Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ: «ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ...». «ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ»

ΓΕΡΟΝΤΑΣ Κ.:« Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ... ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ,   ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ»!



Γράφει ο Ρωμανός


Χθες βράδυ (Πέμπτη) επικοινώνησε μαζί μου ο γέροντας του Γεωκών από το εξωτερικό που βρίσκεται σε πνευματικά του παιδιά και μου υπενθύμισε την τελευταία φορά που μου είχε δώσει απευθείας ένα επείγον μήνυμα το οποίο δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2021

Το μήνυμα μεταξύ άλλων έλεγε ότι «...ξαφνικά ο ουρανός σκοτείνιασε και εκείνος ένοιωσε ταραχή και ένα αίσθημα μόνωσης (όπως όταν μπαίνεις μόνος σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο) και του φαινόταν σαν να είναι άδεια η πόλη...» 

Τώρα που εκκενώνονται πολλές συνοικίες της Αττικής καταλαβαίνουμε περί τίνος επρόκειτο και τι εσήμαινε...

¨Οταν ο γέροντας Κ. απευθύνθηκε νοερά στον Κύριο ερώτησε: « Τι είναι αυτό που συμβαίνει Κύριέ μου;» άκουσε καθαρή φωνή μέσα του που απήντησε λέγοντας τρεις φορές: «Θα ξεσπάσει...θα ξεσπάσει...θα ξεσπάσει!»

Έκπληκτος και ταραγμένος ξανάκουσε την φωνή: «Θα γίνει χαλασμός...!»

Επίσης πριν λίγες μέρες, στις 26 Ιουλίου 2021, δημοσιεύσαμε και νέο μήνυμα του γέροντα όπου μεταξύ άλλων έλεγε: 

«Οι στιγμές που θα ζήσετε παιδιά μου, σε λίγο χρονικό διάστημα που εγώ δεν το γνωρίζω, Ο Κύριος μόνο το γνωρίζει, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΧΤΙΚΑ, οι άνθρωποι θα ξεχάσουν ακόμη και την ψυχή τους στον δρόμο, θα τρέχουν για να σωθούν, ( θα τρέχουν με την ψυχή στο στόμα)...»

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν καταλαβαίνει...

Χθες μου πρόσθεσε ότι λίγο ακόμα θα είναι επάνω η κυβέρνηση αυτή γιατί ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και θα γίνει Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας αλλά και αυτή δεν θα διαρκέσει ούτε θα μπορέσει να κάνει κάτι ουσιαστικό...Τότε θα έρθει κάποιος από το πουθενά...και θα ανορθώσει την Ελλάδα!!!

Αυτό θυμίζει την ρήση του γέροντα:  

«Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΗΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ»


ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ!!!


6 σχόλια:

  1. Σωσον Κύριε τον λαόν σου. Μη μας εγκαταλείπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμήν καί πότε! Μεχρι τότε όμως, ολοι εμείς στά γόνατα, ταπεινά και μέ συντριβή. Καλή δύναμη σέ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος από μικρός αμαρτάνει. με λόγον, με βλέμμα, με την διάνοιαν, με συγκατάθεσιν, με την πράξιν. Και δι' ενός φόβου εξαφνικού, ενός δυστυχήματος, μιας μεγάλης ζημίας, συγχωρούνται όλα εκείνα και γίνεται διαμάντι, από γυαλί όπου ήτον τό πρότερον.

    Τας βουλάς του Θεού, όπως εργάζεται δια να μας σώση, δεν τας γνωρίζει κανείς. Πάντως όμως με όποιον τρόπον και αν γίνονται είναι ωφέλιμες- αδιάφορον ότι ημείς λυπούμεθα και μας φαίνεται ότι εγκατελείφθημεν από του Θεού.

    Η κάθε θλίψις όπου μας γίνεται, είτε εξ ανθρώπων, είτε εκ δαιμόνων, είτε εξ αυτής της ιδίας μας φύσεως, πάντοτε έχει κλεισμένον εντός της το ανάλογο κέρδος. Και όποιος την απερνά δι' υπομονής λαμβάνει την πληρωμήν. ενταύθα τον αρραβώνα εκείθεν το τέλειον. Χρεία λοιπόν της υπομονής, καθάπερ άλας εν φαγητώ, διότι άλλος δρόμος δεν είναι του να κερδίσωμεν, να πλουτίσωμεν, να βασιλεύσωμεν. Αυτόν τον δρόμον ο Χριστός μας τον χάραξε. Και ημείς, όσοι τον αγαπούμεν, οφείλομεν δι' αγάπην Του να ακολουθούμεν... Χωρίς πειρασμόν δεν γνωρίζονται αι αγνές ψυχές, δεν φαίνεται η αρετή, δεν διακρίνεται η υπομονή. Χωρίς πειρασμούς αδύνατον η υγεία της ψυχής να φανή...

    Άγιος Ιωσήφ ο Αγιορείτης († 1959 μ.Χ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν από λίγες μέρες είχα πάει την οικογένεια (για το 2ο μπάνιο του καλοκαιριού και μάλλον το τελευταίο για φέτος) στο Πόρτο Ράφτη και στο γυρισμό μου ξεχαρβαλώθηκε εν κινήσει ο λεβιές των ταχυτήτων. Ευτυχώς μπορούσα να βάλω 1η, 2α, 3η και 4η και με το στανιό έφτασα στο σπίτι μου. Όπισθεν δεν έμπαινε και αναγκάστηκα να σταθμεύσω το αυτοκίνητο μου στο γκαράζ με τα χέρια.

    Το όλο περιστατικό το θεώρησα ως σημείο, ότι δεν πρέπει να μετακινηθώ από το σπίτι μου για πολύ καιρό (κάπου στα βόρεια προάστια της Αθήνας). Και να που αυτό συνέβη.

    Δόξα στην πανσωστική Πρόνοια του Κυρίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ καποιοι θα συνεχηζουν να παριστανουν τον προφητη...αποφθεγγομενοι μιμουμενοι την ΠΥΘΙΑΝ....
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ .....
    ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΑΦΗΝ ΜΕ ΤΗ ΔΟΚΙΣΟΣΟΦΙΑΝ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ...... και των καλοπροαιρετων συμβουλατορων ημωννννννν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή