Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ...ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!!!


ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΑ 

ΒΙΝΤΕΟΈνα αληθινό Ελληνόπουλο ανεβάζει την σημαία στο Λύκειο για την 28η Οκτωβρίου και...αποβάλλεται!!!

Λίγες ημέρες πριν όλα τα σαμπουάν μυαλών έπαιζαν νυχθημερόν επί τριήμερο την δακρύβρεχτη ιστορία-προπαγάνδα μιας οικογένειας λαθρεποίκων (από τις χιλιάδες που παρασιτούν στην υπόδουλη πατρίδα μας).. Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΙΡ- ΤΣΙΠΡΑΣ


Ο "πονόψυχος" ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ πρωθυπουργός των λαθρεποίκων και σύσσωμο το μισελληνικό κυνοβουλευτικό καρκίνωμα που ξεπούλησε την πατρίδα μας, εξαθλίωσε εκατομμύρια Ελλήνων και μετέτρεψε (με το αζημίωτο) την χώρα μας σε ισλαμική αποικία -με τις ευλογίες φυσικά της Ευρωσιωνιστικής Ένωσης-  στο πλευρό του Αμίρ από το Αφγανιστάν που ενώ δεν μιλάει καν Ελληνικά, κληρώθηκε (...)  να σηκώσει το σύμβολο του Έθνους των Ελλήνων για την επέτειο του 1940 λες και ο παππούς του πολέμησε για την λευτεριά μας.. 

Στο πλευρό των απανταχού λαθρομεταναστών και οι επαγγελματίες "αντιφασίστες - αντιρατσιστές" που τα αρπάζουν από τις άπειρες ΜΚΟ του σιωνιστή Σόρος.. πουλάνε ψευδοανθρωπισμό και το χρήμα ρέει άφθονο.. 


Το ιστολόγιό μας παρουσίασε το γεγονός και την αντίδραση των συμμαθητών του  θέτοντας μάλιστα το πρόβλημα της αδιαφορίας των καθηγητών για τα ναρκωτικά (ενώ τους έπιασε ο πόνος για τον κίνδυνο που διέτρεξε ο μαθητής για να υψώσει την σημαία)

Θεωρούμε όμως παράλειψη το γεγονός ότι δεν αποδώσαμε τον απαιτούμενο έπαινο στον  Έλληνα μαθητή που έδειξε τί θα πεί πατριωτική ψυχή!

Η λεβεντογέννα Κρήτη η πατρίδα των Ψαρομήλιγγων, του Δασκαλογιάννη και του Κόρακα, μπορεί να είναι για άλλη μια φορά υπερήφανη για τον νέο ακρίτα της. 

Το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν όλα τα Ελληνόπουλα ανά την επικράτεια. Όσο και να το επιδιώκουν οι δωσίλογοι, η ΕΛΛΑΔΑ δεν πρόκειται να σβήσει. Οι Έλληνες θα σβήσουν τους δωσίλογους!

Η σπίθα όπου νά΄ναι ανάβει και όλα θα γίνουν όπως πρέπει...

ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου