Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ


ΤΟ BREXIT ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (ECONOMIC RESET) 




Του Χριστόδουλου Πιερίδη

Εδώ και καιρό, κανείς δεν απαντά σε οποιοδήποτε αληθινό ερώτημα, ακριβώς επειδή πιστεύω πως δεν υπάρχουν πια ελεύθερα σκεπτόμενοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές, καναλάρχες, κλπ. 

Τα πάντα είναι αγορασμένα και κατευθυνόμενα, ενώ η ελεύθερη σκέψη θεωρείται πια επικίνδυνη. Διαβάζοντας όμως πάρα κάτω, θα δει κανείς, πώς ο αληθινός λόγος του Μπρέξιτ είναι η επιχειρούμενη ελεγχόμενη κατάρρευση του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος (πριν αυτό εκραγεί) και το ECONOMIC RESET. 


Διαβάζοντας θα γίνει επίσης κατανοητό γιατί έπρεπε να κλείσει π.χ., ο Συνεργατισμός στην Κύπρο, καθώς και πολλά άλλα πράγματα, χρήσιμα για όποιον θέλει να σκεφτεί.

Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια κοσμογονικά γεγονότα στην "δημοκρατική" Βρετανία και να μην ερωτάται αμέσως και συνεχώς ο λαός; 

Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα και θα αποδειχθεί ξανά την ερχόμενη εβδομάδα ότι η Τερέζα Μέη δεν τυγχάνει αποδοχής, αλλά ούτε Εκλογές προκηρύσσονται, ούτε 2ο Δημοψήφισμα σκέφτονται να κάνουν, αλλά ούτε και ψηφίζουν οι Βουλευτές να παραμείνει η χώρα στην ΕΕ, με το σκεπτικό έστω, ότι έκανε λάθος ο Κάμερον. 

Προφανώς δεν υπάρχει δημοκρατία και η Διοικούσα Ελίτ χειραγωγεί τα πράγματα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς επιστήμονας, οικονομολόγος, πολιτικός, δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής ή καναλάρχης για να καταλάβει ότι όλοι από γύρω θέλουν την Βρετανία εκτός ΕΕ.

Από την μια, είναι οι της Κυβέρνησης που θέλουν "έξοδο" με τρόπο που να παραμένει η Βρετανία κάτω από τον έλεγχο της ΕΕ για να μην ξεφύγει απότομα από τον κεντρικό έλεγχο των Βρυξελών και κάνει αλματώδη οικονομική πρόοδο, αποδεικνύοντας την απάτη και καταστρέφοντας αμέσως το Ευρώ και την ΕΕ. Κι αυτοί εργάζονται προς την κατεύθυνση του Economic Reset αλλά δεν θέλουν άμεση κατάρρευση του Ευρώ. 

Επειδή, αν βγει άτακτα η Βρετανία, όλοι το ξέρουν πως θα καταρρεύσει άκομψα όλη αυτή η προπαγάνδα του ψεύδους που θέλει δήθεν την Βρετανία να χρεοκοπεί, να αποκόπτεται από τον υπόλοιπο κόσμο, να μην έχει να φάει, κλπ. 

Αντίθετα, βγαίνοντας η Βρετανική οικονομία θα κάνει θαύματα εντός της Κοινοπολιτείας, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση της ΕΕ. Όλοι θα τρέχουν να βγουν από το Νταχάου (Γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης), και δεν το θέλουν αυτό ακόμα.

Από την άλλη μεριά, είναι οι του Κοινοβουλίου που κι αυτοί έχουν τον ίδιο κοινό σκοπό του Economic Reset (η ίδια Ελίτ είναι), αλλά θέλουν να τον πετύχουν με άμεσο τρόπο, προκαλώντας αμέσως τώρα την κατάρρευση του Ευρώ μέσα από την άτακτη έξοδο της Βρετανίας, κάτι όμως για το οποίο δεν φαίνεται να είναι εντελώς έτοιμοι όλοι μαζί αυτοί της Ελίτ που καθορίζουν τις τύχες του κόσμου παγκοσμίως, γι αυτό και δεν γίνεται ακόμα. 

Έτσι, θα παρατείνουν την έξοδο της Βρετανίας μέχρι που να αποφασίσουν πώς θα το κάνουν. Θέλουν να την έχουν μέσα με το ένα πόδι μέχρι που να είναι έτοιμοι να την διώξουν κακήν-κακώς και να προκαλέσουν την ελεγχόμενη κατάρρευση του Ευρώ και της ΕΕ, χωρίς βέβαια ο Βρετανικός λαός να μπορέσει να ορθοποδήσει ελεύθερος. 

Ενόσω ο λαός υπνώττει κι ασχολείται με κατινιές, όλοι οι υπερεθνικοί ηγέτες (Μέρκελ, Μέη, Μακρόν, κλπ) είναι συνεννοημένοι για το πώς θα διασφαλιστεί το «ιερό» σχέδιο της Ελίτ.

Εν πάση περιπτώσει, είναι απολύτως και παντελώς αδύνατον η Ελίτ του Κοινοβουλίου να θέλει Μπρέξιτ, από δημοκρατική ευαισθησία, επειδή έτσι ψήφισε ο λαός. Αν ήταν έτσι και υπήρχε όντως δημοκρατία, τι πιο απλό από το να προκήρυσσαν αμέσως Εκλογές; 

Από πότε όμως η Ελίτ άγεται και φέρεται από τις αμόρφωτες μάζες, τις οποίες αποκαλεί "δημοκρατικό" λαό; Ας μην κοροϊδευόμαστε, δημοκρατία ή όχι, δεν είναι ποτέ δυνατόν να κυβερνούν το πλοίο οι επιβάτες, ή να κάνουν την εγχείρηση οι συγγενείς & επισκέπτες αντί ο Πλοίαρχος και ο Γιατρός αντιστοίχως! 

Η δημοκρατία είναι για να νομίζουμε εμείς ο κόσμος πως όντως εμείς κυβερνούμε, αλλά πάντα κυβερνά η Ελίτ με δικτατορικό τρόπο. Και με το δίκαιο της εδώ που τα λέμε, επειδή η δικτατορία του προλεταριάτου είναι άκρως χειρότερη, όσο αφορά πάντα βέβαια, άθεες μάζες, δηλαδή δούλους και όχι ελεύθερους ανθρώπους.

Αυτό που συμβαίνει στη Βρετανία καμιά σχέση δεν έχει με τα επιχειρήματα που προβάλλονται περί ανάκτησης ελέγχου των συνόρων τους από την ελεύθερη μετανάστευση, ή την ανεξαρτησία του χρήματος τους, που δεν είναι καν το Ευρώ. 

Η Βρετανική ηγεσία, σαν μέρος της παγκόσμιας Ελίτ, είναι κι αυτή υπέρ της μετανάστευσης (το βλέπουμε άλλωστε και από τους μετανάστες από τις πρώην αποικίες), και είτε εντός της ΕΕ είναι οι Βρετανοί ή εκτός, πάντα η Κεντρική τους Τράπεζα αποτελεί "θεσμό" που ελέγχεται από έξω. 

Το City of London αποτελεί κράτος εν κράτει, στο οποίο ούτε η Βασίλισσα δεν έχει την πρωτοκαθεδρία. Ακολουθεί όπως το σκυλάκι τον Δήμαρχο του Σίτυ.




Όλοι οι σοβαροί οικονομικοί αναλυτές μιλούν για επερχόμενο οικονομικό τσουνάμι που παρόμοιο του δεν ξανάγινε ποτέ. Κι αυτός είναι ο αληθινός λόγος του Μπρέξιτ. Ο αληθινός λόγος του Μπρέξιτ είναι να ελεγχθεί το τσουνάμι που έρχεται, δηλαδή να χειραγωγηθεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση η πλήρης κατάρρευση του οικονομικού συστήματος, κάτι που θα προκαλέσει και την κατάρρευση της ΕΕ. 

Να ελεγχθεί όχι για να περιοριστεί προς συντήρηση του παρόντος συστήματος, αλλά για να οδηγηθεί το "ιερό" σύστημα στην επόμενη φάση των κρυπτονομισμάτων και του πλήρους ελέγχου της ανθρωπότητας μέσω της υπέρ τεχνητής νοημοσύνης.

 Επειδή η κατάρρευση δεν είναι έκπληξη, αλλά εκ προοιμίου σχεδιασμένη στο σύστημα του Breton Woods. Αυτός είναι ο αρχικός σχεδιασμός επειδή το οικονομικό σύστημα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσο προς την επίτευξη άλλων θρησκευτικο-πολιτικών επιδιώξεων, τις οποίες ήδη βιώνουμε μέσα από φάρσες όπως η τρομοκρατία, το Ισλαμικό Κράτος, κλπ.

Γιατί λοιπόν έρχεται οικονομικό τσουνάμι που δεν ξανάγινε;

Επειδή, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα είναι μια πυραμίδα, ένα ponzi scheme από δανεικό κοπανιστό αέρα, το οποίο θέλει συνεχώς ενίσχυση για να μην καταρρεύσει λόγω της συνεχούς διεύρυνσης της βάσης της πυραμίδας. Χρειάζεται συνεχή τροφοδότηση, τρώγοντας τους πάντες και τα πάντα γύρω του για να συντηρηθεί το ίδιο. 

Είναι ένας Μινώταυρος εντός ενός Λαβύρινθου, ο ίδιος ο Μαμμωνάς, δηλαδή ένα κτήνος, μια Λερναία Ύδρα. Ναι, είναι γνωστό το αρχέγονος κτήνος, αλλά πρώτη φορά στα χρονικά της ανθρωπότητας από την γέννηση του Ιησού Χριστού γίνεται τέτοια βλασφημία σε τέτοιο βαθμό και με τέτοια τεχνολογία. Γι' αυτό και πρώτη φορά θα ζήσουμε (όσοι ζήσουμε) τέτοιο τσουνάμι.

Επειδή λοιπόν είναι φυσικώς αδύνατον να υπάρχει άπειρη ανάπτυξη εντός πεπερασμένου συστήματος (κλειστό & επίπεδο σύστημα) που να δικαιολογεί την συνεχή χορήγηση δανείων που αντιστοιχούν στο κυκλοφορούν χρήμα (που είναι αναγκαίο για να μην καταρρεύσει το σύστημα), οι φρενοβλαβείς θεοί-δημιουργοί του συστήματος αναγκάζονται να τυπώνουν συνεχώς νέα λεφτά για να το στηρίξουν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτή τη στιγμή τόσα πολλά τέτοια πληθωριστικά λεφτά στο σύστημα ώστε, χωρίς να υπάρχει ανάπτυξη (λιτότητα, ανεργία, κλπ), να εκτοξεύονται οι τιμές στα ύψη και να μην μπορεί να συντηρηθεί ο κόσμος (ενίοτε το λένε και Ποσοτική Χαλάρωση - QE).

Η αλόγιστη "ανάπτυξη" που απαιτείται για την εξόφληση φανταστικών έννομων λεφτών (legal tender από κοπανιστό αέρα) οδηγεί νομοτελειακά στη λιτότητα και την απουσία ανάπτυξης, δηλαδή στη χρεοκοπία.

 Επειδή χωρίς ανάπτυξη δεν υπάρχουν δάνεια, άρα δεν υπάρχει κυκλοφορούν χρήμα, μια και το χρήμα που κυκλοφορεί είναι τα δάνεια (αυτή είναι η βλασφημία). Ο δανεισμός κοπανιστού αέρα με τόκο οδηγεί νομοτελειακά στη λιτότητα και την απουσία ανάπτυξης.

 Είναι ένα επίπεδο βραχυκύκλωμα, ένα κλειστό ενεργειακό σύστημα που τρώει από πάνω του. Κι αυτό το βραχυκύκλωμα, αυτή η χρεοκοπία είναι η κοσμοθεωρία των ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ άθεων που υποστηρίζουν εν τη βλακώδη αγνοία τους τούς Κυβερνήτες του παγκόσμιου συστήματος, νομίζοντας από την έπαρσή τους πως είναι κι αυτοί Ελίτ (οικονομική, επιστημονική, θρησκευτική, κλπ). 

Οι ΙΔΙΟΙ οι Κυβερνήτες ΕΧΟΥΝ θεό τον Μαμμωνά, δηλαδή τον διάβολο. Αλλά ΈΧΟΥΝ θεό, δεν είναι ηλίθιοι.

Ο άθεος είναι εξ' ορισμού βραχυκυκλωμένος (ισοπεδωμένος στο επίπεδο των 2 διαστάσεων), ενώ ο ένθεος είναι τριαδικός, δηλαδή αναπτύσσεται πάντα και συνεχώς (αέναα) προς τα πάνω, δημιουργώντας τα πάντα καινά. 

Όχι τρώγοντας οριζόντια από πάνω του όπως κάνουν αυτοί οι εωσφορικά αλαζόνες που υποστηρίζουν την αθεΐα των Luciferian Lunatics - Κυβερνητών του κόσμου. 

Αυτή η αθεΐα είναι ο λόγος (παραλογισμός) που θέλει να σώζονται οι τράπεζες και να χρεοκοπεί ο κόσμος. Για να διατηρείται ζωντανό το παράλογο "ιερό" σύστημα τους, το οποίο έχουν αναγάγει με την δική μας βλακεία σε «θεσμό» και σύντομα σε θεό που πρέπει να λατρεύεται πάση θυσία. Είναι η λατρεία του Μαμμωνά.

Όσοι φωνάζουν π.χ., υπέρ της ανάγκης να σωζόταν ο Συνεργατισμός στη Κύπρο, αυτή ακριβώς την άθεη νοοτροπία υπηρετούν. Επειδή, τι πρέπει να σώσεις, την τράπεζα ή τον άνθρωπο και τις καταθέσεις του; 

Οι άθεοι φωνάζουν υπέρ της σωτηρίας του Συνεργατισμού και της χρεοκοπίας άλλων ανθρώπων. Εμάς! Είναι παρανοϊκοί που ψηφίζονται μόνο από άλλους ίδιους παρανοϊκούς. Ό, τι ήταν να σωθεί από τον Συνεργατισμό σώθηκε από εχέφρονες ανθρώπους, που για να αντιπροσωπεύουν σωστά τα συμφέροντα μας πρέπει να είναι κι αυτοί το ίδιο "απατεώνες" όπως εμείς, έτσι δεν είναι; 

Διαφορετικά, αν βάλεις άνθρωπο αγαθό να προστατέψει πονηρό, πάει την έπαθες, χρεοκόπησες. Ό, τι ήταν να σωθεί λοιπόν σώθηκε και το υπόλοιπο φορτώθηκε στις ράχες εμάς που συνεργήσαμε με την ανοησία και ασυδοσία μας στη δημιουργία του τέρατος. Και δίκαια, μπορώ να πω, για να φωνάζουμε τώρα σαν τις μωρές παρθένες. Έχει κι ο διάβολος-Μαμμωνάς τη "δικαιοσύνη" του προς παιδαγωγία.

Όμως, η παράνοια έχει ξεφύγει. Αυτή τη στιγμή η Ελίτ κρατά τόσα πολλά λεφτά και έχει αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό που πληρώνει π.χ., μέχρι και 50 εκατομμύρια Δολάρια σε δημοπρασίες για μια παλιο-πατσαβούρα με τον Kennedy λέει επάνω, που αγοράστηκε μόλις $16,900. Δηλαδή 300 χιλιάδες % την αρχική αξία της (υπερτιμημένη βέβαια κι αυτή στα $16,900).


Αυτό δημιουργεί πληθωριστικές τάσεις παντού εντός της οικονομίας. Το βλέπουμε στις αξίες της γης, των ακινήτων, των ενοικίων, των αυτοκινήτων, των τροφίμων, κοκ., με αποτέλεσμα η φτώχεια να απλώνεται όλο και περισσότερο, απειλώντας την ίδια την Ελίτ (προς το παρών κίτρινα γιλέκα, Ιταλία, κλπ) με πρόωρη άτακτη κατάρρευση του "ιερού" συστήματος, εξ' ου και η ανάγκη ελεγχόμενης κατάρρευσης.

 Επειδή είπαμε, το σύστημα είναι "ιερό" λόγω του ότι είναι το μέσο για την επίτευξη του αληθινού θρησκευτικο-πολιτικού στόχου που έχει να κάνει με το τι είναι ο άνθρωπος, η μνήμη και η ψυχή του.

Αν συνεχίσει αυτό το πράγμα, σε λίγο βασικά είδη διατροφής θα κοστίζουν μια περιουσία και θα υπάρξει λιμός, κάτι που θα προκαλέσει επαναστάσεις και κατάρρευση πριν την ώρα του τού συστήματος της Ελίτ και των παγκόσμιων σχεδιασμών του. Επειδή, επίτηδες επέβαλαν αυτό το παρά τον λόγο σύστημα.

 Έχουν παγκόσμιους πολιτικο-θρησκευτικούς στόχους που πρέπει πάση θυσία να επιτευχθούν βρε δεν πα να εξαφανιστεί π.χ., όλη η Ελλάδα, ή να κλείσουν όλοι οι Συνεργατισμοί και οι παρατράπεζες του κόσμου.

Όσο εμείς συνεχίζουμε να λέμε βασικά ανοησίες για ακύρωση της όντως επαίσχυντης και προδοτικής συμφωνίας για την Μακεδονία, της συμφωνίας ΔΔΟ για την Κύπρο, το Αιγαίο, τον Συνεργατισμό, κλπ., και να τρωγόμαστε αναμεταξύ μας (αντί να κάνουμε το έλεος), προτείνοντας όντως ευφυείς οικονομικές λύσεις διεξόδου, αλλά ξεχνώντας επιμελώς ότι ενεργούμε εντός του παραλογισμού του Στρατοπέδου Συγκέντρωσης των Eωσφοριστών, αυτοί πατούν πάνω στην βλακεία της δικής μας αθεΐας και προχωρούν ακάθεκτοι να μας ξεκοκαλίσουν μέσα από την οικονομία. 

Δηλαδή μέσα από την διαχείριση του οίκου μας, αυτού που δεχτήκαμε να καταντήσουν τον οίκο του Θεού. Πάντα βέβαια με την υπερπολύτιμη βοήθεια των πολιτικών μας και των δημοσιογράφων μας.

Ο παγκόσμιος οικονομικός σχεδιασμός θέλει την Βρετανία να αποχωρήσει με σκοπό την κατάρρευση του Ευρώ και της ΕΕ για να γίνει το γνωστό ECONOMIC RESET, δηλαδή ο μηδενισμός τόσο των χρεών όσο και των καταθέσεων. Και δεν είναι μόνο η Βρετανία βασικό κομμάτι αυτού του σχεδιασμού, αλλά και η Τουρκία.

Όσοι έχουν καταθέσεις θα πάρουν άυλους τίτλους από τις Κεντρικές Τράπεζες των χωρών τους, αλλά δεν θα μπορούν να πάρουν τα λεφτά τους. Θα επιτρέπεται μόνο ένα μικρό ποσό την ημέρα, αν επιτρέπεται κι αυτό. Μετρητά δεν θα υπάρχουν πια. Ήδη και στην Κύπρο, προωθείται νομοσχέδιο που επιτρέπει τις συναλλαγές σε μετρητά μόνο μέχρι 10 χιλιάδες Ευρώ. Σύντομα μηδέν.

Το παλιό σύστημα θα αντικατασταθεί από τα γνωστά κρυπτο-νομίσματα με την υπέρ τεχνητή νοημοσύνη του Blockchain που θα ελέγχει τους πάντες ψυχή τε και σώματι, χωρίς να κρατά κανένας τίποτε τα υλικά μετρήσιμο στα χέρια του. Όποιος κάθεται φρόνιμα θα τρώει ένα καρβέλι. 

Όποιος πάει να το παίξει επαναστάτης, απλά θα σβήνεται από το σύστημα και θα ψοφά της πείνας.
Ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά είναι πολύ κοντά, πάρα πολύ κοντά, αν δεν υπάρξει ασύμμετρος παράγοντας εξ Ανατολών και Αποκάλυψη του Θεού στον άνθρωπο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου