Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΡΩΜΙΟΙ" ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ!


ΤΑ «ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!



Γράφει η  Σερένα Νομικού

Ενώ οι Γάλλοι αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους πλημμυρίζοντας τους δρόμους, εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παραμένουμε βυθισμένοι στη χειμερία νάρκη μας, έχουμε συμβιβαστεί σαν τα πρόβατα με τη μοίρα μας, ανεχόμαστε την ύπαρξη όλων εκείνων των κομμάτων που πρόδωσαν την πατρίδα μας και ψάχνουμε συνεχώς λόγους για να δικαιολογήσουμε την απίστευτα δουλοπρεπή μας στάση.


Επικαιρότητα

Όταν ακούει κάποιος ή κάποια τους Γάλλους να δηλώνουν πως δεν είναι Έλληνες θλίβεται, ντρέπεται, κοκκινίζει, σκύβει το κεφάλι κάτω. 

Το κάνει επειδή γνωρίζει πως είναι δυστυχώς η πικρή αλήθεια, αφού ενώ τα κίτρινα γιλέκα αγωνίζονται για τον εαυτό τους, για τα ανθρώπινα δικαιώματα τους και, κυρίως, για τα παιδιά τους, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα, που οδηγήθηκαν πάνω από 600.000 παιδιά τους στην εξορία για να αντικατασταθούν από τους μετανάστες οι οποίοι, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, θα μας λύσουν το πρόβλημα της ανάπτυξης (!), προτιμούν τον καναπέ και τη βολή τους, αρνούμενοι πεισματικά να ξυπνήσουν από τη χειμερία τους νάρκη.

Ακόμη χειρότερα, έχουν εμφανιστεί ξανά στις οθόνες των τηλεοράσεων όλοι αυτοί που υποστήριζαν από την αρχή με νύχια και με δόντια τα μνημόνια της καταστροφής, όπως ο αξιότιμος κ. Κώνστας αν δεν κάνω λάθος το όνομα του, με τον άθλιο ισχυρισμό πως δεν υπάρχουν σήμερα Έλληνες κατά των μνημονίων, επειδή όλοι έχουν δήθεν καταλάβει τη χρησιμότητα τους! 

Ντροπή τους, μεγάλη τους ντροπή, αφού δεν υπάρχει σήμερα κανένας που να μην έχει συνειδητοποιήσει πως ο στόχος των γερμανικής έμπνευσης μνημονίων δεν είναι άλλος από την υφαρπαγή της πατρίδας μας.

Επί πλέον από το διαμελισμό της με αφετηρία τη Μακεδονία, από την αλλοίωση του πληθυσμού της μέσω των μεταναστών και της εκδίωξης των παιδιών μας, από τη μετατροπή όλων μας σε φτηνούς, εξαθλιωμένους σκλάβους χρέους της γερμανικής βιομηχανίας, καθώς επίσης από την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό των σπιτιών μας για να δοθούν ως λάφυρο στους Γερμανούς συνταξιούχους που θέλουν να κλέψουν ακόμη και το κλίμα, τον ήλιο και τις πανέμορφες παραλίες της χώρας μας.

Δεν υπάρχει δε καμία αμφιβολία πως όλοι αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στα σημερινά αδιέξοδα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και που προσπαθούν να μας πείσουν πως το δηλητήριο που μας έδωσαν ήταν ένα πικρό φάρμακο για το καλό μας, είναι προδότες με την ευρεία έννοια της λέξης. 

Προδότης ήταν αυτός που διόγκωσε τα ελλείμματα το 2009 για να μας βάλει με την πλάτη στον τοίχο, προδότες ήταν αυτοί που μας διέσυραν διεθνώς και μας οδήγησαν στο ΔΝΤ, προδότες ήταν εκείνοι που υπέγραψαν το εγκληματικό PSI, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία, προδότες ήταν αυτοί αντέστρεψαν το δημοψήφισμα, προδότες όσοι υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο, αφελλήνισαν τις τράπεζες και ξεπούλησαν τα πάντα στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, ενώ φυσικά μεγάλοι προδότες ήταν εκείνοι που παρέδωσαν αμαχητί τη Μακεδονία μας.

Εγώ θα είμαι η τελευταία βέβαια που θα ισχυριστεί πως η Ελλάδα δεν θα αναπτυχθεί στο εγγύς μέλλον με υψηλούς ρυθμούς, γνωρίζοντας την ιστορία της Γουατεμάλα. Αυτό περιμένουν άλλωστε όλοι οι προδότες για να ξεπλυθούν από τα εγκλήματα τους. Να μας πουν δηλαδή τότε πως απέδωσαν τα μνημόνια, θεωρώντας μας εντελώς ηλίθιες και ηλιθίους, όπως στην περίπτωση της Μακεδονίας. 

Ότι λοιπόν είμαστε τόσο ανόητοι, ώστε να μην καταλαβαίνουμε πως όταν εξαγοραστεί η Ελλάδα στις σημερινές εξευτελιστικές τιμές, τότε οι νέοι ιδιοκτήτες της θα κάνουν τα πάντα για να αναπτυχθεί, έτσι ώστε να κερδίσουν τεράστια ποσά από τα χρήματα που επένδυσαν. 

Με δεδομένο δε το ότι, μόνο από την κατάρρευση των τιμών των ακινήτων μας έχουμε χάσει πάνω από 600 δις €, θα είναι πολύ εύκολο να κερδίσουν οι νέοι ιδιοκτήτες τους πολλά χρήματα, απλά και μόνο με την ανάκτηση των σωστών τους τιμών.


Στη Γαλλία πάντως οι άνθρωποι δεν σκύβουν δουλικά το κεφάλι, κρίνοντας από το ότι οι διαδηλώσεις των κίτρινων γιλέκων έχουν κλιμακωθεί, παρά τη βίαιη αντιμετώπιση τους από την αστυνομία. Αφού λοιπόν οι διαμαρτυρίες τους ήταν μετριοπαθείς το τελευταίο χρονικό διάστημα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των «συζητήσεων» με το παιδί της Γερμανίας, με το Macron, επανήλθαν δριμύτερες το Σάββατο. 

Εν προκειμένω, μισό εκατομμύριο Γάλλοι συμμετείχαν σε 10.000 συναντήσεις σε ολόκληρη τη χώρα, για να συζητήσουν κοινωνικά θέματα που κυμαίνονται από τους φόρους (οι Γάλλοι πληρώνουν τους υψηλότερους μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ, διάγραμμα,), έως τη Δημοκρατία και την κλιματική αλλαγή. 

Τι θέματα αλήθεια συζητούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες; Ποια είναι τα ενδιαφέροντα τους; Έχουν καμία σχέση με αυτά των Γάλλων;

Όχι βέβαια. Αντίθετα εμείς οι Έλληνες που λεηλατούμαστε και καταπατώνται όλα μας τα δικαιώματα, ενώ ποδοπατείται επί δέκα χρόνια το Σύνταγμα μας, συνεχίζουμε τον ύπνο του δικαίου και στηρίζουμε στις δημοσκοπήσεις όλα αυτά τα κόμματα (ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ κλπ.) που μας πρόδωσαν και μας έδωσαν βορά στους ξένους. 

Το γεγονός αυτό και μόνο δεν μας καθιστά απλά τη μεγάλη ντροπή της Ευρώπης, αλλά μας χαρακτηρίζει ξεκάθαρα ως ηλίθιες και ηλιθίους που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Ντροπή μας, μεγάλη μας ντροπή!


Επανερχόμενη στη Γαλλία, παρά τα όσα λέγονται τα κίτρινα γιλέκα είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Απλοί πολίτες που όμως δεν ανέχονται τη ληστεία κατ’ εντολή της Γερμανίας, η οποία δεν έχει μάθει τίποτα από την ιστορία της που, κατά πολλούς, μοιάζει με βαρύ ποινικό μητρώο. 

Είναι δε λογικές οι σκηνές βίας στο Παρίσι, αφού η αστυνομία συγκρούεται με τους διαδηλωτές χρησιμοποιώντας χημικά, «κανόνια νερού» και άλλα απάνθρωπα μέσα για να τους διαλύσει. 

Δακρυγόνα εναντίον ακόμη και πολιτών περασμένης ηλικίας, όπως αυτός στην εικόνα, που όμως δεν διστάζουν να βγουν στους δρόμους και να αγωνιστούν, γνωρίζοντας πως τα λόγια δεν αποδίδουν, αλλά οι πράξεις είναι αυτές που τελικά μετρούν.

Εύχομαι λοιπόν μέσα από την καρδιά μου να ευοδωθούν οι προσπάθειες τους, καθώς επίσης οι προσπάθειες της ιταλικής κυβέρνησης, για να βοηθήσουν και εμάς αφού δεν έχω τη ψευδαίσθηση πως θα αντιδράσουν κάποια στιγμή οι Έλληνες. Γνωρίζω άλλωστε πως έχουν συμβιβαστεί σαν τα πρόβατα με τη μοίρα τους και ψάχνουν συνεχώς αιτίες για να δικαιολογήσουν τη δουλοπρεπή τους στάση. 

Για παράδειγμα πως το κράτος είχε χρεοκοπήσει ήδη το 2009 (το μεγαλύτερο ψέμα του αιώνα), ότι δεν φταίνε τα μνημόνια για την πραγματική χρεοκοπία το βρώμικο 2012, πως οι ίδιοι φταίνε λόγω του ότι είναι φοροφυγάδες, ότι η πλειοψηφία είναι αμόρφωτη κλπ. κλπ. 

Η απόλυτη απογοήτευση από έναν λαό που δεν ντρέπεται να σκύβει το κεφάλι αλλά, αντίθετα, αναζητάει συνεχώς δικαιολογίες για να αιτιολογήσει τη θλιβερή, δουλική του συμπεριφορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου