Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "CAPNEWS" ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΟΙΧΙΣΕΙΣ

ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΩΜΑΝΙΑΣ: «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ» 

 2. ΠΕΡΙ ΑΠΟΤΟΙΧΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ


 

Φώτο άρθρου: Το οικόσημο του ιδρυτή των παλαιοχριστιανών για την Ελλάδα Ε.Κ.


Γράφει ο Ιωάννης Βαρκάρης

«καὶ μὴ ὑποστρώσῃς σεαυτὸν ἀνθρώπῳ μωρῷ καὶ μὴ λάβῃς πρόσωπον δυνάστου. ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περὶ τῆς ἀληθείας, καὶ Κύριος ὁ Θεὸς πολεμήσει ὑπὲρ σοῦ»

Σοφ. Σειρ. 4,27-4,28


Το δεύτερο μέρος από την προαναγγελθείσα σειρά λόγων.


Δήλωση ανάγνωσης: Το κείμενο αποτελεί θέση των Ρωμιών Ορθόδοξων Παλαιοχριστιανών (ΡΟΠ) οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε κοινότητες στην γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων στα πρότυπα ζωής(χωρίς να ακολουθάνε το παλαιό Ρώσικο τυπικό) των παλαιόπιστων Ρωσίας και αποτελούν θρησκευτική και πολιτιστική μειονότητα. 

Ως εκ τούτου το παρόν κείμενο δεν αποτελεί προσπάθεια προσηλυτισμού αλλά ανάπτυξη των θέσεων μιας μειονότητας όπως και απόπειρα επικοινωνίας των μελών της. Αν διαφωνείτε με τις θέσεις των παλαιοχριστιανών μην συνεχίσετε την ανάγνωση.

Το σύστημα που ως κατεστημένο κυβερνάει τον πλανήτη είναι καλά χτισμένο. Είναι δε τόσο ισχυρό διότι το χτίσαμε κομμάτι κομμάτι όλοι εμείς. Εσύ που διαβάζεις αυτό τον λόγο και εγώ που τον γράφω. Είμαστε όλοι συνένοχοι σε αυτό έστω με την σιωπή μας έστω με την άγνοια μας. 

Η γιαγιά που βλέπει στην τηλεόραση τους τηλεαλήτες να την απειλούν ότι θα χάσει την σύνταξη της, ο παππούς που πάει τα εγγόνια του σε ένα αντίχριστο σχολείο η εργαζόμενη μητέρα που αναθέτει την φύλαξη των παιδιών της σε κάποια ξένη...όλοι έχουμε βάλει το λιθαράκι μας και γιαυτό οι νεοταξίτες αλωνίζουν. 

Όμως ακριβώς επειδή όλοι μας χτίσαμε αυτό το «τέρας», έχουμε και όλοι μας την δύναμη να το γκρεμίσουμε: Πάντα η γιαγιά θα έχει την επιλογή να κλείσει την τηλεόραση πάντα ο παππούς θα έχει την επιλογή να ασχοληθεί ο ίδιος με τα εγγόνια του ώστε να τα μάθει το σωστό που έμαθε και αυτός από τον παππού του κάποτε και πάντα η εργαζόμενη μάνα θα έχει την επιλογή να παραιτηθεί από την εργασία της και να αναθρέψει η ίδια τα παιδιά της.

Τώρα μάλλον θα σκεφτείτε: «και πως θα μάθει η γιαγιά τι γίνεται στον κόσμο; που θα βρει τον χρόνο ο παππούς να ασχοληθεί τόσο πολύ με τα εγγόνια του; πως θα συμπληρωθεί το οικογενειακό εισόδημα της μάνας που θα μείνει άνεργη;» η κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Σίγουρα και κάποιοι θα έχετε ήδη αρχίσει να αναρωτιέστε τι σχέση έχουν όλα αυτά με την αποτοίχιση και τα σχίσματα στην Εκκλησία.

Θα σας πούμε μια μικρή ιστορία πάνω σε αυτό και σίγουρα θα πάρετε μια γεύση.

Λόγος α. Το αντίχριστο σύστημα

Πριν από λίγο καιρό μαζέψαμε τα παιδιά της κοινότητας μας για να τους μιλήσουμε. Τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα τα συγκεντρώνουμε και τους κάνουμε κάποιο είδους «κηρύγματος». Εκείνη την ημέρα ήταν σειρά μου να μιλήσω στα παιδιά. Ήταν οι μέρες που γινόταν στην Αθήνα κάποια διαδήλωση για την νέα ταυτότητα και το μυαλό μας γύριζε γύρω από αυτό το θέμα. Έτσι ίσως επηρεασμένος από το θέμα εκείνο των ημερών αποφάσισα να διδάξω στα παιδιά τι είναι στην πραγματικότητα το αντίχριστο σύστημα.

Βλέπετε τα μέλη της κοινότητας μας προέρχονται από διαφορετικές εκκλησιαστικές και πνευματικές καταστάσεις και ως εκ τούτου στην αρχή υπήρχαν διαφορετικές αντιλήψεις για το τι είναι το σύστημα του αντίχριστου, αντιλήψεις που ο καθένας τις είχε περάσει και στα παιδιά του. 

Όπως καταλαβαίνετε όταν ρώτησα τα παιδιά να μου πούνε, τι πιστεύουνε ότι είναι τελικά αυτό το αντίχριστο σύστημα που μιλάνε συνέχεια οι γονείς τους γιαυτό, επικράτησε ένα μικρό...αλαλούμ: Άλλο παιδί έλεγε τις κάρτες, άλλο το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ, άλλο το εμβόλιο, άλλο το χάραγμα που θα γίνει κάποτε στο δεξί χέρι η στο μέτωπο… Έτσι ξεκίνησα και τους είπα την εξής ιστορία:

-«Παιδιά όταν ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο, αγάπησε τόσο πολύ αυτό το δημιούργημα του που τον έκανε ελεύθερο. Για να είναι πραγματική η ελευθερία αυτή, του έδωσε και ένα μοναδικό δώρο το οποίο ονομάζουμε αυτεξούσιο. 

Το αυτεξούσιο δεν θα το είχε κανένα άλλο πλάσμα του Θεού παρά μόνο ο άνθρωπος. Τι είναι όμως αυτό το αυτεξούσιο που είναι τόσο σημαντικό για να είμαστε πραγματικά ελεύθεροι; Είναι το δικαίωμα που έχει το κάθε ανθρώπινο ον να αποφασίζει για το κάθε τι. 

Μπορεί ο κάθε άνθρωπος να αποφασίσει να κάνει το καλό η το κακό, μπορεί κάποιος άνθρωπος να αποφασίσει ακόμα και να αρνηθεί τον ίδιο τον δημιουργό του, δυνατότητα που την έχει πάρει από τον ίδιο τον δημιουργό: αυτό είναι το αυτεξούσιο!

Όμως ο αντίπαλος, ο Διάβολος, θέλει να στεναχωρεί τον Θεό καταστρέφοντας το πιο αγαπημένο του δημιούργημα, δηλαδή τον άνθρωπο. Πως ο Διάβολος καταστρέφει τον άνθρωπο;Στερώντας του την ελευθερία με το να τον σκλαβώνει στα διάφορα πάθη. 

Έτσι ο άνθρωπος έχοντας χάσει πια την ελευθερία του, πρακτικά έχει χάσει το αυτεξούσιο του διότι δεν αποφασίζει πια ελεύθερα όπως πλάστηκε αλλά αποφασίζει με γνώμονα την εκάστοτε ανάγκη του που πλέον προκύπτει από το πάθος που τον έχει ρίξει ο πονηρός. 

Βλέπετε ο αντίπαλος θέλει να κάνει στον άνθρωπο τα αντίθετα από αυτά που έχει ορίσει γιαυτόν ο δημιουργός. Γιατί τα δώρα του Θεού δεν έχουμε δικαίωμα να τα αρνούμαστε αν θέλουμε να λεγόμαστε παιδιά του. Όπως δεν έχουμε δικαίωμα να αρνούμαστε το δώρο της ζωής έτσι ακριβώς δεν έχουμε δικαίωμα να αρνούμαστε το δώρο της ελευθερίας μας.

Όταν λοιπόν λέμε «αντίχριστο σύστημα» προφανώς εννοούμε για κάποιο σύστημα που θα έρθει ή έχει έρθει στην ανθρωπότητα και θα είναι ενάντιο στα όσα μας έχει υποδείξει ο Χριστός. Συνεπώς και με βάση τα όσα σας είπα πριν λίγο ένα αντίχριστο σύστημα είναι αυτονόητο ότι δεν θα θέλει τον άνθρωπο ελεύθερο αλλά θα τον έχει δέσμιο.

Επίσης εδώ πρέπει παιδιά να σας πω και μια μικρή κουβέντα για τα πάθη. Τα πάθη του ανθρώπου, όλα μα όλα, έχουν ένα κοινό στοιχείο: Δημιουργούν εξάρτηση. Και η εξάρτηση δημιουργεί ανάγκη ή ανάγκες, που πρέπει να ικανοποιούνται ξανά και ξανά σε έναν ατέρμονο κύκλο.

Αν τώρα όλο αυτό που σας είπα το κάναμε μια μικρή πρόταση ώστε να εξηγήσουμε το αντίχριστο σύστημα με δυο λόγια τι νομίζετε ότι θα λέγαμε ότι είναι το αντίχριστο σύστημα εν τέλη; Η απάντηση είναι: Οτιδήποτε σκλαβώνει την ανθρωπότητα μέσω μιας εξάρτησης είναι ένα αντίχριστο σύστημα.

Προχθές είχαν υποχρεώσει όλους τους ανθρώπους να έχουν ένα ΑΦΜ, χθες τους υποχρέωσαν να πάρουνε κάρτα, σήμερα να κάνουν ένα εμβόλιο και αύριο μπορεί να βρεθεί κάτι άλλο που σήμερα δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Δεν έχει σημασία. 

Αυτό που είναι σημαντικό σε όλα αυτά είναι πως οι ανθρωπότητα δεν υποχρεώθηκε να τα λάβει όλα αυτά δια της βίας. Υποχρεώθηκε μέσω της εξάρτησης από διάφορες ανάγκες λόγω τον οποίων απεμπόλησε την ελευθερία της και άρα μιλάμε για ένα αντίχριστο σύστημα.»

Και έτσι έκλεισα τον λόγο μου τότε σε αυτά τα παιδιά αφήνοντας τα να σκεφτούν τα όσα τους είπα. Ίσως κάποιοι θα πούνε τώρα τι σχέση έχει όλο αυτό με την αποτοίχιση και τα σχίσματα στην εκκλησία, ίσως κάποιοι ήδη έχουν ήδη καταλάβει αλλά σε κάθε περίπτωση θα το κάνω πιο «λιανά» που λέει και ο λαός.

Της επιλογές στην πίστη, δεν είναι δυνατόν να τις καθορίζουν οι διάφορες εξαρτήσεις μας. Δεν μπορεί να επικαλούμαστε τον νόμο του Θεού με γνώμονα τις προσωπικές μας εξαρτήσεις και προκαταλήψεις γύρω από το κάθε τι. 

Την εκκλησία την κυβερνάνε 2 πολιτεύματα: Η Ακρίβεια και η Οικονομία και οι πατέρες αναλόγως συνθηκών πότε εφάρμοσαν το ένα και πότε το άλλο. Εδώ όμως προκύπτει κάτι σοβαρό. Με ποιο γνώμονα ο κάθε πατέρας της εκκλησίας εφάρμοσε την ακρίβεια η την οικονομία; Μήπως με τις προσωπικές του ανάγκες ή τις προσωπικές του εξαρτήσεις; Μα φυσικά όχι. 

Είναι προφανές από την εκκλησιαστική ιστορία ότι το κάθε ένα από τα δύο αυτά πολιτεύματα εφαρμοζόταν με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της ψυχής του ανθρώπου. Όταν έπρεπε να γίνει οικονομία για να σωθούν ψυχές γινόταν οικονομία και όταν έπρεπε να τηρηθεί η ακρίβεια πάλι για να προστατευθούν οι ψυχές τηρούταν η ακρίβεια.

Ωστόσο εδώ προκύπτει ένα ακόμα μεγαλύτερο θέμα. Που ήξερε ο κάθε πατέρας τι έπρεπε από τα δυο να τηρηθεί; Προφανώς είχε φώτιση από τον Θεό και προφανώς είχε και την ύψιστη αρετή της διάκρισης. 

Το συμπέρασμα λοιπόν που προκύπτει από αυτό το πρώτο μέρος του λόγου μας είναι πως κάποιο φωτισμένο μέλος της εκκλησίας μπορεί να αποφασίσει να εφαρμόσει με διάκριση την ακρίβεια η την οικονομία. 

Όσοι δεν έχουν φτάσει σε αυτά τα μέτρα κινδυνεύουν, αν κάνουν του κεφαλιού τους, να πάρουν αποφάσεις με βάση τα προσωπικά τους πάθη ή τις προσωπικές τους εξαρτήσεις ούτως ώστε -κατ ουσίαν- παρότι θα νομίζουν και θα λένε ότι είναι οι σωστοί, στην πραγματικότητα να είναι απλώς σκλάβοι σε ένα αντίχριστο σύστημα και ουσιαστικά εκτός εκκλησίας και συνεπώς Ορθόδοξοι μπορεί να είναι. Χριστιανοί δεν είναι. Αυτό το συμπέρασμα κρατήστε το διότι θα σας χρειαστεί στην συνέχεια του λόγου.

Λόγος β. Η αποτοίχιση και τα σχίσματα

Πάντα στην Ανατολική εκκλησία υπήρχε η τάση για σχίσματα και αποτοιχίσεις. Οι λόγοι γι αυτό -πλην του προφανώς πνευματικού λόγου- είναι ποικίλοι: Το έντονο θεολογικό ταμπεραμέντο, η ροπή πως τον φανατισμό, η αρχαιότητα των πολιτισμών, τα έντονα θρησκευτικά θέματα και αντιθέσεις που προκύψαν...είναι γεγονός πως η Ανατολική του Χριστού Εκκλησία βρισκόταν και βρίσκεται και λόγο γεωγραφικής θέσης, στο επίκεντρο των θεολογικών εξελίξεων του πλανήτη. Ιεροσόλυμα,Μέκκα, Αίγυπτος, Αθήνα, Κωνσταντινούπολη φτιάχνουν έναν «κύκλο» που εντός του λάβανε χώρα τα σημαντικότερα θρησκευτικά γεγονότα της ανθρωπότητας ανά μέσω των αιώνων.

 Όλα αυτά τα γεγονότα «πότισαν» τους λαούς των περιοχών αυτών με την έντονη τάση της ενασχόλησης με την θεολογία. Μέχρι εκεί το θέμα ίσως να ήταν μόνο καλό διότι όποιος ερευνάει καλοπροαίρετα αργά η γρήγορα κάτι θα βρει.

Το κακό είναι πως επειδή ακριβώς οι λαοί της περιοχής είχαν και έχουν έντονο το θρησκευτικό στοιχείο στην κουλτούρα τους, έγινε γρήγορα αντιληπτό, ότι όποιος ήθελε να τους ελέγξει ή να τους κυβερνήσει ή να τους αφομοιώσει κ.λ.π. έπρεπε απαραίτητα πρώτα να ελέγξει την θρησκεία τους. 

Στην περιοχή αυτή του πλανήτη, όποιος θέλει να κυβερνήσει ή να κατακτήσει πρέπει πρώτα να ελέγξει τους θρησκευτικούς ηγέτες τελεία και παύλα. Ήταν είναι και θα είναι έτσι. Γιατί; Δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε. Γεγονός πάντως αποτελεί πως η ανάμειξη της εκάστοτε πολιτείας ή του εκάστοτε πολιτικού συστήματος ή του εκάστοτε κατακτητή στα θρησκευτικά ζητήματα του κάθε λαού μόνο καλό δεν έχει φέρει.

Για να μην κουράσουμε τον αναγνώστη και αναλύσουμε ιστορικά θέματα αιώνων θα αναφερθούμε απλώς και μόνο στην ωμή παρέμβαση των δυτικών στο Ελληνορθόδοξο πατριαρχείο που εν τέλη δημιούργησε το γνωστό «παλαιοημερολογίτικο» ζήτημα με τα γνωστά δραματικά αποτελέσματα (μπορείτε να διαβάσετε εκτενές άρθρο μας εδώ). Το θέμα όμως στην ιστορία αυτή δεν είναι εκεί. 

Το «ψωμί» της υπόθεσης που προκύπτει από αυτές τις δυο προηγούμενες διαπιστώσεις είναι το εξής δίλημμα: Αποτοιχίζεσαι για λόγους πίστης όπως λες η γιατί είσαι βαλτός; Κάνεις σχίσμα επειδή θες να διαφυλάξεις την πίστη ακέραιη ή επειδή ακολουθάς επιταγές κάποιων συμφερόντων; 

Και σε ακριβώς αυτό το σημείο είναι που ξεκινάει η πνευματική...περιπέτεια των λαών της περιοχής, η οποία περιοχή σημειωτέων και όλως τυχαία είναι….«φιλέτο» ή όπως το λέει ο λαός «πρώτο τραπέζι πίστα».

Επειδή ο παρόν λόγος ασχολείται με τα σχίσματα και τις αποτοιχίσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν θα ασχοληθούμε με τις άλλες θρησκείες της περιοχής που όμως αν κάποιος τις μελετήσει θα ανακαλύψει, ίσως έντρομος, ότι οι δυνάστες τους χρησιμοποιούν τις ίδιες τακτικές ώστε να εφαρμόζεται και εκεί το περίφημο «διαίρει και βασίλευε». Από τους Φαρισαίους τους Σαδδουκαίους και τους Εσσαίους του Ιουδαϊσμού μέχρι τους Σουνίτες τους Σιήτες και τους Σαλαφίτες του Ισλάμ θα μπορούσαμε να γράψουμε χιλιάδες σελίδες πάνω στις διαιρέσεις των θρησκειών της περιοχής αλλά δεν είναι στο θέμα μας τώρα.

Το θέμα όσον αφορά την Ορθοδοξία είναι πως επειδή ακριβώς η εκκλησία έχει αυτά τα δύο πολιτεύματα (την ακρίβεια και την οικονομία) και επειδή επίσης θέλει μεγάλη διάκριση ώστε να γνωρίζεις ποιο από τα δύο θα εφαρμόσεις ανά περίσταση, ο μόνος ασφαλής τρόπος να ξεχωρίσουμε τις πραγματικές προθέσεις του καθενός είναι να εξετάσουμε την συνέπεια λόγων και έργων. Διότι αν επικαλούμαστε την οικονομία εκεί που μας συμφέρει αλλά στους αντιπάλους μας γινόμαστε ζηλωτές το πράγμα «βρωμάει» όπως επίσης αν επικαλούμαστε την ακρίβεια στην θεωρία αλλά στην πράξη κάνουμε συνεχόμενη οικονομία κατά βούληση πάλι εκεί κάτι δεν πάει καλά.

Συνήθως υπάρχει μια αληθοφανής πρόταση γύρω από όλο αυτό: Λένε ας πούμε κάποιοι την ατάκα πως όταν καίγεται το σπίτι σου δεν κάθεσαι να δεις που θα πας όταν βγεις από αυτό. Βγες πρώτα να μην καείς και μετά βλέπεις που θα πας. Σε αυτό εμείς θα απαντήσουμε ότι…..λάθος. Μην βγεις όπως-όπως διότι μπορεί στον πανικό σου να βγεις από το παράθυρο και αν το σπίτι είναι στον 4ο όροφο ….θα υπάρξει θέμα!

Είναι αυτό που λέγαμε και στον προηγούμενο λόγο μας: Μαζί με την Ορθοδοξία πρέπει να πηγαίνει και η Ορθοπραξία, όπως επίσης ότι στα έργα και τις αποφάσεις του Χριστιανού έχει μεγάλη σημασία η πρόθεση και η πρόθεση από εμάς τους απλούς ανθρώπους μπορεί να διαπιστωθεί μόνο αν υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων. Διότι αν τα λόγια σου δεν έχουν συνέπεια με τα έργα σου Ορθόδοξος μπορεί να είσαι αλλά Χριστιανός δεν είσαι. Εδώ θα πούμε κάποια παραδείγματα ασυνέπειας και άρα προβληματικής κατάστασης.

α)Είσαι ιερέας και αποτοιχίστηκες για λόγους πίστης λες. Μου κατεβάζεις και ένα κάρο κανόνες και πατέρες για να στηρίξεις την αποτοίχιση σου. Συνεπώς επικαλείσαι την ακρίβεια. Ερώτηση: Φεύγοντας από την σύνοδο που υπαγόσουν πήρες και την καρέκλα μαζί σου; Τι είπατε; Να εξηγήσω καλύτερα την ερώτηση. Μυστήρια πως κάνεις; Διότι αφού είσαι παπάς για να κάνεις μυστήρια πρέπει να μνημονεύσεις κάποιον Επίσκοπο. 

Εμείς ξέρουμε ότι ο ιερέας ευλογάει με το ένα χέρι και ο Επίσκοπος με τα δύο δηλαδή, να το πούμε λαϊκά, ο παπάς δεν έχει πλήρη την χάρη ώστε να τελειοποιήσει τα μυστήρια και επικαλείται την χάρη κάποιου Επισκόπου. Μπορείς να αποτοιχιστείς αλλά δεν μπορείς να κάνεις μυστήρια μέχρι να βρεις κάποιον Επίσκοπο να υπαχθείς. Η Ακρίβεια αυτό ορίζει. Απάντηση: «κάνω κατ οικονομία μυστήρια για την σωτηρία των ψυχών». 

Εδώ όμως κύριε έχουμε αντίφαση. Διότι δεν μπορεί στην επιλογή Επισκόπου να εφαρμόζεις άκρα ακρίβεια και να βγάζεις όλους τους Ορθόδοξους Επισκόπους επί της γης λάθος και όταν πρόκειται για το δικό σου οίκο να εφαρμόζεις οικονομία μην χάσεις τους πιστούς που σε ζούνε φυσικά.

β)Είσαι Επίσκοπος που έχεις αποτοιχιστεί από την κρατική Εκκλησία για λόγους πίστης και κρατάς το παλαιό ημερολόγιο. Έχεις όμως αποτοιχιστεί και από τους άλλους παλαιοημερολογίτες αποτοιχισμένους πάλι για λόγους πίστης. Συνεπώς επικαλείσαι την ακρίβεια. 

Όταν θέλει κάποιος πιστός της κρατικής εκκλησίας να έρθει να λάβει μυστήρια από εσένα πως γίνεται; Απάντηση: Αν είναι βαφτισμένος σωστά τον μυρώνω με το παλαιό και τότε μπορεί να λάβει μυστήρια. 

Και όταν έρθει να λάβει μυστήρια στην Εκκλησία σου κάποιος πιστός από κάποια άλλη σύνοδο αποτοιχισμένων παλαιοημερολογιτών τότε πως γίνεται; Απάντηση: Απλώς αρκεί να εξομολογηθεί σε εμένα και αν κρίνω ότι είναι άξιος θα κοινωνήσει. Όπα ….εδώ έχουμε αντίφαση όμως. 

Διότι δεν μπορεί όταν παίρνεις πιστούς από τους «νεοημερολογίτες» από τους οποίους είσαι αποτοιχισμένος να μυρώνεις εφαρμόζοντας ακρίβεια, και όταν παίρνεις πιστούς από τους υπόλοιπους «παλαιοημερολογίτες» από τους οποίους επίσης είσαι αποτοιχισμένος να εφαρμόζεις οικονομία και να τους παίρνεις σαν να μην τρέχει τίποτα.

 Διότι αφού και τις δυο αποτοιχίσεις σου δεν τις αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο μάλλον το θέμα αποτοίχιση το μεταφράζεις κατά το δοκούν και όπως σε συμφέρει κάθε φορά.

γ)Είσαι ηγούμενος σε κάποια αποτοιχισμένη μονή του Αγίου όρους. Ποιόν επίσκοπο έχεις; Κανέναν. Και πως κάνετε μυστήρια οι Παπάδες χωρίς Επίσκοπο; Απάντηση: Μνημονεύουμε μυστικά κάποιον Επίσκοπο που είναι σωστός. Και γιατί δεν μας τον λέτε και εμάς να πάμε να ενταχθούμε στον σωστό αυτόν Επίσκοπο; Γιατί τον κρατάτε μυστικό; (αυτό μένει αναπάντητο). 

Τους νεοημερολογήτες πως τους αντιμετωπίζετε; Απάντηση: Τους βαφτίζουμε. Τους προσλαμβάνουμε σαν αιρετικούς. Και με βάση ποιαν απόφαση συνόδου ή Επισκόπου του παλαιού οι νεοημερολογίτες είναι αιρετικοί; (ούτε και αυτό έχει απάντηση φανταζόμαστε θα είναι αυτός ο μυστικός Επίσκοπος που πήρε την απόφαση η οποία είναι επίσης μυστική). 

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την μέγιστη ακρίβεια η οποία ανακατεύεται με την μέγιστη οικονομία κατά το δοκούν. Σημειωτέων πως την έννοια του «μυστικού Επισκόπου» πρώτη φορά την ακούμε. Έχουμε ακούσει πράγματα και πράγματα αλλά αυτό είναι κορυφαίο παράδοξο που δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε με πνευματικούς όρους.

δ) Είσαι Ιερέας της κρατικής εκκλησίας και παρότι αναγνωρίζεις ότι δεν έπρεπε να γίνει η εορτολογική αλλαγή και μάλιστα με τον τρόπο που έγινε, υποστηρίζεις ότι πειθάρχησες στην μητέρα εκκλησία για να μην γίνει σχίσμα. Άρα επικαλείσαι την οικονομία. Τον αστυνομικό γιατί τον καλούσες να κλείσει την εκκλησία του αδερφού σου που επέμενε να ιερουργεί με το παλαιό; 

Γιατί εδίωκες με την συνδρομή του χωροφύλακα αυτούς που πριν λίγο ήταν και δικό σου ποίμνιο; Απάντηση: Κάνανε αντιποίηση αρχής στο ποίμνιο της εκκλησίας. Αντιποίηση αρχής…. Μάλιστα. Και αυτό που ενοχλούσε εσένα και την εκκλησία σου; Απάντηση: Παράσερναν τον αμόρφωτο κόσμο εκτός εκκλησίας και όφειλα να τους προστατέψω. 

Εδώ όμως έχουμε πλήθος αντιφάσεων κύριε διότι δεν μπορεί όταν συμφέρει εσένα (και τον μισθό σου φυσικά) να επικαλείσαι την οικονομία και όταν πρόκειται για τον αδερφό σου που αρνείται τον μισθό για αυτό που πιστεύει να εφαρμόζεις το πιο απάνθρωπο πρόσωπο της ακρίβειας κάνοντας κατ ουσίαν διωγμό με την συμβολή του αστυνομικού, όπως επίσης δεν μπορεί το ποίμνιο όταν σε συμφέρει και σε ακολουθεί να είναι «ποίμνιο της εκκλησίας» και όταν δεν σε συμφέρει και σου στρέφει την πλάτη να είναι «αμόρφωτος λαός». 

Σημειωτέων αυτός ο «αμόρφωτος λαός» μετά από λίγα χρόνια υποχρεώθηκε να γίνει ξανά «ποίμνιο της εκκλησίας». Μάλλον η αστυνομία έχει και την αρμοδιότητα της «χριστιανικής επιμορφώσεως», δεν εξηγείται αλλιώς.

ε) Είσαι επίσκοπος της κρατικής εκκλησίας και δέχεσαι την συμμετοχή της κρατικής εκκλησίας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών. Όμως συμμετέχεις ως αδελφή εν Χριστό εκκλησία μαζί με τους αιρετικούς. Δέχεσαι τους αιρετικούς ως αδερφές εκκλησίες. Άρα τεκμαίρεται ότι επικαλείσαι την οικονομία γιαυτό. Και τους παλαιοημερολογίτες πως τους αντιμετωπίζεις; Απάντηση: Αυτοί είναι αιρετικοί. 

Και ποια Ορθόδοξη σύνοδος έχει αποφασίσει ότι είναι αιρετικοί; Απάντηση: Οι Καθολικοί ήταν στην συνείδηση του λαού αιρετικοί πολύ πριν την συνοδική καταδίκη τους. Ναι αλλά εσύ δεν είσαι η «συνείδηση του λαού» είσαι Επίσκοπος. Δεν τους λέει η «συνείδηση του λαού» αιρετικούς αλλά εσύ. 

Απάντηση: Μα δεν δέχονται τον Παΐσιο για Άγιο. Δεν τον δέχονται; Εσύ δέχεσαι τους Παλαιοημερολογίτες Αγίους; Δέχεσαι ας πούμε τον Ματθαίο για Άγιο; Τον πρώην Φλωρίνης Χρυσόστομο; Απάντηση: Όχι. 

Ναι όμως εδώ κύριε έχουμε αντίφαση η οποία όσο εξελίσσεται καταλήγει σε τέλειο παραλογισμό. Από την μία εφαρμόζεις οικονομία στους αιρετικούς Καθολικούς, Προτεστάντες κλπ αντιμετωπίζοντας τους ως αδερφές εκκλησίες και από την άλλη τους παλαιοημερολογίτες αδερφούς σου (που στο κάτω-κάτω έχετε το ίδιο δόγμα) τους αντιμετωπίζεις με αδιάκριτη ακρίβεια ως αιρετικούς. 

Και μάλιστα στηρίζεις την ακρίβεια της γνώμης σου στο πως εκλάμβανε ο λαός πριν από κάτι...αιώνες τους Καθολικούς τους οποίους τώρα όμως εσύ τους λες….αδερφή Εκκλησία.

 Και ο παραλογισμός σου εξελίσσεται σε απαίτηση να αναγνωρίσουν αυτοί τους Αγίους σου και εσύ τους δικούς τους Αγίους να τους καλείς «αιρετικούς». Μάλλον κάπου το έχεις χάσει τελείως…που λέει και ο «αμόρφωτος λαός».

στ) Είσαι Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως και αναγνωρίζεις την σχισματική εκκλησία της Ουκρανίας. Αυτό δεν είναι «υπερόριο»; Δεν είναι εκτός δικαιοδοσίας σου; Απάντηση: Ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως έχει δικαιοδοσία να αναγνωρίζει Εκκλησίες και εκτός ορίων του Πατριαρχείου του. Ερώτηση: Τα άλλα Πατριαρχεία έχουν δικαιοδοσία να κάνουν κληρικούς εντός των δικών σου ορίων; 

Διότι όταν οι Ρώσοι της διασποράς δώσανε αποστολική διαδοχή στους παλαιοημερολογίτες στην Ελλάδα φώναζες για υπερόριες χειροτονίες. Απάντηση: Ήταν υπερόριες. Δηλαδή εσύ έχεις την δικαιοδοσία να αναγνωρίζεις ολόκληρη Εκκλησία στα όρια άλλων Πατριαρχείων και τα άλλα Πατριαρχεία δεν έχουν δικαιοδοσία να κάνουν ούτε...παπά στα όρια σου; 

Μπορείς να αναγνωρίζεις την σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων και τόσες άλλες δεξιά και αριστερά και τα άλλα Πατριαρχεία δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα γιαυτό; Μήπως δεν έπρεπε να λέγεσαι Πατριάρχης αλλά έπρεπε να λέγεσαι Πάπας;(και αυτό παραμένει αναπάντητο)…

Για να μην πούμε τόσα παραδείγματα και αντιφάσεις ένθεν και ένθεν που θα γραφόταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει κάποια στιγμή να καταλήξουμε στο τι πρέπει να γίνει. Διότι εν τέλη αυτός που εισπράττει όλο αυτό το κύμα αντιφάσεων και εν τέλη σχισμάτων και αποτοιχισμών είναι ο λαός του Θεού. 

Με την αποτοίχιση και τα σχίσματα δεν νομίζουμε ότι βγαίνει κάτι. Εάν όλοι οι αποτοιχισμένοι ήταν μια ενιαία μάζα με ένα κρίσιμο θέμα τότε ίσως η εκτίμηση να ήταν διαφορετική. 

Εδώ έχουμε στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο αποτοιχισμένους για το εορτολόγιο, για το Κολυμβάρι, για την Παλαιά Διαθήκη, για της εικόνες, Για τον Βαρθολομαίο , για τα εμβόλια, για για για κλπ κλπ και ο καθένας από αυτούς τους αποτοιχισμένους δεν συμφωνεί με τους υπόλοιπους αποτοιχισμένους. 

Πρέπει κάποια στιγμή σε αυτό τον έρημο τον τόπο να αποφασίσει αυτός ο λαός αν είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί η προτεστάντες και το λέμε αυτό γιατί δεν μπορεί να έχουμε φτάσει στην Ελλάδα να έχει κάνει ο κάθε Έλληνας την δική του αποτοίχιση από παντού και άρα την δική του Εκκλησία. Η Εκκλησία έχει αρχές έχει θεσμούς έχει ιεραρχία έχει κανόνες. Πρέπει να το καταλάβουμε.

Λόγος γ: Τι πρέπει να γίνει.

Σε αυτό το σημείο ίσως αναρωτιέστε με ποιανού το μέρος είμαστε. Με την αλήθεια θα σας απαντούσαμε. Και η αλήθεια είναι μια στο θέμα: Αιώνες πριν στην πάλαι ποτέ αυτοκρατορία της Ρωμανίας έπεσε μια ασθένεια. Μια κακή ασθένεια χειρότερη και από τον Καρκίνο. Η διαμάχη Ενωτικών-Ανθενωτικών. 

Αν διαβάσει κάποιος τα χρονικά της εποχής αλλά και μέχρι την άλωση θα αντιληφθεί εύκολα ότι οι Ενωτικοί ήταν κατά πλειοψηφία στην άρχουσα τάξη της Ρωμανίας. Αυτή η διαμάχη κατ ουσίαν είτε θέλουμε να το δούμε είτε όχι δεν τελείωσε ποτέ. 

Από τότε μέχρι σήμερα υπήρχε και υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του λαού που δεν θέλει να είναι με τους Δυτικούς και όπως επίσης υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της άρχουσας τάξης -και συνεπώς και του κλήρου- που καλοβλέπει την πρόσδεση μας στην Δύση.

Κάποιες άλλες εποχές ίσως αυτό να μην ήταν κάτι το τόσο φοβερό. Όμως σήμερα που η Δύση μαστίζεται από την Νέα Τάξη πραγμάτων και την Μεγάλη επανεκκίνηση, τα πράγματα γίνονται κρίσιμα. 

Σε κάθε δυτική χώρα οι αιρέσεις και οι μυστικές εταιρίες αλωνίζουν σε βαθμό που είναι αδύνατον να γνωρίζει κανείς ποιος τελικά κυβερνάει τον κάθε τόπο. 

Επίσης σήμερα έχουμε και το πρόβλημα της αίρεσης του οικουμενισμού: Μια αίρεση που έχει εισχωρήσει μεθοδικά σχεδόν σε όλες τις θρησκείες και φυσικά και στην Ορθόδοξη εκκλησία.

Εν κατακλείδι την σήμερον ημέρα και στον απόηχο μιας «πανδημίας» που σκοπό της είχε να μειώσει τις ήδη περιορισμένες ελευθερίες του σύγχρονου ανθρώπου, η ανάγκη για αντίσταση και ανατροπή του οικουμενισμού και των νεοταξιτών μέσα από την Εκκλησία είναι επιτακτική. 

Δεν θα φύγουμε κύριοι εμείς από την Εκκλησία για να την κάνετε σαν τα μούτρα σας. Θα φύγετε εσείς. Κάθαρση του κλήρου και του λαού από Εθνομηδενιστές, οικουμενιστές και νεοταξίτες. Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα αυτός και ο αγώνας.

Πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό σε επίπεδο κλήρου τουλάχιστον; Πρέπει να πιέσει ο λαός τους αγνούς κληρικούς, από όλες τις πλευρές(παλαιοημερολογίτες -νεοημερολογίτες- αποτοιχισμένοι), να κάνουν συγχώρηση και να ενωθούν ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο ενάντια στους σατανάδες(κυριολεκτικά) που πάνε να κάτσουν στον σβέρκο της ανθρωπότητας για τα καλά.

 Τώρα ίσως κάποιος αναρωτηθεί αν υπάρχουν τέτοιοι αγωνιστές κληρικοί και λαϊκοί ώστε οι μεν να πιέσουν και οι δε να παραμερίσουν τα όσα έχουν πει και κάνοντας αγάπη να ενωθούν.

Σε αυτό θα απαντήσουμε ότι υπάρχουν. Σε όλες τις πλευρές και στους παλαιοημερολογίτες και στην κρατική εκκλησία και στους διάφορους αποτοιχισμένους. Δεν θα αναφέρουμε όμως ονόματα ανθρώπων που ζούνε σήμερα για ευνόητους λόγους. 

Θα αναφέρουμε σαν παράδειγμα τρεις ανθρώπους του παρελθόντος οι οποίοι ήταν χαρισματικοί και στην εποχή και την θέση τους ο καθένας πρόσφερε τα μέγιστα ως «ειρηνοποιός» αγωνιστής: ο Αυγουστίνος Καντιώτης(κληρικός ΝΗ), ο Αριστοτέλης Δελήμπασης(Θεολόγος) και ο πρ Φλωρίνης Χρυσόστομος(κληρικός ΠΗ). Τέτοιες προσωπικότητες υπάρχουν και σήμερα. Στο χέρι μας είναι να τις πλαισιώσουμε και να τις ενθαρρύνουμε ώστε να κάνουν συγχώρηση και να ενωθούν στον καλό αγώνα.

Η ανάγκη για κάτι τέτοιο είναι δραματικά μεγάλη: όσο οι οικουμενιστές κληρικοί εισχωρούν στην ιεραρχία τόσο οι αποτοιχισμένοι είναι σε πόλεμο μεταξύ τους και τόσο οι οικουμενιστές συμπλέουν σε θέματα ζωτικά. 

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο τέλος, το Ελληνορθόδοξο πατριαρχείο στο σύνολο του, θα καταλήξει μητρόπολη του Πάπα και εκτός Αποστολικής διαδοχής και τότε η θεωρία της τρίτης Ρώμης δεν θα είναι θεωρία αλλά θλιβερή πραγματικότητα.

Όμως αυτός ο τόπος γέννησε Αγίους, μάρτυρες, γέννησε την Ρωμανία, το Άγιο όρος και δεν μπορεί ούτε είναι δίκαιο για την ιστορία του να καταλήξει έτσι. Συνεπώς ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του -λαός και κλήρος- και ας αφήσουμε στην άκρη την ιστορία: Ότι έγινε έγινε. Συγχώρηση, ενότητα, αγώνας από κοινού μέχρι να στείλουμε τους αντίχριστους εκεί που ανήκουνε.


Ιωάννης Βαρκάρης


151 σχόλια:

  1. Ελπίζω έστω και στο παραπέντε να βάλουμε μυαλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ https://www.freevolition.gr
      Γιατί Ορθοδοξία σημαίνει ορθή πίστη με ορθοπραξία που μας δίδαξαν οι άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, Μάρτυρες και Ομολογητές της διαχρονικής Μίας Αγίας Εκκλησίας του αναστημένου Θεανθρώπου Χριστού, ο οποίος αποτελεί και την Μοναδική Κεφαλή της Εκκλησίας μας. Γιατί η Εκκλησία μας είναι Χριστοκεντρική και όχι επισκοποκεντρική αντίχριστη παποκεντρική.
      Ο Επίσκοπος είναι εις Τύπον και Τόπον Χριστού μόνο όταν ορθοτομεί τον Λόγο της Αληθείας ενώ όταν εκφράζει δημόσια αιρετικές απόψεις έχουμε υποχρέωση σύμφωνα με την εντολή του Χριστού: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... "ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ" να αποχωριστούμε, αποτειχιστούμε https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm από τον αιρετικό ψευδεπίσκοπο και όλους τους αιρετικούς για να μην γινόμαστε από Σώμα Χριστού ένα αιρετικό σώμα μαζί τους και να μην χάσουμε την αθάνατη ψυχή μας στην αιώνια κόλαση προδίδοντας σαν τον Ιούδα τον Χριστό και την Μία Αγία Εκκλησία Του. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.
      Μέγας Αθανάσιος
      «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).
      «Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.
      «Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321).
      Γιατί δεν αρκεί η Αποστολική Διαδοχή με την χειροτονία αλλά είναι απαραίτητη και η διατήρηση της αληθινής Ορθόδοξης Πίστης και Ιερής παράδοσης των Αποστόλων, αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας , Μαρτύρων και Ομολογητών για να είμαστε αληθινοί Χριστιανοί, δηλαδή, ορθόδοξοι. Γιατί όλοι οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, Μάρτυρες και ομολογητές και ο πιστός λαός του Θεού (120 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ!) ήταν απομακρυσμένοι από τις αμαρτίες με την διαρκή μετάνοια και ιδιαιτέρα ήταν αποχωρισμένοι, αποτειχισμένοι από την μεγίστη αμαρτία της αίρεσης που διαστρεβλώνει τον Άγιο Λόγο του Θεού και φανερώνει αμετανοησία και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος του Θεού.
      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    2. Η συνέχεια από ανωτέρω...

      Για αυτό οι Άγιοι Πατέρες μας, ο πιστός Λαός του Θεού είναι διαχρονικά αποτειχισμένοι από τους αρειανιστες, τους εικονομάχους, τους μονοφυσίτες, τους μονοθελητές, τους παπικούς του αλάθητου αντίχριστου αιρετικούς Πάπα της Ρώμης με το φιλιόκβε, πρωτείο και το αλάθητο, τους προτεστάντες, που ο καθένας τους είναι ένα νέος Πάπας, τους ουνίτες και άλλους επονομαζόμενους παλαιοχριστιανούς και όλους τους αιρετικούς οικουμενιστές πανθρησκειαστές αντίχριστους σιωνιστες σήμερα του νέου και παλαιού ημερολογίου των αμέτρητων παρασυναγωγών, ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΏΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
      Γιατί δεν υπάρχει Εκκλησία του νέου και παλαιού ημερολογίου αλλά μόνο η Μία Αγία Εκκλησία του Χριστού, αυτή των αγίων θεοφόρων Πατερών μας, Μαρτύρων και Ομολογητών.... Αυτή την ορθοπραξία της Ιερής Ορθόδοξης Παράδοσης μας έδωσαν ο Χριστός, οι Απόστολοι, οι άγιοι Πατέρες μας, Μάρτυρες και Ομολογητές, Μέγας Αντώνιος, Μέγας Βασίλειος, Μέγας Αθανάσιος, Μέγας Φώτιος, Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος, άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, ο Ιερομάρτυρας και Εθνομάρτυρας άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς, ο άγιος Παίσιος και αμέτρητοι άλλοι άγιοι που βλέπουμε στο συναξάρι της Εκκλησίας μας, που είναι όλοι με διαρκή μετάνοια και ταπεινό φρόνημα απομακρυσμένοι, αποτειχισμένοι από την αμαρτία και ιδιαιτέρα από την μεγαλύτερη αμαρτία της βλάσφημης αίρεσης και αποστασίας, παναιρεσης πανθρησκείας του σιωνιστικου οικουμενισμού σήμερα https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

      Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ https://www.freevolition.gr/666.htm ". ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ "Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ", Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ" ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗΣ-ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ", ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.

      Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;" (Λουκ. 18, 8).

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ: "ΥΠΕΡ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΥΦΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ.

      Διαγραφή
    4. Βασικά διάβασες ένα άρθρο και δεν απαντάς σε τίποτα από αυτά που θίγει το άρθρο αλλά λες τα δικά σου τα οποία στέλνεις και σε μαίηλ δεξια αριστερά και μου γεμίζεις το μαίηλ με κατεβατά. Οι Άγιοι πατέρες που λες ότι αποτοιχιζόντουσαν από την αίρεση ήταν ιερείς που κάνανε μυστήρια χωρίς να μνημονεύουν κάποιον συγκεκριμένο Επίσκοπο; Υπάρχει απάντηση σε αυτό; Λες ότι είσαι στις έσχατες μέρες. Έχεις κάποιο είδος μήνυμα για κάτι τέτοιο; Που ξέρεις ότι δεν είσαι ακόμα στην αρχή; Α και πού είσαι; Μια που τα είπαμε. Στους πατέρες μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τον μέγιστο Άγιο Παφνούτιο ο οποίος ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ στην οικουμενική σύνοδο την αγαμία των Επισκόπων που ζητούσαν διακαώς οι φράγκοι. Γιατί ο Επίσκοπος έπρεπε να είναι «μιας γυναικός άνδρας» έτσι; Τώρα μην το συνεχίσουμε σου προτείνω

      Διαγραφή
    5. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ: "ΥΠΕΡ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΥΦΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΙ Η ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΟΥΝΙΤΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ. Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... "ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ".
      ΘΑΡΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 2003 ΕΤΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ... ΕΙΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ... ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ; Η ΑΓΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ; ΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ EMAILS ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ: ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ) ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ EMAILS ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ… Χ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ. Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232).
      ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ: https://www.freevolition.gr/ .
      ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
    6. ΘΑΡΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 2023 (ΟΧΙ 2003 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ) ΕΤΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ... ΕΙΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ... ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ; Η ΑΓΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ; ΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

      ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ: "ΥΠΕΡ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΥΦΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ "ΕΙΝΙ" ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ) Η ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΟΥΝΙΤΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

      Διαγραφή
    7. ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΑΓΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΝΟΩ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ... ΩΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩ "ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ"...

      Διαγραφή
    8. Πολλά λάθη και όχι ένα: 1. Αποκαλείς (ανώνυμα φυσικά) Ουνίτες μια μειονότητα. Μάλλον δεν αντιλλαμβάνεσαι την διαφορά θρησκείας και μειονότητας. 2. Το άρθρο μιλάει για μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αποτοιχισμένη μονή που μνημονεύουν κάποιον μυστικό Επίσκοπο και όχι για όλους τους αποτοιχισμένους. 3. Θαρρείς ότι είμαστε στους έσχατους καιρούς αλλά στηρίζεις τα όσα κηρύττεις σαν να είμαστε σίγουρα στους έσχατους και όχι «μάλλον»(τώρα το γυρίζεις κάπως). 4. Λες ότι προφητεύω και μάλλον μιλάς στον τελείως λάθος άνθρωπο για προφητείες. 5. Πως κάνει ο ιερέας μυστήρια χωρίς Επίσκοπο δεν μας λες το οποίο είναι το κεντρικό θέμα του σημείου που θίγεις και αντί αυτού επιμένεις να εξηγείς κάτι άσχετο. Το άρθρο δεν λέει πουθενά ότι δεν έπρεπε να αποτοιχιστεί ο αποτοιχισμένος ιερέας. Μάλλον εσύ απαντάς σε άλλα αντί άλλων. 6. Μιλάς ακατάσχετα, συνδέεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους και δεν απαντάς καθαρά σε αυτά που σε ρωτάνε: Κλασικά γνωρίσματα των αιρετικών. πεντηκοστιανός η ιαχωβάς είσαι; Έλα φανερώσου τώρα και θα σου πω και εγώ γιατί έθιξα την αγαμία των επισκόπων. Λοιπόν;

      Διαγραφή
    9. ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΕΘΙΞΕΣ... ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΣΥΝΟΔΙΚΑ... ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ...

      Διαγραφή
    10. Εξακολουθείς να μην απαντάς σε αυτά που σε ρωτάω όμως. ..

      Διαγραφή
    11. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΝΙΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ;... ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙΣ... ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑΡΡΩ, ΝΟΜΙΖΩ, ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 2023 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ https://www.freevolition.gr/ ... ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΙΑΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΟΝΟΓΕΝΟΥΣ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.... Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΠΑΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ;;;
      Μέγας Αθανάσιος
      «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).
      «Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.
      «Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321).
      Γιατί δεν αρκεί η Αποστολική Διαδοχή με την χειροτονία αλλά είναι απαραίτητη και η διατήρηση της αληθινής Ορθόδοξης Πίστης και Ιερής παράδοσης των Αποστόλων, αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας , Μαρτύρων και Ομολογητών για να είμαστε αληθινοί Χριστιανοί, δηλαδή, ορθόδοξοι. Γιατί όλοι οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, Μάρτυρες και ομολογητές και ο πιστός λαός του Θεού (120 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ!) ήταν απομακρυσμένοι από τις αμαρτίες με την διαρκή μετάνοια και ιδιαιτέρα ήταν αποχωρισμένοι, αποτειχισμένοι από την μεγίστη αμαρτία της αίρεσης που διαστρεβλώνει τον Άγιο Λόγο του Θεού και φανερώνει αμετανοησία και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος του Θεού.

      Διαγραφή
    12. ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΙΕΧΩΒΑΣ... ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΡΧΙΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΙΕΧΩΒΑ...

      Διαγραφή
    13. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

      Διαγραφή
    14. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΠΩΝΥΜΑ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

      Διαγραφή
    15. Εν τέλη θα μου πεις Πως κάνει ο ιερέας μυστήρια χωρίς Επίσκοπο; Η θα συνεχίσεις να πετάς την μπάλα στην εξέδρα;

      Διαγραφή
    16. Και δεν μπορείς να μου απαντήσεις στο ερώτημα για τον εξής λόγο: Αν πεις ότι Ο αποτοιχισμένος ιερέας που μου λες ήξερε πρίν γίνει κληρικός ότι ο Επίσκοπος που θα τον έκανε παπά ήταν οικουμενιστής. Ωστόσο πήγε και έγινε παπάς σε έναν οικουμενιστή Επίσκοπο και μετά...αποτοιχίστηκε. Σιμωνία θυμίζει αυτό. Αν πάλι πεις ότι δεν το ήξερε ότι ο Επίσκοπος ήταν οικουμενιστής σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αποτοιχιστεί μεν αλλά να γίνει λαικός δε διότι αναγνωρίζει ότι η ιεροσύνη που δέχθηκε ήταν από αιρετικό και άρα ανυπόστατη

      Διαγραφή
    17. ΕΣΥ ΟΥΝΙΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ;;; ΑΙΔΩΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΠΑΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΝΩ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΦΑΓΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...
      ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ;
      ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;;;
      Μέγας Αθανάσιος
      «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).
      «Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.
      «Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321).
      Γιατί δεν αρκεί η Αποστολική Διαδοχή με την χειροτονία αλλά είναι απαραίτητη και η διατήρηση της αληθινής Ορθόδοξης Πίστης και Ιερής παράδοσης των Αποστόλων, αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας , Μαρτύρων και Ομολογητών για να είμαστε αληθινοί Χριστιανοί, δηλαδή, ορθόδοξοι. Γιατί όλοι οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, Μάρτυρες και ομολογητές και ο πιστός λαός του Θεού (120 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ!) ήταν απομακρυσμένοι από τις αμαρτίες με την διαρκή μετάνοια και ιδιαιτέρα ήταν αποχωρισμένοι, αποτειχισμένοι από την μεγίστη αμαρτία της αίρεσης που διαστρεβλώνει τον Άγιο Λόγο του Θεού και φανερώνει αμετανοησία και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος του Θεού.

      Διαγραφή
    18. Η ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΟΥΝΙΤΗ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΥΝΙΤΗ... ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

      Διαγραφή
    19. Βλέπω εξάπτεσαι και βρίζεις. Δηλαδή μήπως είσαι «αποτοιχισμένος» παπάς και μνημονεύεις γενικά και αόριστα η πας σε τέτοιο παπά; Μάλιστα. Και μετά λες σε εμένα για Πάπα και Ουνίτες. Καταγγέλεις όλους τους Ορθόδοξους Επίσκοπους επί της γης ως αιρετικούς και μιλάς σε εμένα για Ουνία; Όταν σε Κάνανε παπά(η τον παπά που πας) δεν ήταν αιρετικοί οι επίσκοποι;Τώρα γίνανε;

      Διαγραφή
    20. αρχισατε παλι να εξελισετε την μαλακια σε επιστημη και βρισιματα χριστιανουληδεσ ορθοδοξοι

      Διαγραφή
    21. Απλά εξασκούμαι. Αφού μας ανέχεται ο Οίμος και δεν μας έχει κράξει ακόμα...του βγάζω το καπέλο...;)

      Διαγραφή
    22. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ... ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΚΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ. Ο ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ... ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΥΒΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΔΩ...
      ΙΔΟΥ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ:
      Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ https://www.freevolition.gr/666.htm ". ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ "Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ", Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ" ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗΣ-ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ", ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.

      Διαγραφή
    23. Δηλαδή κατά εσένα όλοι οι Επίσκοποι από το 2001 και μετά είναι αιρετικοί; Μάλιστα. Να σε ρωτήσω. Δηλαδή ο «αποτοιχισμένος παπάς» που πηγαίνεις ή που είσαι, είναι ο τελευταίος Ορθόδοξος κληρικός στον πλανήτη; Πω ρε φίλε. Τι πήγα να κάνω. Πήγα να σου χαλάσω την δουλειά. Τι λες τώρα. Πως να σε αποζημιώσω;

      Διαγραφή
    24. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2016 ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ https://ec-patr.org/patriarchiki-ka-synodiki-gkyklios-pi-t-sygklisei-t-s/ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .

      Διαγραφή
    25. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΝΙΤΗ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΟΥΤΕ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ... ΓΙΑΤΙ «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5). «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)». ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΟΥΝΙΤΗ...

      Διαγραφή
    26. Αυτά έχουν γίνει και ξαναγίνει. Δεν ανακάλυψες τον κύκλο. Και μετά την σύνοδο φερράρας φλωρεντίας είχες δύο Λατίνους Πατριάρχες στην σειρά. Και πολλές φορές και επισκόποι και πατριάρχες είχαν πέσει σε αίρεση, αλλά ΠΟΤΕ δεν βγήκε παπάς να πει ότι είναι ο τελευταίος Ορθόδοξος κληρικός επί της γής. Αυτό που λες αγγίζει τα Όρια της βλασφημίας και της ΘΕΟΜΑΧΙΑΣ καημένε. Έχουμε την σαφή υπόσχεση από τον Κύριο μας ότι η Εκκλησία του δεν θα πέσει όσο υπάρχει αυτός ο κόσμος. Οι Απόστολοι όρισαν Επισκόπους και τώρα λες εσύ πως Δεν βρίσκει ο κληρικός σου έναν Ορθόδοξο Επίσκοπο στα άλλα Πατριαρχεία; Στην Ρωσία; Στην Σερβία; Τι λες τώρα. Και λες εμένα αιρετικό; Αιρετικέ

      Διαγραφή
    27. ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΥΝΙΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ

      Διαγραφή
    28. Είπε αυτός που έκανε την εκκλησία του ενός....παπά! Τραγικό. Γελάνε και οι πέτρες

      Διαγραφή
    29. ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΑΝΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ varkarisnews Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ. Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;" (Λουκ. 18, 8). ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    30. Πάλι δικαιολογείς την αίρεση σου με τις έσχατες ημέρες. Όπου σε συμφέρει είμαστε κοντά όποτε σε συμφέρει μάλλον είμαστε και όποτε σε συμφέρει είμαστε στις έσχατες ημέρες. Ξέχασες αυτό που λέει ότι το ναι σας να είναι ναι και το οχι όχι. Η αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία του ΕΝΟΣ ΠΑΠΑ. Αλήθεια τώρα. Τον διαχειριστή γιατί τον απειλείς συνέχεια; Τόσο εωσφορικά θεωρείς ότι έχεις δίκιο που απειλείς κιόλας τον διαχειριστή σε μια δημόσια κουβέντα; Σχολιάζεις στο ιστολόγιο αλλουνού και τον απειλείς κιόλας; Τέτοιο θράσος οι αιρετικοί βρε παιδί μου....

      Διαγραφή
    31. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕ ΠΑΠΟΔΟΥΛΕ ΟΥΝΙΤΗ varkarisnews ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ varkarisnews. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ. Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)»... ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.

      Διαγραφή
    32. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕ ΠΑΠΟΔΟΥΛΕ ΟΥΝΙΤΗ varkarisnews ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ varkarisnews. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ. Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)»... ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.

      Διαγραφή
    33. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕ ΠΑΠΟΔΟΥΛΕ ΟΥΝΙΤΗ varkarisnews ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ varkarisnews. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ. Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)»... ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ;;;

      Διαγραφή
    34. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕ ΠΑΠΟΔΟΥΛΕ ΟΥΝΙΤΗ varkarisnews ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ varkarisnews. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ. Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)»... ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ;;;

      Διαγραφή
    35. Πρώτον είσαι ηλίθιος. Είσαι και σχολιάζεις στους σέρβερ της google στην οποία είμαι πιστοποιημένος εκδότης και συνεργάτης και κάνεις ΣΠΑΜ. Αυτό που κάνεις είναι η έννοια του ΣΠΑΜ και είναι αξιόποινο. Δεύτερον ασκείς δόλιο προσηλυτισμό. Προσβάλλεις το Ελληνορθόδοξο πατριαρχείο στο σύνολο του αφού το βγάζεις στο σύνολο του αιρετικό. Και αυτό είναι αξιόποινο.Τρίτον έχεις ψυχικό θέμα. Διαλαλείς μια ακράδαντη για εσένα αλήθεια και πιάνεις εχθρό όποιον σου υποδείξει το λάθος σου. Αυτό χρίζει ιατρικής βοήθειας. Τέταρτον. Είσαι κακός. Προσβάλλεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και καταστάσεις που δεν κατανοείς μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να πουν την γνώμη τους η οποία είναι αντίθετη με την δική σου. Και αυτό είναι αξιόποινο. Βασικά ένας κοινός σαλεμένος παραβατάκος είσαι που έχει κάνει το δικό του μαγαζί και πουλάει την μόνη αλήθεια που «μόνο αυτός κατάλαβε και κατέχει». Κανείς δεν θα ασχοληθεί παραπάνω μαζί σου. Ζεις ήδη την κόλαση σου επι της γης: Μόνος,μισότρελος, κακός, -μωραίνει ο Κύριος αυτούς που εργάζονται την απώλεια -. Πάω να γράψω κάνα άρθρο. Σε βαρέθηκα

      Διαγραφή
    36. ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ Σ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ SPAM ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΩΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ varkarisnews. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ.
      ΟΣΟ ΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ varkarisnews ΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ...
      ΙΔΟΥ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ...
      ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕ ΠΑΠΟΔΟΥΛΕ ΟΥΝΙΤΗ varkarisnews ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ varkarisnews. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ. Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)»... ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ;;;

      Διαγραφή
    37. ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ SPAM ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΩΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ varkarisnews. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ.
      ΟΣΟ ΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ varkarisnews ΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ...
      ΙΔΟΥ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ...
      ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕ ΠΑΠΟΔΟΥΛΕ ΟΥΝΙΤΗ varkarisnews ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ varkarisnews. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ. Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)»... ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ;;;

      Διαγραφή
    38. ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ 22: "ὃς δ' ἂν εἴπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, Ρακά, ἔνοχος ἔσται τῷ συνεδρίῳ· ὃς δ' ἂν εἴπῃ, Μωρέ, ἔνοχος ἔσται εἰς τὴν γέενναν τοῦ πυρός".
      ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ SPAM ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΩΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ varkarisnews. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ.
      ΟΣΟ ΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ varkarisnews ΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ...
      ΙΔΟΥ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ...
      ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕ ΠΑΠΟΔΟΥΛΕ ΟΥΝΙΤΗ varkarisnews ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ varkarisnews. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ. Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)»... ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ;;;

      Διαγραφή
    39. ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ 22: "ὃς δ' ἂν εἴπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, Ρακά, ἔνοχος ἔσται τῷ συνεδρίῳ· ὃς δ' ἂν εἴπῃ, Μωρέ, ἔνοχος ἔσται εἰς τὴν γέενναν τοῦ πυρός".

      Διαγραφή
    40. Σε ένα μόνο έχεις δίκιο. Δεν είμαι Έλλην. Το δηλώνω πως είμαι Ρωμιός. Ρωμιός Χριστιανός Ορθόδοξος που ακολουθάω την Ορθόδοξη Εκκλησία των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων, των Αποστόλων,των οικουμενικών συνόδων της Παλαιάς Διαθήκης και της Καινής Διαθήκης. Εσένα όμως τι σε νοιάζει αν είμαι Έλλην; Ούτε και εσύ είσαι Έλλην με αυτή την φάτσα που είδα στο μπλόγκ σου. Για Εβραίος μου μοιάζεις και μάλιστα Χάζαρος

      Διαγραφή
    41. ΑΓΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

      ΠΡΟΔΡΟΜΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ varkarisnews ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑΣ ΟΥΝΙΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ «ΑΛΑΘΗΤΟΥ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ... ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ... ΠΟΣΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ;

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ (ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ) ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΣΩΖΕΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΜΟΝΟ ΡΩΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ) ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΣΤΕΡΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΛΟΓΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΘΩΣ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΧΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...

      ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ.

      Διαγραφή
    42. Αλήθεια σε ποιόν πνευματικό πηγαίνεις; Που πας εκκλησία ρε συ που το παίζεις και καλά ομολογία; Εξομολογείσαι, κοινωνάς;Η τα λες στην εικόνα μόνος σου; Μιλάς αόριστα για κάποιον αποτοιχισμένο παπά. Μήπως είναι μυστικός παπάς;

      Διαγραφή
    43. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ:
      Μέχρι πότε θα είμαστε αποτειχισμένοι και πώς θα εκκλησιαζόμαστε; Μέχρι να γίνει μια Οικουμενική Σύνοδος που εκφράζοντας την Βούληση του Πιστού ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥ Λαού του Θεού, όπως έγινε επί εικονομαχίας μετά από 120 χρόνια που διήρκησε και καθαίρεσαν τους αμετανόητους ψευδεπισκόπους και εξέλεξαν νέους για να λήξει η μεγάλη περίοδος της αίρεσης της εικονομαχίας. Και αν έχουν πέσει όλα τα Πατριαρχεία και οι Τοπικές Εκκλησίες στην παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού και δεν βρίσκουμε ούτε έναν Ιερέα να εκκλησιαστούμε τότε θα πράξουμε όπως γνωρίζουμε από την εκκλησιαστική ιστορική Ιερή παράδοση ότι έπραξε ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής. Γιατί τότε είχαν πέσει όλα τα Πατριαρχεία και οι Τοπικές Εκκλησίες στην αίρεση του Μονοθελητισμού και ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής δεν είχε καμιά εκκλησιαστική κοινωνία με τους αιρετικούς μονοθελήτες ψευδεπικόπους και ψευδοιερείς και τον ακολουθούσε στην αποτείχισή του και ο πιστός Λαός του Θεού για αυτό τον φυλάκισαν και δολοφόνησαν μέχρι που μια Οικουμενική Σύνοδος καθαίρεσε τους μονοθελήτες ψευδεπισκόπους και ανακήρυξε άγιο τον Μάξιμο τον Ομολογητη, που ήταν ήδη στην συνείδηση το πιστού λαού άγιος. ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ: "ΥΠΕΡ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΥΦΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. Ή ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Μέγας Αθανάσιος ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ (ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ) ΙΕΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ... ΓΙΑΤΙ «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).

      ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ;... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ, ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ... ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ 22: "ὃς δ' ἂν εἴπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, Ρακά, ἔνοχος ἔσται τῷ συνεδρίῳ· ὃς δ' ἂν εἴπῃ, Μωρέ, ἔνοχος ἔσται εἰς τὴν γέενναν τοῦ πυρός".

      ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
    ΟΜΩΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ε.Κ ΤΙ ΤΟΘΕΛΕ ΤΟ ΟΙΚΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ,ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΙΝΟΣ;
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ.
    Αγαθος Συμεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόσο γνωρίζω: Ναι διαθέτει κάποιον τίτλο ευγενείας και το οικόσημο είναι παλαιό στην οικογένεια του,όχι δεν είναι Λατίνος αλλά από οικογένεια της πόλης(Κωνσταντινούπολη). Τα λατινικά είναι ρητό του Θωμά Ακινάτη που σημαίνει « Ο κακός νόμος δεν είναι καθόλου νόμος». Και οι Παλαιολόγοι είχαν Οικόσημο και πολλές ευγενείς οικογένειες της Ρωμανίας. Δεν είναι κάτι νέο. Εμένα μου είναι αδιάφορο αν κάποιος έχει οικόσημο η όχι τώρα αν ενοχλείσαι εσύ μπορείς τουλάχιστον να εξηγήσεις τι το ενοχλητικό έχει το θέμα ώστε να καταλάβω που η ένσταση ...

      Διαγραφή
    2. ΘΩΜΑΣ ΑΚΙΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΠΙΚΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΑΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

      Διαγραφή
    3. Η αναίρεση των επιδράσεων του Θωμά Ακινάτη στη Βυζαντινή θεολογία του ΙΔ΄αιώνα . Selected chapters
      by Petros Toulis 2014
      https://www.academia.edu/6777476/Η_αναίρεση_των_επιδράσεων_του_Θωμά_Ακινάτη_στη_Βυζαντινή_θεολογία_του_ΙΔ_αιώνα_Selected_chapters

      Διαγραφή
    4. Ρε μάστορα ξεκόλα. Ένα ρητό είναι. Πολλοί χρησιμοποιούν ρητά του Μαρξ του Λάο Τσε του Τσώρτσηλ του Σωκράτη του Χίτλερ. Το ότι είναι ο άλλος αιρετικός δεν σημαίνει πως ότι είπε είναι λάθος. Στην Εκκλησία διαβάζεις κείμενα του Ωριγένη ο οποίος όμως είναι αναθεματισμένος από τους πατέρες. Πως διαβάζεις στην εκκλησία λοιπόν κείμενα ενός αιρετικού;Σιγά μην κάτσουμε να αναλύσουμε τον Ακινάτη τώρα επειδή σε ένα οικόσημο κάποιος έβαλε ένα ωραίο ρητό του. Έλεος πια. Τρικυμία εν κρανίο

      Διαγραφή
    5. Δεν το σώζεις με σοφιστείες των ουνιτών που δεν είναι ορθόδοξοι, δηλαδή, δεν είναι χριστιανοί.

      Διαγραφή
    6. Η ΙΔΙΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ή ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ
      ΔΕΝ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΣΗΜΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΡΩΜΑΊΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ .
      ΤΟ *ΒΥΖΑΝΤΙΟ* ΩΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ -ΤΟΥ IMPERIUM ROMANUM ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΕΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΝΧΕΝ .
      Ο ΑΚΙΝΑΤΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΤΙΚΟΣΤΡΟΦΟΣ ΠΑΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ;
      Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΖΟΥΜΕ
      ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΙΟΝΟΥΜΕ .
      Η ΔΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΔΕΣΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΒΑΥΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΜΗΤΡΟΠΩΛΗΤΩΝ.
      ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.
      SS

      Διαγραφή
    7. κάναμε την πίστη μας Επιστήμη της Θεολογίας και σπουδάζουμε μέχρι και ντοκτορά μοιράζουν και μάστερ αλλοδαπής .αιδώς και έλεος.
      σε λίγο θα δινουν και Όσκαρ πατριαρχικού ρόλου, α βραβείο σκηνοθεσίας αρχιεπικόπου κλπ
      Συμεων

      Διαγραφή
    8. Συμεών γράψε κάνα άρθρο στο θέμα. Βρίσε μας βρίσε και εμένα. Σε πάω. θα το ανεβάσω και στο μπλόγκ μου.

      Διαγραφή
    9. ΒΑΡΚΑΡΗ ΕΙΠΑΜΕ ΑΓΑΘΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
      ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ,ΔΕΝ ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΩ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
      ΕΣΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΗ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ,
      ΕΓΩ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΑΣΗΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΑΦΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
      ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ.

      Διαγραφή
    10. Ρε συ Συμεών άσε τον παπάρη και τον παπμιχάλη και κοίτα να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση. Οι γενιές μας φεύγουνε. Σε λίγο δεν θα μπορούμε. Τι κόσμο θα παραδώσουμε στους επόμενους; Αν μπορούμε έστω με ένα άρθρο έστω με ένα σχόλιο έστω με μια συγχώρεση να φτιάξουμε κάπως αυτό το μπ@υρδέλο δεν θα είναι ωφέλιμο και για εμάς; Στην τελική φταίει και η γενιά μας γιαυτό που παραδίδει. Δεν είναι προσωπικό αλλά κάπως πρέπει να το μαζέψουμε το πράγμα μπας και συγκινήσουμε κάπως τον αρχηγό από ψηλά και δώσει καμία παράταση διότι αν συνεχίσει έτσι το πράγμα θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους. Σκέψου το λίγο και άσε τα πολυκαταστήματα με τα φωτάκια. Είναι άλλο γήπεδο που λες και εσύ

      Διαγραφή
  3. Ωστόσο όλα αυτά είναι άσχετα με το ρητό και το νόημα του. Τα Λατινικά είναι απλοποιημένα Ελληνικά κατ ουσίαν. Η Ρωμανία ήταν μια αυτοκρατορία που είχε διάφορους και διάφορα μέσα της. Είχε Αρμένιους είχε Γενουάτες. Είναι πιο ευρύτερος όρος από τον Ελληνισμό. Δηλαδή αν έχεις κάποιον Ορθόδοξο Χριστιανό που μιλάει Λατινικά θα είχες πρόβλημα με αυτό(υποθετικό το ερώτημα); Άλλωστε και με τους Ρωμαίους είμαστε μια ράτσα(την Ρώμη την έφτιαξε ο Ρωμύλος και ο Ρώμος που φύγαν από την Τροία που ήταν Ελληνική αποικία). Τώρα για το άλλο που λες έχεις ένα δίκιο (Ότι η Εκκλησία είναι δέσμια σε αυτούς που μας καθίσαν στον σβέρκο) αλλά το πρόβλημα γιαυτό δεν είναι ο προτεσταντισμός η ο Παπισμός αν θες την γνώμη μου. Το πρόβλημα είναι η καλοπέραση του λαού. Καλομάθαμε και στην ουσία νομίζουμε ότι είναι θρησκευτικό το θέμα. Όταν ο άλλος δεν θέλει να θυσιάσει και να ρισκάρει για τίποτα μετά μου λέει για τον Χριστιανισμό. Είναι αντιφατικό και δεν το καταλαβαίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΦΘΟΝΟΥΣΑΝ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ... ΡΩΜΙΟΣ, ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΕΛΛΗΝ.

      Διαγραφή
    2. Ε είπαμε Ρωμανία. Και Ρωμαίος αυτοκράτορας. Ελληνορθόδοξος Ελλην δεν έχω δει καμία υπογραφή πουθενά. Ρωμανία και Ρωμαίος αυτοκράτορας και Ρωμιοί. Απλά πράγματα

      Διαγραφή
    3. ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΝΑΣ ΒΑΡΚΑΡΗ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.
      ΕΧΩ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
      ΓΙΑ ΝΑΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ .
      ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.
      ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΩΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ.
      ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΦΩΝΟ.
      ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ.
      ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.
      ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΩΠΕΣ.

      Διαγραφή
    4. Δεν τα γυρνάω .Πάντα μου δημιουργούσε έναν προβληματισμό η έννοια της Ελληνορθοδοξίας όσο και της Ρώσικης Ορθοδοξίας όσο και της Σέρβικης. Προτιμούσα να μην βάζω Εθνικούς όρους στην Αλήθεια. Ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός είναι η αλήθεια αλλά δεν αφορά μόνο τους Έλληνες η τους Σέρβους η τους Ρώσους. Η αλήθεια αφορά τους πάντες. Το ίδιο λάθος κάνανε και οι Εβραίοι. Εθνικοποιήσανε την πίστη και την πατήσανε. Ωστόσο αυτό είναι προσωπική μου οπτική και δεν νομίζω ότι θίγει κάτι...

      Διαγραφή
    5. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ;;;

      Διαγραφή
    6. Σαν Ρωμαίος υπέγραφε όχι σαν Έλληνας. Αυτό που λέω είναι ότι η Ρωμανία δεν είχε και τόση σύνδεση με την Ελλάδα την σημερινή. Ούτε η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωμιοσύνης είχε τότε τόσο πολύ ταύτιση με την σημερινή «Ελληνική Εκκλησία» Αυτό λέω

      Διαγραφή
    7. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ, ΡΩΜΙΟΣ, ΕΛΛΗΝ... ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΔΙΑΒΟΛΑΚΟ.

      Διαγραφή
    8. Έχω την βραδινή βάρδια στην κοινότητα. Στα βουνά πάντα κάποιος πρέπει να είναι ξύπνιος για ευνόητους λόγους. Θα κοιμηθώ όταν εσύ θα ξυπνήσεις. Τι να κάνουμε. Το καθήκον βλέπεις.....

      Διαγραφή
    9. ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΣΟΥ;;;

      Διαγραφή
    10. Είπε η εκκλησία του ενός παπά...Πρέπει να παίζει καλή μπίζνα για να κάνεις έτσι εσύ. Κάτσε να το ψάξω λίγο...

      Διαγραφή
    11. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ... ΤΙ ΛΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ varkarisnews ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ;;;; Προφητεία για τον αντίχριστο "αλάθητο" αιρετικό Πάπα της Ρώμης με αρίθμηση 90) «Τον Πάπαν να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία» από το βιβλίο "ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ" του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ στην σελίδα http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=42718 .
      Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΝ ΑΛΑΣ https://www.freevolition.gr/euthimia.htm

      Διαγραφή
    12. Ο Χριστός έδωσε τα κλειδιά της Εκκλησίας του στους Αποστόλους όμως αιρετικέ, Οι οποίοι Απόστολοι Όρισαν Επισκόπους. Εξομολογούμαστε σε ιερέα και όχι στην εικόνα του Χριστού. Κοινωνάμε σε Ιερέα και όχι μόνοι μας. Η Εκκλησία έχει κεφαλή τον Χριστό ΑΛΛΑ ο Χριστός όρισε Επισκόπους και Ιερείς να μας καθοδηγούν σε αυτόν. Συνεπώς και αφού δεν δέχεσαι την απόφαση του Χριστού να μας ποιμαίνουν Επίσκοποι είσαι αιρετικός

      Διαγραφή
    13. ΠΑΛΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ varkarisnews ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ):
      ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ https://www.freevolition.gr
      Γιατί Ορθοδοξία σημαίνει ορθή πίστη με ορθοπραξία που μας δίδαξαν οι άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, Μάρτυρες και Ομολογητές της διαχρονικής Μίας Αγίας Εκκλησίας του αναστημένου Θεανθρώπου Χριστού, ο οποίος αποτελεί και την Μοναδική Κεφαλή της Εκκλησίας μας. Γιατί η Εκκλησία μας είναι Χριστοκεντρική και όχι επισκοποκεντρική αντίχριστη παποκεντρική.
      Ο Επίσκοπος είναι εις Τύπον και Τόπον Χριστού μόνο όταν ορθοτομεί τον Λόγο της Αληθείας ενώ όταν εκφράζει δημόσια αιρετικές απόψεις έχουμε υποχρέωση σύμφωνα με την εντολή του Χριστού: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... "ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ" να αποχωριστούμε, αποτειχιστούμε https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm από τον αιρετικό ψευδεπίσκοπο και όλους τους αιρετικούς για να μην γινόμαστε από Σώμα Χριστού ένα αιρετικό σώμα μαζί τους και να μην χάσουμε την αθάνατη ψυχή μας στην αιώνια κόλαση προδίδοντας σαν τον Ιούδα τον Χριστό και την Μία Αγία Εκκλησία Του. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ...

      ΕΣΥ ΟΥΝΙΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ;;; ΑΙΔΩΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΠΑΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΝΩ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΦΑΓΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...
      ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ;
      ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;;;
      Μέγας Αθανάσιος
      «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).
      «Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.
      «Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321).
      Γιατί δεν αρκεί η Αποστολική Διαδοχή με την χειροτονία αλλά είναι απαραίτητη και η διατήρηση της αληθινής Ορθόδοξης Πίστης και Ιερής παράδοσης των Αποστόλων, αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας , Μαρτύρων και Ομολογητών για να είμαστε αληθινοί Χριστιανοί, δηλαδή, ορθόδοξοι. Γιατί όλοι οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, Μάρτυρες και ομολογητές και ο πιστός λαός του Θεού (120 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ!) ήταν απομακρυσμένοι από τις αμαρτίες με την διαρκή μετάνοια και ιδιαιτέρα ήταν αποχωρισμένοι, αποτειχισμένοι από την μεγίστη αμαρτία της αίρεσης που διαστρεβλώνει τον Άγιο Λόγο του Θεού και φανερώνει αμετανοησία και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος του Θεού.

      Διαγραφή

    14. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ
      ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    15. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ:
      Μέχρι πότε θα είμαστε αποτειχισμένοι και πώς θα εκκλησιαζόμαστε; Μέχρι να γίνει μια Οικουμενική Σύνοδος που εκφράζοντας την Βούληση του Πιστού ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥ Λαού του Θεού, όπως έγινε επί εικονομαχίας μετά από 120 χρόνια που διήρκησε και καθαίρεσαν τους αμετανόητους ψευδεπισκόπους και εξέλεξαν νέους για να λήξει η μεγάλη περίοδος της αίρεσης της εικονομαχίας. Και αν έχουν πέσει όλα τα Πατριαρχεία και οι Τοπικές Εκκλησίες στην παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού και δεν βρίσκουμε ούτε έναν Ιερέα να εκκλησιαστούμε τότε θα πράξουμε όπως γνωρίζουμε από την εκκλησιαστική ιστορική Ιερή παράδοση ότι έπραξε ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής. Γιατί τότε είχαν πέσει όλα τα Πατριαρχεία και οι Τοπικές Εκκλησίες στην αίρεση του Μονοθελητισμού και ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής δεν είχε καμιά εκκλησιαστική κοινωνία με τους αιρετικούς μονοθελήτες ψευδεπικόπους και ψευδοιερείς και τον ακολουθούσε στην αποτείχισή του και ο πιστός Λαός του Θεού για αυτό τον φυλάκισαν και δολοφόνησαν μέχρι που μια Οικουμενική Σύνοδος καθαίρεσε τους μονοθελήτες ψευδεπισκόπους και ανακήρυξε άγιο τον Μάξιμο τον Ομολογητη, που ήταν ήδη στην συνείδηση το πιστού λαού άγιος. ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ: "ΥΠΕΡ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΥΦΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. Ή ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Μέγας Αθανάσιος ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ (ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ) ΙΕΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ... ΓΙΑΤΙ «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).

      ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ;... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ, ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ... ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ 22: "ὃς δ' ἂν εἴπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, Ρακά, ἔνοχος ἔσται τῷ συνεδρίῳ· ὃς δ' ἂν εἴπῃ, Μωρέ, ἔνοχος ἔσται εἰς τὴν γέενναν τοῦ πυρός".

      ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    16. varkarisnews2 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:26 μ.μ.
      Αλήθεια σε ποιόν πνευματικό πηγαίνεις; Που πας εκκλησία ρε συ που το παίζεις και καλά ομολογία; Εξομολογείσαι, κοινωνάς;Η τα λες στην εικόνα μόνος σου; Μιλάς αόριστα για κάποιον αποτοιχισμένο παπά. Μήπως είναι μυστικός παπάς;

      Ανώνυμος4 Δεκεμβρίου 2023 στις 1:04 π.μ.
      Αλήθεια σε ποιόν πνευματικό πηγαίνεις; Που πας εκκλησία ρε συ που το παίζεις και καλά ομολογία; Εξομολογείσαι, κοινωνάς;Η τα λες στην εικόνα μόνος σου; Μιλάς αόριστα για κάποιον αποτοιχισμένο παπά. Μήπως είναι μυστικός παπάς;

      ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΕ;
      ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΕΧΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ... ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... "ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ".

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΚΑΙ ΘΟΛΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΒΑΡΚΑΡΗ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ.
    ΠΟΛΥ ΤΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΖΙΦΟΣ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.
    ΤΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ,ΜΟΝΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΒΡΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ.
    Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΩΝ ΛΥΚΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙΠΥΩΔΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟ ΠΩΛΗΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΥΩΔΗ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΦΟΡΦΙΣΜΡΝΑ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ.
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΣΚΗΝΩΣΟΝ ΕΝ ΗΜΙΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΘΣΟΝ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΚΗΛΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΞΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ.
    ΟΥΦ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ.
    ΦΥΜΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ
      ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Είπε ο μοσχοβίτης που προβάλλει το Εγώ του σε 40 σχόλια γράφοντας τα ίδια και τα ίδια,. Ταπεινολογείς δεν είσαι ταπεινός. Το Εγώ σου προβάλλεις. Μήπως δεν έχεις καν επαφή με πνευματικό και έχεις κάνει την δική σου εκκλησία στο σπίτι σου;

      Διαγραφή
    3. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ varkarisnews ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ... ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ;;;
      ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΕΙ varkarisnews, ΓΙΑΤΙ σύμφωνα με την Ιερή παράδοση της διαχρονικής ορθόδοξης Μίας Αγίας Εκκλησίας μας όταν ο Επίσκοπος ή ο Ιερέας είναι αιρετικός, και δεν ορθοτομεί τον Λόγο της Αληθείας του Θεού μνημονεύοντας τον αιρετικό σήμερα Πατριάρχη Βαρθολομαίο ή αιρετικό Αρχιεπίσκοπο, δηλαδή, που εκφράζει δημόσια, Γυμνή τη Κεφαλή, αιρετικά φρονήματα, όπως σήμερα οι περισσότεροι αιρετικοί οικουμενιστές πανθρησκειαστές ψευδεπίσκοποι https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX τότε έχουμε υποχρέωση να αποχωρισθούμε αποτειχισθούμε από αυτούς γιατί είναι σαφέστατη η εντολή του Χριστού και της Μιας Αγίας Εκκλησίας Του: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... "ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ". ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.
      ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ... ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΘΕΙΑΙ ΓΡΑΦΑΙ ΦΕΥΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΡΟΝΑΣ ΠΑΡΑΙΝΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΙΣΤΑΣΘΑΙ» (P.G. 160, σ. 101).
      ΚΑΙ Ο Μέγας Αθανάσιος
      «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).
      «Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.
      «Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321).
      Γιατί δεν αρκεί η Αποστολική Διαδοχή με την χειροτονία αλλά είναι απαραίτητη και η διατήρηση της αληθινής Ορθόδοξης Πίστης και Ιερής παράδοσης των Αποστόλων, αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας , Μαρτύρων και Ομολογητών για να είμαστε αληθινοί Χριστιανοί, δηλαδή, ορθόδοξοι. Γιατί όλοι οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, Μάρτυρες και ομολογητές και ο πιστός λαός του Θεού (120 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ!) ήταν απομακρυσμένοι από τις αμαρτίες με την διαρκή μετάνοια και ιδιαιτέρα ήταν αποχωρισμένοι, αποτειχισμένοι από την μεγίστη αμαρτία της αίρεσης που διαστρεβλώνει τον Άγιο Λόγο του Θεού και φανερώνει αμετανοησία και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος του Θεού.
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    4. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ:
      Μέχρι πότε θα είμαστε αποτειχισμένοι και πώς θα εκκλησιαζόμαστε; Μέχρι να γίνει μια Οικουμενική Σύνοδος που εκφράζοντας την Βούληση του Πιστού ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥ Λαού του Θεού, όπως έγινε επί εικονομαχίας μετά από 120 χρόνια που διήρκησε και καθαίρεσαν τους αμετανόητους ψευδεπισκόπους και εξέλεξαν νέους για να λήξει η μεγάλη περίοδος της αίρεσης της εικονομαχίας. Και αν έχουν πέσει όλα τα Πατριαρχεία και οι Τοπικές Εκκλησίες στην παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού και δεν βρίσκουμε ούτε έναν Ιερέα να εκκλησιαστούμε τότε θα πράξουμε όπως γνωρίζουμε από την εκκλησιαστική ιστορική Ιερή παράδοση ότι έπραξε ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής. Γιατί τότε είχαν πέσει όλα τα Πατριαρχεία και οι Τοπικές Εκκλησίες στην αίρεση του Μονοθελητισμού και ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής δεν είχε καμιά εκκλησιαστική κοινωνία με τους αιρετικούς μονοθελήτες ψευδεπικόπους και ψευδοιερείς και τον ακολουθούσε στην αποτείχισή του και ο πιστός Λαός του Θεού για αυτό τον φυλάκισαν και δολοφόνησαν μέχρι που μια Οικουμενική Σύνοδος καθαίρεσε τους μονοθελήτες ψευδεπισκόπους και ανακήρυξε άγιο τον Μάξιμο τον Ομολογητη, που ήταν ήδη στην συνείδηση το πιστού λαού άγιος. ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ: "ΥΠΕΡ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΥΦΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. Ή ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Μέγας Αθανάσιος ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ (ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ) ΙΕΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ... ΓΙΑΤΙ «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).

      ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ;... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ, ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ... ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ 22: "ὃς δ' ἂν εἴπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, Ρακά, ἔνοχος ἔσται τῷ συνεδρίῳ· ὃς δ' ἂν εἴπῃ, Μωρέ, ἔνοχος ἔσται εἰς τὴν γέενναν τοῦ πυρός".

      ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    5. Αλήθεια σε ποιόν πνευματικό πηγαίνεις; Που πας εκκλησία ρε συ που το παίζεις και καλά ομολογία; Εξομολογείσαι, κοινωνάς;Η τα λες στην εικόνα μόνος σου; Μιλάς αόριστα για κάποιον αποτοιχισμένο παπά. Μήπως είναι μυστικός παπάς;

      Διαγραφή
    6. varkarisnews2 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:26 μ.μ.
      Αλήθεια σε ποιόν πνευματικό πηγαίνεις; Που πας εκκλησία ρε συ που το παίζεις και καλά ομολογία; Εξομολογείσαι, κοινωνάς;Η τα λες στην εικόνα μόνος σου; Μιλάς αόριστα για κάποιον αποτοιχισμένο παπά. Μήπως είναι μυστικός παπάς;

      Ανώνυμος4 Δεκεμβρίου 2023 στις 1:04 π.μ.
      Αλήθεια σε ποιόν πνευματικό πηγαίνεις; Που πας εκκλησία ρε συ που το παίζεις και καλά ομολογία; Εξομολογείσαι, κοινωνάς;Η τα λες στην εικόνα μόνος σου; Μιλάς αόριστα για κάποιον αποτοιχισμένο παπά. Μήπως είναι μυστικός παπάς;

      ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΕ;
      ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΕΧΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ... ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... "ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ".

      Διαγραφή
    7. "Ὁ φόβος τῶν πνευματικῶν ἐπιπτώσεων (ποινῶν, καθαιρέσεων, στερήσεως μυστηρίων κλπ.)

      Τό ἐπιχείρημα αὐτό ἀποδεικνύει ὅτι προτάσσομε τήν ἱερωσύνη καί τά μυστήρια καί ὑποτάσσομε εἰς αὐτά τήν Ὀρθόδοξο καί ἀληθινή πίστι. Ἀποδεικνύει ἐπίσης ὅτι προτιμοῦμε νά παίρνωμε τά μυστήρια ἀπό θολές καί βρώμικες πηγές, παρά νά τά στερηθοῦμε, προκειμένου νά μετέχωμε καί ἐμεῖς στό μυστήριο τῆς ὁμολογίας, τῆς θυσίας καί νά ἐπικοινωνοῦμε μέ τόν Κύριο συμμετέχοντας καί σηκώνοντας τόν σταυρό Του. Ἀποδεικνύει ἐπίσης ὅτι εἴμεθα θιασῶτες τοῦ ἐξωτερικοῦ χριστιανισμοῦ, κατά τόν ὁποῖο πρέπει νά συμμετέχωμε στά μυστήρια, νά εἴμεθα ἑνωμένοι μέ τούς πολλούς καί νά κάνωμε κάποια συγκεκριμένα καθήκοντα.

      Ἀποδεικνύει τέλος ὅτι ἔχομε κάνει σύγχυσι τοῦ καιροῦ τῆς εἰρήνης καί τοῦ καιροῦ τοῦ πολέμου εἰς τήν Ἐκκλησία. Μᾶς διαφεύγει τελείως τό ὅτι κατά μέν τόν καιρό τῆς εἰρήνης συμμετέχομε εἰς τά μυστήρια ὅταν καί ὅπως πρέπει, κατά δέ τόν καιρό τοῦ πολέμου, λόγῳ ἐξωτερικοῦ διωγμοῦ ἀπό τούς ἀπίστους ἤ ἐσωτερικοῦ ἀπό τούς αἱρετικούς, συμμετέχομε στά μυστήρια ἀξίως, μόνον καί ἐφ’ὅσον ὁμολογοῦμε καί κρατοῦμε τήν ἀληθινή πίστι διά λόγων καί ἔργων. Εἰδάλλως εἶναι ματαία ἤ καί ἐπιβλαβής κάθε συμμετοχή στά μυστήρια, ἡ ὁποία γίνεται εἰς βάρος τῆς πίστεως καί μέ τήν παραμικρά διάθεσι συμβιβασμοῦ ἤ δειλίας. Αὐτά τουλάχιστον εἶναι καταγεγραμμένα ἀπό τούς ἁγίους οἱ ὁποῖοι ἐδίδαξαν ὅτι ὑπάρχει πλήρης διαχωρισμός τοῦ καιροῦ τῆς εἰρήνης ἀπό τόν καιρό τοῦ πολέμου καί διωγμοῦ εἰς τήν Ἐκκλησία" (Από την σελίδες 306-7 του Βιβλίου: "Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf .

      Διαγραφή
  5. ΑΠΟ ΣΥΜΕΩΝ
    ΒΑΡΚΑΡΗ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΑΛΛΟ ,ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ , ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ.
    ΡΕΚΟΡ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙΜΟΣ.
    Ο ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ ΤΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ,ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ,
    ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΩ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ,
    ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΞΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΩΡΤΟΘΟΥΜΕ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ .
    Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ,ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΚΑΘΟΤΙ - Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΟΥ ΕΣΤΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ:
      Μέχρι πότε θα είμαστε αποτειχισμένοι και πώς θα εκκλησιαζόμαστε; Μέχρι να γίνει μια Οικουμενική Σύνοδος που εκφράζοντας την Βούληση του Πιστού ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥ Λαού του Θεού, όπως έγινε επί εικονομαχίας μετά από 120 χρόνια που διήρκησε και καθαίρεσαν τους αμετανόητους ψευδεπισκόπους και εξέλεξαν νέους για να λήξει η μεγάλη περίοδος της αίρεσης της εικονομαχίας. Και αν έχουν πέσει όλα τα Πατριαρχεία και οι Τοπικές Εκκλησίες στην παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού και δεν βρίσκουμε ούτε έναν Ιερέα να εκκλησιαστούμε τότε θα πράξουμε όπως γνωρίζουμε από την εκκλησιαστική ιστορική Ιερή παράδοση ότι έπραξε ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής. Γιατί τότε είχαν πέσει όλα τα Πατριαρχεία και οι Τοπικές Εκκλησίες στην αίρεση του Μονοθελητισμού και ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής δεν είχε καμιά εκκλησιαστική κοινωνία με τους αιρετικούς μονοθελήτες ψευδεπικόπους και ψευδοιερείς και τον ακολουθούσε στην αποτείχισή του και ο πιστός Λαός του Θεού για αυτό τον φυλάκισαν και δολοφόνησαν μέχρι που μια Οικουμενική Σύνοδος καθαίρεσε τους μονοθελήτες ψευδεπισκόπους και ανακήρυξε άγιο τον Μάξιμο τον Ομολογητη, που ήταν ήδη στην συνείδηση το πιστού λαού άγιος. ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ: "ΥΠΕΡ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΥΦΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. Ή ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Μέγας Αθανάσιος ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ (ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ) ΙΕΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ... ΓΙΑΤΙ «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).

      ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ;... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ, ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ... ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ 22: "ὃς δ' ἂν εἴπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, Ρακά, ἔνοχος ἔσται τῷ συνεδρίῳ· ὃς δ' ἂν εἴπῃ, Μωρέ, ἔνοχος ἔσται εἰς τὴν γέενναν τοῦ πυρός".

      ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΣΥΜΕΩΝ
      ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ 12-0 ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΤΑ 3/4 ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .
      ΠΟΛΥ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΖΗΛΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.
      ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΡΑΚΆ ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΗΤΑ ή ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ.
      ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
      ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΡΗΣΘΕΙΝΕ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΟΡΓΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΟΡΓΙΖΕΤΕ.

      Διαγραφή
    3. Ευστάθιος Μοσχοβίτης3 Δεκεμβρίου 2023 στις 2:18 μ.μ.

      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΑΜΕ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ...
      ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΕΩΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΨΕΥΔΕΠΙΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ... ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΣΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΩΣ Ο ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ «ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΟΥ.

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΘΟΝΕΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ. ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΗΛΩΤΕΣ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ... Καινή Διαθήκη, Α΄ Πέτρου, 1:16 «ἅγιοι γίνεσθε, ὅτι ἐγὼ ἅγιός εἰμι».
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    4. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ...
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ". Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΕΦ. 11, ΣΤΙΧ. 1 «Μιμηταί μου γίνεσθε, καθὼς κἀγὼ Χριστοῦ».
      Αγάπη πού δεν περιέχει μέσα την Αλήθεια του Χριστού είναι ψεύτικη αγάπη, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 15: «ἀληθεύοντες ἐν ἀγάπῃ».
      «Οργίζεσθε και μη αμαρτάνετε» (Ψαλμ. δ’ 5) ΟΡΓΙΖΕΣΘΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΑΡΤΑΝΕΤΕ!
      ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·»
      ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... "ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ". ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.
      ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ... ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΘΕΙΑΙ ΓΡΑΦΑΙ ΦΕΥΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΡΟΝΑΣ ΠΑΡΑΙΝΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΙΣΤΑΣΘΑΙ» (P.G. 160, σ. 101).

      Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)».
      "ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ (ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ)" .
      ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ https://www.freevolition.gr/ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ... ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ.

      ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ (ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ;) ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΘΟΝΕΡΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΜΕΤΑΝΗΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ varkarisnews ΚΑΙ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΝΟΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΟΥ.

      ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

      Διαγραφή
    6. Μοσχοβήτη δεν σχολιάζω. Επισυμαίνω
      1) α)Ο Άγιος Μάξιμος ο ομολογητής δεν ήταν ιερέας αποτοιχισμένος. Ήταν μοναχός. β)Δεν είχε αποτοιχιστεί από κάθε επίσκοπο. Αναφερόταν στον Ομολογητή άγιο Πάπα Ρώμης Μαρτίνο όπως επίσης και στον τον άγιο Σωφρόνιο πατριάρχη Ιεροσολύ­μων. γ)Σύμφωνα με την διδασκαλία του Αγίου μαξίμου: «Η εκκλησία παράλληλα ως ψυχή έχει το ιερατείο, νου το ιερό θυσιαστήριο και σώμα τον ναό, στοιχεία τα οποία βρίσκονται σε μία άρρηκτη ενότητα»(Ν.Ματσούκας,Μάξιμος ομολογητής σελ 226) . Συνεπώς και σε επίσκοπο αναφερόταν και σε Πάπα Ρώμης και η αποτοίχιση του δεν ήταν «μόνος του στο σπίτι» .

      2) Στην εκκλησία συντηρείται η χαρά όσων χαίρονται· στην εκκλησία βρίσκεται η ευθυμία των πικραμένων, η ευφροσύνη των λυπημένων, η αναψυχή των βασανισμένων, η ανάπαυση των κουρασμένων. Γιατί ο Χριστός λέει: «Έλατε σ’ εμένα όλοι όσοι είστε κουρασμένοι και φορτωμένοι με προβλήματα, κι εγώ θα σας αναπαύσω» (Ματθ. 11:28). Τί πιο ποθητό απ’ αυτή τη φωνή; Τί πιο γλυκό από τούτη την πρόσκληση; Σε συμπόσιο σε καλεί ο Κύριος, όταν σε προσκαλεί στην εκκλησία· σε ανάπαυση από τους κόπους σε παρακινεί· σε ανακούφιση από τις οδύνες σε μεταφέρει. Γιατί σε ξαλαφρώνει από το βάρος των αμαρτημάτων. Με την πνευματική απόλαυση θεραπεύει τη στενοχώρια και με τη χαρά τη λύπη.
      Γιατί δεν εκκλησιάζεσαι;((Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, Ο Εκκλησιασμός, Φωνή των Πατέρων, τ. Γ΄, Ι. Μ. Παρακλήτου, Ωρωπός Αττικής)

      Διαγραφή
    7. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΙΕΡΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... "ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ".
      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ;;; ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ https://www.impantokratoros.gr/Maximos-Omologitis.el.aspx (580 Κωνσταντινούπολη - 662 Λαζική, Πόντος) ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΧΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΞΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΑΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟΘΕΛΗΤΕΣ ΨΕΥΔΟΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΑΓΙΟ ΚΑΘΑΙΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ...
      Αληθινό ταπεινό φρόνημα και μετάνοια έδειξαν όλοι οι άγιοι Θεοφόροι Πατέρες της Μίας Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας μας που απομακρύνονταν αποτειχισμένοι από τις όλες τις αιρέσεις και τους αιρετικούς μαζί με τον πιστό λαό χωρίς να δημιουργούν "παράλληλες Συνόδους και νέες υποτιθέμενες εκκλησίες" έστω και αν η αίρεση ταλάνιζε την Εκκλησία, όπως της εικονομαχίας που διήρκησε σχεδόν 120 χρόνια μέχρι την "επίσημη καταδίκη της" από Οικουμενική Σύνοδο.
      Ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής επομένως δεν μνημόνευε κανέναν ΑΙΡΕΤΙΚΟ Επίσκοπο, καθώς είχαν πέσει ΣΧΕΔΟΝ όλοι στην αίρεση του μονοθελητισμού, ούτε προσχώρησε και δεν σκέφτηκε καν ότι θα ήταν δυνατό να δημιουργηθεί νέα παράλληλη Σύνοδος, σφετερισμένοι κάποιοι Δικαίωμα που έχει μόνο η Οικουμενική Σύνοδος, δηλαδή την δημιουργία νέας Τοπικής Ιεράς Συνόδου... Την ίδια στάση κράτησαν όλοι οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας που απομακρύνονταν από τις αιρέσεις της Εποχής τους, Μονοφυσιτισμός, Εικονομαχία, φιλιόκβε και άλλες … Το ίδιο έπραξαν ο Μέγας Βασίλειος, ο Μέγας Αθανάσιος, Ο Μέγας Φώτιος, Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, Ο Ισαπόστολος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και μυριάδες άλλοι, ΟΛΟΣ ο πιστός λαός του Θεού.
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    8. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ...
      Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος
      1. «Ει τις δόγμα έχει διεστραμμένον, φεύγε αυτόν και παραιτήσαι, μη πειθού, μη μόνον άνθρωπος αν η, αλλά καν άνθρωπος εξ ουρανού κατιών (=κατεβή). Είπου (=οπουδήποτε) την ευσέβειαν παραβλεπτόμενην ιδοίς, μη προτίμα την ομόνοιαν της αληθείας, αλλ’ ίστατο γενναίος έως θανάτου, την αλήθεια μηδαμού προδιδούς, προσέχετε, ίνα μηδέν νόμον δόγμα το της αγάπης προσχήματι παραδέχεσθε Δέος (φόβος) μη τις παραφθαρή υπό της των αιρετικών αγάπης» (ΕΠΕ 25, 370).
      2. "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)".
      3. «Καιρός αθυμίας, ουχ όταν πάσχωμεν κακώς, αλλ’όταν δρώμεν κακώς».
      Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΛΕΓΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ... Λέγει λοιπόν ὁ ἅγιος ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ὁμιλῶντας διά τούς αἱρετικούς ποιμένες: «...Πῶς οὖν ὁ Παῦλός φησιν, πείθεσθαι τοῖς ἡγουμένοις ὑμῶν καί ὑπείκετε; Ἀνωτέρω εἰπών, Ὧν ἀναθεωροῦντες τήν ἔκβασιν τῆς ἀναστροφῆς, μιμεῖσθε τήν πίστιν, τότε εἶπε, Πείθεσθε τοῖς ἡγουμένοις ὑμῶν καί ὑπείκετε. Τί οὖν, φησίν, ὅταν πονηρός ᾖ καί μή πειθώμεθα; πονηρός πῶς λέγεις; εἰ μέν περί πίστεως ἕνεκεν, φεῦγε αὐτόν καί παραίτησαι, μή μόνον ἄν ἄνθρωπος ᾖ, ἀλλά κἄν ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ κατιών• εἰ δέ βίου ἕνεκεν, μή περιεργάζου. Καί τοῦτο οὐκ οἴκοθεν λέγω τό ὑπόδειγμα, ἀλλ’ ἀπό τῆς θείας Γραφῆς» (P.G. 63, 231A). ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.
      ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΘΕΙΑΙ ΓΡΑΦΑΙ ΦΕΥΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΡΟΝΑΣ ΠΑΡΑΙΝΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΙΣΤΑΣΘΑΙ» (P.G. 160, σ. 101).
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    9. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ...
      ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, "ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ", ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ=ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ:
      Ο Απόστολος Παύλος
      ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ".
      ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 "Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν".
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    10. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ...
      Ὁ Μ. Βασίλειος ἐπίσης, στήν πρός Μονάζοντας ἐπιστολή του, ὅπως μᾶς τά μεταφέρει ὁ ἅγ. Μᾶρκος ὁ Εὐγενικός, λέγει: «Οἵτινες τήν ὑγιᾶ ὀρθόδοξον πίστιν προσποιούμενοι ὁμολογεῖν, κοινωνοῦσι δέ τοῖς ἑτερόφροσι, τούς τοιούτους, εἰ μετά παραγγελίαν μή ἀποστῶσιν, μή μόνον ἀκοινωνήτους ἔχειν, ἀλλά μηδέ ἀδελφούς ὀνομάζειν» (ἁγ. Μάρκου Ἐφέσου, Ὁμολογία, CFDS, Ser. A. τόμ. Χ, fasc. II, σελ. 133 (24-28). Από τις σελίδες 83 -84 του βιβλίου: "Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf . (Αν δεν έχετε το πρόγραμμα Adobe reader για να διαβάσετε αρχεία τύπου PDF μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την σελίδα http://get.adobe.com/reader ).

      ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ… ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ) ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL stmos@otenet.gr … ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ Καινή Διαθήκη, Α΄ Πέτρου, 1:16 «ἅγιοι γίνεσθε, ὅτι ἐγὼ ἅγιός εἰμι». ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)». «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 34-35)». "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)".

      Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ https://www.freevolition.gr/666.htm ". ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ "Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ", Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ" ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    11. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ...
      «Τί γὰρ ὠφελήσει ἄνθρωπον ἐὰν κερδήσῃ τὸν κόσμον ὅλον, καὶ ζημιωθῇ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ;» (Μάρκ. 8,36).
      ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ) ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΥΛΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ... ΚΑΘΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ-ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΑΖΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ.
      Γιατί οι Ιερείς ΔΕΝ φοβούνται περισσότερο τον Άγιο Θεό από τον "Καίσαρα"; Πρόδωσαν τον Χριστό και την διαχρονική Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του με την ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
      Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ, ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΜΙΟΙ" ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ. "ΑΥΤΟΙ" ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ "ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ" ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ. "ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ" ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
      ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ 4:15 «ἀληθεύοντες δὲ ἐν ἀγάπῃ». ΟΧΙ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.
      Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    12. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ...
      ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ... ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.

      Χωρίς αληθινή ορθόδοξη πίστη κοινωνάμε αληθινά "Σώμα και Αίμα Χριστού εις άφεση αμαρτιών και ζωή αιώνια" ή προς κατάκριση και καταδίκη; Είναι επομένως απλώς επιβλαβής η εκκλησιαστική κοινωνία με την αίρεση και τους οικουμενιστές αιρετικούς ή οδηγεί στην απώλεια της αθάνατης ψυχής μας στην αιώνια κόλαση εφόσον προδίδουμε τον Χριστό και την διαχρονική Ορθόδοξη ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ; Η Χάρη και Ευλογία του Θεού μεταδίδεται ΜΟΝΟ στον Πιστό λαό που Πιστεύει Ορθόδοξα ή και σε όσους έχουν πέσει συνειδητά σε αίρεση; Ας προσευχηθούμε με ταπεινό φρόνημα και μετάνοια ώστε ο Θεός να μας φωτίσει για να απαντήσουμε ορθόδοξα, ομολογιακά και προς ωφέλεια της αθάνατης ψυχής μας.
      Αποτειχισμένοι απομακρυνόμαστε από τους αιρετικούς και τα σχίσματά τους για να μην έχουμε οποιαδήποτε "Εκκλησιαστική Κοινωνία" μαζί τους με συμπροσευχές και συλλείτουργα και για να μην φτάσουμε στο "κοινό ποτήριο". Είναι αιρετικοί όσοι διδάσκουν την αίρεση του Οικουμενισμού αποδεχόμενοι δημόσια τους αιρετικούς (παπικούς, προτεστάντες, μονοφυσίτες και άλλους αμετανόητους αιρετικούς) ως μέλη της Μιας Αγίας Εκκλησίας συμπροσευχόμενοι μαζί τους και μνημονεύοντάς τους στην Θεία Λειτουργία, ακόμα και αν δεν έχουν φτάσει φανερά δημόσια στο "κοινό ποτήριο" με το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.
      Οι Μάρτυρες Ομολογητές του Χριστού δεν προσκυνούσαν ως Θεό τον αντίχριστο αυτοκράτορα Νέρωνα, ο οποίος ζητούσε από τους χριστιανούς που δεν τον προσκυνούσαν ως Θεό τουλάχιστον να ρίξουν λίγο λιβάνι, θυμίαμα στα είδωλά του για να τους χαρίσει την ζωή καθώς αυτή η "συμβολική πράξη" αρκούσε ως απόδειξη της πίστης στα δαιμονικά είδωλα.
      Ωστόσο, οι Μάρτυρες και Ομολογητές προτιμούσαν να τους φάνε στις αρένες τα θηρία του Νέρωνα παρά να ρίξουν λίγο λιβάνι στα είδωλα και να προδώσουν την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού και να χάσουν την αθάνατη ψυχή τους. Εμείς σήμερα λοιπόν θα μνημονεύουμε αιρετικούς και θα συμπροσευχόμαστε μαζί τους αλλά ακόμα και με αλλόπιστους προδίδοντας τον Χριστό και την αληθινή Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του;
      ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ Ή ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.
      Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕ; Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ; Ο ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ;
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΟΥΤΕ ΙΔΡΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΟΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    13. "ΑΝΕΠΙΣΚΟΠΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΤΙΚΗ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.
      ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ "ΥΠΕΡ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΩΝ (ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ) ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
      ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.
      Μέγας Αθανάσιος
      «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199) και «ων το φρόνημα αποστρεφόμεθα, τούτους από της κοινωνίας προσήκει φεύγειν» ( βλ. Μ. Αθανασίου, Τοις τον μονήρη βίον ασκούσι P.G. 26, 1188ΒC).
      ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΩΣ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΕΡΩΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΑ "ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ" ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχος: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω". ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ".
      ....
      ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
      ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
      (ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
      ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο). Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ". ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
      "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗΣ-ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ", ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.

      Διαγραφή
    14. Τόσα πολλά για να ομολογήσεις ότι η επισήμανση μου ήταν σωστή; Άρα και ο Άγιος Μάξιμος δεν ήταν αποτοιχισμένος από ΚΑΘΕ επίσκοπο επί της Γης. Κανείς Άγιος δεν ήταν αποτοιχισμένος από ΚΑΘΕ επίσκοπο επί της γης. Δεν έχεις κανένα τέτοιο παράδειγμα. Αν είχες θα το έλεγες. Ποτέ δεν υπήρξε παπάς που να μην υπάγεται σε έναν επίσκοπο. Πες ενα παράδειγμα να με πείσεις. Δεν έχεις αναφέρει ούτε μισό. Οι Αγίοι που αναφέρεις ήταν ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ που αποτοιχιζόντουσαν. Μέγας Βασίλειος, Μέγας Αντώνιος, Μέγας Αθανάσιος, Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ήταν όλοι ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ. Αποτοιχισμένος πρεσβύτερος και να κάνει μυστήρια χωρίς επίσκοπο δεν μου έχεις πει κανέναν. Είτε το παραδέχεσαι είτε όχι δεν έχεις να μου πεις κανέναν και γιαυτό και δεν μου λες

      Διαγραφή
    15. varkarisnews ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΑΛΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΕ ΟΥΝΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΠΑ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΕΡΕΑ ΕΠΙ ΓΗΣ. ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΩΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ...
      Μέγας Αθανάσιος
      «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199) και «ων το φρόνημα αποστρεφόμεθα, τούτους από της κοινωνίας προσήκει φεύγειν» ( βλ. Μ. Αθανασίου, Τοις τον μονήρη βίον ασκούσι P.G. 26, 1188ΒC).
      Ὁ Μ. Βασίλειος ἐπίσης, στήν πρός Μονάζοντας ἐπιστολή του, ὅπως μᾶς τά μεταφέρει ὁ ἅγ. Μᾶρκος ὁ Εὐγενικός, λέγει: «Οἵτινες τήν ὑγιᾶ ὀρθόδοξον πίστιν προσποιούμενοι ὁμολογεῖν, κοινωνοῦσι δέ τοῖς ἑτερόφροσι, τούς τοιούτους, εἰ μετά παραγγελίαν μή ἀποστῶσιν, μή μόνον ἀκοινωνήτους ἔχειν, ἀλλά μηδέ ἀδελφούς ὀνομάζειν» (ἁγ. Μάρκου Ἐφέσου, Ὁμολογία, CFDS, Ser. A. τόμ. Χ, fasc. II, σελ. 133 (24-28).
      ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ. ΨΕΥΤΗ, ΔΕΣ ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ) ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ (Βίντεο Ντοκουμέντο) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)» http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm . Γιατί «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 34-35)». ΜΑΤΘ. 10, 32-33: "Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ' ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς"... στίχ. 38: "καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος".

      Διαγραφή
    16. Α ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    17. ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ Ανώνυμος4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:19 π.μ. ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΠΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΣΟΥ varkarisnews;;;
      Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

      Διαγραφή
    18. ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ Ανώνυμος4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:19 π.μ. ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΣΟΥ varkarisnews;;;
      Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

      Διαγραφή
    19. ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ Ανώνυμος4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:19 π.μ. ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ varkarisnews;;;
      Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

      Διαγραφή
  7. ΜΠΟΥΡΟΥ-ΜΠΟΥΡΟΥ, ΜΠΟΥΡΟΥ-ΜΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ) ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ (Ή ΜΗΠΩΣ ΠΛΑΝΩΝ) ΕΙΔΕ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ κ.ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΣΩΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνουμε ανασκαλοπισμό στον διαχειριστή. Θάνατος δια λιθοβολισμού. Ιερά εξέταση από τον Μοσχοβίτη εδώ και τώρα...

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ;
      ή ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ varkarisnews ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ:
      ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ... ΩΣΤΟΣΟ, ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΟΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΛΛΗΛΟΑΦΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. Ειδικά οι αντίχριστοι "ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά" συνηθίζουν παράνομα οργανωμένοι 2 και 3 άτομα μαζί να προσπαθούν να προσηλυτίσουν "θύματα" και μάλιστα δημόσια στον δρόμο, σε πλατείες και πεζοδρόμια, με προπαγανδιστικό υλικό, φυλλάδια και περιοδικά, σε λαϊκές γειτονιές ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας για να προσελκύσουν και αποκτήσουν νέους "οπαδούς" της επικίνδυνης "Εμπορικής Παραθρησκευτικής Επιχείρησής τους", η οποία έχει έδρα το Μπρούκλιν της Αμερικής όπως ομολογούν με θρασύτητα.
      Αν τους πεις μάλιστα ότι το Ελληνικό Σύνταγμα στο άρθρο 13 παράγραφος 2 απαγορεύει τον προσηλυτισμό θα σου πουν με κουτοπονηριά ότι "ειρηνικά" προσηλυτίζουν (και θα σε ρωτήσουν το όνομά σου σαν να σε ξέρουν από χθες προσπαθώντας να δημιουργήσουν δήθεν "φιλική σχέση" και δεν χρειάζεται βέβαια να τους συστηθούμε κιόλας...). Ωστόσο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δεν αναφέρεται ότι επιτρέπεται ο "ειρηνικός προσηλυτισμός" ή ότι "απαγορεύεται ο βίαιος προσηλυτισμός" αλλά αναγράφεται διαυγέστατα και επακριβώς με 3 λέξεις ότι: "Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" (είτε ειρηνικός είτε βίαιος επομένως) και ισχύει φυσικά για όλους τους αιρετικούς, τις παραθρησκευτικές οργανώσεις και τους αλλόδοξους ΝΕΟΝΕΡΩΝΕΣ! ΝΕΟΝΕΡΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ.
      Μόλις λοιπόν καλέσουμε τις αρχές όπως έχουμε υποχρέωση για να προστατεύουμε την ψυχή μας και την ψυχή των παιδιών μας από την αντίχριστη ανθελληνική προπαγάνδα τους και άπληστη επικίνδυνη παραθρησκευτική εμπορική οργάνωσή τους τότε συνήθως γίνονται λαγοί και εξαφανίζονται... https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ "η ενέργεια και το αποτέλεσμα του προσηλυτίζω, η προσπάθεια για απόκτηση οπαδών, ομοϊδεατών" με ύπουλους τρόπους και ιδιοτελείς σκοπούς.

      Διαγραφή
    5. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΙΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ varkarisnews ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.

      ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ «ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥ» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ (ΑΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ) ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

      Διαγραφή
    6. Επισήμανση. Το σύνταγμα αναφέρει την «Ανατολική του Χριστού Εκκλησία» και σαφώς εννοεί την Επίσημη Κρατική Εκκλησία. Εσύ σαν αποτοιχισμένος από αυτή, δεν απολαμβάνεις αυτή την Συνταγματική προστασία

      Διαγραφή
    7. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΒΑΡΚΑΡΗ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝΕ
      ΑΝΑΚΗΡΥΣΩ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ ΕΚΑΤΟΝ ΕΞΑΚΟΣΑ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΚΑΙΝ
      ΑΝΤΕ ΜΑΘΟΥΣΑΕΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΞΩΒΕΡΓΕΣ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΑΣ ΣΑΣ.
      ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΑΛΛΑΙ ΠΟΤΕ ΓΕΩΚΩΝ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΥΑΝΟΠΩΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.
      ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΚΡΥΟΙ
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.
      SS

      Διαγραφή
    8. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ.
      ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ «ΑΛΑΘΗΤΟΥ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v362sf8-only-by-following-the-truth-of-christ-orthodoxly-are-we-within-his-church.html , https://www.brighteon.com/e1d60717-d9e4-443a-a04b-1d817f0027b0 , https://ugetube.com/watch/M9jwqS9DB2CkdZT .

      Διαγραφή
    9. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v362sf8-only-by-following-the-truth-of-christ-orthodoxly-are-we-within-his-church.html , https://www.brighteon.com/e1d60717-d9e4-443a-a04b-1d817f0027b0 , https://ugetube.com/watch/M9jwqS9DB2CkdZT

      Διαγραφή
    10. Μην κράζεις. Πλέον ξέρω τι έχεις πάθει(εσύ και άλλοι).Το είδα στην σελίδα σου. Μια ζωή εδίωκες τους παλαιοημερολογήτες ως σχισματικούς. Έλεγες ότι εσύ είσαι η νόμιμη εκλησία και ότι ο αποτοιχισμός τους ήταν παράνομος. Τώρα που σφήξαν τα πράγματα βρέθηκες στην θέση που είχαν βρεθεί αυτοί πριν από 100 χρόνια. Αλλά έχεις πει πολλά και πως να το μαζέψεις τώρα. Είσαι άρρωστος και αρώστησες από την κακία σου. Γιατί έκανες διωγμό στον αδερφό σου. Ξέρεις δεν σου απαντάω για να σε συνεφέρω. Δεν σου απαντάω καν για να τα δει κάποιος. Σου απαντάω για να συνεχίσεις να βασανίζεσαι,μήπως και συνέλθεις. Ο Βαρκάρης δεν ψάχνει για κοινό, ούτε οπαδούς, ούτε ομολογία κάνω. Χέστηκα βασικά για το αν συνέλθεις και εσύ και οι άλλοι. Έχετε μια τελευταία ευκαιρία να γίνετε άνθρωποι. Την σέβομαι. Πάρε τον χρόνο σου πλανεμένε και δυστυχισμένε. κοίτα τι θα κάνεις με αυτόν γιατί τελειώνει...

      Διαγραφή
    11. ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ ΙΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΟΥΝΙΤΕΣ, ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ (ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ) «ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ», ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΛΚΗΣΙΩΝ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

      ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ) ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...
      ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ «ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

      ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ), ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

      ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ varkarisnews, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ varkarisnews.

      Διαγραφή
  8. μετα πρωτην και δευτερα νουθεσιαν ,παραιτού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΝΕΝΟ ΕΓΚΥΡΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΛΛΙ ΑΠΟ ΓΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ. ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΘ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΑΛΑ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΥΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσα σχόλια για ένα ανάλατο και άγευστο άρθρο; Ενδιαφέρον. Πρώτη μου φορά βλέπω να ενοχλεί τόσο ένα μυθιστόρημα

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΜΑ ΥΣΤΕΡΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΕΩΚΩΝ ΟΠΟΤΕ ΣΗΛΑΝΣ. ΓΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ; ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΖΕΡΟ.

      Διαγραφή
    3. Οι κονσοματρίς με τόσα ποτά όσα σχόλια θεωρούνται αποτυχημένες.

      Διαγραφή
    4. Δεν θα τεκμηριώσω έναν λόγο που δεν είναι δικός μου.Εγώ τον γράφω και τον επιμελούμαι φιλολογικά. Το κείμενο ανήκει στην κοινότητα. Το να μειώνεις την ύπαρξη μιας μειονότητας είναι κάτι το συνηθισμένο στα Βαλκάνια. Το ίδιο έγινε με τους Βλάχους το ίδιο με τους Σαρακατσάνους το ίδιο με τους πομάκους και πάει λέγοντας. Ότι διαφοροποιείται έχεις την τάση να λες« δεν υπάρχει» και αν σου αποδειχθεί ότι υπάρχει τότε αρχίζεις τα «είναι Έλληνες και αυτοί» και αν και αυτό καταρριφθεί τότε αρχίζουν να πηγαινοέρχονται κάτι βανάκια της κρατικής. Άσε ρε φάε καμιά γλαρόσουπα. Δώσαμε δώσαμε στο ψευτορωμέικο. Νυσάφι και κομμένη

      Διαγραφή
  11. ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΟΥΝΙΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομιζω πλεον πως κανεις νοημων πιστος περνει στα σοβαρα τους χρυσοκεντητους της διοικουσας εκκλησιας. Υπαρχει ανακολουθια λογων και εργων ειδικα μετα το κολυμβαρι και τη διετια του κοβιντ και την συμπεριφορα ΟΛΩΝ τους απεναντι στο πιστο πληρωμα της Εκκλησιας, πλην εξαιρεσεων μετρουμενων στα δακτυλα του ενος χεριου. Ο σωζων εαυτον, σωθειτο απο εδω και περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΠΙΣΤΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ, ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΥΝΙΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)» https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην κράζεις. Πλέον ξέρω τι έχεις πάθει(εσύ και άλλοι).Το είδα στην σελίδα σου. Μια ζωή εδίωκες τους παλαιοημερολογήτες ως σχισματικούς. Έλεγες ότι εσύ είσαι η νόμιμη εκλησία και ότι ο αποτοιχισμός τους ήταν παράνομος. Τώρα που σφήξαν τα πράγματα βρέθηκες στην θέση που είχαν βρεθεί αυτοί πριν από 100 χρόνια. Αλλά έχεις πει πολλά και πως να το μαζέψεις τώρα. Είσαι άρρωστος και αρώστησες από την κακία σου. Γιατί έκανες διωγμό στον αδερφό σου. Ξέρεις δεν σου απαντάω για να σε συνεφέρω. Δεν σου απαντάω καν για να τα δει κάποιος. Σου απαντάω για να συνεχίσεις να βασανίζεσαι,μήπως και συνέλθεις. Ο Βαρκάρης δεν ψάχνει για κοινό, ούτε οπαδούς, ούτε ομολογία κάνω. Χέστηκα βασικά για το αν συνέλθεις και εσύ και οι άλλοι. Έχετε μια τελευταία ευκαιρία να γίνετε άνθρωποι. Την σέβομαι. Πάρε τον χρόνο σου πλανεμένε και δυστυχισμένε. κοίτα τι θα κάνεις με αυτόν γιατί τελειώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ ΙΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΟΥΝΙΤΕΣ, ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ (ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ) «ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ», ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΛΚΗΣΙΩΝ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

      ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ) ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...
      ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ «ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

      ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ), ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

      ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ varkarisnews, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ varkarisnews.

      Διαγραφή
  15. ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ ΙΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΟΥΝΙΤΕΣ, ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ (ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ) «ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ», ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΛΚΗΣΙΩΝ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

    ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ) ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ «ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ), ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

    ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ varkarisnews, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ varkarisnews, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΞΩΒΕΡΓΕΣ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΚΑΡΗ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ.
    ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΚΛΠ ΣΕ ΙΣΜΟΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΙΟΥΔΑ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΛΛΟΝ» ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ «varkarisnews» . ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΕ "Ανώνυμος 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 9:31 μ.μ." ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΙΟΥΔΑ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ "ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ", ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΛΛΟΝ» ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ «varkarisnews» . "ΨΑΛ. 95,5 ΟΤΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ". ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΣΤΟΚΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
      ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
      ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΛΙΟΞΕΚΟΥΤΗ ΕΜΜΟΝΙΚΕ.

      Διαγραφή
    4. ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ,ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ
      ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΟΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ.

      https://oimos-athina.blogspot.com/2021/10/blog-post_361.html#more

      Διαγραφή
    5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ «Ανώνυμου 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:34 π.μ.» ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΥΒΡΗ... ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ.
      ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 μ.μ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ «Ανώνυμου 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:34 π.μ.» ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΥΒΡΗ... ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ.
      ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)». «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 34-35)». ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ (1), (2). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)" https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

      Διαγραφή
    7. ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ https://oimos-athina.blogspot.com/6 Δεκεμβρίου 2023 στις 5:26 μ.μ.

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ «Ανώνυμου 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:34 π.μ.» ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΥΒΡΗ... ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ.
      ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  17. "Ὁ φόβος τῶν πνευματικῶν ἐπιπτώσεων (ποινῶν, καθαιρέσεων, στερήσεως μυστηρίων κλπ.)

    Τό ἐπιχείρημα αὐτό ἀποδεικνύει ὅτι προτάσσομε τήν ἱερωσύνη καί τά μυστήρια καί ὑποτάσσομε εἰς αὐτά τήν Ὀρθόδοξο καί ἀληθινή πίστι. Ἀποδεικνύει ἐπίσης ὅτι προτιμοῦμε νά παίρνωμε τά μυστήρια ἀπό θολές καί βρώμικες πηγές, παρά νά τά στερηθοῦμε, προκειμένου νά μετέχωμε καί ἐμεῖς στό μυστήριο τῆς ὁμολογίας, τῆς θυσίας καί νά ἐπικοινωνοῦμε μέ τόν Κύριο συμμετέχοντας καί σηκώνοντας τόν σταυρό Του. Ἀποδεικνύει ἐπίσης ὅτι εἴμεθα θιασῶτες τοῦ ἐξωτερικοῦ χριστιανισμοῦ, κατά τόν ὁποῖο πρέπει νά συμμετέχωμε στά μυστήρια, νά εἴμεθα ἑνωμένοι μέ τούς πολλούς καί νά κάνωμε κάποια συγκεκριμένα καθήκοντα.

    Ἀποδεικνύει τέλος ὅτι ἔχομε κάνει σύγχυσι τοῦ καιροῦ τῆς εἰρήνης καί τοῦ καιροῦ τοῦ πολέμου εἰς τήν Ἐκκλησία. Μᾶς διαφεύγει τελείως τό ὅτι κατά μέν τόν καιρό τῆς εἰρήνης συμμετέχομε εἰς τά μυστήρια ὅταν καί ὅπως πρέπει, κατά δέ τόν καιρό τοῦ πολέμου, λόγῳ ἐξωτερικοῦ διωγμοῦ ἀπό τούς ἀπίστους ἤ ἐσωτερικοῦ ἀπό τούς αἱρετικούς, συμμετέχομε στά μυστήρια ἀξίως, μόνον καί ἐφ’ὅσον ὁμολογοῦμε καί κρατοῦμε τήν ἀληθινή πίστι διά λόγων καί ἔργων. Εἰδάλλως εἶναι ματαία ἤ καί ἐπιβλαβής κάθε συμμετοχή στά μυστήρια, ἡ ὁποία γίνεται εἰς βάρος τῆς πίστεως καί μέ τήν παραμικρά διάθεσι συμβιβασμοῦ ἤ δειλίας. Αὐτά τουλάχιστον εἶναι καταγεγραμμένα ἀπό τούς ἁγίους οἱ ὁποῖοι ἐδίδαξαν ὅτι ὑπάρχει πλήρης διαχωρισμός τοῦ καιροῦ τῆς εἰρήνης ἀπό τόν καιρό τοῦ πολέμου καί διωγμοῦ εἰς τήν Ἐκκλησία" (Από την σελίδες 306-7 του Βιβλίου: "Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορίστε πάρε μελέτα για τον Τρικαμηνά. Εγώ τα έχω διαβάσει: https://stwmenkalws.blogspot.com/2012/03/blog-post_3153.html
      Και ένα του Πειραιώς: https://stwmenkalws.blogspot.com/2012/11/blog-post_18.html

      Διαγραφή
    2. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ...

      ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ
      «Ὁ Οἰκουμενισμός εἶναι κοινόν ὄνομα διά τούς ψευδοχριστιανισμούς, διά τάς ψευδοεκκλησίας τῆς Δυτικῆς Εὐρώπης.
      Μέσα του εὑρίσκεται ἡ καρδία ὅλων τῶν εὐρωπαϊκῶν οὑμανισμῶν, μέ ἐπί κεφαλῆς τόν Παπισμόν. Ὅλοι δέ αὐτοί οἱ ψευδοχριστιανισμοί, ὅλαι αἱ ψευδοεκκλησίαι, δέν εἶναι τίποτε ἄλλο παρά μία αἵρεσις παραπλεύρως εἰς τήν ἄλλην αἵρεσιν. Τό κοινόν εὐαγγελικόν ὄνομά των εἶναι ἡ παναίρεσις. Διατί; Διότι εἰς τό διάστημα τῆς ἱστορίας αἱ διάφοροι αἱρέσεις ἠρνοῦντο ἤ παρεμόρφωνον ἰδιώματα τινά τοῦ Θεανθρώπου καί Κυρίου Ἰησοῦ, αἱ δέ εὐρωπαϊκαί αὗται αἱρέσεις ἀπομακρύνουν ὁλόκληρον τόν Θεάνθρωπον καί εἰς τήν θέσιν του τοποθετοῦν τόν Εὐρωπαῖον ἄνθρωπον. Ἐδῶ δέν ὑπάρχει οὐσιαστική διαφορά μεταξύ τοῦ Παπισμοῦ, Προτεσταντισμοῦ, Οἰκουμενισμοῦ καί ἄλλων αἱρέσεων, ὧν τό ὄνομα “λεγεών”» (Αρχιμ. Ιουστίνου Πόποβιτς, "Η Ορθόδοξος Εκκλησία και ο Οικουμενισμός", σελ. 224, μετάφρ. Ιερομ. Αμφιλοχίου Ράντοβιτς και ιερομ. Αθανασίου Γιέβτιτς, Έκδ. Ορθόδοξος Κυψέλη, Θεσ/νίκη 1974). Το μεστό υψηλότατων θεολογικών νοημάτων και ορθόδοξης βιωτής ψυχωφελές βιβλίο του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς με τίτλο: "Η Ορθόδοξος Εκκλησία και ο Οικουμενισμός" πρέπει και μπορούμε να το διαβάσουμε δωρεάν στην σελίδα με διεύθυνση https://drive.google.com/file/d/0B2MIhqeftC46YnFsSTQ0NVM3YWs/view?pli=1&resourcekey=0-5qVMkSg7w8O8FWqm2JAk6A .

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΕΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ" ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥΣ https://www.freevolition.gr/antipaterikiparadosihate.htm ...
      "Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν https://www.freevolition.gr/15.pdf ...

      Διαγραφή
    3. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

      ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ ΙΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΟΥΝΙΤΕΣ, ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ (ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ) «ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ», ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΛΚΗΣΙΩΝ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

      ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX . ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ) ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...
      ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ «ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

      ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ), ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

      ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ varkarisnews, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ varkarisnews, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

      Διαγραφή
  18. ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  19. ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΣ ΛΑΘΗ ή ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΑ, ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΟΡΙΣΕ ΑΜΥΝΤΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ.
    ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.
    ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ.
    ΕΣΥ ΠΑΡΟΡΓΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΣΚΑΣΕΣ.
    ΣΥΜΕΩΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)». «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 34-35)». ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ (1), (2). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί "Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ' ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς (Ματθ. 10, 32-33)".

      ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ), ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

      ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

      Διαγραφή
    2. «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ» ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΟΕΡΩΣ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ, ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...

      ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, «ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΤΩ ΔΕΙΞΑΝΤΙ ΤΟ ΦΩΣ»… ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΙ: 16 "Πάντοτε χαίρετε, 17 ἀδιαλείπτως προσεύχεσθε, 18 ἐν παντὶ εὐχαριστεῖτε· τοῦτο γὰρ θέλημα Θεοῦ ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ εἰς ὑμᾶς".

      ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ «Μνημονευτέον μάλλον τού Θεού καί Προσευχητέον Αυτώ, ή αναπνευστέον» (άγιος Γρηγόριος ό Θεολόγος).

      Διαγραφή
    3. ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ; ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ;

      Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ , https://www.freevolition.gr/AG%20kefalaia.7z ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ, "ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ", ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΕΖΑ - ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΜΟΡΦΗΣ 7z ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΟΛΙΣ 1,7 ΜΒ. ΠΗΓΗ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ: https://www.myriobiblos.gr/bible/default.asp .
      (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7-Zip , https://www.7-zip.org/ και να το διαβάσετε με το Microsoft Office Word Ή ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ https://el.libreoffice.org/ )

      Διαγραφή
    4. ΕΙNAI ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΥΛΙΣΤΗΣ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΕI ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ… ΓΙΑΤΙ «Ὁ φιλῶν πατέρα ἢ μητέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· καὶ ὁ φιλῶν υἱὸν ἢ θυγατέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος. ὁ εὑρὼν τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἀπολέσει αὐτήν, καὶ ὁ ἀπολέσας τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἕνεκεν ἐμοῦ εὑρήσει αὐτήν (ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 10:37-39)».

      ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

      Διαγραφή
  21. Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ , https://www.freevolition.gr/AG%20kefalaia.7z ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ, "ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ", ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΕΖΑ - ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ... ΓΙΑΤΙ "ΜΑΡΚ. 8,35 ΟΣ ΓΑΡ ΑΝ ΘΕΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΟΥ ΣΩΣΑΙ, ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ· ΟΣ Δ' ΑΝ ΑΠΟΛΕΣΗ ΤΗΝ ΕΑΥΤΟΥ ΨΥΧΗΝ ΕΝΕΚΕΝ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΟΥΤΟΣ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ". "ΜΑΡΚ. 8,36 ΤΙ ΓΑΡ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΕΑΝ ΚΕΡΔΗΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟΝ, ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΘΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΟΥ";

    ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝOGOOGLE KAI ΣΟΔΟΜΟYOUTUBE ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ ΑΘΛΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΛΙΔΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΩ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...



    «Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v20a1l0-orthodox-homology.html , https://www.brighteon.com/76fe92d6-a54b-4d56-9759-9c9943a2bcc4 , https://ugetube.com/watch/2BhBtQrfoRZsV5O ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΤΘ. 10, 32-33: "Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ' ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς"... στίχ. 38: "καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος".. ΑΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ "ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ (ΙΩΑΝ. 8, 32)". ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ 29: "Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)». «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 34-35)». ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΡΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ" ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΙΣ "ΜΑΓΙΣΣΕΣ"... ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια (Ψαλμ. 95,5)».

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ Ή ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ;

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ… ΛΕΜΕ ΣΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ": "ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ" ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΑΝ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΘΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ https://www.freevolition.gr/ ΚΑΙ «οι λίθοι κεκράξονται (Λουκ.19.40)» ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΔΟΤΗ Η ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΡΘΡΟ. 5, ΠΑΡ. 3: "Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ". Άρθρο 2, παράγραφός 1: «O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ... ΝΟΜΟΣ 3418, Άρθρο 12, ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ...

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΕΣ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΕΣ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ (Ματθ. 26, 26-29), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ, ΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ, ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ 0,03% ΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ 2020 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2019... https://www.freevolition.gr/ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΑΔΕΡΦΟ» ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v40n8sf-only-christ-loves-humanity-and-saves-our-immortal-souls.html , https://www.brighteon.com/b4028203-defc-4e26-a7a8-af143584f4f2 , https://ugetube.com/watch/IlRNwOGGFmXLOAw .

    ΑπάντησηΔιαγραφή