Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Η ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ 



Γράφει ο Ιωάννης Σκλήνος

1) Δεν αναγνωρίζουμε  τα Σκόπια ως Μακεδονία και επιδιώκουμε την ακύρωση της συμφωνίας που ελλοχεύει αυτονομιστικές και διαμελιστικές τάσεις. 

2) Δεν αποδεχόμαστε την συνομοσπονδία τύπου ΑΝΑΝ ως λύση του Κυπριακού, που είναι θέμα παράνομης εισβολής, κατοχής και τουρκικού εποικισμού μιας Ανεξάρτητης Δημοκρατίας.  Καμία υποχώρηση στις τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο και τα νησιά. Οι Πομάκοι είναι ισότιμοι Έλληνες πολίτες!

3) Προβαίνουμε σε ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ στον ΟΗΕ και προχωράμε σε οριοθέτησή της  με την Κύπρο. Προτάσσουμε την εξόρυξη των ελληνικών υδρογονανθράκων και την αξιοποίηση όλου του  ορυκτού πλούτου και ειδικά του λιγνίτη για παραγωγή του νέου οικολογικού καυσίμου υδρογόνου.

4) Απαιτούμε άμεσα τις γερμανικές αποζημιώσεις-επανορθώσεις! 

5) Θέλουμε την Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη και όχι υποτακτική στους διεθνείς οργανισμούς και στις  συμμαχίες, όπου συμμετέχει. 

6) Διεκδικούμε με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης την οικονομική ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας. Ο κοινωνικός ανθρωπισμός είναι ο πολιτισμός μας. 

7) Είμαστε ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της για κατάργηση των εθνών κρατών, οικονομική, πολιτική, νομισματική, υγειονομική δικτατορία, υπερασπιζόμενοι τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, όπως την ελεύθερη επιλογή των ιατρικών πράξεων. 

8) Προωθούμε  μια δημογραφική πολιτική στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δεν αποδίδουμε στους παράνομους μετανάστες  ελληνική υπηκοότητα, ζητώντας την επαναπροώθησή τους στις χώρες καταγωγής τους. 

9) Υπερασπιζόμαστε την ελληνική γλώσσα και σεβόμενοι τις προσωπικές φιλοσοφικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθένα, αποκρούουμε ταυτόχρονα την μεθοδευμένη επίθεση στην αγαπητική, συγχωρητική και αναστάσιμη ορθόδοξη παράδοση του λαού μας.   

Καλούνται όλες οι δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις σε διμερείς και πολυμερείς συναντήσεις και διεξοδικές συζητήσεις, ώστε άμεσα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμπορευτούν με ενιαίο εκλογικό σχηματισμό για να συμμετάσχουν με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα στις επερχόμενες εκλογές.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Δεν συμμεριζόμαστε την αισιοδοξία του συγγραφέα ότι μπορεί η συμμετοχή σε διαβλητές εκλογές να φέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα...όμως δεν είναι άσκοπο να οριοθετήσουμε τις αξίες μας και τις κόκκινες γραμμές τις αδιαπραγμάτευτης αγάπης μας για την Ελλάδα. Ακόμη κι αν είναι ουτοπικό το να θέλεις να σώσεις την πατρίδα σου παίζοντας με τους κανόνες των βιαστών της, δεν παύει να είναι ένας ευγενής και ευσεβής πόθος... Ο υπέρτιτλος, η εικόνα και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας.

 


5 σχόλια:

  1. Το μεγάλο ερώτημα που περιφέρεται σε πολλούς τις τελευταίες δεκαετίες, είναι το επόμενο:

    Υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λαός μέσα στην Ελλάδα;

    * * *

    Οι διάφορες σκληρές θλίψεις που ήδη υπάρχουν και θα υπάρξουν εντονότερες και στο μέλλον, θα μετατρέψουν σε πραγματικό λαό όσους θα ζήσουν μέχρι τότε. Και οι Τούρκοι, με τις απειλές τους, στην πραγματικότητα θα ευεργετήσουν πάρα πολύ (αλλά με πολύ σκληρό τρόπο) τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ? Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ? 6 ΝΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 10 ΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ?ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΩΘΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΜΟΝΟΜΕΡΟΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΕΠ ΑΠΕΙΡΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΝΤΙΜΗ ΣΙΝΓΙΟΥΛΑΡ? ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΘ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Date: 09/04/2021 Time: 10:41

    Βόμβες μεγατόνων έριξε ο συνταξιούχος -πλέον- πρώην διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Πολ Τόμσεν. Προβλέπει επιστροφή στην ένταση μεταξύ του Ευρωπαϊκού Βορρά και του Νότου και δύσκολες, πολιτικά και κοινωνικά, μέρες, για τους Ευρωπαϊκούς λαούς που θα θέσουν τα σχέδια για το Great Reset στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

    Επίσης, εμμέσως πλην σαφώς, χαρακτήρισε τον Κώστα Σημίτη, πολιτικό απατεώνα, διότι έβαλε την Ελλάδα στο Ευρώ χωρίς να πληροί τις οικονομικές προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα, η οικονομία της να μην μπορεί να επιβιώσει. Πελατειακό δηλαδή, σάπιο και διεφθαρμένο, χαρακτήρισε και το Ελληνικό πολιτικό σύστημα ο Πολ Τόμσεν, ανοίγοντας την συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ως την ενδεδειγμένη λύση για τη χώρα.

    Διαβάστε τι δήλωσε:

    «Είμαι αρκετά απαισιόδοξος αναφορικά με την ικανότητα της Ελλάδας να ευημερήσει μέσα στην Ευρωζώνη, κατά βάση λόγω των παθογενειών που γεννά το πελατειακό της σύστημα» δήλωσε, χαρακτηριστικά, από το βήμα του συνεδρίου του Economist με θέμα «Ελλάδα: 200 χρόνια οικονομικής επιβίωσης».

    Αφού προειδοποίησε ότι υπάρχει ο κίνδυνος να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, ο συνταξιούχος -πλέον- οικονομολόγος υπογράμμισε ότι η απόφαση ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ήταν «καθαρά πολιτική» και «δεν είχε οικονομική υπόσταση».

    «Και κάπως έτσι η Ελλάδα εξαναγκάστηκε από τους θεσμούς να εφαρμόσει σκληρές πολιτικές» συνέχισε, μεταξύ άλλων, αναγνωρίζοντας ότι «δεν μπορείς να επιβάλεις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις αν δεν τις θέλει το ίδιο το σύστημα». Μάλιστα, επικαλέστηκε το παράδειγμα της Ιρλανδίας, όπου «τους είπαμε τι έπρεπε να γίνει και το έκαναν». «Αυτή ήταν και η διαφορά» σχολίασε με νόημα.

    Ειδική αναφορά έκανε και στο συνταξιοδοτικό σύστημα, επαναλαμβάνοντας ότι είναι μη ρεαλιστικό, καθώς παρέχει συντάξεις βόρειας Ευρώπης, τις οποίες δεν μπορεί να «σηκώσει» η οικονομία.

    «Έρχεται κι άλλη λιτότητα στην Ευρώπη»

    Όσον αφορά την πορεία της Γηραιάς Ηπείρου, ο κ. Τόμσεν προεξόφλησε την εφαρμογή κι άλλης λιτότητας στην Ευρωζώνη, κάτι το οποίο είναι «πολιτικά μη βιώσιμο». Στο πλαίσιο αυτό, επανέλαβε την ανάγκη γενναίας αναδιάρθρωσης των χρεών στις υπερχρεωμένες χώρες της Ευρωζώνης, παρότι εξέφρασε κατανόηση στο γιατί οι πολιτικοί ιθύνοντες δυσκολεύονται να αποφασίσουν κάτι τέτοιο.

    Εκτίμησε δε, ότι όταν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα σταματήσει να παρεμβαίνει, τότε «θα έρθει με βεβαιότητα ξανά στο προσκήνιο το χάσμα Βορρά και Νότου». Αυτό, όπως συμπλήρωσε, «θα προκαλέσει δραματικές εντάσεις». «Κι αυτό διότι η Ευρωζώνη δεν έχει μετασχηματιστεί ακόμη σε πολιτική ένωση».

    «Η Ελλάδα δεν κλείνει τα κενά»

    Επανερχόμενος στην περίπτωση της Ελλάδας, ο κ. Τόμσεν επεσήμανε ότι κάθε πρόβλημα αφερεγγυότητας είναι πρόβλημα ρευστότητας και «όταν ως Ευρωζώνη επιτρέπεις την προβολή εκτιμήσεων για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους σε ορίζοντα τόσο πολλών δεκαετιών, τότε δεν μπορείς να είσαι αξιόπιστος».

    Πάντως, το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ αναγνώρισε ότι «η τωρινή κυβέρνηση έχει προβεί πράγματι σε ορισμένες παρεμβάσεις, οι οποίες ωστόσο δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτά που πρέπει να γίνουν».

    «Δεν βλέπω την Ελλάδα να κλείνει κενά, αλλά αντιθέτως νομίζω ότι οι νέοι της θα συνεχίζουν να την εγκαταλείπουν για να ευημερήσουν, κυρίως λόγω του πελατειακού συστήματος στη χώρα» κατέληξε, σε απαισιόδοξο τόνο..ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://ibb.co/album/N69365?sort=date_desc&page=2¶ms_hidden%5Blist%5D=images¶ms_hidden%5Bfrom%5D=album¶ms_hidden%5Balbumid%5D=N69365&seek=mT0DB6j

    Η Μεγαλύτερη Καταγραφή Μαρτυριων για τη Γενετικη Γενοκτονια στον Ελληνικο Χωρο. Απο την Αρχή μέχρι τον 6/2022.Πάνω απο 1000 καταγεγραμμενες μαρτυριες απο παθοντες που σακατευτηκε η ζωή τους απο το γενετικο σκευασμα, μαρτυριες συγγενών θυματων κ. ο. κ

    OI ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ "ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ" ΠΡΩΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ FILE.EINAI AYTEΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ/2022
    ΔΕΣ ΤΟ ΕΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ.ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή