Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΩΝ!

ΠΡΩΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ:
«ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ!»

ΒΙΝΤΕΟ


Η ομιλία του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, Θεολόγου και Φιλολόγου, στο διαδικτυακό ακροατήριο της "Υπακοής" κατά την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με θέμα «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ!».

Στην ομιλία του αυτή, αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Γάλλος ιολόγος και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ (2008) Luc Antoine Montagnier

Ανέφερε αποσπάσματα της συνέντευξης του όπως το γεγονός ότι «Το γαλλικό υπουργείο Υγείας απαγόρευσε το φάρμακο που φαίνεται ότι δρα πάνω σε αυτόν τον ιό και παρόλο που τα επιστημονικά περιοδικά έχουν αναιρέσει την αρνητική άποψη για το φάρμακο, το υπουργείο συνεχίζει και δεν το παρέχει.»

Ιδιαίτερα στάθηκε στην άποψη του καθηγητή για τον εμβολιασμό ο οποίος δήλωσε ότι  εάν κάποιος έχει covid-19 και τον εμβολιάσουν κατά της γρίπης, κινδυνεύει να πεθάνει σε μερικές μέρες ή τις επόμενες εβδομάδες.

Τόνισε ότι έχουμε χούντα που το σύνθημά της τώρα είναι «Ελλάς Ελλήνων ιατρών»!!!

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών την ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την Πνευματική Εστία της Υπακοής (Κυριακή 20/9/2020, 12:30), παρακολούθησε περιορισμένος αριθμός ακροατών.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ






1 σχόλιο: