Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η CIA ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ!


ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ: «ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ »!
ΒΙΝΤΕΟO θρασύτατος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα  συνεχίζει  τις κατεδαφίσεις στην Χειμάρρα παρά την απαγόρευσή τους από την αλβανική Δικαιοσύνη. 

Έστειλε πάλι σήμερα από το πρωί στην Χειμάρρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για να προστατέψουν τις αυθαίρετες κατεδαφίσεις ακινήτων ομογενών. 


 Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αυλώνος, μετά από προσφυγή των κατοίκων, εξέδωσε πρόσφατα απόφαση με την οποία διέταξε το «πάγωμα» των κατεδαφίσεων που δήθεν περιλαμβάνονται στα πλαίσια του επίμαχου σχεδίου ανάπλασης της πόλης.Παρόλα αυτά, οι εκσκαφείς έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα το πρωί στην Χειμάρρα και αστραπιαία κατεδάφισαν Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, που ανήκει σε ομογενή, υποστηρίζοντας πως δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των ακινήτων που αναφέρεται η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος!

Αυτές είναι οι νέες μεθοδεύσεις της αλβανικής κυβέρνησης που προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Χειμάρρας  ενώ ενημερώθηκε άμεσα η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα και το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. 


Συστηματικά το τελευταίο διάστημα, στοχοποιούνται –από το καθεστώς Ράμα- και κατεδαφίζονται ακίνητα ομογενών που στεγάζουν επιχειρήσεις, με στόχο να τους στερήσουν από οικονομικούς πόρους και να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν την Χειμάρρα, στο πλαίσιο δημογραφικής ανατροπής κατά της ελληνικής πλειοψηφίας.

Οι τελευταίες εξελίξεις θυμίζουν την πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου: «Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή.»


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όλες τις εξελίξεις και μαρτυρίες των κατοίκων της Χειμάρρας, που επαληθεύουν την πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου που προκύπτει από μαρτυρία του  υποστράτηγου ε.α. και  Θεολόγου Χρήστου Τσιαλίκη από την Κομοτηνή.

Η μαρτυρία του έχει παρθεί από το βιβλίο  "Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994. Μαρτυρίες Προσκυνητών" του Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγού ε.α.(Τόμος B΄ - Έκδοση 2η Βελτιωμένη και Επηυξημένη Σελ. 384 - 385) όπου περιγράφεται ο εξής διάλογος με τον Άγιο γέροντα: 

«Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή.» 

 «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω.»

«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου