Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ…



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου, ζήστε στην προσωρινή κατοικία σας (στην γην) ειρηνικά, δημιουργείστε, όπως Ο Πατέρας σας, αγάπη, μιλήστε με τα λόγια του Πατέρα σας στα παιδιά Του, λυγίστε την ψυχήν σας με αγάπη προς την αγάπη. 

Αφήστε τις σάρκες να φάνε τις σάρκες και ενισχύστε τον ναον σας ( το σώμα σας ) για να μην πειραχθεί η ψυχή σας. 

Όταν μιλώ για σάρκες, εννοώ τις σάρκες των οποίων η ψυχή δόθηκε αλλού και όχι στο Θεόν Πατέρα, μίλησα γι’αυτούς, οι οποίοι γκρέμισαν τον ναόν της ψυχής και έφτιαξαν την σάρκα του σατανά. 

Παιδιά μου, μην νομίζετε ότι οι Απόστολοι στην εποχή τους έκαναν κάτι το επιπλέον από την εποχή τους, τώρα, στην δική σας εποχή, θα κάνετε και εσείς σύμφωνα με την εποχην σας. 

Διδακτόν λόγον Θεού διδάσκειν ( σημείωση  Γεωκών : δηλαδή να διδάσκετε αυτό το οποίον διδάσκεσθε από τον Θεον! ) 

Ναι παιδιά μου, διδακτόν λόγον, δηλαδή, Ο Χριστός σας διδάσκει τον λόγον Του Θεού μέσω της Καινής Διαθήκης και όλων των Θεολογικών κειμένων και αυτόν το λόγον και εσείς να διδάσκετε 
 (εσύ που διδάσκεσαι από τον Λόγον Του Θεού, δίδαξε τον και στους άλλους) 

Όλες τις έννοιες των λέξεων, πρέπει να τις κρατάτε γερά στα χέρια, να τις χωνέψετε εις τον νουν και να τις εκφράσετε με Θείον λογον, διότι αυτός είναι ο προορισμός σας σε αυτήν την ΟΛΙΓΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝ επάνω εις την γην. 

Είναι το έργο σας αυτό, είναι το καθήκον σας και είναι το χρέος της αιωνίας ζωής προς τον Πατέρα, όπως και Ο Χριστός προς Αυτόν ! 

Ναι παιδιά μου όταν Ο Χριστός, σας ομιλεί για χρέος , δεν σας ομιλεί για χρέος τραπέζης, ούτε όταν χρεώνεστε ένα ρούχο, αλλά…

ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΜΥΘΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΑΝΤΑΜΕΙΒΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. 

Πως ανταμείβεται ; 

1. Με αγάπη 

2. Με στοργή 

3. Με ηθική 

4. Με αναγνωρισιν 

Και όλα αυτά τα οποία είναι το 5 ον και το πλέον μεγάλο : την καλυψιν με το Αγιον Πνεύμα, έτσι ανταμείβεται το χρέος από τον Ουράνιον Πατέρα σας, για εσάς. 

Και όταν έχετε αυτήν την ανταμοιβήν στο χέρι σας, σας δίνει την άδεια ελεύσεως στο βασίλειο Του, που λέγεται Παράδεισος. 

Πήρατε ποτέ χρέος με ανταμοιβή από κάπου αλλού ; έτσι είναι η ευσπλαχνία του Θεού Παιδιά μου.


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου