Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

ΟΙ ΗΠΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ Α’ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1940.

 ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!


ΟΙ ΗΠΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ OUN ( ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ WAFFEN SS. ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΚΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ!! Η ”ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ” ΑΠΟ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Για περισσότερα από 70 χρόνια η Αμερική προβλέπει μια επικείμενη εισβολή πρώτα στην ΕΣΣΔ και μετά τη Ρωσία. Τώρα με τα 9 χρόνια αντιρωσικής υστερίας, η Δύση δημιούργησε επιτέλους μια αυτοεκπληρούμενη ”προφητεία”. Ο Πούτιν αποφάσισε να παρέμβει στην Ουκρανία.

Τον Δεκέμβριο του 2021 η Ρωσία ζήτησε από το ΝΑΤΟ εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία και τους υπενθύμισε ότι η ένταξη στο ΝΑΤΟ για την Ουκρανία και τη Γεωργία ήταν μια κόκκινη γραμμή. Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε παραχώρηση.

Στις 16 Φεβρουαρίου η Ουκρανία άρχισε μια μαζική κλιμάκωση των βομβαρδισμών στο Ντόνετσκ και το Λούγκανσκ. Στις 21 Φεβρουαρίου 2022 η Ρωσία αναγνώρισε τελικά τις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ. Σύντομα ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι εξαπολύει ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία με στόχο την αποναζιστικοποίηση και αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας. 

Έκτοτε έγινε γνωστή ως «Επιχείρηση Z». Στις 24 Φεβρουαρίου 2022 η Ρωσία εξαπέλυσε εισβολή στην Ουκρανία με 150.000 στρατιώτες, προκαλώντας τον όλεθρο με 160 πυραύλους κρουζ στην αεροπορική άμυνα, τη διοίκηση και τον έλεγχο της Ουκρανίας, τις επικοινωνίες, τις αποθήκες ανεφοδιασμού και άλλους στόχους.……

Μαριούπουλη, η οποία ξεσηκώθηκε σε εξέγερση το 2014. Τότε η Ουκρανία συνέτριψε τη φιλορωσική εξέγερση και έδωσε την πόλη στο τάγμα του Αζόφ. Επί 8 χρόνια τρομοκρατούσαν τον πληθυσμό, διατηρώντας μια μυστική φυλακή στην τοπική αεροπορική βάση όπου απήγαγαν, βασάνιζαν, βίαζαν και δολοφόνησαν τα θύματά τους.

Μόλις απελευθερώθηκε η Μαριουπούλη, η Ρωσία έστρεψε την προσοχή της στην καταστροφή των 120.000 Ουκρανών στρατιωτών που κατέχουν το Ντονμπάς, οι οποίοι έχουν αυξήσει μαζικά τις επιθέσεις βομβαρδισμών και πυραύλων στον άμαχο πληθυσμό εκεί. 

Τα τελευταία 4 χρόνια ο ουκρανικός στρατός και οι φασιστικοί παραστρατιωτικοί σκότωσαν πάνω από 14.000 ανθρώπους στο Donbass με τους συνεχείς βομβαρδισμούς τους, ενώ ο κόσμος παρέμενε σιωπηλός…..

Πόσοι σκοτώθηκαν όταν ο Ζελένσκι μοίρασε 10.000 αυτόματα όπλα σε μεθυσμένους όχλους στο Κίεβο που τα χρησιμοποιούσαν για να ληστέψουν, να λεηλατήσουν και να εκτελέσουν ύποπτους προδότες. Ανενόχλητοι από το διεθνή παράγοντα που τους προμοτάρει οι φασίστες Ουκρανοί στοχοποιούν εθνοτικές μειονότητες, όπως οι Ρομά, χτυπώντας τους και δένοντάς τους σε φανοστάτες προτού δημοσιεύσουν φωτογραφίες των θυμάτων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Αφρικανοί μετανάστες που προσπαθούσαν να διαφύγουν ξυλοκοπήθηκαν επειδή προσπάθησαν να μπουν στα ίδια λεωφορεία ή τρένα με τους λευκούς Ουκρανούς, ένα σύντομο σκάνδαλο που αποσιωπήθηκε γρήγορα. Αν «είστε με την Ουκρανία» είστε με τον φασισμό.

Η Δύση έσπευσε να καταδικάσει ως απρόκλητη επίθεση σε ένα κυρίαρχο έθνος. Η Αμερική το απόλυτο κράτος απατεώνων υποδύεται τώρα τον πρωταθλητή του διεθνούς δικαίου.

Ωστόσο, η επίθεση της Ρωσίας δεν ήταν απρόκλητη.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε το 2014 με το πραξικόπημα του Μαϊντάν εγκαθιστώντας μια φασιστική κυβέρνηση. Το νέο καθεστώς ιδρύθηκε στο μίσος των Ρώσικων εθνοτήτων και ως απάντηση η Κριμαία ψήφισε να επανενωθεί με τη Ρωσία και οι κάτοικοι του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ διακήρυξαν την ανεξαρτησία τους. 

Στη συνέχεια, η Ουκρανία ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση για να ανακαταλάβει το Λουγκάνσκ και το Ντόνετσκ. Η Ουκρανία ψήφισε νόμους που απαγορεύουν στους ανθρώπους να επικρίνουν τους Ουκρανούς Ναζί ή να επαινούν τη Σοβιετική Ένωση.

 Ωστόσο, με τη μυστική βοήθεια της Ρωσίας, ο ηρωικός λαός του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ προκάλεσε δύο συντριπτικές ήττες στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και τις ναζιστικές παραστρατιωτικές ομάδες. Η Ουκρανία αναγκάστηκε να υπογράψει μια πρώτη και δεύτερη συμφωνία του Μινσκ για τον τερματισμό του πολέμου.

Ενώ καταδικάζουν τη Ρωσία, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης παραμένουν σιωπηλά για το γεγονός ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να κατέχουν παράνομα το Ιράκ και τη Συρία και διεξάγουν έναν πόλεμο γενοκτονίας στην Υεμένη μέσω των πληρεξουσίων τους της Σαουδικής Αραβίας. 

Στα 30 χρόνια από την καταστροφή της Σοβιετικής Ένωσης και το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, οι ΗΠΑ και συχνά το ΝΑΤΟ εδώ και 30 χρόνια καταστρέφουν χώρα με χώρα τον Παναμά, το Ιράκ, τη Γιουγκοσλαβία, τη Ρουάντα, το Κονγκό, το Αφγανιστάν, το Ιράκ ξανά, τη Λιβύη και Συρία Υεμένη και Ουκρανία. 

Μόνο στη Ρουάντα και στο Κονγκό πέθαναν 7-13 εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτό δεν αφορά καν τα πραξικοπήματα και τα αποτυχημένα πραξικοπήματα, τις κυρώσεις, τον οικονομικό πόλεμο και τα δισεκατομμύρια που ζουν στη φτώχεια για να εμπλουτίσουν τις αμερικανικές εταιρείες. 

Ο ιμπεριαλισμός εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου και παίρνει διαφορετικές μορφές. Σήμερα υπάρχει μόνο μία αυτοκρατορία η Αμερική και είναι ένα δίκτυο συμμάχων χωρών όπως η Αγγλία και η Γαλλία που οι αυτοκρατορίεςτους λεηλάτησαν, σφαγιάσαν και κατέστρεψαν παντού στην Ασία, την Αφρική και την Αμερική.

 Η αυτοκρατορία της Αμερικής απορρόφησε φασιστικές χώρες όπως η Γερμανία και η Ιαπωνία που μεταξύ τους έσφαξαν 50 εκατομμύρια ανθρώπους Εβραίους, Ρώσους, Κινέζους, Ρομά και πολλούς ακόμη λαούς. 

Η αμερικανική αυτοκρατορία απορρόφησε τις απαίσιες παλιές ευρωπαϊκές αυτοκρατορίες και τις βραχύβιες φασιστικές αυτοκρατορίες καθώς ξεκίνησε τον ψυχρό της πόλεμο. 

Ήταν κύριος της ήπιας δύναμης που εκπαίδευε άρχουσες τάξεις σε όλο τον κόσμο και αποκτούσε τον έλεγχο της αντιπολίτευσης τους. Χάρη στο Χόλιγουντ μπόρεσε να κάνει πλύση εγκεφάλου στον πλανήτη για να πιστέψει στην αμερικανική καλοσύνη. 

Η διαφήμιση δημιούργησε μια παγκόσμια καταναλωτική κουλτούρα. Είναι μια μουσική εφηβική εξέγερση σε όλο τον κόσμο. Μόνο όσοι ήταν θύματα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού μπορούσαν να δουν την τερατώδη αυτοκρατορία όπως ήταν.

OUN

Όταν οι ΗΠΑ στρατολόγησαν τον Reinhard Gehlen και εκατοντάδες χιλιάδες φασίστες μετά (και κατά τη διάρκεια) του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, απορρόφησαν επίσης τους Ουκρανούς λακέδες του Gehlen στο OUN (Η Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών και τα Ηνωμένα Έθνη (Ουκρανικά: Organizatsiia ukrainskykh natsionalistiv, Orhanizatsiya ukrayins’kykh natsionalistiv ou OUN) είναι ένα κίνημα Ουκρανών εθνικιστών εξτρεμιστών που δημιουργήθηκε το 1929 κατά τη διάρκεια του Πρώτου Συνεδρίου της Βιέννης από τους Yevhen Konovalets και Andriy.) Η OUN ξεκίνησε ως τρομοκρατική ομάδα μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δολοφονώντας Πολωνούς κυβερνητικούς αξιωματούχους. 

Στη συνέχεια σχημάτισαν μια συμμαχία με τη ναζιστική Γερμανία, η OUN παρείχε νεοσύλλεκτους για την εδαφική αστυνομία και τα Waffen SS μετά την εισβολή της Γερμανίας στη Σοβιετική Ένωση. 

Το OUN δολοφόνησε εκατομμύρια θύματα Εβραίους, Πολωνούς, Ουκρανούς και Ρώσους. Τους άρεσε να χρησιμοποιούν τσεκούρια ή πριόνια για να σφάζουν τα θύματά τους με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και να σώσουν τις σφαίρες.

Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν τον πρώτο μυστικό πόλεμο στην Ουκρανία τη δεκαετία του 1940 χρησιμοποιώντας αυτούς τους βετεράνους των SS, ο Frank Wisner, που καυχιόταν ότι ο αντάρτικος στρατός του από Ουκρανούς Ναζί σκότωσε 30.000 ανθρώπους. Η Ουκρανία ήταν μόνο ένας από τους πολλούς μυστικούς πολέμους που διεξήγαγαν οι ΗΠΑ στις σοβιετικές δημοκρατίες και στις σοσιαλιστικές χώρες του ανατολικού μπλοκ. 

Αν και αρχικά ηττήθηκαν στην Ουκρανία, οι φασιστικοί μετανάστες του OUN θα υποστηριχθούν από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δυτική Γερμανία καθ’ όλη τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και κυριάρχησαν στην ομάδα-ομπρέλα των πρώην φασιστών συνεργατών από την ΕΣΣΔ, το Αντιμπολσεβίκικο Μπλοκ των Εθνών ή ABN.

Ο Yaroslav Stetsko, πρώην ουκρανός ηγέτης του ναζιστικού κράτους-μαριονέτας, θα περνούσε ολόκληρο τον ψυχρό πόλεμο απαιτώντας από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο για να καταστρέψουν τη Σοβιετική Ένωση. 

Ο Ρίγκαν και ο αντιπρόεδρός του Μπους κάλεσαν τον Στέτσκο στον Λευκό Οίκο για μια φωτογραφία. Σήμερα, χάρη στην απερισκεψία της κυβέρνησης Μπάιντεν, το αποκαλυπτικό όνειρο του Στέσκο για έναν πυρηνικό πόλεμο μπορεί ακόμη να πραγματοποιηθεί. 

Ένας σκληρός πυρήνας Ουκρανών φασιστών κατήχησε τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους στην ιδεολογία του OUN. Κάθε καλοκαίρι στέλνουν τα παιδιά τους σε ουκρανικά φασιστικά καλοκαιρινά στρατόπεδα όπου κατηχούνται στην ιδεολογία του OUN. Όταν η Σοβιετική Ένωση καταστράφηκε το OUN μπόρεσε να επιστρέψει στην Ουκρανία. 

Οι Έγχρωμες Επαναστάσεις χρησιμοποιούν το NED και εταιρικά ιδρύματα για να δημιουργήσουν δίκτυα ΜΚΟ ικανών να κινητοποιήσουν το 1 ή 2% του πληθυσμού σε μαζικές διαδηλώσεις, ενώ η CIA και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών εργάζονται στα παρασκήνια για να οργανώσουν ένα πραξικόπημα. 

Για δεκαετίες οι Ουκρανοί φασίστες είχαν στρατολογηθεί για να διευθύνουν την προπαγανδιστική εκστρατεία της CIA με στόχο τις ουκρανικές εκπομπές του Radio Liberty της Σοβιετικής Ένωσης (το Ράδιο Ελευθερία είναι το ήμισυ του RFE/RL).

Στη δεκαετία του 1990, με τη βοήθεια της Δύσης, οι Ουκρανοί φασίστες ξεκίνησαν την εκστρατεία τους για την αναβίωση του φασισμού στην Ουκρανία.

Όπως στη Ρωσία το τέλος του Σοσιαλισμού έφερε φτώχεια και χάος. Σε αυτό το χάος, οι Ουκρανοί Ναζί παραστρατιωτικοί άρχισαν να ευημερούν κάνοντας βρώμικη δουλειά για διάφορους Ουκρανούς Ολιγάρχες. 

Το 2004 οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν μια «Έγχρωμη Επανάσταση», την Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ουκρανία για να εγκαταστήσουν μια φιλοδυτική κυβέρνηση που θα διοικείται από τον Βίκτορ Γιουσένκο, ανατρέποντας την εκλογική νίκη του Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Η νέα κυβέρνηση άρχισε να δοξάζει τους Ουκρανούς συνεργάτες των Ναζί. Σύντομα δυσφημισμένη από την ανεξέλεγκτη διαφθορά της, η Ουκρανία εξέλεξε τον ουδέτερο Γιανουκόβιτς.

 Στις αρχές του 2014, ο Γιανουκόβιτς ανατράπηκε από μια πολύ πιο άσχημη έγχρωμη επανάσταση, στην οποία οι φασιστικές παραστρατιωτικές ομάδες παρείχαν τη δύναμη. Εκ των υστέρων είναι σαφές ότι ανατρέποντας τον Γιανουκόβιτς οι Η.Π.Α κατέστρεψαν κάθε ευκαιρία για μια ανεξάρτητη ή δημοκρατική Ουκρανία. 

Η νέα κυβέρνηση έθεσε εκτός νόμου τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εκκαθάρισε το κοινοβούλιο και επέτρεψε σε φασιστικές παραστρατιωτικές ομάδες να τρομοκρατούν όποιον ζητούσε μετριοπάθεια. Απαγόρευσαν τη ρωσική πρόκληση εξέγερσης στην Ανατολική Ουκρανία.

Πολλοί στην ανατολική Ουκρανία ξεσηκώθηκαν επίσης ενάντια στο διεφθαρμένο καπιταλιστικό σύστημα στην Ουκρανία. Στη συνέχεια ήρθε η σφαγή της Οδησσού, όταν ένας όχλος Ουκρανών φασιστών κυνήγησε ένα πλήθος αντιπολεμικών διαδηλωτών (διαμαρτυρόμενοι για τον επικείμενο εμφύλιο πόλεμο εναντίον των Ρώσων) σε ένα κτίριο συνδικαλιστικών οργανώσεων και στη συνέχεια πυρπόλησαν σκοτώνοντας 39 άτομα, επισήμως 150 ανεπίσημα. Το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου πανηγύρισε ανοιχτά.

Οι κάτοικοι του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ συνειδητοποίησαν ότι αντιμετώπιζαν γενοκτονία και εθνοκάθαρση. Ο πόλεμος ακολούθησε και χάρη στη μυστική βοήθεια της Ρωσίας, το Ντόνετσκ και το Λούγκανσκ μπόρεσαν να προκαλέσουν δύο μεγάλες ταπεινωτικές ήττες στον ουκρανικό στρατό. 

Η στρατηγική τους ήταν να περικυκλώσουν σιγά σιγά τις ουκρανικές δυνάμεις παγιδεύοντάς τους σε «Καζάνια» όπου περικυκλωμένοι από πυροβολικό και αποκομμένοι από τον ανεφοδιασμό αποδεκατίστηκαν εντελώς. Η Ρωσία, το Ντόνετσκ και το Λούγκανσκ εφαρμόζουν την ίδια στρατηγική σήμερα. 

Έτσι, ενώ οι δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες καυχιούνται επί του παρόντος για την επιτυχία της Ουκρανίας και την επικείμενη ήττα της Ρωσίας, οι ουκρανικές δυνάμεις πιθανότατα θα περικυκλωθούν και θα καταστραφούν. Είναι η ίδια στρατηγική που χρησιμοποίησε η Σοβιετική Ένωση για να καταστρέψει τον γερμανικό στρατό κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Μια σημαντική διαφορά μεταξύ των μαχών τώρα και του 2014-2015 (ή κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου) είναι ότι η Ρωσία έχει πλέον αεροπορική υπεροχή και έτσι καταστρέφει αργά τις προμήθειες της Ουκρανίας σε καύσιμα και όπλα. Θα είναι ένας μακρύς και άσχημος πόλεμος, αλλά ελπίζουμε ότι η Ρωσία θα βγει νικήτρια..

Η Ρωσία πρέπει να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, διακυβεύεται πολύ η επιβίωση της. Ο Πούτιν έκανε ένα επικίνδυνο ρίσκο, αλλά τελικά δεν είχε άλλη επιλογή. Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ έχουν μετατρέψει την Ουκρανία σε ένα φασιστικό κράτος-μαριονέτα που δεν επρόκειτο ποτέ να εγκαταλείψει το όνειρό του να κατακτήσει το Donbass και τελικά να ανακαταλάβει την Κριμαία. 

Παρά την εμπλοκή της σε μια συνεχιζόμενη σύγκρουση με τη Ρωσία, η Ουκρανία είχε τροποποιήσει το σύνταγμά της για να επιδιώξει μόνιμα την ένταξη στο ΝΑΤΟ. Και η κυβέρνηση Μπάιντεν απερίσκεπτα πίεσε να δεχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ. Ίσως δεν σκόπευαν ποτέ να αφήσουν την Ουκρανία να γίνει πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ, κάποιοι θα υποστήριζαν. 

Αυτό είναι εξίσου τρελό που ήταν πρόθυμοι να προκαλέσουν μια ρωσική εισβολή αντί να διαβεβαιώσουν τη Ρωσία ότι η Ουκρανία δεν θα γίνει δεκτή στο ΝΑΤΟ παρά το γεγονός ότι δεν σχεδίαζαν να επιτρέψουν στην Ουκρανία να ενταχθεί. 

Και παρά το γεγονός ότι η Ουκρανία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ διευθύνει τον ουκρανικό στρατό και διεξάγει μαζικούς πολεμικούς αγώνες στην Ουκρανία, όπου 20.000 σύμβουλοι του ΝΑΤΟ εκπαιδεύουν τον ουκρανικό στρατό και εξασκούνται στην κήρυξη πυρηνικού πολέμου στη Ρωσία. 

Ο Πούτιν ανησύχησε ότι το ΝΑΤΟ σχεδίαζε να εγκαταστήσει πυρηνικούς πυραύλους μέσου βεληνεκούς στην Ουκρανία. Ο πρόεδρος Ζελένσκι ανακοίνωσε την εβδομάδα πριν από την εισβολή ότι η Ουκρανία σχεδίαζε να ξεκινήσει το δικό της πυρηνικό πρόγραμμα. 

Δεδομένου ότι η Ουκρανία διαθέτει ήδη πυρηνικούς σταθμούς και την τεχνογνωσία από τη σοβιετική εποχή, η απειλή ήταν πολύ πραγματική. Η Ουκρανία φιλοξενεί επίσης περισσότερα από δώδεκα αμερικανικά εργαστήρια βιοπολέμου. Η Ρωσία βρέθηκε αντιμέτωπη με την επιλογή να πολεμήσει έναν συμβατικό πόλεμο τώρα ή έναν πυρηνικό πόλεμο αργότερα.

 Εάν η Δύση δεν συνέλθει ολόκληρος ο κόσμος θα μπορούσε να καταστραφεί σε μια πυρηνική αποκάλυψη.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι ασκήσεις διεξάγονται από τις πυρηνικές δυνάμεις σε ρωσικό έδαφος.

Σύμφωνα με το Interfax, περίπου 1.000 στρατιώτες συμμετέχουν στις ασκήσεις, τις οποίες το Reuters χαρακτήρισε «εκτεταμένους ελιγμούς» με χρήση περισσότερων από 100 οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων εκτοξευτών διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων Yars.

Οι ασκήσεις έρχονται μετά την ανακοίνωση της έγκρισης των ΗΠΑ πακέτου βοήθειας για την ασφάλεια των 700 εκατομμυρίων δολαρίων για το Κίεβο

Μέχρι στιγμής ο Μπάιντεν έχει δείξει αρκετή αυτοσυγκράτηση για να αποφύγει έναν πυρηνικό πόλεμο. Αντίθετα, αποφάσισε να πυροβολήσει την παγκόσμια οικονομία με τις κυρώσεις του στη Ρωσία. Αυτές οι κυρώσεις έχουν εκτοξεύσει το κόστος των τροφίμων και της ενέργειας στα ύψη και θα προκαλέσουν ανείπωτη δυστυχία και χάος παγκοσμίως. 

Για πρώτη φορά οι ίδιοι οι Αμερικανοί θα υποφέρουν από τις κυρώσεις που τόσο άκαρδα επιβάλλει σε άλλες χώρες. Η παγκόσμια οικονομία έχει ήδη καταρρεύσει λόγω των καταστροφικών στρατηγικών που εφαρμόζονται για την καταπολέμηση της επιδημίας του COVID. 

Η Ευρώπη θα πληγεί ακόμη περισσότερο, ενώ ο τρίτος κόσμος θα υποφέρει από πείνα και θάνατο. Κατά ειρωνικό τρόπο, εκτοξεύοντας τις τιμές της ενέργειας στα ύψη οι κυρώσεις θα βοηθήσουν τη Ρωσία να επιβιώσει από το οικονομικό εμπάργκο που έχει εξαπολύσει η Δύση στη χώρα της.

(Η αγγλική εφημερίδα The Guardian υποστηρίζει ότι η Ρωσία κερδίζει τον οικονομικό πόλεμο που διεξάγει η Δύση.Το εμπορικό ισοζύγιο της Ρωσίας αυξάνεται και έχει αρκετά χρήματα για να συνεχίσει να αγωνίζεται.)

Η Ρωσία είναι πλέον η χώρα που υπόκειται σε αυστηρότερες κυρώσεις στον πλανήτη ξεπερνώντας τη Βόρεια Κορέα και το Ιράν. Περισσότερες κυρώσεις είναι καθ’ οδόν. Οι ΗΠΑ καταστρέφουν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούν για να ελέγξουν τον κόσμο το πετροδολάριο. 

Η καταστροφική στρατηγική του Μπάιντεν πατά το κουμπί γρήγορης προώθησης για την παρακμή και την πτώση της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ. Στο μεταξύ οι απλοί άνθρωποι θα πληρώσουν το τίμημα. Τα μέσα ενημέρωσης κατηγορούν φυσικά τη ρωσική εισβολή και όχι τις κυρώσεις για τις αυξήσεις των τιμών.

Ποιος είναι αυτός ο Πρόεδρος Ζελένσκι που έχει γίνει το είδωλο εκατομμυρίων;

Ο Ζελένσκι είναι νικητής της Eurovision και έγινε κωμικός. Ο προστάτης του είναι ο ολιγάρχης Igor Kolmoisky, ο οποίος ήταν επίσης προστάτης του Ναζιστικού Δεξιού Τομέα πριν από το πραξικόπημα του Μαϊντάν. 

Ο Kolmoisky είναι Εβραίος όπως ο Zelensky, κάτι που δεν τον εμπόδισε από το να προσλάβει τον δεξιό τομέα των Ναζί για να λειτουργήσει ως μοχλός στην ουκρανική εκδοχή μιας «εχθρικής εξαγοράς», όπου ενεργούσαν ως ιδιωτικοί μισθοφόροι του που άρπαζαν περιουσιακά στοιχεία των επιχειρηματικών αντιπάλων του.

 Το αναφέρω απλώς επειδή οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η Ουκρανία δεν μπορεί να είναι μια φασιστική χώρα επειδή έχει έναν Εβραίο πρόεδρο. Το Ισραήλ έχει παράσχει μεγάλη χρηματοδότηση και οι σύμβουλοι του ουκρανικού ναζιστικού τάγματος Aidar είναι συχνά παράδοξες. Το Ισραήλ έκανε τη δική του μυστική συμφωνία με τον Gehlen στην αρχή του Ψυχρού Πολέμου. 

Ο Kolmoisky έδωσε στον Zelensky δουλειά υποδυόμενος έναν συνηθισμένο τύπο που εκλέχθηκε στην προεδρία στο τηλεοπτικό του κανάλι και στη συνέχεια ο Zelensky έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία στην πλατφόρμα της ειρήνης και κέρδισε τον Petro Poroshenko. Ο Ποροσένκο είχε κερδίσει τις αντιδημοκρατικές εκλογές στην Ουκρανία μετά το Μαϊντάν. Από τότε που έχασε από τον Ζελένσκι ο Ποροσένκο συνέχισε να συμμαχεί με τους σκληροπυρηνικούς ναζί. 

Ωστόσο, η Ουκρανία γινόταν γρήγορα ένα αποτυχημένο κράτος και είναι δυτικοί οικονομικοί σύμβουλοι της είχαν βυθίσει το έθνος στη φτώχεια. Η δημοτικότητα του Zelensky άρχισε να πέφτει στο 25%. Η μετα-μαϊντάν εκδοχή του πρώην κόμματος των περιφερειών του Γιανουκόβιτς που τώρα ονομάζεται Κόμμα της Αντιπολίτευσης για τη ζωή που διευθύνεται από τον Βίκτορ Μεντβετσούκ κέρδιζε δημοτικότητα. 

Ευτυχώς για τον Ζελένσκι και δυστυχώς για την Ουκρανία είχε εκλεγεί ο Μπάιντεν και η νέα κυβέρνηση ήταν αποφασισμένη να ακολουθήσει σκληρότερη γραμμή έναντι της Ρωσίας από τον Τραμπ. Ο Τραμπ είχε χαρακτηριστεί Ρώσος πράκτορας αλλά είχε στείλει όπλα στην Ουκρανία που ο Ομπάμα είχε καθυστερήσει. Ο Μπάιντεν ως Αντιπρόεδρος είχε αναλάβει την Ουκρανία. 

Ο Μπάιντεν διόρισε τη Βικτόρια Νούλαντ στην τρίτη θέση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Η Νούλαντ είχε επιβλέψει το πραξικόπημα του Μαϊντάν και είχε επιλέξει τη νέα κυβέρνηση. Εν πάση περιπτώσει, η κυβέρνηση Μπάιντεν ενθάρρυνε τον Ζελένσκι να ακολουθήσει μια πιο επιθετική στροφή. 

Ο Ζελένσκι απαγόρευσε στα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Medvechuk και τον Poroshenko για παράνομες συμφωνίες με το Donbass και να τους θέσουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ο Ζελένσκι απέκρουσε τα μέσα ενημέρωσης. Ανήγγειλε ότι θα έπαιρνε πίσω το Ντονμπάς. Αυτό συνέβη το 2021. 

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πούτιν άρχισε να μετακινεί τις δυνάμεις του πιο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία τόσο για να πιέσει τον Ζελένσκι όσο και για να απαντήσει σε μια προσπάθεια ανακατάληψης του Ντονμπάς. Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι η Ουκρανία σχεδίαζε να εξαπολύσει επίθεση στο Ντονμπάς τον Μάρτιο του 2022. 

Ο Ζελένσκι είχε ήδη δημιουργήσει την ήδη τεράστια δύναμη που στάθμευε στα σύνορα των αυτονομιστικών δημοκρατιών. Όταν φάνηκε ότι η Ρωσία θα υποχωρούσε η Ουκρανία εξαπέλυσε μια μαζική επίθεση πυροβολικού στο Ντονμπάς, οδηγώντας τον Πούτιν να αναγνωρίσει τις δημοκρατίες. 

Τώρα το αστέρι του Ζελένσκι συνεχίζει να ανεβαίνει,….γνωρίζοντας ότι ο ουκρανικός λαός θα αναγκαστεί να πληρώσει το τίμημα. Εάν η Ουκρανία χάσει τον πόλεμο, θα κάνει μια παγκόσμια περιοδεία προτού καταφέρει να αποσυρθεί σε μια πολυτελή σύνταξη ως επικεφαλής της εξόριστης κυβέρνησης. 

Από την άλλη, αν προσπαθήσει να παραδοθεί, μπορεί να σκοτωθεί ή να ανατραπεί από έναν από τους φασίστες παραστρατιωτικούς της Ουκρανίας. Πρόσφατα ο Ζελένσκι απαγόρευσε άλλα 11 κόμματα της αντιπολίτευσης και κατέλαβε όλα τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης θέτοντάς τα υπό κρατικό έλεγχο.

Επιστρέφοντας στον πόλεμο είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας μακρύς και αιματηρός πόλεμος. Ωστόσο, ενώ τα δυτικά μέσα ενημέρωσης κλαίνε κροκοδείλια για την Ουκρανία, η Αμερική και οι σύμμαχοί της κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι ο πόλεμος θα αφήσει την Ουκρανία σε πλήρη καταστροφή. 

Το ΝΑΤΟ ελπίζει να πεθάνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ουκρανοί άμαχοι, ώστε να τρομοκρατήσει τα κράτη μέλη του και να δαιμονοποιήσει τη Ρωσία για τα επόμενα χρόνια. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο γεμάτοι ύβρις που ήδη καυχιούνται για αυτό που αποκαλούν την «Επιλογή του Αφγανιστάν» και τα σχέδιά τους να δημιουργήσουν ένα ουκρανικό GLADIO σε περίπτωση ρωσικής νίκης. 

Η Χίλαρι Κλίντον έχει αναλάβει τη δουλειά να προωθήσει δημόσια την επιλογή του Αφγανιστάν και να υποσχεθεί ότι ο πόλεμος θα είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερος και αιματηρός για να αιμορραγήσει τη Ρωσία. Το γεγονός ότι η Ουκρανία, όπως το Αφγανιστάν, θα μπορούσε να υποστεί δεκαετίες πολεμικής φτώχειας και χάους στη συνέχεια δεν την απασχολεί. 

Το ΝΑΤΟ καυχιέται ανοιχτά ότι στήνει ένα δίκτυο που θα συνεχίσει να εξαπολύει τρομοκρατικές επιθέσεις και να δημιουργεί μια εξέγερση που θα συνεχιστεί πολύ μετά τη ρωσική νίκη. Η στρατηγική προς το παρόν θα μπορούσε να ονομαστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια «Σχέδιο Συρίας». Οι ουκρανικές δυνάμεις εμποδίζουν τους αμάχους να εκκενώσουν τις πόλεις τους ώστε να πεθάνουν στα διασταυρούμενα πυρά. 

Τοποθετούν τον στρατιωτικό τους εξοπλισμό σε ζωτικής σημασίας μη στρατιωτικές υποδομές όπως νοσοκομεία, σχολεία και εμπορικά κέντρα και στη συνέχεια πυροβολούν κατά των ρωσικών δυνάμεων από αυτές τις θέσεις. Όταν η Ρωσία απαντά, δημοσιοποιούν την επίθεση στο νοσοκομείο ή το σχολείο (τα σχολεία είναι ευτυχώς άδεια αυτή τη στιγμή). 

Στη Συρία ήταν η ίδια ιστορία που οι τρομοκράτες μετέτρεψαν τα νοσοκομεία σε στρατιωτικές βάσεις και μυστικές φυλακές. Ενώ ο δυτικός Τύπος υποστήριξε επανειλημμένα ότι ο Άσαντ είχε καταστρέψει «Το τελευταίο Νοσοκομείο στη Συρία». 
Συχνά οι ουκρανικές δυνάμεις, εγκαταλείπουν οχυρώσεις έξω από την πόλη και μεταφέρουν τον στρατό τους σε περιοχές αμάχων. 

Υπήρξαν πολλές αναφορές για τον ουκρανικό στρατό να σφαγιάζει αμάχους που προσπαθούν να φύγουν από την εμπόλεμη ζώνη. Σχεδιάζουν να μετατρέψουν το Κίεβο σε μια κόλαση της αστικής μάχης, μοιράζοντας μολότοφ και όπλα σε ανεκπαίδευτους εθελοντές που θα σφαγιαστούν.

 Η επανεμφάνιση των ίδιων τακτικών που χρησιμοποιήθηκαν στη Συρία στον πόλεμο στην Ουκρανία αποκαλύπτει ότι το ΝΑΤΟ, η CIA και οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες καθοδήγησαν την εγκληματική στρατηγική των Σύριων τρομοκρατών από παλιά και τώρα δίνουν τις ίδιες καταστροφικές συμβουλές στην Ουκρανία. 

Η Συρία, εν τω μεταξύ, υποφέρει από την «επιλογή της Γάζας» οι σκληρές κυρώσεις εμποδίζουν τη Συρία από την ανοικοδόμηση, ενώ η Δύση προσπαθεί σκόπιμα να λιμοκτονήσει τον πληθυσμό για να υποταχθεί. Στην περίπτωση της Ουκρανίας, ευτυχώς, ο ρωσικός στρατός είναι ήδη πολύ έμπειρος στην αποτροπή των στρατηγικών που χρησιμοποίησε το ΝΑΤΟ για να καταστρέψει τη Συρία.

Η Δύση έχει επίσης στείλει χιλιάδες φασίστες, μισθοφόρους και βετεράνους να πολεμήσουν στον πόλεμο στην Ουκρανία, ωστόσο αυτή η στρατηγική απέτυχε όταν η Ρωσία εκτόξευσε πύραυλο στις 13 Μαρτίου 2022 στο στρατόπεδο εκπαίδευσης κοντά στο Lviv, το Διεθνές Κέντρο Τήρησης Ειρήνης και Ασφάλειας σκοτώνοντας δεκάδες και φέρνοντας τους υπόλοιπους σε πανικό, μερικοί από τους επιζώντες ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποιώντας τους πάντες να μην έρθουν στην Ουκρανία για να πεθάνουν ως τροφή κανονιού.

Η Δύση διοχέτευε επίσης όπλα δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία, μεγάλο μέρος των οποίων η Ρωσία κατάφερε να ανατινάξει με περισσότερους πυραύλους. 

Οι χερσαίες δυνάμεις της Ρωσίας, του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ έχουν κατασχέσει επίσης τεράστια αποθέματα αμερικανικών όπλων. Κάθε μέρα άλλο ένα ουκρανικό απόθεμα όπλων, κόμβος υλικοτεχνικής υποστήριξης ή στρατιωτικοί στρατώνες καταστρέφονται από τη ρωσική αεροπορία. 

Χωρίς να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο προσπαθώντας να επιβάλουν μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, δεν μπορούν να κάνουν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για να αναιρέσουν το πλεονέκτημα της Ρωσίας στον αέρα. Ωστόσο, η Ρωσία θα πρέπει πιθανώς να επεκτείνει το μέγεθος της χερσαίας δύναμής της εάν θέλει να πετύχει τη νίκη.

Τα πιθανά σενάρια της έκβασης

Η Russia έχει δηλώσει ότι στόχος της είναι να αποναζιστικοποιήσει και να αποστρατιωτικοποιήσει την Ουκρανία.

1.Εάν η Ρωσία κερδίσει δύο βασικά σενάρια είναι πιθανά. Είτε οι ΗΠΑ θα βάλουν τον Ζελένσκι να υπογράψει μια ειρηνευτική συμφωνία και η Ουκρανία θα χωριστεί σε ένα φιλοδυτικό τμήμα και ένα τμήμα που θα ελέγχεται από τη Ρωσία.

2.Εάν οι ΗΠΑ αρνηθούν να συνάψουν συμφωνία, η Ρωσία θα καταλάβει ολόκληρη τη χώρα και θα εγκαταστήσει μια φιλορωσική κυβέρνηση. Η Ουκρανία και η Λευκορωσία θα γίνουν τότε το ρυθμιστικό της Ρωσίας προς τα δυτικά. Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψουμε πόσο θα διαρκέσει ο πόλεμος μπορεί να πάρει μήνες ή μπορεί να πάρει χρόνια.

3.Και ακόμα κι αν η Ρωσία κερδίσει, θα αντιμετωπίσει μια ουκρανική εξέγερση που προμήθευσε το ΝΑΤΟ για χρόνια μετά. Χάρη στο πραξικόπημα του Μαϊντάν η Ουκρανία έχει γίνει μόνιμο πεδίο μάχης μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ.

Μέχρι σήμερα

Ο Ζελένσκι παραδέχεται ότι η Ρωσία κατέχει τώρα το ένα πέμπτο της Ουκρανίας, της μεγαλύτερης χώρας στην Ευρώπη. Αυτό που δεν αναγνώρισε είναι ότι η Ρωσία ελέγχει τη βιομηχανική καρδιά της Ουκρανίας, το 90% των ενεργειακών της πόρων (συμπεριλαμβανομένου του συνόλου του υπεράκτιου πετρελαίου) και τα κρίσιμα λιμάνια και τη ναυτιλία της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου