Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ


Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΩΣΙΚΟ «ΔΡΕΠΑΝΙ»Η δωσίλογη ψευτοαριστερή κυβέρνηση που κάθεται στα τέσσερα όταν έρχονται τα λογιστάκια- οικονομικοί δολοφόνοι (τρόικα), θέλησε να το παίξει άγρια και σκληρή στην Ρωσία!!!

Σαν σκυλάκι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά τη σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Ρωσική πρωτεύουσα, άρχιζε να γαυγίζει και ζήτησε από την Μόσχα να αντικατασταθούν οι τέσσερις αξιωματούχοι με καταγωγή από την Κριμαία από άλλους Ρώσους!

Το θρασύτατο αυτό αίτημα η  ψευτοαριστερή κυβέρνηση το στήριξε στην απόλυτα υποτελή Νατοϊκή πολιτική της, καθώς Ε.Ε και ΝΑΤΟ ( άρα και η Ελλάδα ως προτεκτοράτο τους) δεν αναγνωρίζουν πως η Κριμαία αποτελεί τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά της Ουκρανίας!!!


Στην Μόσχα όταν σταμάτησαν τα απίστευτα... γέλια που τους προκάλεσε το ελληνικό αίτημα και κατάλαβαν ότι δεν είναι ανέκδοτο ούτε κάποια μ@λ@κία για να παιρνάει η ώρα, απάντησαν  σοβαρά και  απλά ότι η ελληνική απαίτηση αποτελεί προσβολή για τους Ρώσους!

Η απάντηση της Μόσχας ήταν ξεκάθαρη: «Για εμάς η Κριμαία είναι ό,τι και η Μόσχα. Αναπόσπαστο κομμάτι της Ρωσικής Ομοσπονδίας.»

Η ρωσική πλευρά επέμεινε ότι ως οικοδεσπότης δεν μπορεί να δέχεται συστάσεις των φιλοξενουμένων για το ποιοι θα παρευρίσκονται ή όχι στην δική της αντιπροσωπεία!

Έτσι, λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για τη Μόσχα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος, ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί αξιωματούχοι, πληροφορήθηκαν ότι η μετά το ελληνικό θράσος η Ρωσία τους... ανακάλεσαν την βίζα και τα ρωσικά σύνορα    έκλεισαν γι αυτούς!

 Οι υπουργοί έμειναν "αμανάτι" στο "Ελ.Βενιζέλος" και μετά επέστρεψαν στα γραφεία τους στην Αθήνα!

 Η σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Μόσχα, εν τέλει ματαιώθηκε.

Το γελοίο της «ελληνικής» πολιτικής είναι ότι ένας από τους πιο γνωστούς ελληνιστές του ρωσικού ΥΠΕΞ, ο Γκεόργκι Μουράντοφ, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας με την Ελλάδα είναι σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κριμαίας και αντιπρόσωπός της στον πρόεδρο της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν. 

Η κυβέρνηση δεν βρήκε το κουράγιο να ασκήσει βέτο, έστω γι’ αυτόν μόνο και να τον εξαιρέσει από τη λίστα των κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας

Το «ξεπούλημα» της εξωτερικής μας πολιτικής δεν έχει πια φρένο…


Σημειωτέον ότι η Διυπουργική Επιτροπή Συνεργασίας είναι πλέον ένας από τους λίγους συνδετικούς κρίκους μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, συνεδριάζει μια φορά το χρόνο και ασχολείται με εμπορικές και οικονομικές σχέσεις, τον μόνο που επιτρέπουν στους δωσίλογους οι τοκογλύφοι δανειστές, να διατηρείται στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Γενικά οι σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας είναι ελέω δωσιλόγων σε «πάγο». Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα το Πατριαρχείο της Μόσχας  χαρακτήρισε «Άθεο τον Τσίπρα και έγκλημα ενώπιον Θεού και ανθρώπων τη νομιμοποίηση αλλαγής φύλου από τα 15»

Από το 2015 ο Τσίπρας πήγε στην Ρωσία για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου αλλά δεν ζήτησε καμμία βοήθεια από τη Ρωσία!!!

Από τότε ο Πούτιν δεν τον εμπιστεύεται...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου