Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...


 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ IΑΤΡΙΚΗΣ PETER SCHIRMACHER: ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!



Ο καθηγητής Παθολογίας Peter Schirmacher από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία αναφέρει ότι η ομάδα του μελέτησε 40 άτομα που πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες από τον εμβολιασμό. 

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι περίπου το 30% έως 40% αυτών πέθαναν πραγματικά από το εμβόλιο.Το 30 έως 40% των εμβολιασμένων πέθαναν από τον ίδιο τον εμβολιασμό. ( σσ Το εμβόλιο σκοτώνει. Πως γίνεται να καθίσταται υποχρεωτικό;;;)

Παρατηρούνται σπάνιες και σοβαρές παρενέργειες: εγκεφαλική φλεβική θρόμβωση ή αυτοάνοσα νοσήματα.Ο επικεφαλής παθολόγος στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης προτρέπει περισσότερες αυτοψίες εμβολιασμένων ατόμων. 

Ο Peter Schirmacher, επικεφαλής παθολόγος στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, προειδοποιεί για έναν πιθανό υψηλό αριθμό μη αναφερόμενων περιπτώσεων θανάτων από εμβολιασμό. Οι ειδικοί διαφωνούν.

Εκτός από τους θανάτους από κορωνοϊό, τα πτώματα ανθρώπων που πεθαίνουν σε σχέση με εμβολιασμό θα πρέπει επίσης να εξετάζονται συχνότερα, δήλωσε ο Schirmacher στο Γερμανικό Πρακτορείου Τύπου στη Στουτγάρδη. 

Ο διευθυντής του Παθολογικού Ινστιτούτου στη Χαϊδελβέργη προειδοποιεί ακόμη και για μεγάλο αριθμό μη αναφερόμενων περιπτώσεων θανάτων από εμβολιασμό και διαμαρτύρεται: Οι παθολόγοι δεν παρατηρούν τίποτα για τους περισσότερους ασθενείς που πεθαίνουν μετά και πιθανώς από εμβολιασμό. 

Ωστόσο, άλλοι επιστήμονες διαφωνούν μαζί του σε αυτό το σημείο, όπως και η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών (Stiko) και το Ινστιτούτο Paul Ehrlich.

Το κράτος υποστηρίζει την έρευνα αυτοψίας Covid-19 του πανεπιστημίου με περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Ο Schirmacher είναι επικεφαλής του έργου της αυτοψίας. 

Τα ευρήματα περισσότερων από 200 αυτοψιών μέχρι τώρα έχουν οδηγήσει, μεταξύ άλλων, σε καλύτερη θεραπεία και αντιμετώπιση των πασχόντων από Covid, λέει. “Η γνώση που αποκτήθηκε εδώ βοηθά επομένως στην ικανότητα καλύτερης και πιο επιτυχημένης θεραπείας των ασθενών και στη διάσωση ζωών”, λέει η υπουργός Επιστήμης Theresia Bauer (Πράσινοι). 

Ο Schirmacher, μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών Leopoldina από το 2012, ελπίζει ότι η χρηματοδότηση θα συνεχιστεί το επόμενο έτος.


Άλλοι επιστήμονες εκφράζουν σαφή κριτική για δηλώσεις που έγιναν από τον κύριο παθολόγο.

Ο γιατρός θέλει τώρα να καταλήξει σε σπάνιες, σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού – όπως θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας ή αυτοάνοσες ασθένειες. Το πρόβλημα από την πλευρά του: 

Τα εμβολιασμένα άτομα συνήθως δεν πεθαίνουν υπό κλινική παρακολούθηση. “Ο γιατρός που εξετάζει το πτώμα δεν δημιουργεί ένα πλαίσιο με τον εμβολιασμό και πιστοποιεί φυσικό θάνατο και ο ασθενής θάβεται”, αναφέρει ο Schirmacher. 

«Ή πιστοποιεί έναν ασαφή τύπο θανάτου και ο εισαγγελέας δεν βλέπει κανένα σφάλμα τρίτου και αφήνει το πτώμα για ταφή».

Στη Μπάντεν-Βυρτεμβέργη, οι παθολόγοι συνεργάστηκαν με τους εισαγγελείς, την αστυνομία και τους γιατρούς, αναφέρει ο Schirmacher.

 Πάνω από 40 άτομα έχουν ήδη υποβληθεί σ΄αυτοψία και πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες από τον εμβολιασμό. Ο Schirmacher εκτιμά ότι το 30 έως 40 τοις εκατό από αυτούς πέθαναν από τον εμβολιασμό. 

Κατά τη γνώμη του, η συχνότητα των θανατηφόρων συνεπειών των εμβολιασμών υποτιμάται, μια πολιτική εκρηκτική δήλωση…augsburger-allgemeine 4/8/21




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου