Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ....

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!

 


Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Έλεος κύριε Μητσοτάκη, ο λαός μίλησε, έχετε παρεκτραπεί από το δημοκρατικό πρότυπο διακυβέρνησης! 

Χθες πραγματοποιήθηκαν μαζικές συγκεντρώσεις, που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας εναντίον της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και του κοινωνικού διαχωρισμού που επέβαλλε ο κ. Μητσοτάκης, πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, και παραβιάζει τα ατομικά δικαιώματα!! 

Κύριε Πρωθυπουργέ εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ρέπατε σε αντιδημοκρατικές συμπεριφορές με τα αλλοπρόσαλλα μέτρα που επιβάλλατε που στερούσαν την ατομική και θρησκευτική ελευθερία των Ελλήνων πολιτών (π.χ. εγκλεισμός από τις 18, σφράγισμα Ιερών Ναών) και ήταν τα πιο σκληρά παγκοσμίως, λόγω της ανικανότητας σας να διαχειριστείτε την υγειονομική κρίση του covid-19!

Έτσι παρατηρούμε άναυδοι να δέχεστε ‘’λιβανισμούς’’ από το συρφετό των πληρωμένων, από εσάς με 38,5 εκατομμύρια ευρώ, σε συντριπτική πλειοψηφία ΜΜΕ που ανέλαβαν να διασπείρουν ένα κλίμα εκφοβισμού και παραπληροφόρησης που όμοιό του δεν υπήρξε ποτέ στην ελληνική ιστορία! Ο κόσμος υπέμενε καρτερικά, αλλά πλέον έφτασε ο κόμπος στο χτένι !

Αρνούμαστε να μετατρέψετε την πατρίδα μας, το λίκνο της Δημοκρατίας, σε μια δυστοπική κοινωνία! Οι τελευταίες πρωτοφανείς αποφάσεις σας πλέον δε διαφέρουν σε τίποτα από αυτές ενός στυγνού δικτάτορα που ενεργεί σύμφωνα με το αποφασίζομεν και διατάσσομεν! 

Γνωρίζετε από την ιστορία ότι αυτούς του είδους οι συμπεριφορές έφεραν καταστάσεις πολύ δυσμενείς για κάθε χώρα και οι υπεύθυνοι οδηγήθηκαν σε προσωπικό όλεθρο! Ο αγώνας των Ελλήνων πολιτών που μόλις ξεκίνησε ενέχει χαρακτηριστικά που περιγράφονται σ την έξης φράση: 1. 

Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία! Επιπρόσθετα, κύριε Μητσοτάκη μη λησμονείται ότι « του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει», όπως έγραψε ο ποιητής Ανδρέας Κάλβος!

Καλούμε λοιπόν τα στελέχη της ΝΔ, ανώτερα και κατώτερα (Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, Πρόεδροι δημοσίων οργανισμών και Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, σύμβουλοι Υπουργών, Βουλευτές, Δήμαρχοι, αυτοδιοικητικά στελέχη, τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας μας) να πάρουν θέση, βάζοντας το συμφέρον του τόπου πάνω από το κομματικό, ασκώντας πίεση στον Πρωθυπουργό, ώστε να τον επαναφέρουν στη δημοκρατική τάξη, σε διαφορετική περίπτωση και αυτά θα είναι υπεύθυνα για ότι ανεπιθύμητο συμβεί! 

Θερμή παράκληση κύριε Μητσοτάκη έστω και στο παραπέντε, αναγνωρίστε τα λάθη και αναθεωρήστε τη στάση σας, αλλιώς τα αποτελέσματα θα είναι δυσμενή για όλους μας και θα είστε βασικός υπεύθυνος για τη διασάλευση της κοινωνικής τάξης! 

Εν κατακλείδι, κύριε Μητσοτάκη ως Ορθόδοξος Χριστιανός που δηλώνετε καλό θα είναι να έχετε κατά νου το εξής: Φωνή λαού οργή Θεού! Γι’ αυτό ο ελληνικός λαός ετοιμάζει την επόμενη δυναμική ειρηνική αντίδραση που θα λάβει χώρα μέσα στην εβδομάδα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας! 

Όλοι λοιπόν ας δώσουμε μαζικό παρόν στις κεντρικές πλατείες των πόλεων και ας βροντοφωνάξουμε τέρμα ο εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί!


 Για τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι των  περιοχών της Εύβοιας  της Ηλείας και της Μεσσηνίας ας προσευχηθούμε! 

Κύριε Ιησού Χριστε ελέησον ημάς! 
Υπεραγια Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών! 
Άγιοι του Θεού πρεσβεύετε υπέρ ημών! 

Ας βάλει ο Θεός το χέρι του! Καλό κουράγιο στους άνδρες που συνδράμουν στην κατάσβεση της πύρινης λαίλαπας! 

Ας ελπίσουμε να λήξουν σύντομα οι πυρκαγιες! Επίσης, μη λησμονουμε ότι κάθε μέρα, μέχρι τις 15 Αυγούστου, έχει παρακλήσεις που αρχίζουν στις 19.00 με 19.30! 

Ας δώσουμε βροντερο παρόν στις εκκλησίες! 

Παρότι έχουμε παρεκτραπεί ως κοινωνία ας ζητήσουμε το έλεος του Θεού  παρακαλώντας ταυτόχρονα να συνεχίζει  η Υπεραγια Θεοτόκος να μας έχει υπό τη σκέπη της!



6 σχόλια:

  1. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς
    📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿
    Υπεραγία Θεοτόκε ελέησον ημας
    📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΟΛΕΘΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην το ξεχνάμε ότι κυβερνά αφορισμενος με άλλα δύο μέλη στην κυβέρνηση επίσης αφορισμενους και μάλιστα έχουν και την βοήθεια και συμμετοχή όλων των άλλων υπουργών και βουλευτών που τους ανέχονται και είναι συνένοχοι σε πολλά κακά και επιπρόσθετα θέλουν σώνει και καλά να εμβολιασουν με το σατανοεμβολιο κατά εντολή και της Νέας Τάξης πραγμάτων όλους τους Έλληνες από το μαιευτήριο τα νεογέννητα μέχρι εκείνον που είναι σε κώμα!!!!! Αμφιβάλλετε ότι αυτός είναι ο στόχος;Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι έρχεται αν δεν βάλει το χέρι του ο Κύριος της δόξης ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΌΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμβόλιο σε όλους από νεογέννητα έως εκείνον που είναι σε κώμα εκατοχρονιτης!!!!!Αυτό θέλουν να πετύχουν μη φύγει κανείς από την ζωή χωρίς να σατανοεμβολιασθει .Αυτος είναι ο στόχος των αφορισμενων που κυβερνουν .Και όσο πλησιάζουν να γίνουν πολύ υψηλά τα ποσοστά των εμβολιασμενων τόσο θα τους δείτε να επιδιώκουν με προοδευτικά εξοντωτικά μέτρα να αναγκάσουν τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΩ ΤΗΜ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή