Σε κάποιο άλλο κείμενό μας, είχαμε αναδείξει ένα παρόμοιο θέμα που αφορούσε μια άλλη τακτική που βάζουν σε εφαρμογή τα τέρατα που κυβερνούν τον κόσμο μας.
Να δολοφονούνται ουσιαστικά οι ηλικιωμένοι ασθενείς,μέσω της ευθανασίας,γιατί κοστίζουν πολύ!
Ασθενείς,ανάπηροι και γέροι δεν χρειάζονται στον κόσμο τους,στοιχίζουν χρήματα ,είναι αντιπαραγωγικοί άρα δεν τους θέλουμε, οπότε τους σκοτώνουμε με συνοπτικές διαδικασίες ,χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς!
Ούτε συναισθήματα χωράνε στον κόσμο τους. Μόνο άνθρωποι-ζόμπι σε παραγωγική ηλικία και κατάσταση για να τους υπηρετούν!
Έκτρωση μετά τη γέννηση:
 Οι ευγονιστές λένε ότι τα παιδιά είναι βάρος για τη κοινωνία!!


Οι ευγονιστές πλέον έχουν υπερβεί κάθε όριο…
Σε άρθρο του Occupy Corporatism , τα ”επιστημονικά πιόνια” της ευγονικής ατζέντας υποστηρίζουν ότι τα παιδιά είναι βάρος για τη κοινωνία (!!!) και ότι η έκτρωση μετά τη γέννηση είναι ακόμη μία μορφή αντισύλληψης (!!!)..
Σύμφωνα με τον Alberto Giubilini και την Francesca Minerva, “η έκτρωση μετά τη γέννηση” θεωρείται μία μορφή ”αντισύλληψης” η οποία θα επιτρέπει τη θανάτωση των μωρών μετά τη γέννησή τους…..

Σε
κείμενο που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of Medical Ethics αναφέρουν:
“Όταν συντρέχουν λόγοι οι οποίοι δικαιολογούν την έκτρωση μετά τη γέννηση, η έκτρωση μετά τη γέννηση θα πρέπει να είναι αποδεκτή… Πρότεινουμε να ονομασθεί αυτή η πρακτική ‘έκτρωση μετά τη γέννηση’, παρά ‘βρεφοκτονία’, για να δώσουμε έμφαση ότι η ηθική κατάσταση του ατόμου που θανατώνεται συγκρίνεται με αυτή ενός εμβρύου… παρά με αυτήν ενός παιδιού.

Έτσι, ισχυριζόμαστε ότι η θανάτωσης ενός νεογέννητου μπορεί να είναι δεοντολογικά επιτρεπτή σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες θα ήταν και η έκτρωση. Αυτές οι περιπτώσεις περιλαμβάνουν εκείνες που αναμένεται να θέσουν την ευημερία της οικογένειας σε κίνδυνο, δίνοντας στο νεογέννητο ένα επίπεδο μονάχα ανεκτής διαβίωσης.”
Ο Giubilini και η Minerva πιστεύουν ότι τα παιδιά αποτελούν μία ”απειλή” για τους γονείς εξαιτίας του οικονομικού βάρους που θέτουν στους γονείς τους και αυτό δικαιολογεί τη δολοφονία νεογέννητων με τη πρόφαση της σοβαρής νόσου κατά τη γέννηση…
Οι δύο αυτοί επιστήμονες δηλώνουν επίσης ότι “το απλό γεγονός της ανθρώπινης φύσης δεν αποτελεί λόγο για δικαίωμα στη ζωή. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι δεν θεωρείται ότι έχουν δικαίωμα στη ζωή όπως τα έμβρυα που χρησιμοποιούνται σε έρευνες – ή για τα έμβρυα όπου η έκτρωση είναι επιτρεπτή”.
Τι μας λένε λοιπόν τα πιόνια της ευγονικής; Ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα στη ζωή εκτός εάν συμπληρώνει την προϋπόθεση της υγείας για να μην αποτελεί βάρος στην οικογένεια και στη κοινωνία. Πόσο πιο διεστραμμένη άποψη μπορεί να έχει ένας άνθρωπος;

Το ευγονικό κίνημα σε συνδυασμό με το κίνημα των εκτρώσεων έχει υπερβεί κατά πολύ τα όρια. Στον Καναδά, σύμφωνα με δημοσίευμα του
lifesitenews, η Ένωση Καναδών Ιατρών ανακοίνωσε ψήφισμα που συμφωνεί με τον Ποινικό Κώδικα της χώρας το οποίο αναφέρει ότι ένα μωρό έχει ανθρώπινη υπόσταση και φύση μόνο μετά τη γέννηση του….
Αυτό βεβαίως παραβίαζει κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα και υπερβαίνει κάθε λογική… Ο βουλευτής του Καναδά Stephen Woodwerth αναφέρει ορθά ”ότι το ψήφισμα παραβιάζει την αρχή της ισότητας και της καθολικότητας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ παράλληλα δεν έχει κανένα επιστημονικό έρεισμα (σ.σ. pentapostagma.gr ούτε κοινής λογικής!!!)…
Ας αντισταθούμε στη λαίλαπα του παραλογισμού και της νεοταξικής ευγονικής ατζέντας και ας στείλουμε όλοι μήνυμα εναντίωσης στους ”επιστήμονες” που καταστρέφουν την ανθρώπινη ζωή….
 

1 σχόλιο:

  1. Το αμάρτημα του φόνου και μάλιστα σε ανυπεράσπιστα μωρά είναι μία από τις αιτίες που ο Θεός θα επέμβει δυναμικά για να καθαρίσει αυτήν την αναίσχυντη πράξη!!!Και μία από τις αιτίες που η χώρα μας περνάει και θα περάσει τόσα δεινά!!!Στην ορθόδοξη(!!!????)Ελλάδα και θανατώνονται κατά χιλιάδες ανυπεράσπιστες ψυχές(εκτρώσεις)!!!Και ελαφρά τη καρδία!!!Εχει πλανήσει και διαστρέψει τόσο πολύ ο διάβολος τους ανθρώπους που δεν το αισθάνονται ως κάτι κακό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή