Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ...


AΛΛOIMONO ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΥΡΕΤΑΚΟ...Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ!Ιδού τα νέα αποκτήματα της νέας εποχής. Ιδού και μια υποθετική διαφήμιση που θα απεικόνιζε την ενδεχόμενη πραγματικότητα που ετοιμάζουν οι κυβερνήσεις...

Οι δύσκολες καταστάσεις, με όλες τις τεχνητές τους προεκτάσεις, τις οποίες επέφερε η νέα «πανδημία», απαιτούν «καινοτόμες λύσεις»

Ο Μαζικός Καταγραφέας Θερμοκρασίας, πραγματοποιεί γρήγορα, ανέπαφα και με ακρίβεια μέτρηση της θερμοκρασίας των ατόμων που εισέρχονται σε ένα χώρο, χωρίς καμία εκπομπή ακτινοβολίας και με πλήρη διασφάλιση των προσωπικών τους δεδομένων.

Ούτε οι ίδιοι θα αντιλαμβάνονται τί καταγράφεται.... 

Χάρη στη ταχύτητα μέτρησης, αποτρέπει τη δημιουργία αναμονής κατά την είσοδο και εμποδίζει την διασπορά του ιού κατά την έξοδο, αφού το άτομο και με έναν πυρετάκο ακόμη θα απομονώνεται...

 Για τον λόγο αυτό συνιστάται για εργασιακούς χώρους (καταστήματα, εταιρείες, γραφεία, οργανισμούς κ.α.), χώρους διασκέδασης (εμπορικά κέντρα, καφετέριες, εστιατόρια, γήπεδα κ.α.), μέσα μεταφοράς (σταθμούς μετρό, τρένων, πλοίων, αεροδρόμια κ.α.) και οποιονδήποτε άλλο χώρο συγχρωτισμού που χρήζει υγειονομικής προστασίας.

Όλοι αυτοί οι χώροι θα προστατεύονται από τους «ασυνείδητους» που ενώ έχουν έστω δέκατα βγήκαν σαν ανεύθυνοι να κολλήσουν και τους υπόλοιπους, χωρίς να λαμβάνουν υπ΄όψη τους όλα όσα σοφά μας λένε οι νέοι λοιμωξιολόγοι, της νέας λοιμωξιολογίας, της νέας εποχής!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ 

Κανονικά και με τον νόμο κάμερες με μικρόφωνα σε δημόσιο χώρο | Kefalonia  Magazine

ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G! 

Στη Βρετανία "καταστρέφουν" κεραίες 5G διότι "ευθύνονται" για την  εξάπλωση... του κοροναϊού (video) economico.gr | Ειδήσεις | Νέα |  Επικαιρότητα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Ή ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου