Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ HOTSPOTS!!!


ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!  


2 ΒΙΝΤΕΟ
ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ!

Δεν νομίζω να υπάρχει ΕΛΛΗΝΑΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΑ, που να μην αισθάνθηκε περήφανος/η, ακούγοντας από τα χείλη αυτού του ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ, που τιμά τον Όρκο του στην Πατρίδα, τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να υπακούσει στους "ανωτέρους του" να ... μετατραπεί σε Φιλιππινέζα των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

Αλήθεια, ποιός από τους ... "ανωτέρους του", ΤΟΛΜΑ να συγκριθεί με τον ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ Ευάγγελο Φώτη;

Κι όμως, αυτός Ο ΕΛΛΗΝ, παραπέμπεται στο Στρατοδικείο!


Είναι η δεύτερη φορά, που εν ενεργεία στρατιωτικός, ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ.

Ο πρώτος, ήταν ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ.
Πέρασε Στρατοδικείο, κι αυτός...

Παρ' όλα αυτά, είναι δεδομένο πως κι άλλοι στρατιωτικοί αντιτάχθηκαν... λίγοι...

Κι ίσως να μην πήραν μεγάλες διαστάσεις οι αντιστάσεις τους, να μην δημοσιοποιήθηκαν, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.

Εδώ, θα κριθούμε όλοι μας...
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.Οι... στρατοδίκες, θα πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι, με πλήθος λαού, που θα συμπαρασταθεί στον Ευάγγελο Φώτη.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και για όσους στρατιωτικούς ισχυρίζονται πως είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις εντολές των ανωτέρων τους, τους παραπέμπουμε στα λεχθέντα του κ. Ευάγγελου Φώτη, από την επίσημη ιστοσελίδα των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Το κείμενο που ακολουθεί, είναι από το blog του ΔΙΟΔΟΤΟΥ.

16 ΚΑΙ 30 Νοεμβρίου ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ HOTSPOTS! - NA ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! από το σημερινό έντυπο ΜακελειόΓια κάτι που έπρεπε να πράξουν όλοι οι στρατιωτικοί της χώρας, ώστε να μην μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μια ισλαμική χώρα, το προδοτικό κράτος τον τιμωρεί / εκδικείται παραδειγματικά...
Ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης καταγγέλει επίσης πράγματα τα οποία απλώς υποψιαζόμασταν πως διεξάγονται έτσι...


« Αρνήθηκα να εκτελέσω υπηρεσία στα hotspot "Alexyl Derveni", Δερβενίου Θεσσαλονίκης. Έφεραν στρατονομία να με συλλάβει στις 4 Ιουλίου 2017...


..δεν με συνέλαβε γιατί δεν είχαν ένταλμα, απλά με συνόδευαν όλη την ημέρα. Ήρθε μετά από 5 ημέρες ο Α.ΓΕΣ με ελικόπτερο και ζήτησε να μου μιλήσει προσωπικά.
Σχηματίστηκε δικογραφία και με περνάν στρατοδικείο και πειθαρχικό, 30 Νοεμβρίου και 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Σκοπεύω να το δημοσιεύσω με κάθε τρόπο.

Στην αναφορά μου γράφω ότι «δεν ορίζονται από πουθενά τα καθήκοντά μου, αντιτίθεμαι στους προδοτικούς και αδέξιους χειρισμούς της δωσιλογικής αυτής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί τις δομές φιλοξενίας ως κέντρα κράτησης και προάγει το δουλεμπόριο, στο οποίο πρωτοστατεί η Τουρκία. 

Η Τουρκία χρησιμοποιεί μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων. Δεν γίνεται καμία διαπίστευση, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ή τζιχαντιστές. Εάν είναι και δημιουργήσουν τρομοκρατικά επεισόδια, το ότι περιθάλπονται από τον ελληνικό στρατό επισύρει ποινικές ευθύνες. 

Η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού».


Α/λχίας (ΥΠ) Ευάγγελος ΦώτηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου