Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΑΕΝΑΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑ!


ΕΜΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ;



Γράφει η Anna Art

Είμαι από τούς ανθρώπους που δεν κάνω προγράμματα απο την προηγούμενη μέρα!

Οπότε ποτέ δεν σχεδιάζω εκ των προτέρων το τι θα κάνω!

Σήμερα το έρεισμα για να γράψω ήταν αυτά που άκουσα για τούς ιερείς  όταν πήγαν να κάνουν Αγιασμό στα σχολεία και τα μηνύματα που έδωσαν!

Όπως και για την στάση της Εκκλησίας της Ελλάδας σε όλο αυτόν τον παραλογισμό που ζούμε τα τελευταία χρόνια!

Άκουσα λοιπόν απο μία ραδιοφωνική συνέντευξη ότι ο Επίσκοπος Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως το μήνυμα που έδωσε στα παιδιά σε ένα σχολείο του Ευόσμου είναι να χαμογελάνε!

Να χαμογελάνε βέβαια κάτω απο τις μάσκες!

Ένα χαμόγελο που θα είναι  κρυμμένο κάτω από μία καλύπτρα που κρύβει επιμελώς όλο το πρόσωπο!

Όπως επίσης άκουσα και για τον αρχιεπίσκοπο Ελλάδας ότι το μήνυμα που έδωσε ήταν ότι:

Μία οργανωμένη πολιτεία με νόμους και αρχές δεν μπορεί να ακούει κάποιες ελάχιστες φωνές μίας μερίδας ανθρώπων που αντιδρούν!

Δηλαδή μας λένε ξεκάθαρα ότι τάσσονται με την Πολιτεία και υποτάσσονται στούς νόμους της είτε είναι ανήθικοι, είτε απάνθρωποι, είτε παράνομοι, είτε διαστροφικοί, επειδή θεσπίζονται απο τούς νομοθέτες, (τρομάρα τους)!

Επίσης ακούω ότι όλοι όσοι εκκλησιάζονται πρέπει να τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους και να φοράνε αυτές τις προσωπίδες μέσα στούς ιερούς ναούς!

Και ερωτώ: Ποιός ο λόγος να πηγαίνω στον ιερό ναό του Κυρίου μας του Θεού μας του Δημιουργού μας με μάσκα;

Για να τον εμπαίξω; 

Να τού πω ξέρεις Θεέ μου ήρθα να προσευχηθώ, να κάνω το καθήκον μου, αλλά δεν μπορώ να έρθω χωρίς το προκάλυμμα που μου επιβάλλανε γιατί θα υποστώ τις συνέπειες;

Η ξέρεις Θεέ μου, πρέπει να πάρω τα μέτρα μου να μην κολλήσω την ασθένεια από τον διπλανό μου, τον αδελφό υποτίθεται, η αδελφή;

Και ξαναερωτώ: που είναι η εμπιστοσύνη στον Θεό μας;
Αυτά μας δίδαξε η θρησκεία μας;

Δεν γνωρίζουμε ότι ο Κύριος μας και Θεός μας είναι ο Ιατρός των ψυχών και των σωμάτων;

Αυτός δεν μας δημιούργησε; Δεν γνωρίζει τα δημιουργήματα του; 

Δεν γνωρίζει τις ψυχές μας τα σώματα μας;

Από αυτόν δεν ζητάμε βοήθεια όταν υποφέρουμε;

2500 χρόνια απο το ίδιο κουτάλι δεν κοινωνούσανε οι κοινωνοί του;

Σε πανδημίες, επιδημίες, πολέμους κλπ; Κόλλησε ποτέ κανείς από την Θεία κοινωνία, η πηγαίναμε να την πάρουμε ώς φάρμακο για τις ασθένειες ψυχής και σώματος;

Τώρα τι άλλαξε; Δεν είναι ο ίδιος Θεός μέσα σε αυτούς τούς ίδιους ιερούς ναούς;

Μήπως φέραμε άλλον Θεό; Θεό ψεύτικο, αλλότριο;

Γιατί η πάς στον Αληθινό Θεό με πίστη εμπιστοσύνη, οπότε δεν φοβάσαι αν κολλήσεις, αν σου επιβάλλουν πρόστιμα η οτιδήποτε άλλο προκύψει απο την στιγμή που είσαι αφημένος στα χέρια του, και εμπιστεύεσαι την  Σωτήρια  Θεία Χάρη του η πάς σε έναν Θεό που σου προτείνουν οι πάσης φύσεως ανθρώπινες εξουσίες!

Σε έναν λαό βαθύτατα θρησκευόμενο από αρχαιοτάτων χρόνων πάνε να επιβάλλουνε την Αθεία!

Διότι αυτός ο λαός ο οποίος είναι ο Αρχαιότερος λαός του πλανήτη μας, ότι δημιούργησε, ότι υπερφυσικό φαντάζει στούς σημερινούς Επιστήμονες, ότι θαυμαστό κατασκεύασε, ότι πολιτισμό έφερε σε όλη την ανθρωπότητα ήταν αποτέλεσμα της βαθειάς πίστης που είχε στον Δημιουργό του!

Ακόμη αν ανατρέξουμε πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω , ας ξεκινήσουμε με τον Ερμή τον τρισμέγιστο ο οποίος χρονολογείται κατ´ άλλους 50.000 χρόνια πρίν, κατ´ άλλους λιγότερα, ήταν αυτός που μίλησε για τον Πατέρα Θεό Δημιουργό και τον αποκάλεσε Ποιμάνδρη! Αυτός ο οποίος μίλησε για το Φώς για την Αθανασία της ψυχής!

Αντίστοιχο κείμενο υπάρχει και σε βιβλίο που βρίσκεται και σε βιβλιοθήκες του Αγίου Ορους με τίτλο : Ο Ποιμένας του Ερμά! 

Επειδή έχω διαβάσει το αρχαίο κείμενο του Ερμή του Τρισμέγιστου και το αντίστοιχο του Ποιμένα του Ερμά πιστεύω ότι είναι το ίδιο κείμενο!

Όμως όλοι οι Αρχαίοι Ελληνες Θεολόγησαν!

Ας πούμε για για τον Ομηρο! Όλο του το έργο η Οδύσσεια δεν δείχνει το πόσο βαθειά θρησκεόμενος ήταν και πώς οι περιπέτειες του Οδυσσέα μας παραπέμπουν στην βαθύτατη θρησκευόμενη συνείδηση που είχαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας;

Ας πάμε στον Ησίοδο! Στο έργο του Θεογονία! Δεν θεολόγησε; Δεν μίλησε για τον Θεό για το πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος;

Να πούμε για τον Πλούταρχο, ο οποίος ήταν και ανώτατος ιερέας, επόπτης του Μαντείου των Δελφών και θεματοφύλακας της αρχαίας μυστικής Προφητείας που έλεγε, ότι θα γεννηθεί ο υιός του Απόλλωνα ο οποίος θα επανέφερε την βασιλεία της δικαιοσύνης επάνω στην γη  τον οποίο και προσδοκούσε;

Να μιλήσουμε για τον Πυθαγόρα ο οποίος ουσιαστικά μίλησε για την Τριαδικότητα του Θεού;

Να μιλήσουμε για τον Προμηθέα τον δεσμώτη ο οποίος τιμωρήθηκε γιατί επαναστάτησε κατά της κυριαρχίας του Διός και ο οποίος στην ύστατη αυτή στιγμή είχε την ελπίδα ότι θα συγχωρεθεί από  τον Δίκαιο Θεό και προείπε ότι ο Λυτρωτής θα γεννηθεί από την Παρθένο Ιώ και τον Θεό;

Να μιλήσουμε για τον Σωκράτη ο οποίος στην απολογία του είπε, θα μείνετε κοιμισμένοι σε όλη σας την ζωή εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός να σας στείλει τον απεσταλμένο του;

Να μιλήσουμε για τον Πλάτωνα που μιλάει για την σχέση ανθρώπου Θεού όπως και για τον αναμενόμενο Σωτήρα Θεό 
(Πολιτεία Β´, V, 40 & 4-5, 361-362 ), και τα πάθη του τα οποία είχε προφητέψει στο περίφημο έργο του (Πολιτεία Β, V, 362);

Να μιλήσουμε για τον Σόλωνα ο οποίος αναφέρει προφητικά, ότι: 

Κάποια μέρα στην διαιρεμένη ανθρωπότητα η άσαρκη Θεότητα θα λάβει σάρκα και ότι αυτή η Θεότης θα φέρει απαλλαγή από τα πάθη;

Να μιλήσουμε για την Σίβυλλα την Ερυθραία  που προφητεύει τόσο καθαρά και την Έλευση του Χριστού και την έλευση του 
Ερχόμενου κατά την Δευτέρα Παρουσία του και μάλιστα χαρακτηριστικά μας λέει πώς όταν έρθει θα ιδρώσει όλη η γή και ότι θα βασιλεύσει μαζί με τους ανθρώπους; ( σημ: Σίβυλλα σημαίνει Θεοβούλη, δηλαδή θεία βουλή)

Η να μιλήσουμε για τον αγαπημένο μου Ηράκλειτο ο οποίος πρώτος μίλησε για τον Λόγο!

Εν Αρχή ήν ο Λόγος, που μετέπειτα αναφέρεται απο τον αγαπημένο μαθητή του Χριστού Ιωάννη τον Θεολόγο!

Τι θέλω να πώ με όλο αυτό το μακρόσυρτο κείμενο;

Ότι η πίστη στις καρδιές των Ελλήνων στον Πατέρα Θεό Δημιουργό και σε όλη την ανθρωπότητα δεν είναι ένα φαινόμενο εδώ και 2.500 χρόνων!

Είναι ένα φαινόμενο πολλών χιλιάδων χρόνων πριν, που μέσα από αρχαία γραπτά κείμενα , καταλαβαίνουμε πόσο βαθειά θρησκευόμενος ήταν ο Ελληνικός λαός από την αρχαιότητα έως σήμερα, και πόσο τιμούσε και λάτρευε τον Θεό!

Αυτόν τον Θεό που θέλησαν να βγάλουν από τις ζωές μας.

Αυτόν τον Θεό που θέλησαν να αφαιρέσουν από τις ψυχές μας, από τις συνειδήσεις μας, από την πρωταρχική μας Θεία Υπόσταση!

Αυτόν τον Θεό τον Πατέρα Δημιουργό τού
«ΟΛΟΥ» που μας εμφύσησε την ΠΝΟΗ ΤΟΥ, που είμαστε πλασμένοι κατ´ εικόνα και ομοίωση του!

Αυτόν τον Θεό πολεμούν αυτοί που θέλανε να τον φτάσουν, να τον ξεπεράσουν, να τον αντικαταστήσουν θέτοντας τους εαυτούς τους σε θρόνους  ως Θεούς επί των πάντων στην γη!

Αυτόν τον Θεό που ζήλεψαν για τον Θείο Ερωτισμό του πρός το «ΟΛΟΝ» τον οποίο όμως δεν μπόρεσαν να τον γνωρίσουν γιατί νέκρωσαν τις ψυχές τους, περιόρισαν τις λογικές τους, στηλίτευσαν τον Θείο νού!

Και τώρα αφού πιστεύουν ότι είναι οι Θεοί επί της γης (οι Επικυρίαρχοι) αυτοί που άρχουν που κατέχουν τις ανθρώπινες εξουσίες, θέλουν μέσω των διαστροφικών σχεδίων τους να αφαιρέσουν ότι προέρχεται απο τον Δημιουργό μας!

Να μας αφαιρέσουν την θεία πνοή, να μας μετατρέψουν από έλλογα όντα σε άλογα όντα!

Να μας μετατρέψουν από ζωντανούς Ανθρώπους σε Ζόμπι!

Να μετατρέψουν την θεία Υπόσταση μας σε μία Τεχνητή, Υλική να πω Υπόσταση, χωρίς ψυχή χωρίς  Θεία βούληση, μία κατευθυνόμενη Υπόσταση που θα την διαφεντεύουν  και θα την υποβάλλουν, καθοδηγούν  αυτοί σύμφωνα με την δική τους διαστροφική βούληση και θα την ορίζουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους!

Για αυτό μας κατεύθυναν μέσω των μεθοδευμένων πηγών γνώσεων, για αυτό εξαγοράσανε ηγεσίες Πολιτικές και Θρησκευτικές, εξαγοράσανε συνειδήσεις οι οποίες υποκύψανε στον εφήμερο υλισμό και Δόξα, για αυτό κατηγοριοποιήσανε ανθρώπους, τούς οποίους άλλους τούς τιτλοποιήσανε, άλλους τούς δοξάσανε, άλλους τούς στέψανε, άλλους τούς ενθρονίσανε, άλλους τούς δώσανε θέσεις κλειδιά ελεγχόμενες!

Όλα τα της επιφάνειας και όχι της ΟΥΣΙΑΣ!

Και τώρα μέσω όλων αυτών των υποταγμένων, υπόδουλων εξουσιών και ανθρωποειδών προσπαθούν να εφαρμόσουν τα εγκληματικά τους σχέδια, τα οποία είναι:

1ον) η τρομοκρατία των λαών,

2ον) η υποταγή των λαών μέσω του φόβου ,

3ον) η φίμωση του,

4ον) ο Θάνατος των διότι πιστεύουν ότι πρέπει να απαλειφθεί το μεγαλύτερο ποσοστό πληθυσμού της γής και να μείνουν μόνο οι εκλεκτοί κατά την διεστραμμένη άποψη τους (δηλαδή σκοπεύουν να σκοτώσουν 6 δισεκατομμύρια κόσμο)

5ον) η κατάργηση των Εθνών κρατών σύμφωνα με την συνθήκη της Λισσαβώνας η οποία μιλάει για την Παγκόσμια διακυβέρνηση και την έχουν υπογράψει όλα τα κράτη μέλη που έχουν μετατραπεί σε Εταιρείες για να μπορούν να ελέγχονται!

6ον) κατάργηση όλων των θρησκειών και εγκαθίδρυση Πανθρησκείας εξ´ ού και η υποταγή των ιερατείων στα Παγκόσμια σχέδια!

7ον) Ελεγχος και υποταγή συνειδήσεων μέσω εμφύτευσης μικροτσίπ στον ανθρώπινο οργανισμό!

Υπόψιν ότι η εμφύτευση θα γίνει μέσω του προγράμματος παγκόσμιου εμβολιασμού!

Αυτά και άλλα πολλά θέλουν να μας επιβάλλουν μέσω της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και ο καταλληλότερος τρόπος που εφηύραν για να επιβάλλουν όλα αυτά είναι η στημένη Πανδημία του Covid-19.

 Με την οποία, με τον φόβο του θανάτου, θέλουν να τρομοκρατήσουν τους λαούς, να  απομονώσουν τούς ανθρώπους  από το κοινωνικό σύνολο, για να μπορούν να τους ελέγχουν ευκολότερα, να τους απομονώσουν από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες για να επιφέρουν φτώχεια και εξάρτηση από αυτούς (τους παγκοσμιοποιητές).

 Έτσι ώστε εύκολα να επιφέρουν την αχρήματη κοινωνία μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών με μικροτσίπ, να τους φιμώσουν με τις περιβόητες μάσκες έτσι ώστε να χαθούν οι φωνές, οι αρθρώσεις, ο λόγος, να στερήσουν το οξυγόνο που οξυγονώνει τον εγκέφαλο για να καταστρέψουν υγιή εγκεφαλικά κύτταρα και νευρώνες, να καταστρέψουν πνευμόνια και άλλα ζωτικά όργανα.

Έτσι ώστε όταν αρρωσταίνουν να καταλήγουν με την επιβαλλόμενη ρετσινιά του κορωναϊού και να απομονώνονται και στο τέλος να τούς εξαναγκάσουν να ζητήσουν την σωτηρία τους από το εμβόλιο με το μικροτσίπ που θα σκοτώσει η θα μετατρέψει την ανθρωπότητα σε Ζόμπι!

Αυτοί είναι και οι λόγοι της επιβολής της μάσκας και αυτοί είναι και οι λόγοι των περιοριστικών μέτρων που θέλουν να μας επιβάλλουν!

Για αυτό στο χέρι μας είναι το πώς θα διαχειριστούμε την κατάσταση  που μας έχουν επιφέρει και το πώς  θα χτίσουμε το δικό μας μέλλον!

Με υποταγή και χωρίς την Θεία βούληση μας, η με όρθιο το κεφάλι διατηρώντας την Θεία Υπόσταση μας;



1 σχόλιο:

  1. Αδερφη anna αυτα τα αρθρα ειναι καποια ασκηση που κανετε στο ψυχιατρειο και μετα σας αφηνουν να τα δημοσιευσετε σε αυτο το σαιτ?

    Καλο απολυτηριο αδερφη!

    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή