Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

.Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ- ΑΤΖΕΝΤΑ ΝΤΑΒΟΣ… ΤΟ ”ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ” (145 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ) …

ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ, ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ…


Αν υπάρχει ένα θετικό μήνυμα από τη σημερινή ημέρα είναι ότι ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ….Όπερ μεθερμηνευόμενον ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ…. Η φύση μας δίνει ένα έσχατο μήνυμα αξιοπρέπειας….

Από την άλλη Επιδημία πυρκαγιών…..η κλιματική αλλαγή- ατζέντα Νταβός… το ”φυσικό φαινόμενο” (145 πυρκαγιές μόνο σήμερα) ….

Ο καύσωνας….ευνοεί δεν πυρπολεί…

Η κλιματική αλλαγή είναι μια πραγματικότητα”…η γνωστή φρασεολογία και η υλοποίηση της ατζέντας του Νταβός. Για όλα φταίει ο κακός μας ο καιρός υπεραπλούστευση…

”Το φυσικό αυτό φαινόμενο” η πυρκαγιά και μάλιστα όταν μιλάμε για δεκάδες πυρκαγιές ανά την επικράτεια σε νευραλγικά σημεία σύνορα με Αλβανία, νησιά, πρωτεύουσα, αρχαία Ολυμπία ( εν μέσω Ολυμπιακών) αβίαστα και αβασάνιστα αποδίδεται σε θεομηνία και εκδίκηση της φύσης. 

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι συνήθως ο πρώτος παράγοντας της εκδήλωσης μιας πυρκαγιάς. Γιατί εκ προοιμίου αποκλείεται και μάλιστα όταν έχουμε σ΄εξέλιξη μέτωπα;;; Η έννοια εμπρησμός από πότε διαγράφτηκε από το λεξικό του ανακριτικού της πυροσβεστικής και εν γένει των αρχών;; Eίναι φως φανάρι…. 145 πυρκαγιές σήμερα ”φυσικό φαινόμενο”.

”Τα δέντρα θα ξαναφυτρώσουν η ανθρώπινη ζωή δεν αναπληρώνεται”..Ας πάει και το παλιάμπελο. Σε σεληνιακό τοπίο θα ζήσουμε;;;.

Αυτό ισχύει μόνο για πυρκαγιές δεν ισχύει για υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό όπου με 20.000 νεκρούς μετά τον εμβολιασμό μόνο στην ΕΕ επίσημα καταγεγραμμένους από ΕΜΑ εξωθούνται νέοι άνθρωποι, οικογενειάρχες και όχι μόνο να ρισκάρουν τη ζωή τους;;; To κέρδος των εταιριών υπερτερεί της ανθρώπινης ζωής σε αυτή την περίπτωση;; 2 μέτρα και 2 σταθμά…

2 χρόνια μας έκαναν το βίο αβίωτο και τώρα μιλούν για ακόμη πιο δύσκολες μέρες που έρχονται …

”τα δύσκολα είναι μπροστά μας”…Όταν η χώρα καίγεται απ’ άκρον σ΄άκρον είναι θέμα Εσωτερικής Ασφάλειας υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.. Η μη αποτροπή η μη πρόληψη η μη ετοιμότητα η μη αποτελεσματικότητα …

Μέχρι τώρα η δημόσια απειλή και δημόσιος κίνδυνος ήταν ο ανεμβολίαστος το 50% του ελληνικού πληθυσμού δηλ. σήμερα μίλησαν για ενότητα ”όλοι ενωμένοι”. 

Οι διασπαστές της κοινωνικής συνοχής επικαλούνται σήμερα την ομοψυχία και την ενότητα. Από ποιούς κινδυνεύει η χώρα είναι πασιφανές. Εκβιάζουν, απειλούν, τρομοκρατούν…και σήμερα δεν λογοδοτούν που η χώρα εξαφανίζεται από το χάρτη.

Σίγουρα υπάρχει εσωτερικός εχθρός με 150 ταυτόχρονες πυρκαγιές αλλά αυτοί τον έψαχναν εκεί που δεν υπάρχει..

Η ατζέντα του Νταβός και πως θα υλοποιηθεί…..

Θέμα της φετινής συνάντησης Κορυφής 2021 του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum γνωστού ως Νταβός [Διεθνής ΜΚΟ (INGO)], είναι η «Μεγάλη Επανεκκίνηση»,…

Συμμετέχουν οι ισχυροί του κόσμου- πολυεθνικές, Τράπεζες, φαρμακευτικές, ασφαλιστικές και άλλες, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων τεχνολογικών κολοσσών και οι πολιτικοί. Τι μπορεί να σημαίνει ο γρίφος «μη επιστροφή στην κανονικότητα»; 

Μέσα από ένα ασαφές κείμενο (και όπου υπάρχει ασάφεια πάντα υποκρύπτεται δολιότητα), σταχυολογούμε μερικές φράσεις κλειδιά όπως βιώσιμη ανάπτυξη, δημοκρατικοποίηση! των υπερκομπιούτερ -HPC, μακράς διάρκειας αποτέλεσμα των εταίρων. Θα αναφερθούμε παρακάτω στο πως εξειδικεύεται ο στόχος της βιώσιμης ανάπτυξης που είναι κυρίαρχος στόχος της συνόδου.


η 

Αλήθεια σε 1 εικόνα

Αναφέρονται 6 υψηλά θέματα και υπερφιλόδοξοι στόχοι για την αλλαγή το κλίματος και την σωτηρία των πλανητών! (for people, nature and planets), οποία αλλαζονεία!, στόχοι των οποίων η επίτευξη θα επιταχυνθεί. 

 Αναφέρεται ότι η προσπάθεια Επανεκκίνησης είναι εξ ολοκλήρου χωρίς προηγούμενο, ότι χρειάζεται κάποιου τύπου σχέδιο Μάρσαλ. Εξαγγέλλει ότι η αγορά των ρύπων στην ενέργεια θα αλλάξει και θα συνδεθεί με τις τεχνολογικές αλλαγές, θα αλλάξουν οι ορισμοί για τη μηδενική κατανάλωση ενέργειας, θα σταματήσει η στήριξη- επιδοτήσεις στα ορυκτά καύσιμα. 

Θα χρησιμοποιηθούν ευρέως νέες τεχνολογίες για τη συλλογή και χρήση του διοξειδίου του άνθρακα και για πλήθος λειτουργιών που σήμερα εκτελούνται με άλλες τεχνολογίες. Αναφέρεται ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά των πολιτών έναντι των πόρων- νερό και ενέργεια- δηλαδή θα αυξηθούν πολύ οι τιμές τους καθώς η τιμολόγηση πόρων θα ακολουθεί την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει» (ερμηνευόμενο ως «ο πληρώνων έχει δικαίωμα να ρυπαίνει»). 

Αναφέρεται ότι θα επιταχυνθούν οι καινοτομίες και η αγροτική παραγωγή θα αναδιαρθρωθεί με νέα τεχνολογικά συστήματα. Ότι ο ΟΗΕ θα θέσει πιο ψηλά τον πήχη των στόχων. 

Παράλληλα, ενώ οι τιμές των πόρων τροφή, νερό, ενέργεια θα αυξηθούν, πουθενά δεν αναφέρεται πώς οι πολίτες θα μπορούν να καλύψουν το αυξημένο κόστος χωρίς δουλειές. 

Πουθενά δεν αναφέρεται πώς στους στόχους θα συμβάλλουν οι άνθρωποι με την εργασία τους, πώς θα κάνουν επενδύσεις οι αγρότες χωρίς επαρκές εισόδημα και σε ποιο ποσοστό χρειάζεται η απασχόληση στην νέα οικονομία, χωρίς προηγούμενο.

ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ … τα βουνά μας θυμίζουν ηφαίστεια Αίτνα…




Εν ολίγοις, ποια είναι η θέση της εργασίας στο νέο οικοδόμημα. Και τι προβλέπεται για την αναμενόμενη μαζική εξαθλίωση της μεγάλης στρατιάς των «ανέργων της τεχνολογίας»- ανθρώπων, αγροτών που θα χάσουν τα χωράφια τους και επιχειρήσεων που θα κλείσουν.

Νόμος για το Κλίμα και την Ανθεκτικότητα του γαλλικού Κοινοβουλίου συγκεκριμενοποιεί τα μέτρα με δημιουργία ζωνών χαμηλών εκπομπών ρύπων στις μεγαλουπόλεις, περιορισμούς σε μετακινήσεις με εναέρια μέσα ή οχήματα κατά περίπτωση κλπ

Σε πύρινη κόλαση η πρωτεύουσα.. η φωτιά πέρασε την εθνική Εκκενώνονται Άγιος Στέφανος, Καπανδρίτι και Πολυδένδρι

”Πολλαπλές εκρήξεις ακούγονται στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο στη Βόρεια Αθήνα. Οι φλόγες έχουν φτάσει σε εταιρείες, αποθήκες και εργοστάσια που περιέχουν εύφλεκτο υλικό.”

blackout σε περιοχές της Αθήνας …..Βενεζουέλα γίναμε αυτός είναι ανομολόγητος ανορθόδοξος πόλεμος …


Κατακαημένη Ρούμελη

”Έτσι όπως πάει η δουλειά το μόνο πράσινο που θα μείνει στην χώρα θα είναι τα green pass”.



Με κάθε επιφύλαξη…



εκκενώνεται η μισή χώρα εκκενώσεις πληθυσμών τέτοιας έκτασης μόνο σ΄εμπόλεμες ζώνες συμβαίνουν.

Γίνεται μετακίνηση πληθυσμών εσωτερικοί πρόσφυγες. Η χώρα είναι αντιμέτωπη με ανορθόδοξο πόλεμο ..αλλά ο εχθρός είναι πάλι αόρατος....

Οι Σκιές στη Δημοκρατία πληρώνονται με στάχτες.. υπάρχει αποσταθεροποίηση …….Ο κρατικός μηχανισμός έχει παραλύσει



”Τεράστιες και οι φωτιές” αλλά τεράστιες και οι πολιτικές ευθύνες αυτών που δημιούργησαν μετεμφυλιακό κλίμα με πολιτικές διώξεις και τιμωρητική επιχείρηση κατά του 50% του ελληνικού πληθυσμού….

Ναρκοθέτησαν το κλίμα. Η πολιτική κλιματική αλλαγή-εκτροπή σίγουρα ευθύνεται… Έκτακτη Ανάγκη στην Έκτακτη Ανάγκη ,νέα πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!!!

Ανοχύρωτη χώρα Ακυβέρνητη Πολιτεία…ναι άρπαξε ο Πυλώνας ο Πυλώνας της Δημοκρατίας που είναι το Σύνταγμα…όλα τ΄άλλα ήταν αναμενόμενα….με την έννοια τι καλό να περιμένει κανείς…
”Σε αυτή την έκτακτη κατάσταση, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.”

Γιατί στην παράλληλη έκτακτη κατάσταση του κορωναϊού πρέπει να είμαστε όλοι διαιρεμένοι;;; φάσκει κι αντιφάσκει…αναξιοπιστία….διγλωσσία….

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ



Εμπρηστική δήλωση... ο ένας επαγγέλλεται εθνική ενότητα κι ο άλλος στο άλλο παράθυρο εμφύλιο και υπονομεύει τη μάχη την ώρα της μάχης… εθνική μειοδοσία τουλάχιστον ..αυτοί ανέλαβαν τις τύχες της χώρας αυτοί είναι οι πατριώτες οι υπηρέτες του Δημοσίου Συμφέροντος που απαιτούν την κεφαλή επί πίνακι ως Σαλώμες της εξουσίας 20.000 εργαζομένων σε τομέα Υγείας σε α΄φάση κι αύριο πολύ περισσότερων αλλού.. που χτυπούν τον πυροσβέστη πισώπλατα την ώρα της μάχης…. Άνανδρη επίθεση υπονόμευση
πως το έλεγε ο λαός;; δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα;;

 Μάλλον ήρθε η ώρα ν΄απαλλαγεί ο Νταλάρας αφού το ονοματάκι του θα πάρει στη ρεκλάμα ο Βασιλικότερος του Βασιλέως…

H EYBOIA MANA KAIΓΕΤΑΙ ….ΕΥΒΟΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ..


Το twitter είναι γεμάτο από καταγγελίες για εμπρησμούς και βγήκε και είπε” φυσική καταστροφή” αυτό είναι όντως καταστροφή να είσαι αποκομμένος


ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ …


Το έπαθε σαν τον τσοπάνη που έλεγε έκτακτη ανάγκη έκτακτη ανάγκη κι όταν ήρθε η έκτακτη ανάγκη ήταν απροετοίμαστος ..ούτε για τσοπάνης κι ας είναι κι εμβολιασμένος






1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ότι είμαστε κοντά στο σεισμό των 9,5 Ρίχτερ στο Αιγαίο, ο οποίος θα δημιουργήσει κύματα τέτοια που η Γερόντισσα της Κέρκυρας είχε πει: "Τι ψηλά κύματα σηκώνονται Θεέ μου για να σβήσουν τις φωτιές"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή