Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ




Γράφει η Anna Art

Ακούω στις ειδήσεις τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων να διαμαρτύρεται για την αποποινικοποίηση των κακουργημάτων.
Όπως επίσης άκουσα και τον γνωστό δικηγόρο Λυκουρέζο να διαμαρτύρεται!!

Εγώ δεν είμαι ούτε δικηγόρος ούτε Εισαγγελέας!
Όμως έχω να πω τα εξής: Τώρα θυμήθηκαν να διαμαρτυρηθούν οι εισαγγελείς και οι δικηγόροι;Τώρα που αποποινικοποιεί τα εγκλήματα, κακουργήματα;

Όλοι οι άλλοι νόμοι είναι σωστοί δηλαδή;Τι έγινε και αν αποποινικοποιεί τα εγκλήματα, αφού και να μην τα αποποινικοποιούσε, οι εισαγγελείς τα αποποινικοποιούσαν πάντα εκτελώντας εντολές ανωτέρων;

Μήπως δεν απέδειξε η δικαιοσύνη ότι δεν λειτουργεί ανεξάρτητα;

Και ερωτώ εγώ η αγράμματη που δεν είμαι νομικός, δεν είμαι Εισαγγελέας. Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους βουλευτές να νομοθετούν, στον Πρόεδρο να εκτελεί και στους δικαστές να δικάζουν αντίθετα στα συμφέροντα του Ελληνικού κυρίαρχου λαού;

Στην Ελλάδα έχουμε μονοκαμεραλισμό, που σημαίνει ότι έχουμε μία και μοναδική, αντιπροσωπευτική και μη μόνιμη βουλή, που μέσα στα καθήκοντα που ασκεί, πρέπει να νομοθετεί πάντα σύμφωνα με τις εντολές που πήρε από τον Ελληνικό λαό που αντιπροσωπεύει και πάντα υπέρ του συμφέροντος του κυρίαρχου λαού!!!

Τώρα εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνη το να νομοθετούν οι βουλευτές, να εκτελεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και να απονέμουν δικαιοσύνη οι δικαστές, διότι ενώ τους έχουμε δώσει το δικαίωμα με την ψήφο μας να μας αντιπροσωπεύσουν, δεν τους δώσαμε ποτέ το δικαίωμα να νομοθετούν χιλιάδες νόμους που είναι ανθρωποκτόνοι, γενοκτόνοι και αντίκεινται στα συμφέροντα του Ελληνικού κυρίαρχου λαού, αλλά και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΔΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Και μην σας ξεγελάει κανείς ότι έχουν ασυλία με το άρθρο του Συντάγματος 86) περί ευθύνης υπουργών. Δεν έχουν καμμία ασυλία, παρά μόνο στην έκφραση λόγου! Δηλαδή στο να ξεστομίζουν βρισιές μεταξύ τους μέσα στην βουλή.

Οι βουλευτές φέρουν ευθύνες, όπως πολιτικές, ποινικές και αστικές. Στις πολιτικές το δραστικότερο μέσο είναι η πρόταση δυσπιστίας που με υπερψήφηση μπορούν να απαλλάξουν την κυβέρνηση από τα καθήκοντα της! 

Είδαμε τους βουλευτές να τηρήσουν τέτοιο μέτρο μέχρι στιγμής με τα όσα μύρια ευτράπελα έχουν γίνει κατά καιρούς από τις εκάστοτε κυβερνήσεις;

Οι ποινικές ευθύνες που έχουν οι υπουργοί είναι η ανάθεση πρωτοβουλίας για την κίνηση της διαδικασίας στην βουλή, καθώς και η καθιέρωση της αρμοδιότητας του ειδικού ποινικού δικαστηρίου!

 Η αρμοδιότητα αυτή είναι αποκλειστική της βουλής, εφόσον τα αδικήματα τελέστηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Εδώ πόσα αδικήματα να απαριθμήσουμε κατά την άσκηση των καθηκόντων τους; Είδατε να δημιουργείται κάποιο ειδικό ποινικό δικαστήριο;

Οι αστικές ευθύνες που έχουν είναι,ότι οι υπουργοί,φέρουν πλήρη ευθύνη για τις ζημιογόνους ενέργειες τους που είναι άσχετες με τα καθήκοντα τους. Πόσες ζημιογόνους ενέργειες των υπουργών μπορούμε να απαριθμήσουμε που διεπράχθησαν σε βάρος της πατρίδας μας και του λαού;

Για αυτόν τον λόγο δεν συμφωνώ να νομοθετούν οι βουλευτές,οι οποίοι πράττουν παρά την βούληση και εντολή του κυρίαρχου Ελληνικού λαού πάντα προς όφελος δικό τους και όχι του λαού και του Έθνους.

 Και ο άλλος λόγος που δεν συμφωνώ να νομοθετούν είναι ότι όσους νόμους νομοθετούν δεν συμφωνούν με τους νόμους του Συντάγματος. Διότι το Σύνταγμα λέει ρητά: Όλοι οι νόμοι,   νομοθετήματα, νομολογίες, κώδικες, ΦΕΚ, πρέπει να συμφωνούν με το Σύνταγμα!! 

Αυτοί με πονηριά και μαεστρία, νομοθετήσανε απο το 1975 έως τώρα 119.000 νόμους έτσι ώστε να μπερδεύουν τον καθένα και ο ένας νόμος να αναιρεί τον άλλον. Και επίσης δεν συμφωνώ με την εκτελεστική εξουσία του προέδρου της Δημοκρατίας που τον καταντήσανε κοινώς μαριονέτα, η τύπο διακοσμητικής γλάστρας.

Όσο για την ανεξάρτητη δικαιοσύνη και την απονομή της πάντα πρός όφελος του Ελληνικού λαού και στο όνομα του Ελληνικού λαού ,έχω να πώ όχι μόνο ανεξάρτητη δεν είναι,αλλά η απονομή δικαιοσύνης είναι πάντα σε βάρος του Ελληνικού λαού!

Και βέβαια δεν συμφωνώ με πάρα πολλά άρθρα του Συντάγματος αφού το βγάλανε και το κόψανε κάποιοι Συνταγματολόγοι στα μέτρα τους. 

Γιατί Σύνταγμα αν είναι και δεν είναι ένα απλό καταστατικό που το διαχειρίζονται οι διαχειριστές,οι υποτιθέμενοι εκλεγμένοι, Πρωθυπουργός, βουλευτές, κλπ θα έπρεπε να μένανε στα 2 πρώτα άρθρα του Συντάγματος που λέει ότι θεμέλιο του πολιτεύματος είναι ο κυρίαρχος λαός, ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό υπέρ αυτού και του Έθνους και ότι ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Επομένως δεν αναγνωρίζω κανένα νομοθέτημα δικό τους το οποίο δεν προστατεύει και δεν σέβεται την αξία του ανθρώπου, διότι τους θεωρώ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ!!

Επίσης κατόπιν έρευνας μου στο διαδίκτυο διαπίστωσα ότι η Ελλάδα έχει γίνει Εταιρεία από το 2001 και σύμφωνα με πολυετή έρευνα της κ.Βενετίας Κάντζια που έχει αποδείξει με στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα ότι όλα τα κράτη έχουν γίνει Εταιρείες.

Άρα δεν μιλάμε για Σύνταγμα,αλλά για καταστατικά και διαχειριστές!! Και μάλιστα για ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ!! Διότι Εταιρεία δεν έχει δικαίωμα να κάνει εκλογές και να ζητάει ψήφο από λαό, δεν έχει δικαίωμα να νομοθετεί, δεν έχει δικαίωμα να εισπράττει υπέρ του δημοσίου συμφέροντος,παρά μόνο για τα ιδιωτικά της συμφέροντα!!

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ; 

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΙΝΕΣ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου