Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

ΟΙ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΛΑΚΑ Γράφει ο Νικόλας Καρπούζης 

Αναμφισβήτητα δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα από τον Πόλεμο. Δυστυχώς, οι Πόλεμοι δεν ορίζονται από τους λαούς, αλλά από  σχιζοφρενείς κυβερνήτες που σέρνουν τούς λαούς των σ’ αυτούς τάζοντάς τους λαγούς με πετραχήλια ή δημιουργώντας μια, ευλογοφανή, αιτία. 

Κύριο χαρακτηριστικό τού κάθε Πολέμου είναι το ότι δεν 
υπάρχουν νικητές μετά το πέρας.Οι καταστροφές που προκαλούνται κατά την διάρκεια ενός Πολέμου είναι 
ανυπολογιστές.  

Στις περιοχές που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο κέντρο τής δίνης του και η οποία που απλώνεται εκατοντάδες χιλιόμετρα δεν μένει τίποτα όρθιο και τα ανθρώπινα θύματα μετριούνται, επίσης, σε εκατοντάδες χιλιάδες. 

Δεν είναι υπερβολή αν λεχθεί ότι ο κάθε Πόλεμος συγγενεύει με κυκλώνες, τυφώνες ή άλλα ακραία φυσικά φαινόμενα. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τού κάθε πόλεμου είναι η αγριότητα και τα πάσης φύσεως εγκλήματα που διαπράττονται κατά την διάρκεια του. Πολλά θα μπορούσε να γράψει κανείς για την επιβεβαίωση τών παραπάνω.
Κατά καιρούς έρχονται στην επιφάνεια πολλές φωτογραφίες που το περιεχόμενό τους είναι αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, η δημοσιευόμενη φωτογραφία, μοναδική στο είδος της, δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη εγκληματική τύφλωση την οποία οι εκτελεστές την δικαιολογούσαν με το αιτιολογικό ότι… εκτελούσαν διαταγές και κατά συνέπεια δεν έφερναν καμιά ευθύνη γι’ αυτή.

Οι σκέψεις και τα συμπεράσματα δικά σας.

Νικόλας Καρπούζης 


Υ. Γ. Κατά την διάρκεια τής Γερμανικής Κατοχής στην πατρίδα μας οι… “πολιτισμένοι” κατακτητές δικαιολογούσαν τα εγκλήματά τους ως αντίποινα για την αντίσταση που προέβαλαν οι κατακτημένοι. 

Δηλαδή τι περίμεναν από τους κατοίκους τών πόλεων, τών χωριών και των σπιτιών που λεηλατούσαν
και έκαιγαν να τους ανέχονται με σταυρωμένα τα χέρια; 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου