Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ MIR

 
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ (ΡΩΣΙΚΟ) ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ MIR !!!

ΒΙΝΤΕΟ
 


 
Ίσως να μην ξέρατε πώς είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) στο εσωτερικό του, πως ζούσαν και εργάζονταν εκεί οι Αστροναύτες, πως έτρωγαν, κινούνταν, έκαναν μπάνιο κλπ, κλπ. Αυτό όμως που σίγουρα δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός είναι...


 
...Ρωσικός!!! Ενα βίντεο που γύρισαν οι Αμερικανοί, με μια εντυπωσιακή ξενάγηση της κοσμοναύτου τους στον Διαστημικό Σταθμό, προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι Διεθνής. Αιωρείται και μας δείχνει όλα τα τμήματα του Σταθμού (Γιαπωνέζικο, Αμερικάνικο, Ρωσικό) και επεξηγεί όλες τις λειτουργίες του . . .

Ωστόσο πετυχαίνει το αντίθετο και για όποιον έχει στοιχειώδη παρατηρητικότητα είναι φανερό σε ποιόν ανήκει ο Δ. Σταθμός.
 
Πρώτον όλη η ξενάγηση γίνεται υπό την διακριτική εποπτεία (εμφανίζεται δύο ή τρείς φορές) του ενός από τους τρείς Ρώσους κοσμοναύτες.
 
Δεύτερον ο τρίτος τομέας (Ρωσικός) είναι σαφώς μεγαλύτερος και ή ξεναγός μας λέει ότι εδώ είναι το κέντρο ελέγχου του Σταθμού. Οι άλλοι δύο Ρώσοι κοσμοναύτες συζητούν πίσω από ένα τραπέζι που δεν υπάρχει αντίστοιχο στους άλλους τομείς και τέλος ή ξεναγός μας λέει ότι εδώ υπάρχει ένα δεύτερο μπάνιο!!!Δηλαδή οι Ρώσοι έχουν δικό τους μπάνιο και οι άλλοι (Αμερικανοί και Ιάπωνας) κοινό!
 
Αυτά πρός αποκατάστασιν της αλήθειας, γιατί όλοι θέλουν να παρουσιάζουν την Αμερική ως παντοδύναμη ενώ στο διάστημα τουλάχιστον, άλλος κάνει κουμάντο...

 
Απολαύστε την ξενάγηση αν και οι κλειστοφοβικοί θα δυσκολευτείτε λίγο...



 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου