Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΙΣΜΟ!!!

ΒΙΝΤΕΟ


 Στους πρόσφατους εορτασμούς για την επέτειο της ναυμαχίας του Ναυαρίνου στις 19-20 Οκτωβρίου για πρώτη φορά απαγορεύθηκε στο ρωσικό άγημα που παρήλασε στην Πύλο να... φέρει όπλα!


Αντίθετα με ό,τι συνέβαινε σε όλες τις πρόσφατες παρελάσεις ρωσικών αγημάτων με την ευκαιρία εθνικών επετείων ή θρησκευτικών τελετών, όπου πάντα τα ρωσικά αγήματα έφεραν όπλα, αυτή την χρονιά οι δωσίλογοι υποκύπτοντας στις θελήσεις των δυτικών πατρόνων τους απαγόρευσαν στο ρωσικό άγημα που τιμούσε την ελληνική επέτειο να παρελάσει ένοπλο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, απαγορεύθηκε και η ρίψη   κανονιοβολισμών από το ρωσικό αποβατικό πλοίο "Αζόφ"  προς τιμήν των νεκρών Ελλήνων και συμμάχων της Ρωσίας στη ναυμαχία του Ναυαρίνου που πυροδότησε την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό.


Διάβημα δεν υπήρξε, βέβαια, παρά μόνον παρασκηνιακή έκφραση έντονης δυσφορίας από ρωσικής πλευράς προς την ελληνική.


Το ζήτημα είναι ότι ο αφοπλισμός του ρωσικού αγήματος σε μια τελετή επετείου που τα ρωσικά όπλα έδωσαν μαζί με τους συμμάχους, μια σκηρή μάχη για την απελευθέρωση της Ελλάδας πέρα από θρασύς και αγενής, είναι αυτό που λέμε "βαρειά" πρόκληση προς την πανίσχυρη αλλά και ομόδοξη Ρωσία που εκτός των άλλων υπήρξε και και προστάτις του δικού μας έθνους.


 Είναι γεγονός ότι τα περασμένα χρόνια "τράνταζαν" οι δρόμοι καθώς  παρήλαυναν τα ρωσικά ένοπλα τμήματα μέσα σε θύελλα επιδοκιμασιών και χειροκροτημάτων, όπως μπορούμε να δούμε στα σχετικά βίντεο.

Οι Έλληνες αγαπάνε τους Ρώσους και στην συνείδησή τους η Ρωσία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει την Ελλάδα!

Η δημοφιλία του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν μεταξύ των Ελλήνων πολιτών, είναι μεγαλύτερη από αυτή του συνόλου όλων των Ελλήνων πολιτικών μαζί, αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν ότι τέλειωσαν και πρέπει να πάνε σπίτια τους!!!

 Αυτό θα γίνει αν υπάρξει ρωσική πολιτική κίνηση στην Ελλάδα όπως στην Κύπρο 

(και αυτό για όσους ακόμα επιμένουν να πηγαίνουν στις κάλπες)

Κάποιοι όμως δεν θέλουν να υπάρχει ο άρρηκτος δεσμός Ελλάδας-Ρωσίας και οι δικοί μας ελληνόφωνοι σιωνιστές και δωσίλογοι τους κάνουν το χατήρι...

Στο βίντεο που ακολουθεί μετά το 5:00 το ρωσικό άγημα παρελαύνει χωρίς οπλισμό, με τους ναύτες του να μοιάζουν σαν μαδημένα κοτόπουλα!!!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ; 

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΛΠΕΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου