Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ...


ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Οι ημέρες που ζούμε είναι ιστορικές, ανεπανάληπτες, σημαδιακές για το μέλλον της πατρίδας μας αλλά και του Ελληνισμού.

Η Νέα Τάξη σε μια επίδειξη δυνάμεως κατά του Ελληνισμού κτύπησε και την Κύπρο. Έχοντας προωθήσει σε καίριες θέσεις δικούς της ανθρώπους, η άτομα, που λόγω διαφθοράς, τα έχει στο χέρι της, προσπαθεί να οδηγήσει τώρα και την Κύπρο σε πτώχευση, διαμελισμό και το λαό της σε υποδούλωση.
Ο Χριστόφιας και Αναστασιάδης στα αχνάρια ΓΑΠ και Σαμαρά πρόδωσαν και προδίδουν την Μεγαλόνησο.

Στο νησί της Αφροδίτης χτυπά σήμερα η καρδιά της Ελλάδος. Ένα νησί που αιώνες προσπαθεί να λύσει τα δεσμά της. Αυξεντίου, Καραολής , Δημητρίου, Παλληκαρίδης, Ισαάκ, Σολωμός και χιλιάδες ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδος. Η Ελευθερία είναι στο DNA του Έλληνα.


Το πρόβλημα της Ελλάδος σήμερα είναι πρόβλημα ηθικών Αξιών. Η μεταπολιτευτική Ελλάδα κτίσθηκε πάνω στο ψέμα, στην αναξιοκρατία και στη συναλλαγή.

Ονόμασαν την υπεξαίρεση ως Bonus, το ψέμα και την ασυνέπεια ως πολιτικό λόγο, την διάλυση των ηθικών αξιών, την αλλοίωση της ιστορίας, της γλώσσας των ηθών και εθίμων ως πολιτική Άνοιξη.Ονόμασαν την φαύλη κοματοκρατία ως Δημοκρατία.

Διαίρεσαν τον Λαό σε δεκάδες φανατικές και συγκρουόμενες φατρίες, οξείδωσαν το πνεύμα και τη ψυχή της νεολαίας, ώστε να μη διαθέτει ανακλαστικά για τα Εθνικά Θέματα, για την Πατρίδα.

Το Σύνταγμα κατέστη κουρελόχαρτο, και ο πατριωτισμός φασισμός, τα σύμβολα της Πίστεως λοιδορούνται , οι ήρωες της Επαναστάσεως γελοιοποιούνται και η αρχαία μας κληρονομιά
ενταφιάζεται.
Παιδοφιλία, αντιρρησίες συνειδήσεως, τζόγος, πορνεία και άλλες ψυχασθένειες καλλιεργούνται στον απάνθρωπο κήπο της παγκοσμιοποίησης.
Μαζοχιστική υπακοή στο μεγάλο αδελφό, είναι ο κωδικός αποδοχής σου στο νέο σύστημα.
Ο πατριωτισμός και η Ελευθερία του πνεύματος είναι απαγορευμένα δένδρα στον κήπο του μεγάλου αδελφού. Αυτά τα δένδρα δεν ευδοκιμούν στο σκοτάδι γιατί χρειάζονται το φως του ήλιου.


Στις 31 Μαρτίου 2013, πρωτοβουλία πεφωτισμένων Ελλήνων θα γίνει εορταστική εκδήλωση στις 16.00 έως 19.30 στο γήπεδο του Σπόρτινγκ για τοΤΑΜΑ του Έθνους, το Τάμα του Κολοκοτρώνη για την Σωτηρία της Ελλάδος.
Ο πνευματικό αυτός φάρος πέπρωται να ανεγερθεί χωρίς επιβάρυνση του Ελληνικού Π/Υ και της Εκκλησίας,

Εκατοντάδες πατριώτες πρόκειται να προσφέρουν τις πλείστες των υπηρεσιών δωρεάν, αλλά και εκατοντάδες αποκλειστικά Έλληνες πρόκειται να εργασθούν .
Ευεργέτες πολλοί, από όλα τα μέρη του κόσμου, θέλουν να συνδέσουν το ΤΑΜΑ, σαν προσωπική τους συνεισφορά στην Σωτηρία της Πατρίδος.

Ένα έργο μνημειώδες που πρόκειται να κτισθεί μόνο από Έλληνες για τον Ελληνισμό, για τις αξίες του Έθνους και τα ιδεώδη της φυλής.

Ένα έργο, Πνευματικό Φάρο, για την Ελλάδα του Προμηθέα, του Λεωνίδα, του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Περικλέους και του Παρθενώνα, της Αγίας Λαύρας και του Παλαιού Πατρών Γερμανού, του Κολοκοτρώνη και του Καποδίστρια, της Παναγίας της Πίνδου, της Παναγίας Σουμελά και του Σωτήρος του Έθνους, έρχεται να κτισθεί σε ένα περίοπτο χώρο για να θυμίζει σε όλο τον κόσμο ότι οι Πυλώνες της Ανθρωπότητος είναι η Ελευθερία και η Αγάπη.

Ένα Τάμα όπως το αισθάνθηκε ο Γέρος του Μωριά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μεγάλο θεό και Σωτήρα της Ελλάδος.


Στέργιος Σμυρλής


  

Η υπόσχεση του Κολοκοτρώνη δεν ξεχάστηκε

 
 
 
Σωματεῖον
«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»
Ἕδρα: MOYΣΩΝ 14, 15452 ΨΥΧΙΚΟΝ
Τηλ. 0030 2103254321-2,    fax 210-3236978
e-mail: fot_gram@otenet.gr ἱστοσελίς: www.fotgrammi.gr
Ἀριθ. Ἀποφ. Πρωτοδικείου Ἀθηνῶν 3079/2008
ΑΦΜ 998406487 ΔΟΥ Ψυχικοῦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου