Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΙΛΑΥΤΙΑΣ...


ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ …




Κοινοποιεί ο Γεωκών


Τώρα δεν έχετε  βασιλείς  (κυβερνώντες) της γης και λέτε «Θεέ μου πότε θα έλθεις να μας σώσεις;» 

Και Ο Θεός σας λέει : «πότε είσαστε έτοιμοι και με φωνάξατε παιδιά μου;»

Αλλά πως θα έλθει; και βεβαίως θα έλθει, αλληγορικά όμως σας λέω, και πως θα έλθει μέσα στην προδοσία παιδιά μου; 

Όταν ο λύκος θα κάνει συμπεθεριό με το πρόβατο και φάνε τις σάρκες τους, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. 

Αυτά είναι παιδιά μου και να μην ανησυχείτε, να μην πω φοβηθείτε και να μην θορυβηθείτε. 

Θα σας πω μια αλήθεια παιδιά μου τώρα, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, και αν σας πουν (κάποιοι) με σαρκασμό:«εμεις δεν είμαστε τόσο φωτισμένοι», να τους πείτε ότι το φως, προσπαθήστε να το βρείτε και μην το παίρνετε χρέος! (δηλ. δανεικό ).  

-Ο γέροντας εννοεί δηλαδή αυτούς που υποκρίνονται ότι δήθεν δεν ξέρουν, αλλά δυστυχώς, πράγματι δεν ξέρουν τίποτε!-

Και τότε όταν θα βρείτε το αληθινό Φως και ξέρετε ποιος είναι ο δρόμος για να βρείτε το αληθινό Φως, ο μόνιμος επισκέπτης και σε εσάς θα είναι Ο Κύριος. Και ας εχομεν όλοι ελαττώματα , μαζί με Τον Χριστό θα τα ξεπεράσουμε και θα τα διορθώσουμε. 

Παιδιά μου, όποιος με Τον Χριστό περιπατάει το μονοπάτι, να γνωρίζετε, ότι τα ελαττώματα του, ένα-ένα του τα ξεφορτώνει Ο Χριστός, και κάθε ελάττωμα που του παίρνει, του διδει και μιαν αρετην, διότι βρήκε το Φως! ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΩΣ! 

Αυτό που φωτίζει όλον τον κοσμον και ονομάζεται ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ !!! 

Όταν ομίλησα για το δανεικό φως δηλαδή το ψεύτικο, ποιο νομίζετε ότι είναι αυτό παιδιά μου ; αυτό είναι η δήθεν κουλτούρα, δήθεν που φορέσατε. 

Να όμως που Ο Θεός έχει άλλες δυνατότητες ( τρόπους ) να πλησιάζει τον κοσμον, πλησιάζει και αυτούς που έχουν σχισμένο το παντελόνι, αλλά δεν έχουν σχισμένη την ψυχην. 

Πηγαίνει και βρίσκει στον αγρόν τον εργατην με τα λασπομενα παπούτσια, αλλά δεν έχει λασπωμένη την ψυχην του, Ο Θεός, πηγαίνει επίσης και σε αυτόν που βρίσκεται σε ένα γραφείο, που έχει μεν γραβάτα, αλλά δεν έχει δέσει κόμπο την ψυχην του. 

Έτσι είναι Ο Θεός παιδιά μου, γι’αυτό βρείτε το αληθινό Φως που είναι Ο Θεός σας και όχι το ψεύτικο, το «κουλτουριάρικο».

Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου