Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ;

 ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! H ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ MIG-29 ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ RAMSTEIN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

BINTEO


Προτρέπει κι άλλες χώρες του ΝΑΤΟ να κάνουν το ίδιο!!!

Γενίκευση. Μπαίνει στον πόλεμο και η Πολωνία. H Πολωνία παραχωρεί όλο τον στόλο της μαχητικών MIG-29 στην αμερικάνικη βάση Ramstein στη Γερμανία για να ριχθούν στον ουκρανικό μέτωπο! Προτρέπει κι άλλες χώρες του ΝΑΤΟ να κάνουν το ίδιο. Θα φταίει ο Πούτιν;;;

Δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Πολωνίας σε σχέση με τη δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για την παροχή αεροπλάνων στην Ουκρανία.

08.03.2022 : «Οι αρχές της Δημοκρατίας της Πολωνίας, μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ του Προέδρου και της Κυβέρνησης, είναι έτοιμες να αναπτύξουν – άμεσα και δωρεάν – όλα τα αεροσκάφη MIG-29 τους στην αεροπορική βάση Ramstein (στη Γερμανία) και να τα θέσουν στη διάθεση της κυβέρνησης της Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής».

Ταυτόχρονα, η Πολωνία ζητά από τις Ηνωμένες Πολιτείες να της παράσχουν μεταχειρισμένα αεροσκάφη με αντίστοιχες επιχειρησιακές δυνατότητες. Η Πολωνία είναι έτοιμη να καθορίσει αμέσως τους όρους αγοράς των αεροπλάνων.

Η πολωνική κυβέρνηση ζητά επίσης από άλλους Συμμάχους του ΝΑΤΟ – ιδιοκτήτες αεριωθούμενων αεροσκαφών MIG-29 – να ενεργήσουν στο ίδιο πνεύμα. (ΥΠΕΞ Ουκρανίας)

Tην ίδια στιγμή ο Μπάιντεν δηλώνει ότι : «Είμαστε πιστοί στο άρθρο 5 του ΝΑΤΟ. Εάν κάποιο μέλος της συμμαχίας δεχθεί επίθεση, θα απαντήσουμε».. και η Πολωνία είναι μέλος του ΝΑΤΟ.

Η Πολωνία θα μεταφέρει όλα τα αεροσκάφη της Mig-29 στην αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία που διοικείται από τις ΗΠΑ για να σταλούν στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν είχε θέσει κόκκινη γραμμή την αποστολή αεροσκαφών στην Ουκρανία.

Ο πόλεμος λίγο πριν γενικευθεί συνεχίζεται...

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες από τη μαχητική χρήση των επιθετικών ελικοπτέρων Ka-52, οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κυρίως σε χαμηλά υψόμετρα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τα πληρώματα στρατιωτικής αεροπορίας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων εφορμούν τη νύχτα χρησιμοποιώντας αντιαρματικά κατευθυνόμενα βλήματα και καταστρέφουν...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου