Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ;


ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ TEST ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ 8 ΤΟΥ DNA;

ΒΙΝΤΕΟ





Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ;



Ένα τουλάχιστον ενδιαφέρον βίντεο και αφυπνιστικό.

Ο ιός που θέλουν να εξαλείψουν είναι μέρος του DNA μας και μάλιστα το χρωμόσωμα 8 που σχετίζεται με την ευφυΐα και την αντίσταση στον καρκίνο;

Σκεφτείτε, τα συμπεράσματα δικά σας...


Εδώ μερικά εύγλωττα σχόλια



Void Walker



Κάτι βρωμάει και εδώ στην Ελλάδα. Πριν 15 μέρες γεννήθηκε η δεύτερη κόρη μου και στο χαρτί του νοσοκομείου δεν εγραφε ομάδα αίματος και υπηκοότητα. 



Όταν ρώτησα την γιατρό τα πήρε και μου φώναξε και μου είπε ότι το έγγραφο που κοίταξα επάνω στο τραπέζι είναι ιατρικό απόρρητο. Της λέω ποιο της κόρης μου; Ναι μου λέει και το γύρισε τούμπα. Απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.


anastasia t

Από καιρό επεμβαίνουν στο γενετικό κώδικα και μέσω των εμβολίων. Τώρα επιταχύνουν την αποβλάκωση και την εξαφάνιση . Έχουν προχωρήσει αρκετά στον τομέα της αποβλάκωσης, αφού δεν αποδέχονται τις παρενέργειες των εμβολίων γενικώς. 



Ήδη στα νεογέννητα κάνουν τεστ και προειδοποιούν τους

γονείς για γενετικές ατέλειες η προδιαθέσεις σε ασθένειες. Όπως πάντα κινούνται υπογείως και αθορύβως, αφού έχουν εξασφαλίσει τον ύπνο μας. Το βίντεο αποκαλυπτικό και τρομακτικό. Ευχαριστούμε!




roxani kantidaki



ΜΑΣΚΑΑΑ ...η χαρά του άσχημου.Οι πολιτικοί άλλωστε δε φημίζονται για την ομορφιά τους .Η θετική πλευρά αντί να βλέπουμε όλη την ασχήμια ας βλέπουμε τη μισή, από το πρόσωπο τους. Και ποιος ξέρει ίσως κάποια στιγμή να μη τους βλέπουμε και καθόλου.



ED ZALF



Αυτό που αναφέρει για τον στόχο της αποβλάκωσης, υπάρχει και στο βιβλίο του ALDUS HUXLEY  ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του, εκείνος και ο αδερφός του βρισκόντουσαν στην συνέλευση της Νέας Τάξης Πραγμάτων (λόγω του θείου του, του γνωστού αστρονόμου) και εκεί συζητούσαν δύο επιλογές, μία αυτή που περιγράφει στο βιβλίο του και η δεύτερη το 1984.

Το πρώτο σκέλος ήδη υλοποιήθηκε από 1990 (όπως το περιέγραφε ένας πρώην πράκτορας της KGB, σχέδιο εξαχρείωσης μίας κοινωνίας) αυτό υλοποιήθηκε μέσω της παιδείας, οι πτυχιούχοι είναι τα πιο πειθήνια άτομα απέναντι στο τι δηλώνει η επίσημη εξουσία, ο πράκτορας το περιγράφει: φροντίζεις να τους μορφώσουν άνθρωποι σου και αφού μορφωθούν-διαμορφωθούν τους ελέγχεις πλήρως.



Ο Όργουελ έλεγε σε μία τελευταία του συνέντευξη ότι σε μία ολοκληρωτική κοινωνία θα ποινικοποιηθεί το σεξ (υπήρχε και στο βιβλίο του 1984), το ζούμε, ότι πιο προοδευτικό είναι ο πόλεμος στον σεξισμό, ο οποίος μπορεί να είναι το καμάκι.




Τέλος κάθε επιστήμονας αντί να μιλήσει για τις ανακαλύψεις του κατευθείαν, ξεκινά με το δεν υπάρχει Θεός, όλα είναι μάταια, χωρίς νόημα και ο άνθρωπος ένα τίποτα σ' ένα απέραντο σύμπαν.




Αν κάποιος ενώσει τα νοήματα και που οδηγούν τα πράγματα:    "Θαυμαστός Νέος Κόσμος" όπου περιέγραφε μια μελλοντική κοινωνία βασισμένη στην γραμμή παραγωγής του Ford. 




Όλα ήταν τυποποιημένα και το ανθρώπινο συναίσθημα είχε εξαφανιστεί. Τα άτομα ήταν να σαν να έβγαιναν από εργοστάσιο και χωρίζονταν όπως τα προϊόντα, σε κοινωνικές τάξεις και ομάδες. 




Μάλιστα σε κάθε άτομο εμφύτευαν συγκεκριμένες σκέψεις και πιστεύω ανάλογα της τάξης που ανήκε και του αφαιρούσαν το... meme της αντίδρασης. Όποιος "παρέκλινε" απλά του χορηγούσαν ναρκωτικές ουσίες για να τον κρατήσουν σε συνειδησιακή καταστολή. [...] 




Οι ανατρεπτικές ιδέες είναι απαγορευμένες στον Θαυμαστό Νέο Κόσμο, γι' αυτό υπάρχει μια ηθική επίπλαστη που θέτει τους κανόνες.


Η πολιτική από την άλλη είναι μια σκηνή, όμοια με του θεάτρου. Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τα παρασκήνια και μένουν παθητικοί δέκτες. Ο Θαυμαστός Νέος Κόσμος, έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε όντα που δέχονται την καταπίεση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου