Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ...


 Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ;

ΒΙΝΤΕΟ


Η νεκρική σιωπή αναφορικά με τις αποφάσεις για το κλίμα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που ελήφθησαν την προηγούμενη μέρα είναι ντροπιαστική…

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ και οι οπαδοί της ωστόσο πανηγυρίζουν. Οι προειλημμένες αποφάσεις λόγω κλιματικής αλλαγής έχουν δρομολογηθεί. Να το πακέτο μέτρων που έρχεται σταδιακά.

Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως προσάναμα για να περάσουν διεθνώς τα μέτρα για Κλιματική Αλλαγή. Γι αυτό υπερπροβλήθηκε και διεθνώς ως υπερπαραγωγή...

Yπήρξαν κι αλλού πυρκαγιές κι ακόμη πιο καταστροφικές όπως Τουρκία κι Αλγερία με 69 νεκρούς όμως υπερπροβλήθηκε η καταστροφή της χώρας μας γιατί η Ελλάδα συγκινεί η Ελλάδα πείθει. 

Η χώρα έγινε ένα εργαστήρι πυρκαγιών όπως το Ισραήλ έγινε για τον κορωναϊό. 

Τα μέτρα :

1. Μείωση της θέρμανσης των σπιτιών και όχι μόνο μια απότομη, αλλά μια τεράστια, καταστροφική αύξηση των τιμών για θέρμανση και ζεστό νερό.

2.Απότομη μείωση της παραγωγής πρωτεϊνών και σιτηρών (δηλαδή σχεδόν όλων των παραδοσιακών – κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα, ψωμί, ρύζι, ζυμαρικά – τα πάντα), συνοδεύεται από έλλειψη και επίσης καταστροφική αύξηση των τιμών ·

3. Καταστροφική μείωση της παραγωγής φυσικών ινών για τα ρούχα και την καθημερινή μας ζωή – βαμβάκι, λινάρι, μαλλί, βισκόζη, κυτταρίνη, φυσικό δέρμα.

4. Απότομη πτώση των μεταφορών γενικά και απότομη αλλαγή στη δομή τους, ειδικότερα. Δηλαδή, μπορείτε να ξεχάσετε εντελώς το αεροπλάνο, το τρένο και το προσωπικό αυτοκίνητο σε μερικά χρόνια, επειδή έχουμε μόνο 10 χρόνια για να επαναδιαμορφώσουμε πλήρως το σύστημα. Και κανείς δεν μας υπόσχεται ούτε άλογα σε ένα σκούτερ οι πολίτες, με επαναφόρτιση στην τάιγκα.

Δηλαδή, όπως μας υποσχέθηκαν ο Klaus Schwab και οι σύντροφοί του, έρχεται η εποχή της εξαναγκαστικής μείωσης της κατανάλωσης..

Όλα αυτά θα μας δοθούν σιγά σιγά και σύμφωνα με κουπόνια-σύγχρονα με κάρτα με τσιπάκι σαν αυτή της τράπεζας. Και με προϋπόθεση το εμβόλιο. 

Αλλά ακόμη και εδώ όχι για όλους, αλλά μόνο για όσους έχουν καλή διαγωγή. Και όχι για όλα τα παιδιά, αλλά μόνο για την καλή συμπεριφορά των γονιών τους θα δικαιούνται κι αυτά.

Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να «σώσουμε το κλίμα» (ωστόσο, δεν είναι γνωστό για ποιον).
ήταν στραβό το κλίμα το φαγε και το.. Νταβός….

5. Αυτοί οι αυτόκλητοι Σωτήρες μας από τον κορωναϊό και το κλίμα ποιά αξιοπιστία έχουν;;; Μας είπαν ότι το σύννεφο του Τσερνομπίλ είχε σταματήσει στα σύνορα, αφήσαμε να κυκλοφορήσουν σακούλες αίματος που γνωρίζαμε ότι έχουν μολυνθεί, συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε καρκινογόνο αμίαντο…

4 σχόλια:

  1. E, λοιπον ας αρχισει η αντισταση και εδω, στην Ελλαδα.
    Αρχης γενομενης με αντισταση κατα των εμβολιων. Στηριζουμε τους υγειονομικους στους δρομους. Στηριζουμε κ ψωνιζουμε ΜΟΝΟ απο επιχειρησεις που δεν επιβαλλουν εμβολια στους υπαλληλους. Απο Σεπτεμβριο επιβαλλουν στους αμπολιαστους δυο covid τεστ/pcr την εβδομαδα για να παει καποιος στη δουλεια του, στο δημοσιο ή στον ιδιωτικο τομεα. Δεν τα επιβαλλουν στους μπολιασμενους-χολεριασμενους, ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΦΟΡΤΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ. Ας απαιτησουμε να κανουν τεστ και οι εμβολιασμενοι! Να τους στειλουμε στα δικαστηρια! Ειναι παρανομο ο μπολιασμενος να μην κανει τεστ κ να αποτελει βομβα μολυνσης στην υπηρεσια του!
    Γιατι οι χολεριασμενοι δεν θα αντιδρασουν κατα των υποχρεωτικων τεστ, διοτι δεν αφορα τον κωλο τους, και ετσι και αλλιως ειναι εχθροι των ανεμβολιαστων φυσιολογικων ανθρωπων κ καθαρων στο σωμα απο μπολια κ μεταλλαγμενα DNA.

    ΥΣ
    Και αποκαλλω τους μεταλλαγμενους χολεριασμενους, διοτι αν δει κανεις ποιοι κανουν εμβολια στην πλειοψηφεια τους προκειτε για χολεριασμενους στην ψυχη ανθρωπους. Για ανθρωπους απατριδες κ ανελευθερους, αριστερους στην πλειονοτητα τους. Για ανθρωπους που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να περιφρουρησουν την ζωουλα τους για να μην χασουν την περιουσιουλα τους κ την υλιστικη ζωη. Μιζερα εγωιστικα ανθρωπακια χωρις ιδανικα πατριωτισμου, Ελληνισμου, χωρις αληθινη Ορθοδοξη πιστη μεσα τους, υποκριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα διαφωνησω μαζυ σου. Απλα μιλαω για μια τυχαια εικονα του περιγυρου μου. Εδω εχουμε πιστους δυο ταχυτητων, αυτους που φοραν μασκα σε εκκλησιες κ ναι, εχουν αμφιβολιες ακομα και αν η χρηση κοινης λαβιδας στη Θεια κοινωνια ειναι απολυτα ασφαλης???!Και ειναι και οι πιστοι που οταν μπαινουν σε Ιερο Ναο θεωρουν υβρη κ προσβολη στα Θεια να μην φιλουν τις εικονες, να φορουν φιμωτρα, και ημαρτον θεε μου..να περνα εστω και σαν απομακρη σκεψη απο το μυαλο τους οτι η κοινη λαβιδα μπορει να μεταδοσει ιο. Εγω ειμαι με τους δευτερους με την μοναδικη επισημανση να τειρουνται οι αποστασεις στο ναο, δλδ καρεκλα παρα καρεκλα οι καθιστοι, και νομιζω αυτο βοηθα και στην καλυτερη προσευχη απο το να εχεις βεντουζα τον αλλο πιστο διπλα σου

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή