Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΟΥ Η. ΕΡΜΕΙΔΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΊΝΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!


 Γράφει ο Ηλίας Ερμείδης

 «Για την Ιστορία. 

Ρίξατε δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, κάψατε χιλιάδες κόσμο που υποφέρει μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να δείξετε στην τότε Σοβιετική ένωση ότι έχετε πυρηνικά και πρέπει να το βουλώσει...

Στο Βιετνάμ καίγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ, τα δάση τις υποδομές ενος ολοκλήρου κράτους, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ρίχνατε τις βόμβες μέσα στις πόλεις και τα χωριά διαλύοντας τα πάντα.

Διαλύσατε την Γιουγκοσλαβια βομβαρδιζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια, τα νοσοκομεία, χωρίς να υπολογίζετε τίποτα.

Δικάσατε τον Μιλόσεβιτς σαν εγκληματία στην Χάγη με δίκη παρωδία και τον σκοτώσατε, αφήνοντας τους Ουτσεκαδες να βαφτίζουν το Κόσοβο δεύτερο αλβανικό κράτος, επειδή έτσι γουστάρατε.

Βάλατε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο, σε ένα ανεξάρτητο κράτος - και ακόμα 50 χρόνια τώρα δεν βρίσκουμε ούτε τα κόκκαλα των αγνοουμένων μας -  βάζοντας εμάς να διαπραγματευομαστε μέχρι σήμερα με τον σφαγέα μας δήθεν για να λυθεί το κυπριακό, ενώ μια χαρά σας βολεύει η κατάσταση.

Αφήνετε τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο, να αμφισβητούν τα νησιά και μας λέτε "βρειτε τα μεταξύ σας" ενώ ξέρετε καλά τι συμβαίνει, και ποιος απειλεί ποιον.

Διαλύσατε την Λιβύη , μαζί με τους φίλους σας τους Ευρωπαίους επειδή δεν σας άρεσε ο Καντάφι, και δεν σας έδινε το πετρέλαιο στην τιμή τζαμπα.

Κάνατε 6 ολόκληρα χρόνια εμφύλιο πόλεμο στην Συρια επειδή δεν γουστάρατε τον Ασσαντ, και σας πείραζε η ναυτική βάση την Ρώσων στην Συρία και ο Ασσαντ σας έβγαινε πολύ Ρωσόφιλος.

Εισβάλατε στο Ιράκ δήθεν για να βρείτε τα πυρηνικά , και στο Αυγανιστάν, για να βρείτε τον πρώην φίλο σας Μπιλαντεν και διαλύσατε και τις δυο χώρες, βομβαρδίζοντας ανεξέλεγκτα πόλεις και χωριά διαλύοντας τα πάντα, στέλνοντας στην Βαγδάτη πυραύλους Κρουζ από τα κωλόπλοια σας που έσκαγαν μέσα στα καταφύγια, σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη την νύχτα.

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία;

Εσείς που φτιάξατε το τελειότερο κέντρο σωματικών και ψυχικών βασανιστηριων στο Γκουαντανάμο;

Εσείς που κρεμάσατε τον Χουσειν χωρίς δίκη που ελάχιστα χρόνια πριν ήταν ο καλύτερος φίλος και σύμμαχος σας;

Εσεις που με τους πολέμους και τις πολιτικές σας δημιουργησατε τα τζιχάντια, ΤΟΝ ISIS και τους Ταλιμπαν;

Εσείς που ανατρέψατε με το πιο αιματηρό πραξικόπημα τον Σαλβαδόρ Αλιέντε στην Χιλή, έναν ψηφισμένο δημοκρατικό πρόεδρο, σκοτώνοντας τον μέσα στο προεδρικό μέγαρο και εγκαθιστώντας την πιο στυγνή νεοφιλελεύθερη δικτατορία του Πινοσέτ;

Εσείς που όταν έπεσε το τείχος του Βερολίνου, υποσχεθήκατε στην Ρωσία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί ούτε μια ίντσα και το φτάσατε μέχρι μέσα στα σκέλια της Ρωσίας, παρά τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες σας;

Εσείς μιλάτε για Δημοκρατία, ειρήνη και εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας;

Γεμίσατε όλη την Ευρώπη πυραύλους Πέρσιγκ και Κρουζ περικυκλώνοντας την Ρωσία η οποία δεν σας πείραζε.

Δεν τηρήσατε ούτε έναν όρο από την συμφωνία του Μινσκ, ενώ αντίθετα η Ρωσία τους τήρησε όλους.

Μια ζωή  υποκριτές.

Ακόμα και τον Χίτλερ, οι δικές σας πολυεθνικές τον χρηματοδότησαν και τον έκαναν θηρίο.

Μόνο η Ουκρανία λοιπόν σας έλειπε από το παζλ, για να ολοκληρωθεί η θηλιά του ΝΑΤΟ γύρω από την Ρωσία να την πνίξει.

Από το 2009 σας προειδοποιεί ο Πουτιν ότι η Ουκρανία είναι κόκκινη γραμμή.

Το 2014 με το πραξικόπημα που εσείς υποδαυλίσατε ρίξατε τον Γιανουκόβιτς, εκλεγμένο πρόεδρο, χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά  και φασιστικά τάγματα σφάζοντας τον κόσμο και εγκαταστήσατε κυβέρνηση μαριονέτα που είχε σκοπό να προετοιμάσει την χώρα για την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενώ ξέρατε ότι είναι κόκκινη γραμμή για την Ρωσία.

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία και εισβολές σε ανεξάρτητα κράτη;

Η σημερινή Ρωσία, αν ήθελε, μέσα σε μισή μέρα έκανε ολόκληρη την Ουκρανία χλοοτάπητα. Όμως δεν το κάνει.

Δεν θέλει να σκοτώσει απλό κόσμο. Οι Ουκρανοί με τους Ρώσους είναι αδελφοί λαοί. Και αυτό είναι τελικά το τραγικό.

Μέχρι και σήμερα δεν λέτε την αλήθεια, ψεύτες ελεεινοί.

Εκμεταλεύεστε τον πόνο του Ουκρανικού, αλλά και του Ρώσικου λαού και παραπλανάτε τον κόσμο.

Ναι. Η Ρωσία έχει δίκιο. Αυτή είναι η αλήθεια. 

Προειδοποιησε, φώναξε, σας ζήτησε να μην σφίξετε άλλο την θηλιά γύρω από τον λαιμό της. Όταν έχεις όμως να κανείς με Εγκληματίες, ραδιούργους  δημιουργούς και σκηνοθέτες όλων των πολέμων πάνω στην γη, δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος.

Η Ρωσία δεν είναι Ιράκ, ούτε Συρία. Την παραπειράξατε και τώρα μάλλον θα σας πηδήξει. Εύχομαι αφ ενός να τελειώσει γρήγορα και αφ ετέρου να μην βάλει βαθιά τον...πύραυλο, γιατί θα πονέσει δυστυχώς όλος ο πλανήτης!

Αυτά ψεύτες, φαρισαίοι υποκριτές.!!!»


 Ηλίας Ερμείδης

Κατερίνη


Μας το έστειλε ο Λεωνίδας Αποσκίτης





3 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΛΑΣ:

    "ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ!"

    https://www.youtube.com/watch?v=X4h5qfgRS9k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητροπολίτης Λεμεσού, Αθανάσιος: Η ΤΕΧΝΗ πως να γνωρίσεις τον Χριστό.

    Ο Μητροπολίτης έζησε πολλά χρόνια στην έρημο του Αγίου Όρους, σαν Μοναχός.

    https://www.youtube.com/watch?v=3SE1c5WQM1s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δεν μας λένε για το "νέο κύμα κορωνοϊού" αποκαλύπτει ο ιατρός και πανεπιστημιακός καθηγητής, επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης:

    https://www.youtube.com/watch?v=K45Xyubi_sw

    ΑπάντησηΔιαγραφή