Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…..


ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ...



Γράφει ο Γεωκών   

Η φράση Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών ειπώθηκε από τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο οποίος σε κάποιο από τα διαγγέλματά του προς τον Ελληνικό λαό, αφορμή ήταν ομιλία του δικτάτορα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον της Θεσσαλονίκης, γνωστότερο ως Παλαί ντε Σπορ, μπροστά σε αγρότες, όπου εξάγγειλε το μέτρο της διαγραφής των αγροτικών χρεών. 

Η ακριβής φράση του ήταν: “Υπάρχει το ιδανικόν και το ιδανικόν είναι ένα. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”,   βασικά προέτρεπε όλους τους Έλληνες και κυρίως τη νεολαία να καταστούν συντελεστές της "ισχυράς Ελλάδος", μίας Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών.

Αν αυτήν την φράση την έλεγε κάποιο πολιτικό κόμμα η παράταξη και όχι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, τότε αυτό το κόμμα οι έλληνες Ορθόδοξοι χριστιανοί θα το θεωρούσαν το δικό τους κόμμα, και οι κομμουνιστές θα το θεωρούσαν φασιστικό άρα εχθρικο…

Εδώ κάποιοι στενοκέφαλοι θα διαμαρτυρηθούν, αλλά δεν γνωρίζουν όμως ότι επί εποχής δικτατορίας απαγορεύτηκαν 1.046 βιβλία διότι έπρεπε η Ελλάδα να είναι η  χώρα των Ελλήνων χριστιανών και όχι ειδωλολατρών ή άθεων κομμουνιστών, κατά τα 3 πρώτα χρόνια της δικτατορίας ήταν απαγορευμένοι και οι Αριστοτέλης, Αριστοφάνης, Αισχύλος κλπ. 



Το σύνθημα ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ δεν ανήκει σε δικτάτορες, σε φασιστές σε κομμουνιστές ούτε σε σοσια-ληστες, αλλά ανήκει στον Ελληνικό λαό…… ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, έπρεπε να αναγράφετε σε όλες τις ταυτότητες των Ελλήνων….. διότι :  

ΕΛΛΑΣ = Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΙΩΝ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ : ΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΩΣ;     ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

Το ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ έχουν τις ρίζες τους πολύ πριν την δικτατορία, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΤΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ


Κατηγορούμε την Δικτατορία ( μεταξύ αυτών και εγώ, λόγο του 1974)  αλλά δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Δημοκρατία τελικά απέτυχε όχι γιατί δεν είναι το καλύτερο πολίτευμα αλλά γιατί διάφοροι τυχάρπαστοι λαοπλάνοι και απατεώνες εξουσιαστές κατάφεραν να καταστρέψουν την Ελλάδα, η μεταπολίτευση είναι η βασική αιτία της παρακμής και αποτυχίας μετέτρεψαν την Δημοκρατία σε ένα πανηγύρι ανθελληνισμού, αναρχίας, ενδοτικότητας, αδιαφορίας και απαξίας κάθε αρχής, αξίας και φιλότιμου που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας.

Επί Δημοκρατίας καταφέραμε να ζούμε όλοι μας ‘’φυλακισμένοι’’ η χούντα φυλάκισε τους αριστερούς και η Δημοκρατία όλους τους Έλληνες και τους πτώχευσε κιόλας!

Καταφέραμε επί Δημοκρατίας να χρεοκοπήσουμε και να πτωχεύσουμε τη χώρα μας,  ένα εκατομμύριο Έλληνες προσπαθούν να ζήσουν χωρίς δουλειά και ψάχνουν να βρουν τρόφιμα μέσα στα σκουπίδια όπως επί ναζιστικής κατοχής το 41!!! 

Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, περισσότεροι από το 50% των Ελλήνων  ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Εντωμεταξύ καράβια γεμάτα  από λαθρομετανάστες θα συνεχίζουν να έρχονται χωρίς να ξέρουμε τι θα τους κάνουμε….

Καταφέραμε επί Δημοκρατίας να μας αρπάξουν μέσα από τα χέρια μας την ίδια την ιστορία μας και σχεδόν όλος ο πλανήτης να έχει ήδη αναγνωρίσει τους απατεώνες Σκοπιανούς σαν Μακεδόνες

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι οι πραξικοπηματίες πέθαναν στην ψάθα, ενώ επί Δημοκρατίας οι πολιτικοί μας απέκτησαν βίλες, αυτοκινητάρες και καταθέσεις στην Ελβετία.

Τελικά επί Δημοκρατίας  χάθηκε το φιλότιμο και γεμίσαμε διεφθαρμένους, τρωκτικά, κλέφτες και νταβατζήδες,  η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μεταναστευτικό σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης και το Έθνος και η Πατρίδα μαθηματικά πλέον οδηγείται στην καταστροφή και τον αφανισμό γιατί κανείς ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι για πρώτη φορά η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή από εισβολείς που κατάφεραν να την κυριεύσουν ύπουλα και εν καιρώ ειρήνης και αυτό είναι και πρωτοφανές για την ιστορία της Ελλάδος που έπεσε έτσι για πρώτη φορά στην ιστορίας της αμαχητί…

Και όλα αυτά επί “Δημοκρατίας”….

Και το χειρότερο, σήμερα ποινικοποιήθηκαν οι λέξεις Πατρίδα, Πατριωτισμός, Έθνος, Ιστορία, Σημαία, Σύμβολα, Παρελάσεις, Παράδοση, Θρησκεία, Ελληνισμός, Ηρωισμός και Ανδρεία! 

Από τους μηδενιστές και ορκισμένους εχθρούς της Ελλάδος, πιστοί υπηρέτες των αφεντικών της Νέας Εποχής που επιθυμούν την εξαφάνιση της Ελλάδος

ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ


ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ


10 σχόλια:

  1. Γιατί ο χάρτης δεν εμφανίζει και τη Μικρά Ασία; Εκεί είναι οι αλύτρωτες (για λίγο ακόμα) πατρίδες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    1. Η Βόρειος Ήπειρος, η οποία είναι Ελληνική από αρχαιοτάτων χρόνων και στενάζει κάτω από την Αλβανική αυταρχική κυριαρχία κατά παράβαση των καθοριζομένων με το Πρωτόκολλο της Κερκύρας (17 Μαΐου 1914).
    - 2. Η περιοχή της Πελαγονίας στην ΠΓΔΜ, όπου οι Ελληνικοί πληθυσμοί πάνω από 300.000 εγκαταλείφθηκαν από την Ελληνική Πολιτεία στις κατά καιρούς ορέξεις των Σέρβων, Βουλγάρων, Αλβανών και Τούρκων.
    - 3. Η Ανατολική Ρωμυλία (Βόρεια Θράκη), όπου ο ανθηρότατος Ελληνισμός 600.000 περίπου κατοίκων καθαγιάστηκε από τις σφαγές, τις διώξεις, τις καταστροφές και τους εκπατρισμούς από μέρους των Βουλγάρων, προσαρτώντας την περιοχή αυτή πραξικοπηματικά στη Βουλγαρία το Σεπτέμβριο του 1885.
    - 4. Η Ανατολική Θράκη, η οποία με τη Συνθήκη των Μουδανιών (Σεπτέμβριος 1922) αποφασίστηκε από τους Συμμάχους (Γάλλους, αγγλους και Ιταλούς) να δοθεί ως δώρο στον Κεμάλ Ατατούρκ σε βάρος του μειοψηφούντος Ελληνικού πληθυσμού στην περιοχή αυτή.
    - 5. Η Κων/πολη, η Μικρά Ασία και ο Πόντος, όπου μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη Συνθήκη της Λωζάννης (Ιούλιος 1923) περιήλθαν στην απόλυτη κυριότητα της Τουρκίας. Δύο εκατομμύρια περίπου υπήρξαν τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων κατά την περίοδο 1914-1923, ενώ οι διασωθέντες εκπατρίσθηκαν στην κυρίως Ελλάδα.
    - 6. Η μαρτυρική Κύπρος, όπου το 38% αυτής σήμερα στενάζει κάτω από την Τουρκική κυριαρχία, μετά την Τουρκική εισβολή του Ιουλίου 1974.
    Έναντι όλων αυτών είναι δυνατόν ορισμένοι ιθύνοντες της Ελληνικής Πολιτείας να διαλαλούν την έκφραση "ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ" για να κοιμόμαστε ήσυχοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥ ΓΕΩΚΩΝ
      ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΌ;
      ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ,ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΟΝ ΑΝΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΟΣΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ,ΤΟΝ ΤΣΕΡΟΝΥΜΟ,ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ
      ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ;
      ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑ,.
      ΑΡΚΕΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ,2 ΤΟΥΦΕΚΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ,ΤΟ ΕΝΑΘΑ ΣΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟ ΨΥΧΕΣ.
      ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ,ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ .
      ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ,ΕΛΕΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Ναί, αλήθεια είναι όλα όσα γράφεις στό άρθρο σου αδελφέ μας. Αντιλαμβάνομαι τήν έκδηλη αγωνία σου, όχι τόσο γιά τήν τύχη τών αλύτρωτων εδαφών μας πού άλλωστε ευρίσκονται στήν βούληση τού Κυρίου μας, αλλά στήν "μαραμένη" καί υποτροπιάζουσα μεγάλη ασθενή, τήν φιλοπατρία μας εννοώ.
    Τί νά σού κάνει καί ο "αθώος" κοσμάκης πού όταν τολμήσει νά υπονοήσει έστω κάτι περί πατρίδος, θρησκείας, οικογενείας, αμέσως απομονώνεται ή λοιδωρείται ώς εθνικιστικό μίασμα;
    Εσύ όμως αδελφέ μας Θεάρεστο έργο έχεις επωμιστεί, μέ τό νά τονώνεις καί ανυψώνεις τό καταβαραθρωμένο πατριωτικό ηθικό μας.
    Εγώ πάντως δηλώνω υπόχρεη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα μας έλεγε σήμερα ένας από τους σύγχρονους πυλώνες της Ορθοδοξίας (και ο μεγαλύτερος Άγιος σύμφωνα με τη μοναχή Γαλακτία)

    (Συμβουλές που ανάγονται σε όλα τα πεδία της Σωτηρίας: Της ψυχής μας, της Θρησκείας μας και ολόκληρου του Έθνους)

    Αγαπητοί μου αδελφοί ...Έλληνες!
    Εδώ και λίγο χρόνο ζούμε με μια τραγική εξέλιξη των Εθνικών μας θεμάτων που τόσο άδοξα, υποτελειακά, ανθελληνικά και αντιλαϊκά θέλει η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο να επιφέρουν.

    Πολλοί από εμάς που αγωνιστήκαμε πολλά χρόνια για να μην φτάσουμε εδώ ως συνειδητοί χριστιανοί οφείλουμε να αγωνιζόμαστε διαρκώς για το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας, για το σεβασμό προς τον πλησίον σύμφωνα με το λόγο του Χριστού μας. Ζούμε σε μια εποχή που τα κράτη, οι έννοιες όπως του Έθνους, της Ιστορίας, του Πολιτισμού να παζαρεύονται με νόρμες αγοραπωλησίας. ΛΑΘΟΣ μιας ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που έρχεται να ισοπεδώσει τα πάντα και επιστρατεύονται κάθε είδους μέσα και μηχανισμοί προς την επίτευξη του σκοπού της.
    Η ιστορία δεν καταγράφεται με μελάνια αλλά από το θεματοφύλακά της που είμαστε ΕΜΕΙΣ, εμείς είμαστε η ΙΣΤΟΡΙΑ, εμείς το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ!
    Όσο η ψυχή μας αγαπά την ΕΛΛΑΔΑ τόσο θα ομιλούμε γι αυτή και θα την διδάσκουμε στα παιδιά μας.
    Είναι γλυκύτατη η πατρίδα μας γι αυτό πέσαν όλοι οι ξετσιπασμένοι λαίμαργοι της Δύσης να την φάνε.


    ΟΧΙ δεν σου την δίνω την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΟΥ!

    Αντίσταση, προσευχή, ελπίδα και παράκληση στο Θεό και στους αγίους μας. Ίσως πρέπει να καούμε και από τη στάχτη ν' αναγεννηθούμε.

    Μη φοβάστε, μη δειλιάζετε, ο Άγιος Παΐσιος είχε πει πως «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι». Έως τότε δύναμη, αγώνας, περηφάνια, ο Θεός να φωτίσει.

    Ο Αγώνας για την ελευθερία...ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ!

    Καλή δύναμη
    π. Εφραίμ Αριζονίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αέρα ρεεεεεεεεεε, μια γυναίκα θα κυνηγάει 100 τούρκους με τη ρόκα

      ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ναι μεν είναι ένα φύσημα, αλλά η "εξαέρωση" είναι θέλημα Θεού να γίνει από χέρι αλλουνού. Εμείς θα πάμε απλώς ως νεκροθάφτες και ως κολλυβοπαρασκευαστές...

      Διαγραφή
  5. Ο εθνικισμος και ο φυλετισμος ειναι αιρεση συμφωνα με τους Ιερους κανονες. Καληνυχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ΡΕ ΤΟΥΡΜΠΟ ΨΟΦΙΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ,
      ΠΑΝΕ ΠΕΣΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΒΙΝΟ ΧΑΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.
      ΓΚΟΙΜ

      Διαγραφή
    2. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ;

      Διαγραφή