Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

AΠΟ ΤΟ QATAR GATE…ΣΤΟ HAMAS GATE...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΙ … Ο ΑΔΑΜ (ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ) ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ!!!

ΚΑΤ΄ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ:Ο NΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΔΙΝΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΑΜΑΣ ΓΙΑ Ν΄ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ-ΛΕΕΙ- ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! 

ΒΙΝΤΕΟ


HAMAS GATE: Nετανιάχου .. η Καϊλή της Χαμάς.. έδινε βαλίτσες με χρήματα στη Χαμάς για ν΄αποτρέψει ανθρωπιστική κατάρρευση! Κατ΄ομολογίαν παραδοχή..και τώρα πήγε σε ολική κατάρρευση Γάζας με βομβαρδισμούς.

Ο Νετανιάχου ενημερώνει τα μέλη της παράταξής του για το πώς να απαντήσουν στον ισχυρισμό ότι μετέφερε βαλίτσες με χρήματα στη Χαμάς για να ενισχύσει την οργάνωση...αυτά αναφέρονται στο ισραηλινό κανάλι kan.


«Γινόταν και πριν από εμάς, έγινε και μετά από εμάς για να αποτρέψουν μια ανθρωπιστική κατάρρευση»...και τώρα τι έγινε κατάρρευσε η ανθρωπιστική του ευαισθησία και μακελάρισε 8.000 βρέφη μωρά παιδιά εφήβους; 

Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου προσπάθησε να εξηγήσει στην παράταξη Λικούντ γιατί επέτρεψε να μεταφερθούν βαλίτσες με χρήματα στη Χαμάς. 

Nετανιάχου .. η Καϊλή της Χαμάς.. έδινε βαλίτσες με χρήματα στη Χαμάς για ν΄αποτρέψει ανθρωπιστική κατάρρευση και τώρα πήγε σε ολική κατάρρευση Γάζας με βομβαρδισμούς. 

Αφού την εξέθρεψε τι ζητάει τα ρέστα από τα .. αγέννητα και τα νεογέννητα.. Ένας πολιτικός λέγεται πολιτικός γιατί προνοεί προβλέπει αποτρέπει. Δεν ήξερε δεν ρώταγε….

Aπό το Qatar Gate …στο Hamas Gate .. Μετά την Εύα και … ο Αδάμ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου